Καλημέρα
Επαναλαμβάνω ότι αν αντί να σπαταλάτε εδώ χρόνο και ενέργεια , επενδύατε αυτά τα φοβερά εφόδια στο πορνολέγειν θα περνάγατε καλύτερα .
Δεύτερον μη μου ζαλίζετε τον έρωτα με τα λεφτά .
Ο αγοραίος έρωτας λέγεται αγοραίος διότι έχει σχέση με το χρήμα .
Έτσι όπως ανάλογα αν το βαλάντιό μας αντέχει DCV ή JAGUAR πορευόμαστε και κάνουμε τη δουλειά μας , έτσι και στον αγοραίο έρωτα επιλέγουμε μπουρδέλο των 20ή 50 , στούντιο , μασατζίδικο , ή σίτιτουρ .
Το στριπ είναι άλλη ιστορία . Εκεί σε εξιτάρει και το κυνήγι . Διότι η πουτή έχει την επιλογή και δεν προσφέρεται στον οποιοδήποτε , όπως στα άλλα καθιδρύματα αντί του προκαθορισμένου αντιτίμου .
Αλλά το θέμα είναι όπως έχω ξαναγράψει να υπάρχει μυαλό . ΄
Και να μη ξανακούσω παπαρολογίες για το εξωτερικό διότι θα γράψω δικές μου εμπειρίες και πολλοί θα αποδειχτούν ότι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες .
Ένα μόνο θα πω . Αφήστε το Ντολς στη Μόσχα .
Εκεί ρε μάγκες ο καναπές έχει γραμμένο το όνομα του μαφιόζου που πάει και χαλάει 7-8 χιλιάρικα στην καθισιά του . Και θα ασχοληθούν με το 50αρι ? Και τα υπόλοιπα Τσεχίας κ.λπ. είναι σεξοτουριστικά BABYLON όχι στριπ που πας μόνο για να γαμήσεις οπότε άστε με και μη μου ανεβάζετε το ζάχαρο που λέει και ο Nick !
Απλά θα σας πω το εξής πριν 3 έτη όταν στο Kempinsky στη Μόσχα η διανυκτέρευση ( σε δωμάτιο , όχι σουίτα ) ήταν 300 δολάρια και όχι 550 όπως το Σεπτέμβρη , η είσοδος στο Dolls ήταν 100 δολάρια και όσοι ξένοι έμπαιναν έπρεπε να διαμένουν σε ξενοδοχεία του λάχιστον Kempinsky . Τέλος , η βραδιά , υπέροχη ομολογουμένως και με πολλά παρελκόμενα μας στοίχισε σε οκταμελή παρέα 900 δολάρια το άτομο και ήταν από τους συντηρητικούς λογαριασμούς του καταστήματος σε μία χώρα που ο « καλός μισθός »ήταν τότε γύρω στα 400 δολάρια το μήνα .
Άρα , μη με γαμάτε με οροφές , ταρίφες ποσά . Κάνουμε κουμάντο με την τσέπη μας και δεν κλαίμε μετά , διότι δίνουμε λαβή σε κάποιον να μας αποκαλέσει φτωχοιμπινέδες .
Επίσης δεν κλείνουμε κοντράτο να γαμήσουμε κανένα πουτάκι είτε σκορπίσουμε 2.000 € είτε 50 € . Αυτό εξαρτάται από άλλους παράγοντες και κυρίως από εμάς .
Εξηγούμαι , το θεωρώ μαλακία όταν υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε να κάνουμε υπερβολές σε τέτοια θέματα , αλλά αυτό είναι θέμα του καθενός . Αυτό που δεν είναι προσωπικό είναι να μας ζαλίζει τον έρωτα εδω μέσα ότι ξόδεψε ... 20 € και δεν γάμησε .
Αμα συνεχίζουμε έτσι πείτε το μου να την κάνω σιγά σιγά από εδώ μέσα , διότι μιζεριάζομαι .
Α και όχι μαθήματα , στο κάτω κάτω αν κάποιος γαμιέται 15 ώρες την ημέρα και βγάζει με τον ιδρώτα του και το συνεχές κρυφτούλι με το εγκεφαλικό και το έμφραγμα 8-9 χιλιάρικα το μήνα , δεν δικαιούται να εκτονωθεί 1-2 φορές την εβδομάδα και να ξοδέψει λίγα λεφτά για να σκορπίσει το μυαλό του ?
Τώρα ποιος είναι ο μαλάκας .
Εγώ ρε είμαι ο μαλάκας ! Είμαι ο πιο μαλάκας από όλους , είμαι επίσης κορόϊδο , αγαθοβιόλης κ.λπ. !
Έχετε πρόβλημα ?
Τί ζόρι τραβάτε ?
Και αν θέλετε ακούστε τη συμβουλή του μαλάκα .
Μη γαμάτε τσάμπα , ούτε και αν σας τύχει !
Πάντα με λφτά !
Κοστίζει λιγότερο και σε φράγκα και ψυχολογικά !
Α και μη ρίχνετε άκυρα σε όποια δε σας κάθετε , ούτε στο μαγαζί που δουλεύει . Εσείς φταίτε ! Και δεν είναι και αντρικό !
Δίνετε εν γνώσει σας δανεικά και αγύριστα , τουλάχιστον δώστε έτσι ώστε να τα χαρείτε και να τα γλεντήσετε !