Νέα

The best strip club in Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλυτερο Στριπτηζαδικο προς ολα τα ειδη!

• Grand Ritorno

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Club Ανατολή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lido Palace

• Mousses Club

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Baby Gold

• Rasputin Live Show

• Baby O Original

• Star Live (Μεταμόρφωση)

• Princess Live Strip Show

• Alcatraz

Ψήφοι: 4 28,6%
  • Lolita Club

• Erotica Live Show

• Diamond Dolls

• Moulin-blue-ΧΑ'Ι΄ΔΑΡΙ

• Κούκλες - (ex Sarka Club)

• PARIS Live Show Strip...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Παρακολουθώ το σάιτ 3 περίπου χρόνια και έχω διαβάσει χιλιάδες σελίδες περισσότερο γιατί με διασκεδάζει η άγνοια μερικών που θέλουν να φαίνονται ειδικοί και νυχτοπερπατημένοι. Τους βλέπω κάθε φορά που πάω σε στριπ και κάθονται στα τραπεζάκια με μια μπύρα και σκουντιούνται αναμεταξύ τους όταν χουφτώσουν κανένα κώλο που περνάει πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας. Μετά αφού εξαντλήσουν το 50αρικό τους σε κάποιο χορό γυρίζουν σπίτι και γράφουν μια κριτική επειδή δε μάμησαν. Έλεος!!!!
φιλαράκο τό πενηντάρι μπορεί νά σού φαίνοντε λίγα διότι είσαι κονομημένος αλλά εμεις πού είμαστε τόν χιλιων πεντακοσίων ευρώ μέσο όρο δουλεύουμε νά τά βγάλουμε μέ αίμα γί αυτό μάς πονάει τό πενηντάρικο γί αυτό άσε τίς ειρωνείες καί κοίτα νά φτιάξεις τό μαγαζί σου καί νά ξεφύγεις από τήν νηοτροπία τού ελλαδιστάν διότι έρχοντε δύσκολες μέρες αγόρι μου καί τό πενηντάρι μήν γίνει 30ρι...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
φιλαράκο τό πενηντάρι μπορεί νά σού φαίνοντε λίγα διότι είσαι κονομημένος αλλά εμεις πού είμαστε τόν χιλιων πεντακοσίων ευρώ μέσο όρο δουλεύουμε νά τά βγάλουμε μέ αίμα γί αυτό μάς πονάει τό πενηντάρικο γί αυτό άσε τίς ειρωνείες καί κοίτα νά φτιάξεις τό μαγαζί σου καί νά ξεφύγεις από τήν νηοτροπία τού ελλαδιστάν διότι έρχοντε δύσκολες μέρες αγόρι μου καί τό πενηντάρι μήν γίνει 30ρι...

μα καλα εισαι των 1500 και διΑΜΡΤΘΡΕΣΕ ????Παντος ο τυπος που εγραψε αυτες τις μαλακιες πρεπει να ειναι μετρ σε στριπ και μας κοροιδευει η κουφαλα το γιουσουφακι!!!!

Επισης σε ΄λιγο καιρο θα μεινει χωρις δουλεια χαχαχαχα γιατι αυτος δεν εχει μουνι ουτε βυζια για να βγαλει φραγκα ...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
όλες σχεδόν  πηδιούντε σέ τιμές περίπου σιτι τουρ αλλού παραπάνω αλλού παρακάτω.. εκτός από ελλάδα πού πρέπει νά χαλάσεις κανένα τριχίλιαρο καί αν.....
:o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:αν ειναι να χαλασω τρια χιλιαρικα για να γαμησω καλυτερα να τον κοψω :grin: :grin: :grin:ως νεος εχω χαλασει και εγω λεφτα εκει μεσα και το συμπερασμα μου ειναι το εξης.στριπ μονο για ματι με παρεα για χαβαλε η επισκεψη σε στριπ μονο αν φορτωνεις γκομενα σιγουρα(υπαρχει και τετοιο εκτος αθηνων) :rockon:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
+1000
και ναι το πενηνταρικο ειναι πολλα λεφτα για να χουφτωσεις λιγο κρεας.και πρεπει να το σεβονται και οι πουτανες εκει και οσοι αλλοι τρωνε απο αυτη την ιστορια.αν δεν το σεβονται θα το χασουν.απλα

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά το παλικάρι έχει δίκιο. Έχουμε μπει όλοι στο κυνήγη της φραπεδολαγνείας και χάνουμε όλοι την ουσία του πράγματος. Σας το έχω ξαναπεί ότι πόλυ περισσότερα τυχαιρά και φορτόματα θα έχετε αν πάτε σε κλαμπ της παραλιακής πάρα σε ένα στριπτιτζάδικο. Από την άλλη στα στριπτζιτζάδικα πηγαίνουμε δίοτι πρόκειται σαν ένα εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Άμα μπούμε στο τρυπάκι του να αγχωνόμαστε ποια θα φορτώσουμε, πως θα τη φορτώσουμε, πως θα μου κάτσει κανένας καλός φραπές χάνουμε όλη την ουσία. Άμα είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του.΄

Όσον αφορά το εξωτερικό η μοναδική εμπιρία που έχω είναι από Las Vegas (εκεί που να χτυπιέσαι κάτω δε γαμάς και άμα κάνεις τι μαλακία και απλώσεις χέρι θα σε βρουν με αιματα και μνελανιές σε κανένα σοκάκι) και στην Ολλανδία, όπου στα στριπ επίσης δε γαμάς με τι καμία, απλά οι υπηρεσίες δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάδα (το prive είναι μέσα σε τζακούσι).

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Παιδιά το παλικάρι έχει δίκιο. Έχουμε μπει όλοι στο κυνήγη της φραπεδολαγνείας και χάνουμε όλοι την ουσία του πράγματος. Σας το έχω ξαναπεί ότι πόλυ περισσότερα τυχαιρά και φορτόματα θα έχετε αν πάτε σε κλαμπ της παραλιακής πάρα σε ένα στριπτιτζάδικο. Από την άλλη στα στριπτζιτζάδικα πηγαίνουμε δίοτι πρόκειται σαν ένα εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Άμα μπούμε στο τρυπάκι του να αγχωνόμαστε ποια θα φορτώσουμε, πως θα τη φορτώσουμε, πως θα μου κάτσει κανένας καλός φραπές χάνουμε όλη την ουσία. Άμα είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του.΄

Όσον αφορά το εξωτερικό η μοναδική εμπιρία που έχω είναι από Las Vegas (εκεί που να χτυπιέσαι κάτω δε γαμάς και άμα κάνεις τι μαλακία και απλώσεις χέρι θα σε βρουν με αιματα και μνελανιές σε κανένα σοκάκι) και στην Ολλανδία, όπου στα στριπ επίσης δε γαμάς με τι καμία, απλά οι υπηρεσίες δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάδα (το prive είναι μέσα σε τζακούσι).
φίλε μου δέν συμφωνώ
μιά χορεύτρια πού κάθετε καί τίς γλύφουν τά βιζιά καί τόν κόλο καί ότι άλλο έχουν δεί τά μάτια μας πάει σίγουρα μέ πελάτη..όλα έχουν κάποιο τίμημα //αλλά εδώ στήν ελλάδα τίς έχουμε χορτάσει στό μπαλαμούτι...καί βγάζουν χοντρά από αυτό  δέν έχουν ανάγκη νά γαμηθούν γιά 300 αλλά γιά κάνε κανένα υπενιγμό γιά χοντρό πακέτο δαχτυλιδάκια βραχιολάκια,καμμιά χορηγία ευγενική καί τά ξαναλέμε..
στήν αμερική υπάρχουν πολιτείες πού η πορνεία είναι παράνομη καί γι αυτό δέν σέ αφήνουν νά απλώσεις αλλά γιά συζήτα μέ τόν σερβιτόρο μέ κανένα τιπ καί τά ξαναλέμε..
τό παράδειγμα τής ολλανδίας είναι ατυχέστατο...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
κανένας δέν αφήνει τά πακέτα πού αφήνει ο ελληνάρας πουθενά στό κόσμο χωρίς νά γαμίσει

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μάλλον γιά σαβουρογάμι σέ κόβω άν μού λές γιά ξάνθη καί κομοτινή...
τώρα εάν θεωρείς τήν ταιλάνδη γιά ουγκάντα μάλλον είσαι καί άσχετος καί σαβουρογάμης..
τώρα γιά αμερική αναλόγως τήν πολιτειά..αλλα αυτες που χορεύουν στά 3 μέτρα  μάλλον μυωπία έχεις φίλε αλλά νά ξέρεις ότι στά 150 κάνουν κάτι άλλο...μπάς είσαι ιδιοκτήτης η φίλος κανενός στριπτιτζίδικου τής αθήνας????διότι έχουν σκάσει καί κάτι τέτοια φρούτα τελευταία...

Αγαπητε Κοπρονι

ασχετως εαν συμφωνουμε η διαφωνουμε για την ουσια της διασκεδασης στα στριπτιζαδικα και ασχετως των εμπειριων που εχει ο καθενας μας εντος και εκτος συνορων θα ηθελα να μου επιτρεψεις δυο παρατηρησεις.

πρωτον ο Μετρ με τον οποιο τυχαινει να συμφωνω δεν ξερω εαν ειναι μετρ σε στριπτιζαδικο η ιδιοκτητης,

και εαν ειναι καλα θα κανει να διαβασει προσεκτικα οσα γρφονται εδω και να φροντισει να βελτιωσει το μαγαζι του σε θεματα ουσιας πχ εξυπηρετηση προσωπικου, ποιοτητα ποτων, καθαριοτητα, εξαερισμους και πανω απο ολα ποιοτητα γυναικων που σε πολλα μαγαζια δεν ειναι επιπεδου ουτε καθαριστριας,

αλλα θελω να πιστευω απο τα λεγομενα του πως δεν ειναι

λοιπον οσο αναφορα τον φιλο Μετρ πιστευω οτι του επιτεθεις χωρις λογω με χαρακτηρισμους που νομιζω δεν ειναι αναγκαιοι απλα και μονο επειδη διαφωνεις με τις αποψεις του.

δευτερον οσο αναφορα για το δικαιωμα σου και του καθενα που εχει εισοδημα 1500 ευρω το μηνα να επισκεπτεται τα στριπτιζαδικα και να θελει με το 50αρικο να μαμισει

συγνωμη αδερφε αλλα εχεις αδικο γιατι οποιος εχει αυτο το εισοδημα δεν πρεπει να ελπιζει να μαμισει αφου και μονος σου βεβαιωνεις πως το μαμισι αυτο κοστιζει πολυ περισσοτερο παντου ανα το κοσμο δηλαδη απο 200 εως 300 ευρω.

και πες μου σε παρακαλω τι δουλεια εχει καποιος με εισοδημα 1500 να θελει να ξοδεψει το 1/5 του εισοδηματος του για ενα μαμισακι?

Με ολο το σεβασμο φιλε Κοπρονι ειναι σαν να θελει καποιος με το εισοδημα αυτο να αγορασει την μεγαλη την τζιπαρα και να μην εχει τα λεφτα. ουτε η τραπεζα θα του δωσει το κεφαλαιο για να την αγορασει αλλα και να του τα εδινε δεν θα μπορουσε να πληρωσει ουτε την βενζινη του 8κιλινδρου θηριου, ουτε τα σερβις του και ουτε καλα καλα τα τελη κυκλοφοριας.

τα στριπτιζαδικα ειναι μια χαρα για το εισοδημα των 1500 εαν θες να παρεις το ποτακι σου μονος η με τους φιλους σου με το αναλογο ματι που σου προσφερει

και με πολυ ικανοποιηση για τον πρωταρη η τον ιπταμενο στα συνεφα που γουσταρει να του κολοτριβεται και να παρακαλαει για ενα σφινακι η ενα χορο η θεα, μουναρα, τεμαχιο, απαιχτη γκομενα που απλα κανει την δουλεια της που δεν ειναι αλλη απο το να βγαλει τις καρτουλες της και απλα το νυχτοκαματο της.

και μην ξεχναμε οτι τα κοριτσια αυτα χωρις φραπεδες και χωρις εξωτερικες εργασιες καθαριζουν το λιγοτερο απο 3000 και πανω και αρκετα πιο πανω χωρις να αναφερομαι στα αστερια του καθε μαγαζιου.

Φιλε Κοπρονι με καθε καλη διαθεση και σεβασμο στις αποψεις σου τα στριπτιζαδικα δενμπορει να ειναι μερος της διασκεδασης του νεου με εισοδημα 1500 ευρω και να εχει και την απαιτηση να μπορει να μαμισει κιολας.

ειναι ακριβο το σπορ αυτο και αφου δεν το αντεχει πρεπει απλα να αρκεστει στο ματι και στη διασκεδαση που του προσφερει το στριπομαγαζο

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η δικιά μου λογική λέει :

Βγάζω 100 δρχ το μήνα
Πληρώνω, νοίκι, φως, νερό, τηλέφωνο, δάνειο, λοιπές υποχρεώσεις
Κάνω τα κουμάντα μου για να έχω φαί, τσιγάρα, βενζίνη κλπ αναγκαία για όλο το μήνα
Αν με παίρνει κάνω και μία μικρή αποταμίευση για τη δύσκολη ώρα πο θα έρθει

τι μου περισσεύει ? Χ δρχ

Αυτές είναι το περίσσεμα για καφέδες, βόλτες, μπουζούκια, μπαρ κλπ.

Τώρα αν αυτές τις Χ δρχ θέλω να τις φάω σε Y επισκέψεις σε στριπ είναι καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας και προσωπικών επιλογών ...

Η επένδυση των 50€ του ενός και των 500€ του άλλου έχουν ένα κοινό, και οι δύο επιθυμούν την προσωπική τους διασκέδαση σύμφωνα με το τι μπορούν να διαθέσουν

αυτά ...!!!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και προς αποφυγην παρεξηγησεων ειμαι 3+ χρονια στη παρεα μας εδω και πολλοι με γνωριζουν και σας διαβεβαιωνω πως δεν ειμαι ουτε μετρ ουτε στριπομαγαζατορας.

απλα μου αρεσει το ειδος της διασκεδασης αυτης αλλα με την μορφη που εγω το βλεπω. διασκεδαση μονος η με παρεα και ναι η δυνατοτητες γνωριμιων σαφως με μαγευουν.

και ναι δεν θεωρω δυνατον να παω στο στριπομαγαζο και να ξοδεψω λιγοτερα απο 150 με 200 ευρα.

οταν νυχτοπερπατας στα μαγαζια αυτα εχεις φιλους και φιλες και πρεπει να κερασεις τα ποτακια σου.

και αν σου γυαλισει καμια νεα αφιξη πρεπει να δωσεις γνωριμια αλλα παντα με μετρο.

δεν εχω ξοδεψει ποτε περισσοτερο απο 300 ευρα

τα τυχερα στα στριπ ερχονται οπως και στα μπουζουξιδικα και στα αλλα κλαμπακια και θελουν θυσιες.

οταν λοιπον σε μαθουν τα κοριτσια σε ολα τα ανωτερω μαγαζια θα σε κοιταξουν με αλλο ματι και αφου καταλαβουν πως δεν εισαι λιγουρης τοτε ειναι βεβαιο πως θα σου δωσουν την ευκαιρια να δοκιμασεις την γλυκα τους και σιγουρα θα περασεις καλα.

και το κοστος διαχειρησης μιας γυναικας απο το μπουζουξιδικο η το κλαμπακι η το στριπτιζαδικο η ακομα και απο το προξενιο της γειτωνισας σου δεν εχει καμια διαφορα.

αν πιστευουμε πως θα παμε τσαρκα το βραδι μαζι με ενα κοπαδι φιλους μπακουρια και θα την πεσουμε σε ολα τα μωρα που και θα φωναζουμε απο μιλια μακρια οτι θελουμε να μαμισουμε εδω και τωρα τοτε αδερφια καλυτερα να παμε μια παραδωσιακη μπουρδελοτσαρκα που και σιγουρατζα ειναι και πολυ μα πολυ πιο οικονομικο.

και μια συμβουλη για οποιον θελει να ακουσει μια παλια πουτανα σαν και μενα.

δημιουργηστε φιλους στα μαγαζια, γινετε καλοι πελατες.

ο μετρ, το γκαρσονι, ο μπαρμαν ειναι καλες βασεις δεδομενων για καθε μαγαζι. καντε φιλες τις παλιες στα στριπομαγαζα δωστε τους τακτικα ενα δυο ποτακια και μετα επιλεξτε τον στοχο σας.

οι παλιες θα σας συστησουν και οι νεες θα σας εχουν δει να συμπεριφερεστε σαν κυριοι και οχι σαν λιγουρια που απλα θελουν να χουφτωσουν και να πιουν ενα φραππε.

μην ντεπεστε να ξεκαθαρισετε στα κοριτσια οτι δεν ξοδευετε αλογιστα χρηματα και οτι πχ θα τους δωσετε μονο 5 ποτακια. θα το σεβαστουν και δεντις χαλαει καθολου να εχουν πελατες τακτικους που χαλανε 150-200 ευρα.

μην ζητατε με την μια το τηλεφωνο τους αλλα περιμενετε 2-3 φορες και αφου σας εμπιστευτουν τοτε μπορει και να ερθουν και τα τυχερα.

αλλα μην ξεχνατε οτι οι κοπελες δεν ειναι βιζιτες και ακομα και αν δεν τις χαλαει και καμια βιζιτουλα το θεμα ειναι απλο. εαν τους φερθειτε σαν βιζιτες τοτε θα σας φερθουνε σαν βιζιτες.

εαν τους φερθειτε σαν κυριοι θα σαν φερθουνε σαν νορμαλ γυναικες και θα ειναι σωστες μαζι σας.

βεβαια υπαρχουν πολλες μα παρα πολλες που ειναι πουτανες και μαλιστα στην ψυχη αλλα εαν δεν εχετε την εμπειρια και τη μιτη να τις αποφευγετε αυτες τοτε σιγουρα θα πονεσετε. αλλα το παθημα γινετε μαθημα

αλλα τι συμπεριφορα περιμενετε να εχετε απο αυτες εαν τις ρωτατε στα ισα αν στο πριβε παιζει φραππες? θελετε να σας φερθουν σαν ανθρωποι η πιστευετε οτι ειτε θα σας αρπαξουν τα ποτακια με υποσχεσεις και μετα αντε γεια η απλα θα σας δουν για μια 5λεπτη ξεπετα γαι να παρουν τις καρτες και να πανε στον επομενο?

λοιπον οποιος καταλαβε καταλαβε και τα μαθηματα τελειωσανε

μπορει πολλοι να πουν οτι λεω μαλακιες αλλα λιγο με στεναχωρει

εμενα απλα μου αρεσουν τα στριπομαγαζα και επιμενω πως αυτο το χαλι ειδικα το Π-Σ που ολοι τρεχουν σαν τρελοι να πιουν ενα φραππε θα ειναι αργα η γρηγορα το τελος της αγαπημενης μου διασκεδασης

και μετα εχουμε να λεμε γιατι εχουμε τον ακριβοτερο καφε στον κοσμο

ε ρε γελιαααααα

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Η δικιά μου λογική λέει :

Βγάζω 100 δρχ το μήνα
Πληρώνω, νοίκι, φως, νερό, τηλέφωνο, δάνειο, λοιπές υποχρεώσεις
Κάνω τα κουμάντα μου για να έχω φαί, τσιγάρα, βενζίνη κλπ αναγκαία για όλο το μήνα
Αν με παίρνει κάνω και μία μικρή αποταμίευση για τη δύσκολη ώρα πο θα έρθει

τι μου περισσεύει ? Χ δρχ

Αυτές είναι το περίσσεμα για καφέδες, βόλτες, μπουζούκια, μπαρ κλπ.

Τώρα αν αυτές τις Χ δρχ θέλω να τις φάω σε Y επισκέψεις σε στριπ είναι καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας και προσωπικών επιλογών ...

Η επένδυση των 50€ του ενός και των 500€ του άλλου έχουν ένα κοινό, και οι δύο επιθυμούν την προσωπική τους διασκέδαση σύμφωνα με το τι μπορούν να διαθέσουν

αυτά ...!!!

Φιλε Μποργκι συμφωνω αλλα δεν ειναι δυνατον να περιμενει κανεις να μαμισει με 50 ευρα στο στριπομαγαζο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μην  τσακώνεστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !
Καθίστε  και  το  μπλα μπλα  που  ρίχνετε  εδώ να το  εξελίξετε  σε  πορνολέγειν , για να φορτώνετε !

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
δημιουργηστε φιλους στα μαγαζια, γινετε καλοι πελατες.

ο μετρ, το γκαρσονι, ο μπαρμαν ειναι καλες βασεις δεδομενων για καθε μαγαζι. καντε φιλες τις παλιες στα στριπομαγαζα δωστε τους τακτικα ενα δυο ποτακια και μετα επιλεξτε τον στοχο σας.

Τα σέβη μου.
Από αυτό που είπες, προφανώς και ξέρεις τι σου γίνεται.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Αγαπητε Κοπρονι

ασχετως εαν συμφωνουμε η διαφωνουμε για την ουσια της διασκεδασης στα στριπτιζαδικα και ασχετως των εμπειριων που εχει ο καθενας μας εντος και εκτος συνορων θα ηθελα να μου επιτρεψεις δυο παρατηρησεις.

πρωτον ο Μετρ με τον οποιο τυχαινει να συμφωνω δεν ξερω εαν ειναι μετρ σε στριπτιζαδικο η ιδιοκτητης,

και εαν ειναι καλα θα κανει να διαβασει προσεκτικα οσα γρφονται εδω και να φροντισει να βελτιωσει το μαγαζι του σε θεματα ουσιας πχ εξυπηρετηση προσωπικου, ποιοτητα ποτων, καθαριοτητα, εξαερισμους και πανω απο ολα ποιοτητα γυναικων που σε πολλα μαγαζια δεν ειναι επιπεδου ουτε καθαριστριας,

αλλα θελω να πιστευω απο τα λεγομενα του πως δεν ειναι

λοιπον οσο αναφορα τον φιλο Μετρ πιστευω οτι του επιτεθεις χωρις λογω με χαρακτηρισμους που νομιζω δεν ειναι αναγκαιοι απλα και μονο επειδη διαφωνεις με τις αποψεις του.

δευτερον οσο αναφορα για το δικαιωμα σου και του καθενα που εχει εισοδημα 1500 ευρω το μηνα να επισκεπτεται τα στριπτιζαδικα και να θελει με το 50αρικο να μαμισει

συγνωμη αδερφε αλλα εχεις αδικο γιατι οποιος εχει αυτο το εισοδημα δεν πρεπει να ελπιζει να μαμισει αφου και μονος σου βεβαιωνεις πως το μαμισι αυτο κοστιζει πολυ περισσοτερο παντου ανα το κοσμο δηλαδη απο 200 εως 300 ευρω.

και πες μου σε παρακαλω τι δουλεια εχει καποιος με εισοδημα 1500 να θελει να ξοδεψει το 1/5 του εισοδηματος του για ενα μαμισακι?

Με ολο το σεβασμο φιλε Κοπρονι ειναι σαν να θελει καποιος με το εισοδημα αυτο να αγορασει την μεγαλη την τζιπαρα και να μην εχει τα λεφτα. ουτε η τραπεζα θα του δωσει το κεφαλαιο για να την αγορασει αλλα και να του τα εδινε δεν θα μπορουσε να πληρωσει ουτε την βενζινη του 8κιλινδρου θηριου, ουτε τα σερβις του και ουτε καλα καλα τα τελη κυκλοφοριας.

τα στριπτιζαδικα ειναι μια χαρα για το εισοδημα των 1500 εαν θες να παρεις το ποτακι σου μονος η με τους φιλους σου με το αναλογο ματι που σου προσφερει

και με πολυ ικανοποιηση για τον πρωταρη η τον ιπταμενο στα συνεφα που γουσταρει να του κολοτριβεται και να παρακαλαει για ενα σφινακι η ενα χορο η θεα, μουναρα, τεμαχιο, απαιχτη γκομενα που απλα κανει την δουλεια της που δεν ειναι αλλη απο το να βγαλει τις καρτουλες της και απλα το νυχτοκαματο της.

και μην ξεχναμε οτι τα κοριτσια αυτα χωρις φραπεδες και χωρις εξωτερικες εργασιες καθαριζουν το λιγοτερο απο 3000 και πανω και αρκετα πιο πανω χωρις να αναφερομαι στα αστερια του καθε μαγαζιου.

Φιλε Κοπρονι με καθε καλη διαθεση και σεβασμο στις αποψεις σου τα στριπτιζαδικα δενμπορει να ειναι μερος της διασκεδασης του νεου με εισοδημα 1500 ευρω και να εχει και την απαιτηση να μπορει να μαμισει κιολας.

ειναι ακριβο το σπορ αυτο και αφου δεν το αντεχει πρεπει απλα να αρκεστει στο ματι και στη διασκεδαση που του προσφερει το στριπομαγαζο
φίλε πάλι θά διαφωνήσω
τό ερώτημά μου είναι γιατί θά πρέπει νά χαλάμε στό ελλαδιστάν τόσα λεφτά  στά στριπττζίδικα καί σέ χώρες άλλες μέ τά μισά νά μάς προσφέρουν αυτό πού στό βάθος όλοι θέλουμε...μαμίση.. διότι άς μήν κρυβόμαστε πίσω από τό δάκτυλο ...αυτό θέλουμε όλοι πλήν εξαιρέσεων...γι αυτό κερνάμε....
εντάξει 50 είναι λίγα αλλά νά δίνουμε 150 καί νά μήν γίνετε τίποτα???διότι καί αυτά τά γνωστά καί τετριμένα πού λές ..νά γίνεις γνωστός στό μαγαζί κλπ....ουσιαστικά πρέπει νά πείς τό κύριε ελέησον μπάς καί γίνει κάτι...αυτή είναι η πραγματικότητα
φίλε εγώ προσωπικά θέλω νά πάω 2 με 3 φορές σέ στριπτιτζίδικο νά χαλάσω κανένα 500ρι καί νά πάρω σπίτι μου τήν χορεύτρια....τό παρέχει κανένας στό ελλαδιστάν αυτό?? οχι επομένως δέν ξαναπατάω διότι έχω βαρεθεί νά ακούω παραμύθια τής χαλιμας...εαν οί υπόλοιποι θέλουν νά πηγένουν γιά μπαλαμούτι μέ 50ρικο πάω πάσο..αλλά νά χαλάς μιά περιουσία καί νά μήν γίνετε τίποτα τό θεωρώ ύψιστη μαλακία...ακόμη καί έτσι όπως τά λές νά κανουμε... σχεδόν τίποτα δέν γίνετε.. δέν σέ πιστεύω είμαι χρόνια στό κουρμπέτι...φίλες γιά καφέ  έχεις...πού τής γαμάει ο αλβανός καί ο ρωσοπόντιος τσάμπα ενώ εσύ τά σκάς..καί άντε μιά φορά στά δέκα χρόνια κάτι μπορεί καί νάχεις κάνει...
αλλά νά συμφωνείς μέ τόν ιδιοκτήτη μετρε νά πάμε ξάνθη κομοτινή νά γαμήσουμε κάτι ιπποπόταμους σέ κολόμπαρο συγνώμη αλλά μάλλον γιά γ διαλογής μπίχτη  σέ κόβω.. καί νά γίνετε σύγκριση ταιλάνδης μέ ουγκάντα...ελεοσσσ
φίλε κακίστης ποιότητος υπηρεσίες προσφέρουν  όλα τά στριπτιτζίδικα στήν ελλάδα ..ποτέ δέν σεβάστικαν φίλους πού άφησαν περιουσία..σχεδόν παντού μπόμπες..λογαριασμοι λάθος..καί πολύ παραμύθι...
ε οχι καί νά συγκρίνουμε στριπτιτζίδικα τής ουκρανίας καί τής τσεχοσλοβακίας μέ τά ελληνικα καί νά μήν χρειάζετε νά πάμε τσεχοσλοβακία αλλά να γαμούμε ιπποπόταμους στήν καβάλα...μεγαλύτερη μαλακία δέν έχω ξανακόύσει στό σαιτ 3 χρόνια πού είμαι μέλος..

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το μονο που θα πω ειναι πως δεν συμφωνησα με την λογικη του να πας στη Ξανθη και την Καβαλα αλλα στην αποψη του ως προς τι προσφέρουν τα στριπ.

τωρα για την αποψη μου και για το ποσο μαμαω και αν ειμαι σαβουρο μαμης δεν νομιζω πως αξιζει να σου απαντησω γιατι φοβαμαι πως τζαμπα τα λεω

τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κολους λεγαν οι παλαιοι

οτι καταλαβαινεις κανεις φιλε και το σοφοτερο ειναι να μην πηγαινεις στα στριπομαγαζα αφου δεν το στηριζεις οικονομικα.

οσο για τα παραμυθια οσοι θελουν τα πιστευουν και νασαι σιγουρος οτι αυτοι που τα ακουνε και τα πιστευουν σιγουρα δεν μαμανε

για τελος θα ηθελα να εισαι βεβαιος οτι πουλια εχουν ολοι και μυαλα εχουν ολοι, οποτε μην θεωρεις οτι οι αλλοι ειναι βλακες και δεν μαμανε παρα μονο εσυ εισαι που μαμας και που εχεις καταλαβει το παιχνιδι των μαγαζιων και σιγουρα οι χαρακτηρισμοι ειναι ατυχεις και αναξιοι απαντησης

δεν θα συνεχισω τη συζητηση στο θεμα ΤΕΛΟΣ. οπως λεει και ενας καλος φιλος εδω μεσα τι θες τα μαθηματα αφου μαμακα θα σε πουν.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
το μονο που θα πω ειναι πως δεν συμφωνησα με την λογικη του να πας στη Ξανθη και την Καβαλα αλλα στην αποψη του ως προς τι προσφέρουν τα στριπ.

τωρα για την αποψη μου και για το ποσο μαμαω και αν ειμαι σαβουρο μαμης δεν νομιζω πως αξιζει να σου απαντησω γιατι φοβαμαι πως τζαμπα τα λεω

τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κολους λεγαν οι παλαιοι

οτι καταλαβαινεις κανεις φιλε και το σοφοτερο ειναι να μην πηγαινεις στα στριπομαγαζα αφου δεν το στηριζεις οικονομικα.

οσο για τα παραμυθια οσοι θελουν τα πιστευουν και νασαι σιγουρος οτι αυτοι που τα ακουνε και τα πιστευουν σιγουρα δεν μαμανε

για τελος θα ηθελα να εισαι βεβαιος οτι πουλια εχουν ολοι και μυαλα εχουν ολοι, οποτε μην θεωρεις οτι οι αλλοι ειναι βλακες και δεν μαμανε παρα μονο εσυ εισαι που μαμας και που εχεις καταλαβει το παιχνιδι των μαγαζιων και σιγουρα οι χαρακτηρισμοι ειναι ατυχεις και αναξιοι απαντησης

δεν θα συνεχισω τη συζητηση στο θεμα ΤΕΛΟΣ. οπως λεει και ενας καλος φιλος εδω μεσα τι θες τα μαθηματα αφου μαμακα θα σε πουν.
φίλε συγνώμη εάν νομίζεις ότι σέ έθιξα μέ τό γ διαλογής αλλά εδώ είμαστε νά λέμε τά πράματα έξω από τά δόντια..πές με δ διαλογής ...
αλλα τό νά χαλάς 300 τό μηνα δηλαδη 3600 τό χρόνο επι 10 χρόνια είναι 36000 ευρω και άλλα 4 περίπου οί τόκοι 40.000 ευρώ...
πολύ θά ήθελα νά ξέρω πόσες πήρες μέ αυτά τά λεφτά...εγώ κάποτε πού ξόδεψα πολύ περισσότερα πήρα τά...αρ    μου...
αλήθεια στήν ουκρανία πόσα ταξείδια θάχες κάνει καί πόσες θάχες πάρει??? μέ 40.000 ευρώ..
αλλά τό ότι είμαι μαμιας πού τό εγραψα??

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κατ' αρχήν η επίθεση που κάνεις είναι ανόητη και τα συμπεράσματα ανάξια λόγου γι αυτό δεν θα σταθώ εκεί. Το τι είναι ο καθένας σ' ένα ανώνυμο σάιτ δεν έχει καμιά ουσία.

Με το μισθό που διαθέτεις των 1500€ και το 50αρι που διαθέτεις για στριπότσαρκα είναι υπερβολή και να το προσέξεις.

Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος με τις δικές οικονομικές δυνατότητες, που απο μόνος σου μας είπες, έχει γυρίσει τα στριπομάγαζα τριών ηπείρων και τεσσάρων θαλασσών!!! Με το MAGIC BUS ταξιδεύεις; Αλλά κι έτσι να είναι πάλι λογαριασμός δεν βγαίνει.

Αναφέρεις σε δύο περιπτώσεις το Ντολλς της Μόσχας. Σε πληροφορώ πως για να περάσεις το κατώφλι ενός μικρού κλαμπ της Μόσχας πρέπει να καταβάλεις είσοδο 100€ κατα άτομο και δεν συμπεριλαμβάνει ποτό. Με τα χρήματα λοιπόν που διαθέτεις ούτε στο απέναντι πεζοδρόμιο του Ντολλς δεν θα σ' αφήσουν να σταθεις.

Για το αν το 50αρι, το 150αρι ή το 1500άρι κ.ο.κ είναι πολύ ή λίγο για να πάρεις μια στρίπερ σπίτι σου να την μαμήσεις και να την πας πίσω λυπάμαι που δεν κατάλαβες ποτέ πως πάνω στο τραπεζάκι που κάθεσαι έχει ένα πλαστικοποιημένο κατάλογο -για να μη το λερώνεις όταν ρίχνεις το ποτό σου- όπου αν μπεις στο κόπο να το διαβάσεις δεν αναφέρει πουθενά πόσο πάει το κοκό. Γράφει πόσο είναι το γυναικείο μόνο ποτό. Άρα χώνεψέ το δεν είναι στα προσφερόμενα προιόντα του καταστήματος πως να το κάνουμε. Κι όσο κι αν χτυπιέσαι ποτέ δεν θα είναι. Στα μπουρδέλα με τα οποία συνεχίζεις να συγχέεις τα στριπ κλαμπ βγαίνει η τσατσά και σου λέει πόσο πάει και κάνεις τα κουμάντα σου. Το τί θέλεις εσύ όταν θα σε ρωτήσουν να τους πεις αυτά που έγραψες παραπάνω κι αν μαμήσεις ποτέ γράψε μου.

Όπως όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τώρα , απο πάντα και για πάντα έχουν την τιμή τους και οι εργαζόμενες στα στριπ κλαμπ τη δική τους. Αλλά η επιλογή γίνεται με κάποια κριτήρια που δεν διαφέρουν κι αυτά απ' τα πολύ γνωστά συμφέροντα της εκάστοτε εργαζόμενης. Και θα σου φέρω ένα απλό παράδειγμα. Αν εγώ  πηγαίνω στο στριπ κλαμπ μια φορά την εβδομάδα κι κάνω δυο χορούς και πίνω και δυο μπύρες και της κάνω μια πρόταση να την μαμήσω για 500€ και συ πας μια φορά την εβδομάδα και την κερνάς μια δυο σαμπάνιες της κάνεις και δυο prive και μια σαμπανια στην πίστα τη  ώρα που χορεύει και τελικά φτάνεις στην πρόταση πάμε να πηδηχτούμε στο τζάμπα; Εσύ ποιόν νομίζεις θα διάλεγε να κάτσει;

Για την επαρχία που σε προέτρεψα να πας να μαμήσεις στρίπερ το είπα μόνο και μόνο να σε γλυτώσω απο αιματηρά έξοδα του ξενιτεμού αφού σώνει και καλά θες να μαμήσεις στρίπερ. Γιατί στο Ντολλς ούτε απ'έξω, ούτ' απ' έξω!!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καλα δεν εθιξε κανεις τις στριπτητζουδες.αξιοπρεπεστατες πουτανες ειναι.αλλα δε φταιει κανεις.οι μαλακες οι αγαπουληδες φταινε

Rake

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φίλε πάλι θά διαφωνήσω
τό ερώτημά μου είναι γιατί θά πρέπει νά χαλάμε στό ελλαδιστάν τόσα λεφτά  στά στριπττζίδικα καί σέ χώρες άλλες μέ τά μισά νά μάς προσφέρουν αυτό πού στό βάθος όλοι θέλουμε...μαμίση.. διότι άς μήν κρυβόμαστε πίσω από τό δάκτυλο ...αυτό θέλουμε όλοι πλήν εξαιρέσεων...γι αυτό κερνάμε....
εντάξει 50 είναι λίγα αλλά νά δίνουμε 150 καί νά μήν γίνετε τίποτα???διότι καί αυτά τά γνωστά καί τετριμένα πού λές ..νά γίνεις γνωστός στό μαγαζί κλπ....ουσιαστικά πρέπει νά πείς τό κύριε ελέησον μπάς καί γίνει κάτι...αυτή είναι η πραγματικότητα
φίλε εγώ προσωπικά θέλω νά πάω 2 με 3 φορές σέ στριπτιτζίδικο νά χαλάσω κανένα 500ρι καί νά πάρω σπίτι μου τήν χορεύτρια....τό παρέχει κανένας στό ελλαδιστάν αυτό?? οχι επομένως δέν ξαναπατάω διότι έχω βαρεθεί νά ακούω παραμύθια τής χαλιμας...εαν οί υπόλοιποι θέλουν νά πηγένουν γιά μπαλαμούτι μέ 50ρικο πάω πάσο..αλλά νά χαλάς μιά περιουσία καί νά μήν γίνετε τίποτα τό θεωρώ ύψιστη μαλακία...ακόμη καί έτσι όπως τά λές νά κανουμε... σχεδόν τίποτα δέν γίνετε..

Ο καθένας από εμάς πηγαίνει σε ενα strip για διαφορετικούς λόγους αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ειναι strip και όχι 'ρδελο. Αν αυτό που σε ενδιαφερει ειναι να "μαμισεις" οπωσδηποτε (ξοδευοντας λιγα ή πολλά χρηματα,δεν εχει σημασια) τοτε πηγαινεις σε λαθος μερος  για λαθος λογους.
'Οσον αφορα τα strip σε άλλες χωρες ,σε ΗΠΑ και Αγγλια δεν επιτρεπεται καν να αγγιξεις τις χορευτριες(το ιδιο ισχύει και στην Ελλαδα). Δεν γνωριζω τι συμβαινει σε Ταυλανδη,Ουκρανια,Τσεχια αλλα μια και ειναι χωρες με πολυ μεγαλο ποσοστο σεξοτουρισμου ,υποθετω οτι τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα.
Αν διαμαρτυρεσαι επειδη τα strip δεν ειναι 'ρδελα "καλυτερης ποιοτητας" ,σε κατανοω (ασχετο αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζι σου.Προτιμερο ειναι να ζητας καθαροτερα,μεγαλυτερα 'ρδελα , με περισσοτερες και πιο ομορφες κοπελες παρα να προσπαθεις να αλλαξεις τα strip) αλλά αν διαμαρτυρεσαι επειδη δεν μπορεις να "μαμισεις" την κοπελα που σου αρεσε σε ενα strip ,ξοδευοντας ενα προκαθορισμενο χρηματικο ποσο, συγγνωμη αλλα εισαι λαθος.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ενα τελευταιο πραγμα θα πω.ΓΙΑ ΜΕΝΑ τα στριπ ειναι μονο για χαβαλε.τιποτα παραπανω.βιζιτες κανουν πολλες απο τις στριπτητζουδες.αλλες με λιγοτερα αλλες με περισσοτερα.παρολα αυτα δε με ενδιαφερει.προτιμω να γαμησω πουτανα και να μου πει ευχαριστω παρα κωλομπαρου και να μου το παιζει ιστορια.οσοι βλεπουν τα στριπ εστω και ελαχιστα σοβαρα ειναι καμενοι απο χερι.καρβουνιασμενοι.αντε γιατι πολυ ιστορια το παιζουν και αυτες και ολο το συστημα.σε λιγο που θα βαρανε μυγες θα ειναι ωραια.μονο οι αγαπουληδες τους κρατανε και αυτο μεχρι να φαληρισουνε και να καταλαβουνε ποσο μαλακες ειναι,οταν και οποτε.αυτη ειναι η γνωμη μου.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Κατ' αρχήν η επίθεση που κάνεις είναι ανόητη και τα συμπεράσματα ανάξια λόγου γι αυτό δεν θα σταθώ εκεί. Το τι είναι ο καθένας σ' ένα ανώνυμο σάιτ δεν έχει καμιά ουσία.

Με το μισθό που διαθέτεις των 1500€ και το 50αρι που διαθέτεις για στριπότσαρκα είναι υπερβολή και να το προσέξεις.

Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος με τις δικές οικονομικές δυνατότητες, που απο μόνος σου μας είπες, έχει γυρίσει τα στριπομάγαζα τριών ηπείρων και τεσσάρων θαλασσών!!! Με το MAGIC BUS ταξιδεύεις; Αλλά κι έτσι να είναι πάλι λογαριασμός δεν βγαίνει.

Αναφέρεις σε δύο περιπτώσεις το Ντολλς της Μόσχας. Σε πληροφορώ πως για να περάσεις το κατώφλι ενός μικρού κλαμπ της Μόσχας πρέπει να καταβάλεις είσοδο 100€ κατα άτομο και δεν συμπεριλαμβάνει ποτό. Με τα χρήματα λοιπόν που διαθέτεις ούτε στο απέναντι πεζοδρόμιο του Ντολλς δεν θα σ' αφήσουν να σταθεις.

Για το αν το 50αρι, το 150αρι ή το 1500άρι κ.ο.κ είναι πολύ ή λίγο για να πάρεις μια στρίπερ σπίτι σου να την μαμήσεις και να την πας πίσω λυπάμαι που δεν κατάλαβες ποτέ πως πάνω στο τραπεζάκι που κάθεσαι έχει ένα πλαστικοποιημένο κατάλογο -για να μη το λερώνεις όταν ρίχνεις το ποτό σου- όπου αν μπεις στο κόπο να το διαβάσεις δεν αναφέρει πουθενά πόσο πάει το κοκό. Γράφει πόσο είναι το γυναικείο μόνο ποτό. Άρα χώνεψέ το δεν είναι στα προσφερόμενα προιόντα του καταστήματος πως να το κάνουμε. Κι όσο κι αν χτυπιέσαι ποτέ δεν θα είναι. Στα μπουρδέλα με τα οποία συνεχίζεις να συγχέεις τα στριπ κλαμπ βγαίνει η τσατσά και σου λέει πόσο πάει και κάνεις τα κουμάντα σου. Το τί θέλεις εσύ όταν θα σε ρωτήσουν να τους πεις αυτά που έγραψες παραπάνω κι αν μαμήσεις ποτέ γράψε μου.

Όπως όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τώρα , απο πάντα και για πάντα έχουν την τιμή τους και οι εργαζόμενες στα στριπ κλαμπ τη δική τους. Αλλά η επιλογή γίνεται με κάποια κριτήρια που δεν διαφέρουν κι αυτά απ' τα πολύ γνωστά συμφέροντα της εκάστοτε εργαζόμενης. Και θα σου φέρω ένα απλό παράδειγμα. Αν εγώ   πηγαίνω στο στριπ κλαμπ μια φορά την εβδομάδα κι κάνω δυο χορούς και πίνω και δυο μπύρες και της κάνω μια πρόταση να την μαμήσω για 500€ και συ πας μια φορά την εβδομάδα και την κερνάς μια δυο σαμπάνιες της κάνεις και δυο prive και μια σαμπανια στην πίστα τη  ώρα που χορεύει και τελικά φτάνεις στην πρόταση πάμε να πηδηχτούμε στο τζάμπα; Εσύ ποιόν νομίζεις θα διάλεγε να κάτσει;

Για την επαρχία που σε προέτρεψα να πας να μαμήσεις στρίπερ το είπα μόνο και μόνο να σε γλυτώσω απο αιματηρά έξοδα του ξενιτεμού αφού σώνει και καλά θες να μαμήσεις στρίπερ. Γιατί στο Ντολλς ούτε απ'έξω, ούτ' απ' έξω!!!!
κατάρχή πές μου τί σού έχει κάνει η βικτώρια καί έχεις φαγωθεί νά τήν βρείς??
΄΄ελα ρέ φίλε σέ έχω καταλάβει γιατί δέν λές ποιό μαγαζί έχεις??
2.λές ότι τά στριπτιτζίδικα δέν είναι μπουρδέλα
μά σοβαρολογείς τώρα μέ τίς λέξεις θά παίζουμε...
γυναίκες έχεις πού εμπορεύοντε τό σώμα τους σέ λίγο θά μας πείς ότι έχεις καί παρθεναγωγείο..
3.όταν απευθύνομε σέ ένα φόρουμ 70000 μελών είναι λογικό νά μιλώ γενικά καί σάν καλός επιχειρηματίας πού ελπίζω ότι είσαι ξέρεις πόσα λεφτά έχουν μέσο όρο οί πελάτες σου...πόσοι στήν ελλάδα έχουνν εισόδημα πάνω από 1500 ευρώ ε??μήπως τό 30%
τέλος πάντων μπορείς νά μού αναπτύξεις μιά επιχειρηματολογία ώστε νά μέ ψήσεις νά ξανάρθω στό μαγαζί σου καί νά μήν πάω βουλγαρία η ρουμανία??
μπορείς νά μού πείς σέ παρακαλώ εάν χαλάσω όσα έχουμε χαλάσει σέ άλλα μέρη τι μάς προσφέρεις εκτός από φίκια καί μεταξωτές κορδέλες??
φίλε οι υπηρεσίες πού προσφέρετε εδώ στήν ελλάδα είναι γιά 50 ευρώ τό άτομο τό πολύ καί αυτό συμβουλεύω τούς φίλους μου
τώρα νά μέ γλυτώσεις καί νά μήν πάω στήν ουκρανία αλλά νά μείνω καί νά σέ ταίζω  καί νά μέ ειρωνεύεσε καί από πάνω  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ..
αυτό πού είπες ότι δέν επιτρέπετε στήν ελλάδα νά αγγίζεις της χορεύτριες μέ κάνεις καί γελάω ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom