You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The best strip club in Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 373
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ρουλη θα πρεπει να μαθεις να λες το εξηςΔικαιωμα σου ειναι
"μαθε με ομορφα πραγματα κυριε Πουρ!"
για κανε μια προβα...
καλημερααααααααααα πατερ μου
καλημερες !!!!
γι'αυτο εισαι θειος μου...Καλημέρα
Επαναλαμβάνω ότι αν αντί να σπαταλάτε εδώ χρόνο και ενέργεια , επενδύατε αυτά τα φοβερά εφόδια στο πορνολέγειν θα περνάγατε καλύτερα .
Δεύτερον μη μου ζαλίζετε τον έρωτα με τα λεφτά .
Ο αγοραίος έρωτας λέγεται αγοραίος διότι έχει σχέση με το χρήμα .
Έτσι όπως ανάλογα αν το βαλάντιό μας αντέχει DCV ή JAGUAR πορευόμαστε και κάνουμε τη δουλειά μας , έτσι και στον αγοραίο έρωτα επιλέγουμε μπουρδέλο των 20ή 50 , στούντιο , μασατζίδικο , ή σίτιτουρ .
Το στριπ είναι άλλη ιστορία . Εκεί σε εξιτάρει και το κυνήγι . Διότι η πουτή έχει την επιλογή και δεν προσφέρεται στον οποιοδήποτε , όπως στα άλλα καθιδρύματα αντί του προκαθορισμένου αντιτίμου .
Αλλά το θέμα είναι όπως έχω ξαναγράψει να υπάρχει μυαλό . ΄
Και να μη ξανακούσω παπαρολογίες για το εξωτερικό διότι θα γράψω δικές μου εμπειρίες και πολλοί θα αποδειχτούν ότι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες .
Ένα μόνο θα πω . Αφήστε το Ντολς στη Μόσχα .
Εκεί ρε μάγκες ο καναπές έχει γραμμένο το όνομα του μαφιόζου που πάει και χαλάει 7-8 χιλιάρικα στην καθισιά του . Και θα ασχοληθούν με το 50αρι ? Και τα υπόλοιπα Τσεχίας κ.λπ. είναι σεξοτουριστικά BABYLON όχι στριπ που πας μόνο για να γαμήσεις οπότε άστε με και μη μου ανεβάζετε το ζάχαρο που λέει και ο Nick !
Απλά θα σας πω το εξής πριν 3 έτη όταν στο Kempinsky στη Μόσχα η διανυκτέρευση ( σε δωμάτιο , όχι σουίτα ) ήταν 300 δολάρια και όχι 550 όπως το Σεπτέμβρη , η είσοδος στο Dolls ήταν 100 δολάρια και όσοι ξένοι έμπαιναν έπρεπε να διαμένουν σε ξενοδοχεία του λάχιστον Kempinsky . Τέλος , η βραδιά , υπέροχη ομολογουμένως και με πολλά παρελκόμενα μας στοίχισε σε οκταμελή παρέα 900 δολάρια το άτομο και ήταν από τους συντηρητικούς λογαριασμούς του καταστήματος σε μία χώρα που ο « καλός μισθός »ήταν τότε γύρω στα 400 δολάρια το μήνα .
Άρα , μη με γαμάτε με οροφές , ταρίφες ποσά . Κάνουμε κουμάντο με την τσέπη μας και δεν κλαίμε μετά , διότι δίνουμε λαβή σε κάποιον να μας αποκαλέσει φτωχοιμπινέδες .
Επίσης δεν κλείνουμε κοντράτο να γαμήσουμε κανένα πουτάκι είτε σκορπίσουμε 2.000 € είτε 50 € . Αυτό εξαρτάται από άλλους παράγοντες και κυρίως από εμάς .
Εξηγούμαι , το θεωρώ μαλακία όταν υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε να κάνουμε υπερβολές σε τέτοια θέματα , αλλά αυτό είναι θέμα του καθενός . Αυτό που δεν είναι προσωπικό είναι να μας ζαλίζει τον έρωτα εδω μέσα ότι ξόδεψε ... 20 € και δεν γάμησε .
Αμα συνεχίζουμε έτσι πείτε το μου να την κάνω σιγά σιγά από εδώ μέσα , διότι μιζεριάζομαι .
Α και όχι μαθήματα , στο κάτω κάτω αν κάποιος γαμιέται 15 ώρες την ημέρα και βγάζει με τον ιδρώτα του και το συνεχές κρυφτούλι με το εγκεφαλικό και το έμφραγμα 8-9 χιλιάρικα το μήνα , δεν δικαιούται να εκτονωθεί 1-2 φορές την εβδομάδα και να ξοδέψει λίγα λεφτά για να σκορπίσει το μυαλό του ?
Τώρα ποιος είναι ο μαλάκας .
Εγώ ρε είμαι ο μαλάκας ! Είμαι ο πιο μαλάκας από όλους , είμαι επίσης κορόϊδο , αγαθοβιόλης κ.λπ. !
Έχετε πρόβλημα ?
Τί ζόρι τραβάτε ?
Και αν θέλετε ακούστε τη συμβουλή του μαλάκα .
Μη γαμάτε τσάμπα , ούτε και αν σας τύχει !
Πάντα με λφτά !
Κοστίζει λιγότερο και σε φράγκα και ψυχολογικά !
Α και μη ρίχνετε άκυρα σε όποια δε σας κάθετε , ούτε στο μαγαζί που δουλεύει . Εσείς φταίτε ! Και δεν είναι και αντρικό !
Δίνετε εν γνώσει σας δανεικά και αγύριστα , τουλάχιστον δώστε έτσι ώστε να τα χαρείτε και να τα γλεντήσετε !
ρουλη θα πρεπει να μαθεις να λες το εξης
"μαθε με ομορφα πραγματα κυριε Πουρ!"
για κανε μια προβα...
ωχ κατεφθασαν και οι ενισχυσειςγι'αυτο εισαι θειος μου...
Ωχχχχ, τώρα θα βγει και θα σου ζητήσει να του πεις ποιό μαγαζί έχεις!!!Καλημέρα
Επαναλαμβάνω ότι αν αντί να σπαταλάτε εδώ χρόνο και ενέργεια , επενδύατε αυτά τα φοβερά εφόδια στο πορνολέγειν θα περνάγατε καλύτερα .
Δεύτερον μη μου ζαλίζετε τον έρωτα με τα λεφτά .
Έτσι όπως ανάλογα αν το βαλάντιό μας αντέχει DCV ή JAGUAR πορευόμαστε και κάνουμε τη δουλειά μας , έτσι και στον αγοραίο έρωτα επιλέγουμε μπουρδέλο των 20ή 50 , στούντιο , μασατζίδικο , ή σίτιτουρ .
Το στριπ είναι άλλη ιστορία . Εκεί σε εξιτάρει και το κυνήγι . Διότι η πουτή έχει την επιλογή και δεν προσφέρεται στον οποιοδήποτε , όπως στα άλλα καθιδρύματα αντί του προκαθορισμένου αντιτίμου .
Και να μη ξανακούσω παπαρολογίες για το εξωτερικό διότι θα γράψω δικές μου εμπειρίες και πολλοί θα αποδειχτούν ότι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες .
Ένα μόνο θα πω . Αφήστε το Ντολς στη Μόσχα .
Εκεί ρε μάγκες ο καναπές έχει γραμμένο το όνομα του μαφιόζου που πάει και χαλάει 7-8 χιλιάρικα στην καθισιά του . Και θα ασχοληθούν με το 50αρι ? Και τα υπόλοιπα Τσεχίας κ.λπ. είναι σεξοτουριστικά BABYLON όχι στριπ που πας μόνο για να γαμήσεις οπότε άστε με και μη μου ανεβάζετε το ζάχαρο που λέει και ο Nick !
Απλά θα σας πω το εξής πριν 3 έτη όταν στο Kempinsky στη Μόσχα η διανυκτέρευση ( σε δωμάτιο , όχι σουίτα ) ήταν 300 δολάρια και όχι 550 όπως το Σεπτέμβρη , η είσοδος στο Dolls ήταν 100 δολάρια και όσοι ξένοι έμπαιναν έπρεπε να διαμένουν σε ξενοδοχεία του λάχιστον Kempinsky . Τέλος , η βραδιά , υπέροχη ομολογουμένως και με πολλά παρελκόμενα μας στοίχισε σε οκταμελή παρέα 900 δολάρια το άτομο και ήταν από τους συντηρητικούς λογαριασμούς του καταστήματος σε μία χώρα που ο « καλός μισθός »ήταν τότε γύρω στα 400 δολάρια το μήνα .
Άρα , μη με γαμάτε με οροφές , ταρίφες ποσά . Κάνουμε κουμάντο με την τσέπη μας και δεν κλαίμε μετά , διότι δίνουμε λαβή σε κάποιον να μας αποκαλέσει φτωχοιμπινέδες .
Επίσης δεν κλείνουμε κοντράτο να γαμήσουμε κανένα πουτάκι είτε σκορπίσουμε 2.000 € είτε 50 € . Αυτό εξαρτάται από άλλους παράγοντες και κυρίως από εμάς .
Εξηγούμαι , το θεωρώ μαλακία όταν υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε να κάνουμε υπερβολές σε τέτοια θέματα , αλλά αυτό είναι θέμα του καθενός . Αυτό που δεν είναι προσωπικό είναι να μας ζαλίζει τον έρωτα εδω μέσα ότι ξόδεψε ... 20 € και δεν γάμησε .
Αμα συνεχίζουμε έτσι πείτε το μου να την κάνω σιγά σιγά από εδώ μέσα , διότι μιζεριάζομαι .
Α και όχι μαθήματα , στο κάτω κάτω αν κάποιος γαμιέται 15 ώρες την ημέρα και βγάζει με τον ιδρώτα του και το συνεχές κρυφτούλι με το εγκεφαλικό και το έμφραγμα 8-9 χιλιάρικα το μήνα , δεν δικαιούται να εκτονωθεί 1-2 φορές την εβδομάδα και να ξοδέψει λίγα λεφτά για να σκορπίσει το μυαλό του ?
Τώρα ποιος είναι ο μαλάκας .
Εγώ ρε είμαι ο μαλάκας ! Είμαι ο πιο μαλάκας από όλους , είμαι επίσης κορόϊδο , αγαθοβιόλης κ.λπ. !
Έχετε πρόβλημα ?
Τί ζόρι τραβάτε ?
Πάντα με λφτά !
Α και μη ρίχνετε άκυρα σε όποια δε σας κάθετε , ούτε στο μαγαζί που δουλεύει . Εσείς φταίτε ! Και δεν είναι και αντρικό !
Δίνετε εν γνώσει σας δανεικά και αγύριστα , τουλάχιστον δώστε έτσι ώστε να τα χαρείτε και να τα γλεντήσετε !
Πάντα με λφτά !
[/quote]
...κανένα σχόλιο,ελλαδάρα ολέ
υγ οί τιμές του dolls night club είναι αναγραμμένες στό επίσημο σαιτ τού μαγαζιου στό ιντερνετ καί δέν έχουν καμμιά σχέση μέ αυτά πού αναφέρει ο κύριος...
αλλά θερμή παράκλιση μήν λέτε ότι είστε έλληνες διότι οί τιμές σίγουρα θά είναι διπλές παντού..
Πάντα με λφτά !
[/quote]
...κανένα σχόλιο,ελλαδάρα ολέ
υγ οί τιμές του dolls night club είναι αναγραμμένες στό επίσημο σαιτ τού μαγαζιου στό ιντερνετ καί δέν έχουν καμμιά σχέση μέ αυτά πού αναφέρει ο κύριος...
αλλά θερμή παράκλιση μήν λέτε ότι είστε έλληνες διότι οί τιμές σίγουρα θά είναι διπλές παντού..
Φιλε Μποργκι συμφωνω αλλα δεν ειναι δυνατον να περιμενει κανεις να μαμισει με 50 ευρα στο στριπομαγαζο
Αν πρόσεξες δεν ανέφερα εσκεμένα ποιός θα γαμήσει και ποιός όχι.
Υπάρχει κόσμος ο οποίος κατά καιρούς λέει ότι γάμησε κερνώντας μόνο 1-2 ποτά, ποιός είμαι εγώ για να τον διαψέυσω ???
Υπάρχει κόσμος ο οποίος έσταξε περιουσίες και ακόμα προσπαθεί.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, αλλά πάντα θεωρώ ότι χρειάζεται το οικονομικό υπόβαθρο.
Αν πάμε και οι 2 μας σε ένα τυχαίο μαγαζί με τα ίδια λεφτά πάνω μας, εσύ μπορεί να γαμήσεις και εγώ όχι ...
Που θέλω να καταλήξω ?
Δεν υπάρχει συνταγή. Δεν υπάρχει στάνταρ ποσό κατάθεσης. Δεν υπάρχει μία λύση.
Εσύ είσαι ο Μάνος με τις εμπειρίες,τα βιώματα και τον προσωπικό τρόπο έκφρασης σου και έγώ είμαι ο Borg με τα δικά μου.
Το στριπ για μένα είναι τρόπος διασκέδασης και πρέπει να το απολαμβάνουμε για αυτό που είναι και το πόσο μας ξεκουράζει, ήτε με φορτωτική ήτε χωρίς.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...
...
Έχετε πρόβλημα ?
Τί ζόρι τραβάτε ?
...
1. το DCV νομίζω ότι γράφεται 2CV (Deux Chevaux = Δύο άλογα στην γαλλικήν)
2. το θέμα του κυνηγιού που λες είναι και για μένα ίσως από τα πιο σημαντικά.
Πιτσιρικάς πήγαινα και εγώ (σαν σωστός και άξιος Κυψελιώτης) τις μπουρδελότσαρκες μου στη Φυλής.
Εμπαινες, έβλεπες, γούσταρες πήδαγες, δεν γούσταρες πήγαινες στο επόμενο κλπ.
Δεν με εξίταρε ποτέ ... το κάναμε 1,2,5,10,100 ...1000 ε μετά μάθαμε και τις λακούβες του δρόμου ...
3. και εγώ μαλάκας είμαι στο συγκεκριμένο θέμα. Γιατί ? ίσως γιατί πάω σε στρίπ και προσπαθώ να περάσω καλά.
Μου τα έχουν φάει γκόμενες και δεν τα κλαίω, πέτυχα το σκοπό μου, πέρασα καλά.
και επιπλέον έμαθα και κάποια πράγματα, λίγα σε σχέση με τους ειδικούς, αλλά που για μένα βλέπω ότι κάνουν κάποια διαφορά.
Οπότε την επόμενη φορά που θα πάω στο μαγαζί θα περάσω καλύτερα και με μικρότερο κόστος.
και την επόμενη φορά ακόμα καλύτερα ... ίσως ...
Αυτα ...!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μπόργκη με το συμπάθειο παικταρά μου...
αλλά θεωρώ αδιανόητο πιτσιρικάς που έχει μάθει απ όξω τη Φυλής να χαλάει τρακοσάρια στο μπέιμπυ γκολντ.
Με αυτά τα λεφτά που έχεις χαλάσει σε άλλη χώρα θα είχες προσωπικό χαρέμι.....
Είναι όμοιο με αυτό που μου είχε πει ο ασφαλιστης μου κάποτε....
Με τα λεφτά που δίνεις κάθε χρόνο για ΙΚΑ η εταιρεία μου σου δικαιολογεί προσωπικό ελικόπτερο αεροδιακομιδής.........οπουδήποτε, οποτεδήποτε........
Κοινώς ο Ελληνας καμαρώνει που θεωρείται και είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας της Ευρώπης.....
Ενίοτε το χαίρεται κιόλας και αρνείται να το αλλάξει.....
Και βεβαίως στο τέλος διαμαρτύρεται γιατί το Τοτάλ της ΦΑΓΕ έχει 1,25 Ευρώ στο Σούπερ Μαρκετ όταν ο Ισπανός το ίδιο προιόν εισαγωγής το πληρώνει 0.94......
Αβυσσος η ψυχή του Ελληνα.... Αβυσσος......
αλλά θεωρώ αδιανόητο πιτσιρικάς που έχει μάθει απ όξω τη Φυλής να χαλάει τρακοσάρια στο μπέιμπυ γκολντ.
Με τα λεφτά που δίνεις κάθε χρόνο για ΙΚΑ η εταιρεία μου σου δικαιολογεί προσωπικό ελικόπτερο αεροδιακομιδής.........οπουδήποτε, οποτεδήποτε........
Κοινώς ο Ελληνας καμαρώνει που θεωρείται και είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας της Ευρώπης.....
Και βεβαίως στο τέλος διαμαρτύρεται γιατί το Τοτάλ της ΦΑΓΕ έχει 1,25 Ευρώ στο Σούπερ Μαρκετ όταν ο Ισπανός το ίδιο προιόν εισαγωγής το πληρώνει 0.94......
Από το 90-91 που πήγαινα Φυλής έχουν περάσειπάνω από 15 χρόνια.
Δεν είμαι πια ο πιτσιρικάς που ήμουν κάποτε.
Και το να περνάω καλά όποτε μπορώ να κάνω κοπάνα από τη γυναίκα και τα 2 παιδιά δες το να ψυχολογική ξεκούραση η οποία είναι κάτι το οποίο λείπει σε πολύ κόσμο.
Δεν πρόκειται να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες μέσω ιντερνετ.
Αυτά ...!!!
Αγαπητε koproni , μάλλον εσυ εχεις μπερδευτεί.Αν ήταν το ίδιο τότε δεν θα είχες κανένα πρόβλημα απο ότι καταλαβαίνω.φίλε έχεις μπερδευτεί καί δέν έχει καταλάβει τήν διαφορα ενός μπουρδέλου καί ενός στριπτιτζίδικου...
άν θές τήν γνώμη μου εμπόριο σώματος γίνετε καί στά 2...είναι τό ίδιο.
Γιατί διασκεδάζει? Γιατί έχει πολλά χρήματα για πέταμα?Επειδή είναι μαλάκας ? Επειδή έχει κανει τάμα στην Παναγία της Τήνου ? Επειδή δεν του αρέσουν οι ψυχρές συναλλαγές ? Επειδή είναι μαζοχιστής και του αρεσει να τον απορρίπτουν?φίλε οποιοσδήποτε αφήσει λογαριασμό καί είναι πελάτης νά μήν πάρει σπίτι τήν χορεύτρια??μαλάκας είναι??
τότε τί κάνει??γιατί πάει καί αφήνει κανένα 800ρι τό μήνα σέ λογαριασμό??
Μπορεί να υπάρχουν 100000 λόγοι. Εσύ γιατί υποθέτεις οτι ο μοναδικός λόγος που πηγαίνει κάποιος σε ενα strip ,είναι για να "μαμίσει"? Αν ήθελε απλώς να "μαμισει" θα πήγαινε καπου αλλού.
Το αν αξίζει ή δεν αξίζει κατι , είναι καθαρα υποκειμενικό. Αυτό που προσπαθούν να σου πουν αρκετοί εδώ μεσα ,ειναι ότι στο strip η επιλογή ειναι καθαρά της γυναίκας και δεν υπάρχει τιποτα σιγουρο.Αν ήταν σίγουρο το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ενδιαφερόντουσαν καθόλου.άν θέλετε τήν συμβουλή μου μήν αφήνετε λογαριασμούς σέ τέτοια μαγαζιά πάνω από 50 ευρώ εάν δέν είστε σίγουροι ότι θά πάρετε γυναίκα τήν επόμενη μέρα..όχι γιά καφέ καί φιλάκια καί ψευτομπαλαμούτια αλλά μαμίση...δέν αξίζει ο κόπος..
ΥΓ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού το μόνο σου ενδιαφέρον ειναι να "μαμίσεις" οπωσδηποτε , ασχολείσαιμε τα strip. Τα strip δεν είναι 'ρδελα να πλήρωνεις και να γ..ας. Αυτή είναι και μία απο τις ομορφιές τους.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Από το 90-91 που πήγαινα Φυλής έχουν περάσειπάνω από 15 χρόνια.
Δεν είμαι πια ο πιτσιρικάς που ήμουν κάποτε.
το θέμα δεν είναι να απολογείσαι....
ούτε αυτός ήταν και ο τόνος γραφής μου........
αυτό που ήθελα να πω είναι πως δικαιολογείσαι πλήρως όταν δε γνωρίζεις....
όταν όμως έχεις γνώση πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός.....
Θεωρώ πολύ πιθανό αυτές οι οποίες έχουν περάσει καλά μαζί σου και για τις οποίες έχεις χαλασει τουβλάκια τζένγκα, να μάθεις αίφνης ότι γαμιόσαντε για 200 Ευρά......
Και επειδή έχω ιδία πείρα σου λέω να το ψάξεις.........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αγαπητε koproni , μάλλον εσυ εχεις μπερδευτεί.Αν ήταν το ίδιο τότε δεν θα είχες κανένα πρόβλημα απο ότι καταλαβαίνω.Γιατί διασκεδάζει? Γιατί έχει πολλά χρήματα για πέταμα?Επειδή είναι μαλάκας ? Επειδή έχει κανει τάμα στην Παναγία της Τήνου ? Επειδή δεν του αρέσουν οι ψυχρές συναλλαγές ? Επειδή είναι μαζοχιστής και του αρεσει να τον απορρίπτουν?
Μπορεί να υπάρχουν 100000 λόγοι. Εσύ γιατί υποθέτεις οτι ο μοναδικός λόγος που πηγαίνει κάποιος σε ενα strip ,είναι για να "μαμίσει"? Αν ήθελε απλώς να "μαμισει" θα πήγαινε καπου αλλού.Το αν αξίζει ή δεν αξίζει κατι , είναι καθαρα υποκειμενικό. Αυτό που προσπαθούν να σου πουν αρκετοί εδώ μεσα ,ειναι ότι στο strip η επιλογή ειναι καθαρά της γυναίκας και δεν υπάρχει τιποτα σιγουρο.Αν ήταν σίγουρο το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ενδιαφερόντουσαν καθόλου.
ΥΓ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού το μόνο σου ενδιαφέρον ειναι να "μαμίσεις" οπωσδηποτε , ασχολείσαιμε τα strip. Τα strip δεν είναι 'ρδελα να πλήρωνεις και να γ..ας. Αυτή είναι και μία απο τις ομορφιές τους.
ειλικρινά αν και έχει μια λογική το ποστάρισμά σου προσπαθώ ακόμα να θυμηθώ ΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ λ.χ. ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ........
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Είπαμε...
Από τη στιγμή που μιλάμε για αγοραίο, εφαρμόζονται οι νόμοι της αγοράς...
Και αν είσαι χάλια καταναλωτής στα γιαούρτια θα είσαι και στις γυναίκες- αναπόφευκτο σαν άδικη κατάρα...
Τα στριπτιζομάγαζα είναι ένας καταπληκτικός χώρος να πιείς το ποτό σου, να πιάσεις κανά κώλο και να κάνεις άριστης ποιότητα χαβαλέ, με κόστος ανά άτομο κατώτερο από τραπέζι σε trendy μαγαζί...
Από εκεί και πέρα, αν θέλεις περισσότερα από το χώρο, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο...
Με το ίδιο χρηματικό κόστος και χωρίς το ψυχολογικό, θα είχες ένα εξαιρετικό ct τη βδομάδα...
Και διαφωνώ με την αντίληψη ότι παίζεται πραγματικό παιχνίδι στα στριπτιζομάγαζα- οι κοπέλες πράγματι ΔΕΝ προσφέρονται στον καθένα αλλά επιλέγουν προσεχτικά τον τυχερό αλλά με κριτήριο την γκάβλα τους (για χρήμα) ή το προσωπικό τους γούστο (για λουί βιττόν)..
Το ότι με "επιλέγει" μια στριπτιζού δεν είναι απαραίτητα καλό...
Από εκεί και πέρα, όταν αυτά τα μαγαζιά απευθύνονται σε ενήλικους, το τί κάνει ο καθένας εκεί μέσα, είναι προσωπική του υπόθεση...
Και υπάρχουν και μάγκες, με τεράστια καίτοι ακριβοπληρωμένη εμπειρία στους οποίους δεν μπορεί να τη βγεί ούτε και η πιο αδίαστακτη ουκρανή στριπτιτζού...
Οι τύποι αυτοί έχουν το σεβασμό μου...
Τα δικά μου σχόλια είναι πάντοτε από τη σκοπιά του απλού πελάτη με επίτηδες περιορισμένο μπατζετ που ξέρει τα όρια του και έχει δει αρκετά ντοκυμανταιρ για να ξέρει ότι όσο ισχυρό και να αισθάνεται ένα βουβάλι, δεν πάει να κάνει μαγκιές σε αιλουροειδή...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Είπαμε...
Από τη στιγμή που μιλάμε για αγοραίο, εφαρμόζονται οι νόμοι της αγοράς...
Και αν είσαι χάλια καταναλωτής στα γιαούρτια θα είσαι και στις γυναίκες- αναπόφευκτο σαν άδικη κατάρα...
Τα στριπτιζομάγαζα είναι ένας καταπληκτικός χώρος να πιείς το ποτό σου, να πιάσεις κανά κώλο και να κάνεις άριστης ποιότητα χαβαλέ, με κόστος ανά άτομο κατώτερο από τραπέζι σε trendy μαγαζί...
Από εκεί και πέρα, αν θέλεις περισσότερα από το χώρο, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο...
Με το ίδιο χρηματικό κόστος και χωρίς το ψυχολογικό, θα είχες ένα εξαιρετικό ct τη βδομάδα...
Και διαφωνώ με την αντίληψη ότι παίζεται πραγματικό παιχνίδι στα στριπτιζομάγαζα- οι κοπέλες πράγματι ΔΕΝ προσφέρονται στον καθένα αλλά επιλέγουν προσεχτικά τον τυχερό αλλά με κριτήριο την γκάβλα τους (για χρήμα) ή το προσωπικό τους γούστο (για λουί βιττόν)..
Το ότι με "επιλέγει" μια στριπτιζού δεν είναι απαραίτητα καλό...
Από εκεί και πέρα, όταν αυτά τα μαγαζιά απευθύνονται σε ενήλικους, το τί κάνει ο καθένας εκεί μέσα, είναι προσωπική του υπόθεση...
Και υπάρχουν και μάγκες, με τεράστια καίτοι ακριβοπληρωμένη εμπειρία στους οποίους δεν μπορεί να τη βγεί ούτε και η πιο αδίαστακτη ουκρανή στριπτιτζού...
Οι τύποι αυτοί έχουν το σεβασμό μου...
Τα δικά μου σχόλια είναι πάντοτε από τη σκοπιά του απλού πελάτη με επίτηδες περιορισμένο μπατζετ που ξέρει τα όρια του και έχει δει αρκετά ντοκυμανταιρ για να ξέρει ότι όσο ισχυρό και να αισθάνεται ένα βουβάλι, δεν πάει να κάνει μαγκιές σε αιλουροειδή...
Εσένα προτιμούμε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις