Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Σίγουρα δεν είσαι λεσβία ε;;;
Πληρωμένη απάντηση....Δεν πρόκειται ποτέ να με γαμήσεις οπότε μην σε νοιάζει τι είμαι
Σαφέστα,έχεις δίκιο.Ε κι αν ειναι???? Βαζει καλεs φωτο...Τα συμφεροντα ειναι κοινα περι κωλου
Ολες για , ειναι ???
Πληρωμένη απάντηση....
Αλλά πώς είσαι 100% σίγουρη ότι δεν θα συμβεί τυχαία χωρίς να το ξέρεις σε 2,3,4 χρονάκια;;;
Σαφέστα,έχεις δίκιο.
Απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω το τόσο καλό γούστο γεμάτο ποικιλία από που πηγάζει...δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις....
Σαφέστα,έχεις δίκιο.
Απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω το τόσο καλό γούστο γεμάτο ποικιλία από που πηγάζει...δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις....
Επειδή είμαι 15 κ εδώ μέσα σε παρακαλώ πολύ μην με αναφέρεις κ με διαγράψουνε,οκ;;;;Γτ το ταργκετ γκρουπ μου είναι 27-35
εσύ είσαι ακόμα 15 οπότε δεεεεεν
Επειδή είμαι κρυφοκομπλεξική όπως προσφάτως διάβασα από αξιόλογο μέλος
Είμαι πολύ αθώα ψυχούλα.Μωρε εγω σε καταλαβαινω.....Αλλα κι εκεινη σε καταλαβαινει
Εισαι μια αγνη και αδολη ψυχουλα που ρωταs χωριs κανενα κακο σκοπο...Πατρικωs που λεω εγω
Νταξει βρε......το παν (εκτοs απο βουτυρο) ειναι να συνεχιζει να βαζει τετοιεs φωτο
O Tzοχατζοπουλος !!!Επειδή είμαι 15 κ εδώ μέσα σε παρακαλώ πολύ μην με αναφέρεις κ με διαγράψουνε,οκ;;;;
Θυμισέ μου το αξιόλογο αυτό μέλος γιατί έχασα την φάση....
Επειδή είμαι 15 κ εδώ μέσα σε παρακαλώ πολύ μην με αναφέρεις κ με διαγράψουνε,οκ;;;;
Θυμισέ μου το αξιόλογο αυτό μέλος γιατί έχασα την φάση....
Ααα εντάξει κατάλαβα ποια,για να το αναφέρεις πάντως πρέπει να έτσουξε λιγάκι,σωστά;Μια με έχει πει κρυφοκομπλέξω , βρες την
Ααα εντάξει κατάλαβα ποια,για να το αναφέρεις πάντως πρέπει να έτσουξε λιγάκι,σωστά;
Αφου δεν ηταν αντραs.........ολα οκ
Μιση ντροπη δικη τηs και την αλλη μιση μοιραστειτε την