φίλε φίκια γιά μεταξωτές κορδέλες πουλάνε καί εσείς τά τρώτε καί λέμε καί ευχαριστώ οί περισσότεροι ..έτσι τής έχουν δασκαλέψει ξυπνήστε...μωλό μου αλλό ένα ποτό καί θά σέ πάρω τηλέφωνο καί αφού ξοδέψεις κανένα χιλιάρικο σέ 2 με3 επισκέψεις θά πάς γιά κανένα καφεδάκι πρίν πάει στή δουλεία της γιά κανένα μισάωρο...αυτό λέει ο κανόνας ..υπάρχουν καί ελάχιστες εξαιρέσεις..καί είμαι ποιό παλιός από πολλους εδώ μέσα...Ως προς το σκέλος της υποκρισίας θα με βρείτε απολύτως σύμφωνο.
Από κει και πέρα όμως φίλε kopronis θα συνταχθώ με τον manosbeach καθόσον οι κοπέλες του strip απλά κάνουν την δουλειά τους εκει μέσα και σίγουρα δεν περιμένουν να βρούν τον έρωτα της ζωής τους. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα δουλεύουν με τύπους που και αν τυχόν δεν ξαναεπισκεφτούν το μαγαζί τους δεν θα τους καεί το παραμικρό καρφί.
Να προσθέσω δε πως όλες έρχονται στην Ελλάδα γνωρίζοντας πως όλα τα λεφτά περιστρέφονται γύρω από την καψούρα (μουσική, τηλεόραση, strip, κ@@λομπαρα, μπουζούκια) και η καψούρα κατά βάσει ξεκινά από αυτήν ακριβώς τη νοοτροπία του "γιατί δεν μου κάθεσαι?". Και αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός του χορού, να σου γυρίσουν τα μυαλά και να θες από εκείνες περρισότερα.
Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να μην περιμένουμε τίποτα απ'αυτές όπως ακριβώς κάνουν και οι ίδιες με μοναδικό σκοπό να περάσουμε καλά αρκούμενοι στα όσα σου προσφέρουν (ενίοτε πολλά ενίοτε λίγα). Αν σου κάτσει δε η φάση και καταφέρεις και φορτώσεις μετά (δύσκολο στις περρισότερες των περιπτώσεων, αλλά όχι απίθανο) είσαι αρχηγός, αλλά και πάλι φοβού τις στριπτηζεζ και δώρα φέρουσες...
φυσικά εάν σέ πάρουν είδηση ότι είσαι καί φραγκάτος ην φλώρος/..θά σέ μαδήσουν.. καί μέ κανένα τριχιλιαρο σέ ποτά καί λοιπά κάτι μπορεί νά γίνει παρα πάνω..