Νέα

The best strip club in Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καλυτερο Στριπτηζαδικο προς ολα τα ειδη!

• Grand Ritorno

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Club Ανατολή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lido Palace

• Mousses Club

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Baby Gold

• Rasputin Live Show

• Baby O Original

• Star Live (Μεταμόρφωση)

• Princess Live Strip Show

• Alcatraz

Ψήφοι: 4 28,6%
  • Lolita Club

• Erotica Live Show

• Diamond Dolls

• Moulin-blue-ΧΑ'Ι΄ΔΑΡΙ

• Κούκλες - (ex Sarka Club)

• PARIS Live Show Strip...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ο καθένας από εμάς πηγαίνει σε ενα strip για διαφορετικούς λόγους αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ειναι strip και όχι 'ρδελο. Αν αυτό που σε ενδιαφερει ειναι να "μαμισεις" οπωσδηποτε (ξοδευοντας λιγα ή πολλά χρηματα,δεν εχει σημασια) τοτε πηγαινεις σε λαθος μερος  για λαθος λογους.
'Οσον αφορα τα strip σε άλλες χωρες ,σε ΗΠΑ και Αγγλια δεν επιτρεπεται καν να αγγιξεις τις χορευτριες(το ιδιο ισχύει και στην Ελλαδα). Δεν γνωριζω τι συμβαινει σε Ταυλανδη,Ουκρανια,Τσεχια αλλα μια και ειναι χωρες με πολυ μεγαλο ποσοστο σεξοτουρισμου ,υποθετω οτι τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα.
Αν διαμαρτυρεσαι επειδη τα strip δεν ειναι 'ρδελα "καλυτερης ποιοτητας" ,σε κατανοω (ασχετο αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζι σου.Προτιμερο ειναι να ζητας καθαροτερα,μεγαλυτερα 'ρδελα , με περισσοτερες και πιο ομορφες κοπελες παρα να προσπαθεις να αλλαξεις τα strip) αλλά αν διαμαρτυρεσαι επειδη δεν μπορεις να "μαμισεις" την κοπελα που σου αρεσε σε ενα strip ,ξοδευοντας ενα προκαθορισμενο χρηματικο ποσο, συγγνωμη αλλα εισαι λαθος.
φίλε ρακε έχω τοποθετηθεί σέ αυτά πού λές απλώς σημειώνω ότι διαφωνώ εντελώς
στήν αγγλία έχω φίλους πού πέρνουν γυναίκες από στριπριτζίδικα άσχετα εάν σέ μερικά είναι όπως λές...
παντού ο πελάτης έχει καλύτερη μεταχείρηση από τό ελλαδιστάν

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ενα τελευταιο πραγμα θα πω.ΓΙΑ ΜΕΝΑ τα στριπ ειναι μονο για χαβαλε.τιποτα παραπανω.βιζιτες κανουν πολλες απο τις στριπτητζουδες.αλλες με λιγοτερα αλλες με περισσοτερα.παρολα αυτα δε με ενδιαφερει.προτιμω να γαμησω πουτανα και να μου πει ευχαριστω παρα κωλομπαρου και να μου το παιζει ιστορια.οσοι βλεπουν τα στριπ εστω και ελαχιστα σοβαρα ειναι καμενοι απο χερι.καρβουνιασμενοι.αντε γιατι πολυ ιστορια το παιζουν και αυτες και ολο το συστημα.σε λιγο που θα βαρανε μυγες θα ειναι ωραια.μονο οι αγαπουληδες τους κρατανε και αυτο μεχρι να φαληρισουνε και να καταλαβουνε ποσο μαλακες ειναι,οταν και οποτε.αυτη ειναι η γνωμη μου.
συμφωνώ μέχρι ένα πενηντάρι τό πολύ γιά χαβαλέ,,

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τόσοι άνθρωποι σου καθομολογούν και σε συμβουλεύουν τα ίδια πράγματα που σου είπα αλλά το συννεφιασμένο σου μυαλό το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί ίντριγκες και να συνεχίζει να συγχέει δυο συγγενή αλλά ωστόσο διαφορετικά πράγματα. Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου πόσα βγάζεις, πως τα βγάζεις που θα τ' ακουμπήσεις γιατί και πως. Σου είπα εσύ έδωσες τις πληροφορίες. Δεν είπα πουθενά αν είναι πολλά ή λίγα . Όπως δεν μ' ενδιαφέρει επίσης αν θα μεταναστεύσεις μόνο και μόνο για να μπορείς να πηδάς φτηνά στρίπερ. Δική σου η απόφαση δική σου κι η ζωή. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε. Αλλά όπως είπε και ο Ρακε μάλλον κάποια σ' άφησε ανικανοποίητο και τα 'χεις πάρει. Δεν είναι τίποτε θα σου περάσει.

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το ότι δεν επιτρέπεται ν' αγγίζεις στρίπερ στην Ελλάδα δεν το έγραψα εγώ αλλά ο Ρακε που έτσι κι αλλιώς είναι αλήθεια γιατί αυτή είναι η νομοθεσία όσο κι αν εσύ γελάς. Το ίδιο ισχύει και σε πολλές άλλες χώρες

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
κυριοι καλησπερα.τα στριπτιτζαδικα ειναι η μεγαλυτερη απατη.εγω τα εχω κοψει εδω και 3 χρονια και να σας εξηγησω και το λογο.καταρχην εχει βρομισει ο τοπος απο βιζιτα,και μπουρδελα,τα οποια ειναι πολυ φθηνοτερα και ειναι και εγγυημενο οτι θα γαμισεις σε περιπτωση που αποφασισεις να επενδυσεις εκει.στα στριπτιζαδικα το να πας για να σου πιασει η γκομενα τον πουτσο και να το χρυσοπληρωσεις ειναι μαλακια μεγαλη,πραγμα που το εχω κανει πολλες φορες.εδω και ενα χρονο ακολουθω μια αλλη τακτικη που μερικες φορες εχει βγει ακρη καλη.οταν παω στο στριπτιζαδικο περνω ενα ποτο και αφου δω κατι καλο το κερναω ενα ποτο,αλλα δεν το πασπατευω καθολου,απλος την ρωταει αν θελει να κανει καμια βιζιτα και να βρεθουμε εκτος μαγαζιου.συναγωνιστες αλλες φορες βγαινει ακρη και εχω παρει μερικες με 100-150 που ειναι καλα πιστευω για 2 ωρες.αλλα εχω φαει και φολες απο μερικες που δεν ηθελαν.το να κατσεις να φας με τις στριπτιτζου 200-300 ευρω για να σου πιασει τον πουτσο ειναι μεγαλη μαλακια.πλεον πηγαινω περνω το ποτο μου,και αφου στοχοποιησω το θηραμα,κανω αυτη την εξηγα πλεον.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Τόσοι άνθρωποι σου καθομολογούν και σε συμβουλεύουν τα ίδια πράγματα που σου είπα αλλά το συννεφιασμένο σου μυαλό το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί ίντριγκες και να συνεχίζει να συγχέει δυο συγγενή αλλά ωστόσο διαφορετικά πράγματα. Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου πόσα βγάζεις, πως τα βγάζεις που θα τ' ακουμπήσεις γιατί και πως. Σου είπα εσύ έδωσες τις πληροφορίες. Δεν είπα πουθενά αν είναι πολλά ή λίγα . Όπως δεν μ' ενδιαφέρει επίσης αν θα μεταναστεύσεις μόνο και μόνο για να μπορείς να πηδάς φτηνά στρίπερ. Δική σου η απόφαση δική σου κι η ζωή. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε. Αλλά όπως είπε και ο Ρακε μάλλον κάποια σ' άφησε ανικανοποίητο και τα 'χεις πάρει. Δεν είναι τίποτε θα σου περάσει.
φίλε πάλι λάθος είσαι..τό νά πας ένα ταξίδι στή ρωσία είναι μετανάστευση??
μπουρδέλο έχεις μέ κακής ποιότητος υπηρεσίες τό πολύ 50 ευρώ,μέ τίς λέξεις θά παίζουμε ..γιά πές μού γιατί νά σού δώσω 150 τί θά μού δώσεις παραπάνω..????
τό τί λένε οί άλλοι δέν μού καίγετε καρφί...δικαιωμά τους είναι νά πετάνε τά λεφτά τους..κατά τήν αποψή μου πάντα...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
κυριοι καλησπερα.τα στριπτιτζαδικα ειναι η μεγαλυτερη απατη.εγω τα εχω κοψει εδω και 3 χρονια και να σας εξηγησω και το λογο.καταρχην εχει βρομισει ο τοπος απο βιζιτα,και μπουρδελα,τα οποια ειναι πολυ φθηνοτερα και ειναι και εγγυημενο οτι θα γαμισεις σε περιπτωση που αποφασισεις να επενδυσεις εκει.στα στριπτιζαδικα το να πας για να σου πιασει η γκομενα τον πουτσο και να το χρυσοπληρωσεις ειναι μαλακια μεγαλη,πραγμα που το εχω κανει πολλες φορες.εδω και ενα χρονο ακολουθω μια αλλη τακτικη που μερικες φορες εχει βγει ακρη καλη.οταν παω στο στριπτιζαδικο περνω ενα ποτο και αφου δω κατι καλο το κερναω ενα ποτο,αλλα δεν το πασπατευω καθολου,απλος την ρωταει αν θελει να κανει καμια βιζιτα και να βρεθουμε εκτος μαγαζιου.συναγωνιστες αλλες φορες βγαινει ακρη και εχω παρει μερικες με 100-150 που ειναι καλα πιστευω για 2 ωρες.αλλα εχω φαει και φολες απο μερικες που δεν ηθελαν.το να κατσεις να φας με τις στριπτιτζου 200-300 ευρω για να σου πιασει τον πουτσο ειναι μεγαλη μαλακια.πλεον πηγαινω περνω το ποτο μου,και αφου στοχοποιησω το θηραμα,κανω αυτη την εξηγα πλεον.
η λογική σου είναι σωστή... αλλά καί 150 ελεος πολλά λεφτα κατά τήν ταπεινή μου γνώμη ..τώρα μέ τήν αναδουλειά πού έχει πέσει καί οί ιδιοκτήτες θά κάνουν στριπτιζ μπάς καί τούς πάρει καμμιά αδελφή...
πάντως πρό εξαμήνου ήταν δύσκολο νά πάρεις μέ λιγότερο από χίλια...αλλά μάλλον τό πράμα φτιάχνει...πού νά δείς στό εξωτερικό πόσο έχουν πέσει οί τιμές...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Το ότι δεν επιτρέπεται ν' αγγίζεις στρίπερ στην Ελλάδα δεν το έγραψα εγώ αλλά ο Ρακε που έτσι κι αλλιώς είναι αλήθεια γιατί αυτή είναι η νομοθεσία όσο κι αν εσύ γελάς. Το ίδιο ισχύει και σε πολλές άλλες χώρες
άσε τί λένε οί νόμοι στή νύχτα...σηκώνει πολύ συζήτηση...
τί λένε γιά τά ποτά γ...γιά τήν ορχήστρα πού κανινικά πρέπει νά υπάρχει κλπ...
ξυπνήστε πρίν βαρέσουν γερά κανόνιαααααααααα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καλα εχω ριξει μουνοδαχτυλιασμα και κωλοδαχτυλιασμα σε αρκετες στριπτητζουδες.και μερικες τα γλειφανε κιολας μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλα εχω ριξει μουνοδαχτυλιασμα και κωλοδαχτυλιασμα σε αρκετες στριπτητζουδες.και μερικες τα γλειφανε κιολας μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άλλο τι γίνεται κι άλλο τι λέει ο νόμος. Στην Αγγλία όμως ο νόμος τηρείται.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Άλλο τι γίνεται κι άλλο τι λέει ο νόμος. Στην Αγγλία όμως ο νόμος τηρείται.
πάλι οφφ σαιτ είσαι...
η νύχτα παντού στό κόσμο έχεις άλλους νόμους καί τό ξέρεις σάν μαγαζάτορας πολύ καλά...
τά πρόστιμα καί οί επισκέψεις τής ασφάλειας γιά δήθεν έλεγχο είναι προσχήματα...

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλά εγώ είμαι μακριά νυχτωμένος αλλά εσύ μακριά απο το Ντολλς της Μόσχας γιατί θα σου κοστίσει 5-6 μισθούς η επίσκεψη και μη παραγγείλεις την φρουτοσαλάτα πάνω στη γυμνή γκόμενα αντί πιατέλας αν δεν έχεις κατι τις παραπάνω στην τσέπη κι οι μπράβοι τους δεν αστειεύονται καθόλου αν σε βρουν μείον. Α.. και για γκόμενα μετά ούτε λόγος με τα 150€ που διαθέτεις. Άντε και καλό ταξίδι!!!

Rake

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ koproni εχεις αναρωτηθεί γιατι οι κοπελες δουλευουν στα strip και δεν εχουν γίνει CTουριστριες ,όπου θα μπορούσαν να βγαζουν περισσοτερα χρήματα και με πολυ λιγότερο "κόπο"?
Δεν διαφωνώ ότι πολλές κάνουν βιζιτες αλλά αυτο που εχει τεραστια διαφορα, γι'αυτές , ειναι ότι η επιλογη είναι δικιά τους. Αυτες θα επιλεξουν το που,πότε, με ποιον και για πόσα θα κανουν ότι κανουν και ακριβως επειδή η επιλογή είναι δικια τους , εμεις τρελαινόμαστε γι'αυτές. :think:

ΥΓ.Αυτό που θελεις, δηλαδή να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί , να διαλέγεις μια γυναικα και να τη "μαμας", δινοντας 50,100 ή 1000 ευρω ,δεν λεγεται strip αλλά 'ρδελο.
Σκεψου το και λιγο λογικά.Μια stripper θα έπρεπε να δουλευει στο εκάστοτε club απο τις 23:00 μεχρι τις 6:00 το πρωι και μετά να πηγαινε να "μαμιθει" με ολους αυτούς που της πρόσφεραν χρήματα.Νομιζεις ότι είναι δυνατόν?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Καλά εγώ είμαι μακριά νυχτωμένος αλλά εσύ μακριά απο το Ντολλς της Μόσχας γιατί θα σου κοστίσει 5-6 μισθούς η επίσκεψη και μη παραγγείλεις την φρουτοσαλάτα πάνω στη γυμνή γκόμενα αντί πιατέλας αν δεν έχεις κατι τις παραπάνω στην τσέπη κι οι μπράβοι τους δεν αστειεύονται καθόλου αν σε βρουν μείον. Α.. και για γκόμενα μετά ούτε λόγος με τα 150€ που διαθέτεις. Άντε και καλό ταξίδι!!!
μακάρι τα μπουρδελομαγαζά σας νά προσφέραν έστω τά μισά πού προσφέρουν αυτά τά μαγαζιά  ανά τόν κόσμο..αλλά εσείς εδώ έχετε μάθει ΄στό παραμύθι καί στίς μπόμπες καί στά φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες..
ειλικρινά συζητώντας μαζί σου μέ κάνεις καί συχένομε νά περάσω ακόμα καί έξω,,,από τά μαγαζιά σας,,...
γί αυτό οί μισοί θά κλείσετε καί οί άλλοι μισοί θά δουλεύετε λαντζέριδες καί καθαρίστριες διότι δέν θάχετε λεφτά νά τίς πληρώσετε..μπάς καί τήν βγάλετε κανένα χρόνο...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Αγαπητέ koproni εχεις αναρωτηθεί γιατι οι κοπελες δουλευουν στα strip και δεν εχουν γίνει CTουριστριες ,όπου θα μπορούσαν να βγαζουν περισσοτερα χρήματα και με πολυ λιγότερο "κόπο"?
Δεν διαφωνώ ότι πολλές κάνουν βιζιτες αλλά αυτο που εχει τεραστια διαφορα, γι'αυτές , ειναι ότι η επιλογη είναι δικιά τους. Αυτες θα επιλεξουν το που,πότε, με ποιον και για πόσα θα κανουν ότι κανουν και ακριβως επειδή η επιλογή είναι δικια τους , εμεις τρελαινόμαστε γι'αυτές. :think:

ΥΓ.Αυτό που θελεις, δηλαδή να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί , να διαλέγεις μια γυναικα και να τη "μαμας", δινοντας 50,100 ή 1000 ευρω ,δεν λεγεται strip αλλά 'ρδελο.
Σκεψου το και λιγο λογικά.Μια stripper θα έπρεπε να δουλευει στο εκάστοτε club απο τις 23:00 μεχρι τις 6:00 το πρωι και μετά να πηγαινε να "μαμιθει" με ολους αυτούς που της πρόσφεραν χρήματα.Νομιζεις ότι είναι δυνατόν?
φίλε έχεις μπερδευτεί καί δέν έχει καταλάβει τήν διαφορα ενός μπουρδέλου καί ενός στριπτιτζίδικου...
άν θές τήν γνώμη μου εμπόριο σώματος γίνετε καί στά 2...είναι τό ίδιο.καί ποιός σού είπε ότι σέ ένα στούντιο  η μπουδέλο δέν έχει τό δικαίωμα νά απορίψει πελάτη??
καί ποιός σού είπε ότι μιά καλή πουτάνα στρίπερ δέν βγάζει 500 μεροκάματο??
φίλε  οποιοσδήποτε αφήσει λογαριασμό καί είναι πελάτης νά μήν πάρει σπίτι τήν χορεύτρια??μαλάκας είναι??
τότε τί κάνει??γιατί πάει καί αφήνει κανένα 800ρι τό μήνα σέ λογαριασμό??
φυσικά δέν θά πηγένειη χορεύτρια  μέ αυτό πού θά αφήσει 50...
πόσοι όμως αφήνουν κανένα 800ρι τό μήνα από τούς πελάτες ενός μαγαζιού..??.
φυσικά στήν τιμή τών οκτακοσίων οί υπηρεσίες θά πρέπει νά είναι εξαιρετικές καί όχι πάνω από 100 προσωπική αμοιβή
άν θέλετε τήν συμβουλή μου μήν αφήνετε λογαριασμούς σέ τέτοια μαγαζιά πάνω από 50 ευρώ εάν δέν είστε σίγουροι ότι θά πάρετε γυναίκα τήν επόμενη μέρα..όχι γιά καφέ καί φιλάκια καί ψευτομπαλαμούτια αλλά μαμίση...δέν αξίζει ο κόπος..
πάρτε ένα κουμπαρά καί μαζέψτε τά λεφτά πόυ δίνετε γιά ψευτομπαλαμούτια καί πηγέντε καμμιά ουκρανία πού χρεωκόπισε...
άποψη μου είναι συγνώμη εάν ήμουν λίγο αγενής μέ μερικούς συνομιλητές..αλλά πρίν απορίψετε αυτά πού έγραψα ξανασκεφτείτε τα ...
εδώ θά είμαστε μετά από κανένα δύο χρόνια καί θά δείτε ότι θά δικαιωθώ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλημέρα
Επαναλαμβάνω  ότι  αν  αντί  να  σπαταλάτε εδώ  χρόνο  και  ενέργεια , επενδύατε  αυτά  τα  φοβερά  εφόδια  στο  πορνολέγειν  θα  περνάγατε  καλύτερα .
Δεύτερον μη  μου  ζαλίζετε  τον  έρωτα  με  τα  λεφτά .
Ο αγοραίος  έρωτας  λέγεται  αγοραίος  διότι  έχει σχέση  με  το χρήμα .
Έτσι όπως  ανάλογα  αν  το βαλάντιό  μας  αντέχει DCV ή JAGUAR πορευόμαστε  και  κάνουμε  τη  δουλειά  μας  , έτσι και  στον  αγοραίο  έρωτα  επιλέγουμε  μπουρδέλο των 20ή  50 , στούντιο , μασατζίδικο , ή  σίτιτουρ .
Το στριπ  είναι  άλλη  ιστορία . Εκεί  σε  εξιτάρει και  το  κυνήγι . Διότι  η  πουτή  έχει  την  επιλογή και  δεν  προσφέρεται στον  οποιοδήποτε , όπως  στα  άλλα  καθιδρύματα  αντί  του  προκαθορισμένου  αντιτίμου .
Αλλά  το  θέμα  είναι όπως  έχω  ξαναγράψει  να  υπάρχει  μυαλό . ΄
Και  να  μη  ξανακούσω  παπαρολογίες  για  το  εξωτερικό διότι θα  γράψω  δικές  μου  εμπειρίες  και  πολλοί  θα  αποδειχτούν  ότι  μας  πουλάνε  φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες .
Ένα μόνο  θα  πω  . Αφήστε  το  Ντολς  στη  Μόσχα .
Εκεί  ρε  μάγκες  ο  καναπές  έχει  γραμμένο  το  όνομα  του  μαφιόζου που  πάει  και  χαλάει 7-8 χιλιάρικα  στην  καθισιά  του . Και  θα  ασχοληθούν  με  το  50αρι ? Και τα  υπόλοιπα  Τσεχίας  κ.λπ. είναι  σεξοτουριστικά  BABYLON όχι στριπ που  πας  μόνο για  να  γαμήσεις  οπότε  άστε  με  και  μη  μου  ανεβάζετε  το ζάχαρο  που  λέει  και  ο Nick !
Απλά  θα  σας  πω  το  εξής  πριν  3 έτη όταν  στο Kempinsky στη  Μόσχα  η  διανυκτέρευση ( σε  δωμάτιο , όχι σουίτα ) ήταν  300 δολάρια και  όχι 550  όπως  το  Σεπτέμβρη , η  είσοδος  στο Dolls ήταν  100 δολάρια  και  όσοι ξένοι έμπαιναν  έπρεπε  να  διαμένουν σε  ξενοδοχεία  του λάχιστον Kempinsky . Τέλος , η  βραδιά , υπέροχη  ομολογουμένως  και  με  πολλά  παρελκόμενα  μας  στοίχισε  σε  οκταμελή  παρέα  900  δολάρια  το  άτομο  και  ήταν  από  τους  συντηρητικούς λογαριασμούς  του  καταστήματος σε  μία  χώρα που  ο « καλός μισθός »ήταν  τότε  γύρω  στα  400  δολάρια  το μήνα .
Άρα  , μη  με  γαμάτε  με  οροφές , ταρίφες  ποσά . Κάνουμε  κουμάντο με  την τσέπη  μας  και δεν κλαίμε μετά , διότι δίνουμε  λαβή  σε  κάποιον  να  μας  αποκαλέσει φτωχοιμπινέδες .
Επίσης  δεν  κλείνουμε  κοντράτο  να  γαμήσουμε  κανένα  πουτάκι είτε  σκορπίσουμε  2.000 € είτε  50 € . Αυτό  εξαρτάται  από άλλους  παράγοντες  και  κυρίως  από  εμάς .
Εξηγούμαι , το  θεωρώ  μαλακία  όταν  υπάρχουν άνθρωποι που  πεινάνε  να  κάνουμε  υπερβολές  σε  τέτοια  θέματα , αλλά  αυτό  είναι θέμα  του  καθενός . Αυτό  που  δεν  είναι  προσωπικό  είναι να  μας  ζαλίζει τον  έρωτα  εδω  μέσα  ότι  ξόδεψε ... 20 € και δεν γάμησε .
Αμα  συνεχίζουμε  έτσι  πείτε  το  μου  να  την  κάνω  σιγά  σιγά  από εδώ  μέσα , διότι  μιζεριάζομαι .
Α  και  όχι  μαθήματα , στο  κάτω  κάτω  αν  κάποιος  γαμιέται  15 ώρες την  ημέρα  και  βγάζει  με  τον  ιδρώτα του  και  το  συνεχές  κρυφτούλι με  το  εγκεφαλικό και  το έμφραγμα  8-9 χιλιάρικα  το μήνα , δεν  δικαιούται  να  εκτονωθεί 1-2  φορές  την  εβδομάδα και  να  ξοδέψει λίγα  λεφτά  για  να  σκορπίσει  το  μυαλό του ?
Τώρα  ποιος  είναι  ο  μαλάκας .
Εγώ  ρε  είμαι  ο μαλάκας ! Είμαι ο πιο μαλάκας  από όλους , είμαι επίσης  κορόϊδο , αγαθοβιόλης κ.λπ. !
Έχετε  πρόβλημα ?
Τί ζόρι τραβάτε ?
Και  αν  θέλετε  ακούστε  τη  συμβουλή  του  μαλάκα .
Μη  γαμάτε  τσάμπα  , ούτε  και  αν  σας  τύχει !
Πάντα  με  λφτά !
Κοστίζει λιγότερο  και  σε  φράγκα  και  ψυχολογικά ! 
Α  και  μη  ρίχνετε  άκυρα  σε  όποια  δε  σας  κάθετε  , ούτε  στο μαγαζί που  δουλεύει . Εσείς  φταίτε ! Και  δεν  είναι και  αντρικό !
Δίνετε  εν  γνώσει  σας  δανεικά  και αγύριστα , τουλάχιστον  δώστε  έτσι ώστε  να  τα  χαρείτε  και  να  τα  γλεντήσετε !

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω το βρισκω καταντια αυτο οχι κορυφη.
Και  αν  θέλετε  ακούστε  τη  συμβουλή  του  μαλάκα .
Μη  γαμάτε  τσάμπα  , ούτε  και  αν  σας  τύχει !
Πάντα  με  λφτά !
Κοστίζει λιγότερο  και  σε  φράγκα  και  ψυχολογικά ! 
Α  και  μη  ρίχνετε  άκυρα  σε  όποια  δε  σας  κάθετε  , ούτε  στο μαγαζί που  δουλεύει . Εσείς  φταίτε ! Και  δεν  είναι και  αντρικό !
Δίνετε  εν  γνώσει  σας  δανεικά  και αγύριστα , τουλάχιστον  δώστε  έτσι ώστε  να  τα  χαρείτε  και  να  τα  γλεντήσετε !
και ειδικα αυτο.ειναι ο ορισμος του ανθρωπου που εχει παραιτηθει.γνωμη μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom