Νέα

The best strip club in Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καλυτερο Στριπτηζαδικο προς ολα τα ειδη!

• Grand Ritorno

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Club Ανατολή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lido Palace

• Mousses Club

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Baby Gold

• Rasputin Live Show

• Baby O Original

• Star Live (Μεταμόρφωση)

• Princess Live Strip Show

• Alcatraz

Ψήφοι: 4 28,6%
  • Lolita Club

• Erotica Live Show

• Diamond Dolls

• Moulin-blue-ΧΑ'Ι΄ΔΑΡΙ

• Κούκλες - (ex Sarka Club)

• PARIS Live Show Strip...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
απεναντι απο τι ασφαλιστικι ονομα δε ξερο
αφτα τα ξερι ο ιμπλισ που ινε νιχτουλιρισ
ρε σι η Πλατινα ινε διπλα στο τραστ,πολι ορεο μαγαζι και πιοτικο

που νε ο ιβλιδακοσ να μασ μορφοσι?

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποιο ειναι το καλυτερο ρε παιδια? οποιος το ξερει να μου το πει με π.μ.

οταν λεω καλυτερο εννοω το πιο τολμηρο. ριαλ λαιβ σοου  ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ποιο ειναι το καλυτερο ρε παιδια? οποιος το ξερει να μου το πει με π.μ.

οταν λεω καλυτερο εννοω το πιο τολμηρο. ριαλ λαιβ σοου  ;)

Το πιό τολμηρό live έκανε περατζάδες από όλα σχεδόν τα μαγαζιά πέρυσι, φέτος δεν το έχω δει

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
κατ αρχή κανένα μαγαζί στό ελλαδιστάν  δέν μπορεί νά συγκριθεί μέ αυτα πού έχω πάει μόσχα,αμστερνταμ,πράγα κλπ,διότι έξω περιποιούντε τού πελάτες περισσότερο....έχει μαμίση μετά τό σχόλασμα η τήν επόμενη μέρα...η γκόμενες ειναι ποιό ευγενικές καί πολύ ποιό όμορφες.. καί βγαίνουν πολύ ποιο εύκολα έξω γιά καφέ κλπ καί χωρίς νά αφήσεις μιά περιουσία...τό προσωπικό πολύ καλύτερο καί φυσικά η λέξη μπόμπα δέν υπάρχει..
έχω γνωρίσει μερικές εδώ ελλάδα πού έχουν δουλέψει κύπρο .τσεχοσλοβακία,γερμανία κλπ πού εδώ στήν ελλάδα τό παίζουν μιξοπαρθένες ενώ σέ άλλες χώρες γαμιόντουσαν ασυστόλως... αλλά εδώ στό ελλαδιστάν μάς έχουν πάρει είδηση πόσο αγαθομούνιδες είμαστε...εδώ στό σαιτ έχω δεί ν'ά βάζουν σέ όλα 10 υποτίθετε ό ποιό ειδικός....
σέ σύγκριση λοιπόν μέ αυτα τού εξωτερικού (τά καλύτερα) οί βαθμολογίες πού βάζουμε στό καλύτερο  ελληνικό θά έπρεπε νά είναι ΤΌ ΠΟΛΎ 6
σέ σύγκριση ΄ΜΟΝΟ μέ τά ελληνικά δεδομένα τ'ο καλύτερο γιά μένα είναι τό ερώτικα άν καί έχει σοβαρό πρόβλημα στάθμευσης αλλά έχω τήν εντύπωση ότι μέ σέβοντε ποιο πολύ σάν πελάτη..διαβάστε τ'ην κριτική μου γιά τό ερώτικα στίς βαθμολογίες...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Eγώ πάλι θα προτειμούσα ή μάλλον το όνειρο μου είναι ένα μαγαζί όπου το prive θα γινόταν μέσα σε τζακούσι. Θα πήγαινες σαν κύριος θα έβγαζες τα ρούχα σου, θα φόραγες τη ρομπίτσα σου θα φούταγες στο τζακούσι με τις φυσαλίδες να σε γαργαλάνε ... παντού και θα είχες και τη κοπέλα να σου κωλοτρύβεται. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δε πρόκειτε -στην Ελλάδα τουλάχιστον- να γίνει ποτέ αλλά αυτή είναι η κρυφή μου στριπ-φαντασίωση
ρέ σύ φίλε θά μέ τρελάνεις ...πήγενε σέ κανένα ξενοδοχείο μέ τζακουζι καί πάρε δύο γκόμενες απο εφημερίδα.....μήν τό παρατραβάμε...άλλο στριπτιτζίοδικο καί άλλο ξενοδοχείο γιά γαμήσι...

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αδερφε και συναγωνιστη Κοπρονι

Εσυ θα με τρελανεις ακομα περισσοτερο γιατι εχεις παραπονα απο τις υπηρεσιες στα Ελληνικα μαγαζια σχετικα με το αν παιζει μαμισι μετα το σχολασμα η την επομενη μερα και μετα την λες στον Αδερφο Βιτσι για να παει σε ξενοδοχειο με γκομενες απο την εφημεριδα για να εκπληρωσει την στριποφαντασιωση του.

Χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλω η να στην πω τι μας λες βρε Αδερφακι μου?

Αμα θελει ο κοσμος μονο να μαμισει γιατι παει στα στριπτιζαδικα και δεν παει καμια παραδωσιακη μπουρδελοτσαρκα  η απλα να παρει κανα τηλεφωνο απο την εφημεριδα?

Τα στριπ βρε παιδια δεν ειναι μπουρδελα και αν κανεις μπορει και βρισκεται με τα κοριτσια εκτος μαγαζιου μαγκια του και πονος σιγουρος στο πορτοφολι του. Οχι γιατι υποχρεωτηκα η κοπελα ειναι βιζιτου αλλα γιατι και λεφτα να μην δωσει σιγουρα θα εχει καταθεσει αρκετα σε ποτακια στο μαγαζι και αρκετες φορες.

Ας κουλαρουμε λιγο βρε παιδια και ας βαστιξει ο καθενας τις προσωπικες του λεπτομεριες για τον εαυτο του γιατι ετσι που το παμε συντομα δεν θα βρισκουμε στριπτιζαδικο να παμε γιατι απλα θα κλεισουν ολα και οχι απο την αναδουλεια.

Πιστευω πως ολοι εχουν αναλογες εμπειριες ευκολες η δυσκολες και εχουν γραφτει πολλα αλλα τελευταια βλεπω πως οι παλαιοι του κλαμπ εχουν χαθει και δεν εχουμε αναφορες και αναλυσεις.

Στο στριπ παμε να διασκεδασουμε και πιθανον να γνωρισουμε και κανα καλο μπουμπουκι αλλα ας μην περιμενουμε την απολυτη ωμοτητα και ας μην ξεχναμε πως οι κορασιδες ειναι εκει για εργασια και οχι για να ειναι ειληκρινεις με τον καθενα απο μας και σιγουρα δεν ελπιζουν να βρουν τον ερωτα της ζωης τους.

Τα παραμυθια δεν μας ζητανε να τα πιστεψουμε αλλα εμεις θελουμε να τα πιστεψουμε, Και μπορω να καταλαβω την αγνοια του πρωταρη αλλα αυτα τα μαγαζια δεν ειναι για αδαεις και πρωταρηδες.

Και παλι μην το παρεις πρωσοπικα αλλα ειναι μια γενικη αποψη μου για τα μαγαζια αυτα και σε διαβεβαιω πως διαβατηριο εχω και εγω και μαλιστα αρκετα χρησιμοποιημενο

Παντα Φιλικα

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και να πω και την αληθεια μου φορτωσα πολυ νωρις το πρωι οταν ειμουν στα χάι μου στο Ανατολη και ξαφνικα το μαγαζι γεμισε στρουμφακια και μαζεψαν ολα τα κοριτσια με η χωρις χαρτια και οι πελατες σαν μαμακες κοιταζαμε την παρακμη της Ελληνικης κοινωνιας μας.

Υποκρισια στο φουλ. Νομοι φτιαγμενοι για να μην ειναι κανεις ποτε νομιμος και να χαιρεται ο καθε στρουμφακος και να πεφτει και το μπαξισι απο τα μαγαζια.

Ελλαδαρα κανεις δεν θελει τα μπουρδελα κοντα στο σπιτι του και ολοι τα κατακρινουν αλλα ολοι εκει γυριζουν.

Κανεις δεν θελει καμια ντισκο η μπουζουξιδικο κοντα στο σπιτι του γιατι κανει φασαρια και δεν βρισκεις και παρκινγκ μετα, αλλα ολοι θελουν να πηγαινουν στα μαγαζια αυτα αρκει να ειναι σε καποιου αλλου την γειτωνια και οχι στην δικη του.

Κανεις δεν θελει η γυναικα του και τη γκομενα του να ξενοκοιταει αλλα για την παρτη του ειναι οκ να μαμαει την γειτωνισα, την κουμπαρα, να πηγαινει στα μπουρδελα  και σε κανα στριπτιζαδικο.

Σορρυ αδερφια αλλα θα μου πεσουν και οι τελευταιες τριχες απο την δυστυχη την κεφαλη μου.

Αυτα σας κουρασα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Αδερφε και συναγωνιστη Κοπρονι

Εσυ θα με τρελανεις ακομα περισσοτερο γιατι εχεις παραπονα απο τις υπηρεσιες στα Ελληνικα μαγαζια σχετικα με το αν παιζει μαμισι μετα το σχολασμα η την επομενη μερα και μετα την λες στον Αδερφο Βιτσι για να παει σε ξενοδοχειο με γκομενες απο την εφημεριδα για να εκπληρωσει την στριποφαντασιωση του.

Χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλω η να στην πω τι μας λες βρε Αδερφακι μου?

Αμα θελει ο κοσμος μονο να μαμισει γιατι παει στα στριπτιζαδικα και δεν παει καμια παραδωσιακη μπουρδελοτσαρκα  η απλα να παρει κανα τηλεφωνο απο την εφημεριδα?

Τα στριπ βρε παιδια δεν ειναι μπουρδελα και αν κανεις μπορει και βρισκεται με τα κοριτσια εκτος μαγαζιου μαγκια του και πονος σιγουρος στο πορτοφολι του. Οχι γιατι υποχρεωτηκα η κοπελα ειναι βιζιτου αλλα γιατι και λεφτα να μην δωσει σιγουρα θα εχει καταθεσει αρκετα σε ποτακια στο μαγαζι και αρκετες φορες.

Ας κουλαρουμε λιγο βρε παιδια και ας βαστιξει ο καθενας τις προσωπικες του λεπτομεριες για τον εαυτο του γιατι ετσι που το παμε συντομα δεν θα βρισκουμε στριπτιζαδικο να παμε γιατι απλα θα κλεισουν ολα και οχι απο την αναδουλεια.

Πιστευω πως ολοι εχουν αναλογες εμπειριες ευκολες η δυσκολες και εχουν γραφτει πολλα αλλα τελευταια βλεπω πως οι παλαιοι του κλαμπ εχουν χαθει και δεν εχουμε αναφορες και αναλυσεις.

Στο στριπ παμε να διασκεδασουμε και πιθανον να γνωρισουμε και κανα καλο μπουμπουκι αλλα ας μην περιμενουμε την απολυτη ωμοτητα και ας μην ξεχναμε πως οι κορασιδες ειναι εκει για εργασια και οχι για να ειναι ειληκρινεις με τον καθενα απο μας και σιγουρα δεν ελπιζουν να βρουν τον ερωτα της ζωης τους.

Τα παραμυθια δεν μας ζητανε να τα πιστεψουμε αλλα εμεις θελουμε να τα πιστεψουμε, Και μπορω να καταλαβω την αγνοια του πρωταρη αλλα αυτα τα μαγαζια δεν ειναι για αδαεις και πρωταρηδες.

Και παλι μην το παρεις πρωσοπικα αλλα ειναι μια γενικη αποψη μου για τα μαγαζια αυτα και σε διαβεβαιω πως διαβατηριο εχω και εγω και μαλιστα αρκετα χρησιμοποιημενο

Παντα Φιλικα
φίλε μανοςμπις
διαφωνώ εντελώς μέ τήν τοποθετησή σου
θεωρώ λάθος νά πηγένεις σέ στριπτιτζίδικο μόνο για μπαλαμούτι καί νά χαλάς τόσα λεφτά...δέν αξίζει..
βάλε τό χέρι στήν καρδιά καί πές μου δέν θά ήθελες στό βάθος μαμίση??τότε γιατί πάς??άν οχι εσύ οι περισσότεροι αυτό θά θέλαν..
γιατί στό εξωτερικό καί παντού στό κόσμο είναι τόσο διαφορετικά??
απλώς έδώ στήν ελλάδα μάς έχουν πιάσει γιά αγαθομούνιδες αυτή ειναι η πραγματικότητα ...
τότε γιατί ζητάς χορό??
έχουν δασκαλέψει όλες τίς γυναίκες νά μάς έχουν στήν καψούρα γιά νά μάς πιούν τό αίμα...αυτή είναι η πραγματικότητα η σχεδόν..
τά στριπτιτζίδικα καί παλιά τά καμπαρέ ήταν καί είναι παντού στόν κόσμο κυριλομπουρδέλα εκτός από τήν ελλάδα...παντού ό κόσμος πάει γιά νά βρεί κανένα θεικό γκομενάκι καί νά τό πάρει σπίτι του ..
πουθενά στό κόσμο δέν έχει προσκυνηθεί τό μουνί ποιό πολύ από τήν ελλάδα...μάς έχουν πάρει χαμπάρι οί ξένοι  καί γελάνε...
δές τιμές στά σιτι τουρ εδώ καί δές πόσο χρεώνουν σέ χώρες μέ διπλάσιο κατακεφαλή εισόδημα...
εγώ πηγένω σέ τέτοια μαγαζιά καμμιά φορά καί δέν χαλάω πάνω από πενηντάρι γιατί  μέχρι εκει καλά είναι..αλλά αυτές οί σαμπάνιες καί οί εκδηλώσεις χαζοκαψουυρας με 200ρες στά ποτά τά θεωρώ μεγίστη μαλακία...
τά χειρότερα στριπτιτζίδικα τού κόσμου βρίσκοντε στό ελλαδισταν τελεία καί παύλα
παντού όπου πήγα πράγα μόσχα πήρα δυνατές γυναίκες..γυναίκες πού δέν βρίσκεις στά μασατζίδικα κλπ.. σύν φυσικα καί τά υπόλοιπα πού προσφέρουν καί εδώ,...γι αυτό ο περισσότερος κόσμος θά έπρεπε νά πηγένει..
υγ.ε όχι και τζακούζι..σέ στριπτιτζίδικο.΄..κανένα δωμάτιο μέ διπλό κρεβάτι μέσα η έξω.. μέχρι εκεί..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Και να πω και την αληθεια μου φορτωσα πολυ νωρις το πρωι οταν ειμουν στα χάι μου στο Ανατολη και ξαφνικα το μαγαζι γεμισε στρουμφακια και μαζεψαν ολα τα κοριτσια με η χωρις χαρτια και οι πελατες σαν μαμακες κοιταζαμε την παρακμη της Ελληνικης κοινωνιας μας.

Υποκρισια στο φουλ. Νομοι φτιαγμενοι για να μην ειναι κανεις ποτε νομιμος και να χαιρεται ο καθε στρουμφακος και να πεφτει και το μπαξισι απο τα μαγαζια.

Ελλαδαρα κανεις δεν θελει τα μπουρδελα κοντα στο σπιτι του και ολοι τα κατακρινουν αλλα ολοι εκει γυριζουν.

Κανεις δεν θελει καμια ντισκο η μπουζουξιδικο κοντα στο σπιτι του γιατι κανει φασαρια και δεν βρισκεις και παρκινγκ μετα, αλλα ολοι θελουν να πηγαινουν στα μαγαζια αυτα αρκει να ειναι σε καποιου αλλου την γειτωνια και οχι στην δικη του.

Κανεις δεν θελει η γυναικα του και τη γκομενα του να ξενοκοιταει αλλα για την παρτη του ειναι οκ να μαμαει την γειτωνισα, την κουμπαρα, να πηγαινει στα μπουρδελα  και σε κανα στριπτιζαδικο.

Σορρυ αδερφια αλλα θα μου πεσουν και οι τελευταιες τριχες απο την δυστυχη την κεφαλη μου.

Αυτα σας κουρασα
εδώ συμφωνώ ,υπάρχει μεγάλη υποκρισία..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ως προς το σκέλος της υποκρισίας θα με βρείτε απολύτως σύμφωνο.
Από κει και πέρα όμως φίλε kopronis  θα συνταχθώ με τον manosbeach καθόσον οι κοπέλες του strip απλά κάνουν την δουλειά τους εκει μέσα και σίγουρα δεν περιμένουν να βρούν τον έρωτα της ζωής τους. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα δουλεύουν με τύπους που και αν τυχόν δεν ξαναεπισκεφτούν το μαγαζί τους δεν θα τους καεί το παραμικρό καρφί.

Να προσθέσω δε πως όλες έρχονται στην Ελλάδα γνωρίζοντας πως όλα τα λεφτά περιστρέφονται γύρω από την καψούρα (μουσική, τηλεόραση, strip, κ@@λομπαρα, μπουζούκια) και η καψούρα κατά βάσει ξεκινά από αυτήν ακριβώς τη νοοτροπία του "γιατί δεν μου κάθεσαι?". Και αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός του χορού, να σου γυρίσουν τα μυαλά και να θες από εκείνες περρισότερα.
Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να μην περιμένουμε τίποτα απ'αυτές όπως ακριβώς κάνουν και οι ίδιες με μοναδικό σκοπό να περάσουμε καλά αρκούμενοι στα όσα σου προσφέρουν (ενίοτε πολλά ενίοτε λίγα). Αν σου κάτσει δε η φάση και καταφέρεις και φορτώσεις μετά (δύσκολο στις περρισότερες των περιπτώσεων, αλλά όχι απίθανο) είσαι αρχηγός, αλλά και πάλι φοβού τις στριπτηζεζ και δώρα φέρουσες...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εαν φυσικά μου επιτρέπεις φίλε kopronis μου προκαλεί εντύπωση κιόλας που το "αγαπημένο" σου strip είναι το erotica live (από τα πολύ καλά και κατά την άποψη μου), όπου οι υπηρεσίες είναι από τις πλέον "αθώες".

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εαν φυσικά μου επιτρέπεις φίλε kopronis μου προκαλεί εντύπωση κιόλας που το "αγαπημένο" σου strip είναι το erotica live (από τα πολύ καλά και κατά την άποψη μου), όπου οι υπηρεσίες είναι από τις πλέον "αθώες".
τό χείρων βέλτιστο είναι τό ερώτικα  υπάρχει περισσότερη ειλικρήνεια νομίζω..καί τό θρεντ πού άνοιξε εδώ θά έπρεπε νά έχει τίτλο ποιό είναι τό χειρότερο όχι τό καλύτερο.. διότι απλούστατα δέν υπάρχει καλό.. γνώμη μου ταπεινή..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ειλικρίνεια? Ως προς τι ακριβώς? Ειδικά αν μιλάμε για ένα μαγαζί που το στελεχώνουν ρουμάνες (με τις όποιες εξαιρέσεις φυσικά, που αργότερα θα επιβεβαιώσουν τον κανόνα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom