Νέα

Θεϊκοί κώλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Pix_Mix593_17.jpg
πρωι πρωι ρε τυπε????
:cum: :cum: :cum: :cum:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ενταξει σας το εχω πει δεκα φορες με ωραια τροπο και δεν καταλαβαινετε...ε θα το πω οποως ξερω...μεφαλυτερη μαλακια απο αυτο που κανετε να βαζετε και να ξαναβαζετε ολοκληρες τις φωτο που οι περισοτερες πιανουν σχεδον μιση σελιδα για να βαλετε ενα εμορικον η να πειτε μια μαλακια οπως ''δεν υπαρχει'' η ξερω εγω τι αλλο δεν υπαρχει./..αν δεν το νοιωθετε ειστε ζωα...εξι επτα σελιδες παιζουν τεσερις φωτο...αν δε νοιωθετε οτι ενα βλεπει μια φωτο και σκρολλαρει για να δει μια αλλη και αντάυτου βλεπει την ιδια και την ιδια γιατι ενας καραγκιοζης κανει παραθεση χωρις να σβηνει την φωτο για να βαλει ενα εμοτικον που βαραει μαλακια ειστε απλα τελειωμενοι μαλακες...νοιωστε πως μπαινει μια φωτο να την δουμε και να παμε παρακατω...οχι να την βλεπουμε δεκα φορες γιατι ειστε ζωα και δε νοιωθετε...το θρεντ ειναι να βλεπουμε φωτο και οχι ηλιθια σχολια ηλιθιων ανθρωπων...θελετε να συγχαρειτε τον ποιητη;;σεβαστο και σωστο...καντε το χωρις να παραθετετε την φωτο...ελεος../

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δεστε πως το κανει ο γιωργος μανος...χωρις να ενοχλει κανει το σχολιο του και ολοι καταλαβαινουμε που παει...ο ανθρωπος νοιωθει...εσεις εκει  :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
πωωωωωω ρε μαγκιτη γουεριορ...ανεβασε μας τυπε μου  :rockon:

Stories