Νέα

The best strip club in Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλυτερο Στριπτηζαδικο προς ολα τα ειδη!

• Grand Ritorno

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Club Ανατολή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lido Palace

• Mousses Club

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Baby Gold

• Rasputin Live Show

• Baby O Original

• Star Live (Μεταμόρφωση)

• Princess Live Strip Show

• Alcatraz

Ψήφοι: 4 28,6%
  • Lolita Club

• Erotica Live Show

• Diamond Dolls

• Moulin-blue-ΧΑ'Ι΄ΔΑΡΙ

• Κούκλες - (ex Sarka Club)

• PARIS Live Show Strip...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ως προς το σκέλος της υποκρισίας θα με βρείτε απολύτως σύμφωνο.
Από κει και πέρα όμως φίλε kopronis  θα συνταχθώ με τον manosbeach καθόσον οι κοπέλες του strip απλά κάνουν την δουλειά τους εκει μέσα και σίγουρα δεν περιμένουν να βρούν τον έρωτα της ζωής τους. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα δουλεύουν με τύπους που και αν τυχόν δεν ξαναεπισκεφτούν το μαγαζί τους δεν θα τους καεί το παραμικρό καρφί.

Να προσθέσω δε πως όλες έρχονται στην Ελλάδα γνωρίζοντας πως όλα τα λεφτά περιστρέφονται γύρω από την καψούρα (μουσική, τηλεόραση, strip, κ@@λομπαρα, μπουζούκια) και η καψούρα κατά βάσει ξεκινά από αυτήν ακριβώς τη νοοτροπία του "γιατί δεν μου κάθεσαι?". Και αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός του χορού, να σου γυρίσουν τα μυαλά και να θες από εκείνες περρισότερα.
Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να μην περιμένουμε τίποτα απ'αυτές όπως ακριβώς κάνουν και οι ίδιες με μοναδικό σκοπό να περάσουμε καλά αρκούμενοι στα όσα σου προσφέρουν (ενίοτε πολλά ενίοτε λίγα). Αν σου κάτσει δε η φάση και καταφέρεις και φορτώσεις μετά (δύσκολο στις περρισότερες των περιπτώσεων, αλλά όχι απίθανο) είσαι αρχηγός, αλλά και πάλι φοβού τις στριπτηζεζ και δώρα φέρουσες...
φίλε φίκια γιά μεταξωτές κορδέλες πουλάνε καί εσείς τά τρώτε καί λέμε καί ευχαριστώ οί περισσότεροι ..έτσι τής έχουν δασκαλέψει ξυπνήστε...μωλό μου αλλό ένα ποτό καί θά σέ πάρω τηλέφωνο καί αφού ξοδέψεις κανένα χιλιάρικο σέ 2 με3 επισκέψεις θά πάς γιά κανένα καφεδάκι πρίν πάει στή δουλεία της γιά κανένα μισάωρο...αυτό λέει ο κανόνας ..υπάρχουν καί ελάχιστες εξαιρέσεις..καί είμαι ποιό παλιός από πολλους εδώ μέσα...
φυσικά εάν σέ πάρουν είδηση ότι είσαι καί φραγκάτος  ην φλώρος/..θά σέ μαδήσουν.. καί μέ κανένα τριχιλιαρο σέ ποτά καί λοιπά κάτι μπορεί νά γίνει παρα πάνω..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ειλικρίνεια? Ως προς τι ακριβώς? Ειδικά αν μιλάμε για ένα μαγαζί που το στελεχώνουν ρουμάνες (με τις όποιες εξαιρέσεις φυσικά, που αργότερα θα επιβεβαιώσουν τον κανόνα)
είπαμε λίγο καλύτερο σάν τό πάτημα τής γάτας..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ολα τα κωλομπαρα-στριπ ειναι για τον π@@τσο

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αδερφέ το κορμί τους πουλάνε εκει μέσα (χορός) και την παρέα τους (ποτό).
Άπο κει και πέρα όμως θα σου πουλήσουν την παραμύθα γιατί ακριβώς αυτό θέλει να ακούσει ο κλασσικός ο μακάκας ο έλληνας που νομίζει πως είναι ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η κοπέλα που είναι απέναντι του η Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman.  Όπότε κοίτα να γελάσεις με τις κοπέλες που είναι απελευθερωμένες σεξουαλικά να ευχαριστηθείς τον αισθησιακό χορό που θα σου προσφέρει και μην περιμένεις τίποτα άλλο.
Αν δε καταφέρεις και τη ρίξεις με λίγα ή πολλα λεφτά σ'αυτό παίζουν ρόλο πολλοι άλλοι παράγοντες.
Πάντως υπάρχουν (ακόμα νομίζω) και strip-κωλόμπαρα όπου μπορείς και τη μα@@κία σου να πείς και να κάνεις τη δουλειά σου.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ολα τα κωλομπαρα-στριπ ειναι για τον π@@τσο
φίλε σκρουτζ μερικές φορές είναι λίγο καλύτερα από τό νά πηγένεις ψυρή στήν κουβανίτα καί νά χαζεύεις τίς φλορογκόμενες ..αλλά μέχρι εκεί..
η συμβουλή πού δίνω σέ φίλους είναι πήγενε κάτσε πιές κανανένα 2 ποτά ζήτα καί 3 χορούς ...εώς εκεί
όχι λεφτα γιά πέταμα παιδιά έρχοντε πολύ δύσκολες μέρες ..η μαζεψτε κανένα φράγκο καί πηγέντε ταιλάνδη κούβα κλπ...καί λιγότερο θά στοιχίσει καί θά περάσετε 100 φορές καλύτερα..
δεύτερη συμβουλή αφήστε τά χαδάκια ,φιλάκια μπαλαμούτια καί πηγέντε καί ρίξτε κανένα παλαμάρι μέ κανένα 50ρι σέ κανένα στούντιοπ ού πολλά έχουν καλές γυναίκες καί πολύ ποιό ξηγημένες από αυτές τίς καριολίτσες...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Αδερφέ το κορμί τους πουλάνε εκει μέσα (χορός) και την παρέα τους (ποτό).
Άπο κει και πέρα όμως θα σου πουλήσουν την παραμύθα γιατί ακριβώς αυτό θέλει να ακούσει ο κλασσικός ο μακάκας ο έλληνας που νομίζει πως είναι ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η κοπέλα που είναι απέναντι του η Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman.  Όπότε κοίτα να γελάσεις με τις κοπέλες που είναι απελευθερωμένες σεξουαλικά να ευχαριστηθείς τον αισθησιακό χορό που θα σου προσφέρει και μην περιμένεις τίποτα άλλο.
Αν δε καταφέρεις και τη ρίξεις με λίγα ή πολλα λεφτά σ'αυτό παίζουν ρόλο πολλοι άλλοι παράγοντες.
Πάντως υπάρχουν (ακόμα νομίζω) και strip-κωλόμπαρα όπου μπορείς και τη μα@@κία σου να πείς και να κάνεις τη δουλειά σου.
στά πρώτα πού λές είμαι στό ίδιο μήκος κύματος στήν τελευταία φράση μού τά χαλας η δέν κατάλαβα τι θές νά πείς..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
φίλε σκρουτζ μερικές φορές είναι λίγο καλύτερα από τό νά πηγένεις ψυρή στήν κουβανίτα καί νά χαζεύεις τίς φλορογκόμενες ..αλλά μέχρι εκεί..
η συμβουλή πού δίνω σέ φίλους είναι πήγενε κάτσε πιές κανανένα 2 ποτά ζήτα καί 3 χορούς ...εώς εκεί
όχι λεφτα γιά πέταμα παιδιά έρχοντε πολύ δύσκολες μέρες ..η μαζεψτε κανένα φράγκο καί πηγέντε ταιλάνδη κούβα κλπ...καί λιγότερο θά στοιχίσει καί θά περάσετε 100 φορές καλύτερα..
δεύτερη συμβουλή αφήστε τά χαδάκια ,φιλάκια μπαλαμούτια καί πηγέντε καί ρίξτε κανένα παλαμάρι μέ κανένα 50ρι σέ κανένα στούντιοπ ού πολλά έχουν καλές γυναίκες καί πολύ ποιό ξηγημένες από αυτές τίς καριολίτσες...
+1

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
στά πρώτα πού λές είμαι στό ίδιο μήκος κύματος στήν τελευταία φράση μού τά χαλας η δέν κατάλαβα τι θές νά πείς..
Εννοώ πως αν την ψάξεις τη φάση θα βρείς και κωλόμπαρα και strip όπου στο διαβόητο prive η φάση είναι "τελειωτική" θα έλεγα (και δεν εννοώ φυσικά ροφήματα και άλλες τέτοιες αηδίες) με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά και την κατάλληλη προεργασία. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εννοώ πως αν την ψάξεις τη φάση θα βρείς και κωλόμπαρα και strip όπου στο διαβόητο prive η φάση είναι "τελειωτική" θα έλεγα (και δεν εννοώ φυσικά ροφήματα και άλλες τέτοιες αηδίες) με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά και την κατάλληλη προεργασία. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
τά γνωστά.. κατάλαβα..αλλά έτσι όπως γίνοντε..
τέλος πάντων κάτι είναι καί αυτό ..αλλά πολλά ζητάνε κατά τήν ταπεινή μου γνώμη

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
χαχα
τά γνωστά.. κατάλαβα..αλλά έτσι όπως γίνοντε..
τέλος πάντων κάτι είναι καί αυτό ..αλλά πολλά ζητάνε κατά τήν ταπεινή μου γνώμη

χαχαχαχαχαχαχαααχα
όταν συνέρχεσαι  από το φασιστικό σου  παραλήρημα εισαι πολυυυυυυυυυυύυ
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !

planet448

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
να βανουνε και στα παλακκια του λιντο στισ τουαλετεσ που μιριζι,μα καλα τετια μαγαζαρα μονο διο τουαλετιτσεσ
hi η τουαλετεσ ποσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσεσ θεσ 4 δεν σε φτανανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
χαχα
χαχαχαχαχαχαχαααχα
όταν συνέρχεσαι  από το φασιστικό σου  παραλήρημα εισαι πολυυυυυυυυυυύυ
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !
στό πρώτο πού λές φασιστικό παραλήρημα δέν τό καταλαβαίνω αλλά μάλλον έχεις τόσα λεφτά πού δέν σέ νοιάζει εάν ένα ρεμάλι τών εξαρχείων σού κάψει τό μαγαζί η τό σπίτι..θά κάθεσε καί θά λές χαχαχα
2.τί νά συγκρίνουμε τό ντολς στήν μόσχα καί πολλάμ άλλα έξω..μέ τό λίντο παλασε...ελεοοοοοοοοοοσσσσσ
σέ συγκριση μέ έξω τό καλύτερο στό ελλαδισταν είναι παλιοσαβούρα.....

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα μπω στη διαδικασία να ψηφίσω το καλύτερο ή το χειρότερο στριπ κλαμπ γιατί μάλλον είναι άτοπο για το παρόν thread. Αλλά έχω να πω δυο κουβέντες για τα παραπάνω λεγόμενα.
1) Η εμπειρία μου απο το εξωτερικό είναι πως ότι ισχύει εδώ ισχυεί και κει. Έχω πάει σε δεκάδες στριπ κλαμπ ανά την Ευρώπη λόγω δουλειάς και ποτέ δεν μας σερβίρανε μαμήσι ούτε οι υπέυθυνοι των καταστημάτων ούτε κι οι εργαζόμενες. Μόνο μια φορά έκανε κάποιος φίλος κάποιο κονέ μετά απο σαμπανια για την άλλη μέρα το απόγευμα στο ξενοδοχείο του και με προσυμφωνημένη αδρά αμοιβή, αλλά ακόμη περιμένει τυλιγμένος στο μπουρνούζι του.
2) Οι υπηρεσίες που προσφέρονται απο τα μαγαζιά είναι λίγο - πολύ γνωστές σε όλους και νομίζω πρωτίστως πως με μεγάλα γράμματα μέσα στην κεφάλα μας πρέπει να γράψουμε γιατί πάμε στα συγκεκριμένα μαγαζιά. Εσείς αν πηγαίνετε στα μπουζούκια για να ακούσετε ροκ ή τζαζ ή να πάρετε το τσάι σας μάλλον είναι πρόβλημά σας κι όχι των μαγαζιών. Τα ποίηματα και τα παραμύθια που μας λένε και τους λέμε είναι μέσα στο τρόπο διασκέδασης σ' αυτά τα ιδρύματα, και σ' όποιον αρέσει ή ακόμα σ' όποιον αντέχει. Έχει εξ άλλου τονισθεί κατα κόρον πως το παιχνίδι παίζεται με τα παχιά πορτοφόλια. Τώρα αν μερικοί ακόμα επιμένουν πως θα μαμήσουν ή θα τους ερωτευτεί κάποια εργαζόμενη πίνοντας όλο το βράδυ δυο μπύρες και χουφτώνοντας ότι προλάβουν, ή άντε στη καλύτερη να κάνουν και δυο χορούς, τότε μάλλον είναι μακριά νυχτωμένοι.
Μη ζητάτε με χρήματα που δε φτάνουν ούτε για δυαράκι στην Κυψέλη ν' αγοράσεται βίλλα στην Εκάλη. Κι αφήστε τις δικαιολογίες του εξωτερικού. Κάντε αυτό που μπορείτε κι όχι αυτό που φαντάζεστε πως μπορείτε.
3) Οι εργαζόμενες στα μαγαζιά αυτά γνωρίζουν τι θέλετε και πως αλλά δεν μπορούν να το προσφέρουν γιατί απλά δεν είναι στις υποχρεώσεις τους κι ούτε οι μαγαζάτορες μπορούν να το επιβάλουν. Κι αν καμιά φορά βγαίνουν και με κάποιον πελάτη μισή ώρα πριν τη δουλειά για καφέ ή φαγητό δεν σημαίνει οτι θα τον βάλουν και στο κρεβάτι τους. Το κάνουν για να ξαναπάει, να ξανανοίξει την σαμπάνια κι ούτω καθ' εξής. Γιατί αυτός είναι ο κανόνας. Οι εξαιρέσεις δε τον επιβεβαιώνουν. Εξ άλλου για να κάνουν αυτή τη δουλειά δεν είναι κι οι καλύτερες κοπέλες πως θα το κάνουμε, ούτε ψαχνουν τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο στο κωλόμπαρο.
Γι αυτό μη μπερδεύεται τισ βούρτσες με τις π....
Για μαμήσι επι πληρωμή υπάρχούν εκατοντάδες λύσεις μη σκάτε. Σώνει και καλά να μας κάτσει η στρίπερ!!!!
Αυτά και καλό σας απόγευμα. Σόρυ για τη μακρυγορία.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω θα πω κατι και ας ειναι ντροπη μου που το λεω.πριν απο αρκετο καιρο στις μουσες συγκεκριμενα ειχα παει με 2 φιλους μου.απο τα πρωτα ποτα μας ειχανε πει 2 γκομενες να παμε για παρτουζα.για τον α η β λογο δεν συμφωνησαμε ΑΛΛΑ και οι δυο φιλοι μου κανονισαν με χαμηλο ποσο γαμησι για την επομενη.δεν το παιζω ιστορια δεν εχω παρει ποτε στριπτητζου εξω αλλα τα φιλαρακια μου πηρανε και το λεω επειδη το ειδα.πιστευω ειναι θεμα του πως λειτουργει ο καθενας για το αν θα φορτωσει γκομενα η οχι.τιποτα δεν ειναι απολυτο

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά φίλε Σκρουντζ. Αν έχεις τύχη διάβαινε. Και στο δρόμο μπορεί να σου κάτσει αυτό ή στη καφετέρια της γειτονιάς σου. Και σε μένα έχει τύχει. Έχω πάρει στρίπερ με το τίποτε αλλά έτυχε και πολλές φορές να τα χώσω χοντρά και να πάρω τον πούλο. Άμα σε γουστάρει κι ύπάρχει και ψιλό δεν τις κρατάει τίποτε όπως όλες τις υπόλοιπες γυναίκες. Το λάθος είναι να το θεωρήσουμε πως έτσι πρέπει να γίνεται γιατί έτσι θέλουμε.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα μπω στη διαδικασία να ψηφίσω το καλύτερο ή το χειρότερο στριπ κλαμπ γιατί μάλλον είναι άτοπο για το παρόν thread. Αλλά έχω να πω δυο κουβέντες για τα παραπάνω λεγόμενα.
1) Η εμπειρία μου απο το εξωτερικό είναι πως ότι ισχύει εδώ ισχυεί και κει. Έχω πάει σε δεκάδες στριπ κλαμπ ανά την Ευρώπη λόγω δουλειάς και ποτέ δεν μας σερβίρανε μαμήσι ούτε οι υπέυθυνοι των καταστημάτων ούτε κι οι εργαζόμενες. Μόνο μια φορά έκανε κάποιος φίλος κάποιο κονέ μετά απο σαμπανια για την άλλη μέρα το απόγευμα στο ξενοδοχείο του και με προσυμφωνημένη αδρά αμοιβή, αλλά ακόμη περιμένει τυλιγμένος στο μπουρνούζι του.
2) Οι υπηρεσίες που προσφέρονται απο τα μαγαζιά είναι λίγο - πολύ γνωστές σε όλους και νομίζω πρωτίστως πως με μεγάλα γράμματα μέσα στην κεφάλα μας πρέπει να γράψουμε γιατί πάμε στα συγκεκριμένα μαγαζιά. Εσείς αν πηγαίνετε στα μπουζούκια για να ακούσετε ροκ ή τζαζ ή να πάρετε το τσάι σας μάλλον είναι πρόβλημά σας κι όχι των μαγαζιών. Τα ποίηματα και τα παραμύθια που μας λένε και τους λέμε είναι μέσα στο τρόπο διασκέδασης σ' αυτά τα ιδρύματα, και σ' όποιον αρέσει ή ακόμα σ' όποιον αντέχει. Έχει εξ άλλου τονισθεί κατα κόρον πως το παιχνίδι παίζεται με τα παχιά πορτοφόλια. Τώρα αν μερικοί ακόμα επιμένουν πως θα μαμήσουν ή θα τους ερωτευτεί κάποια εργαζόμενη πίνοντας όλο το βράδυ δυο μπύρες και χουφτώνοντας ότι προλάβουν, ή άντε στη καλύτερη να κάνουν και δυο χορούς, τότε μάλλον είναι μακριά νυχτωμένοι.
Μη ζητάτε με χρήματα που δε φτάνουν ούτε για δυαράκι στην Κυψέλη ν' αγοράσεται βίλλα στην Εκάλη. Κι αφήστε τις δικαιολογίες του εξωτερικού. Κάντε αυτό που μπορείτε κι όχι αυτό που φαντάζεστε πως μπορείτε.
3) Οι εργαζόμενες στα μαγαζιά αυτά γνωρίζουν τι θέλετε και πως αλλά δεν μπορούν να το προσφέρουν γιατί απλά δεν είναι στις υποχρεώσεις τους κι ούτε οι μαγαζάτορες μπορούν να το επιβάλουν. Κι αν καμιά φορά βγαίνουν και με κάποιον πελάτη μισή ώρα πριν τη δουλειά για καφέ ή φαγητό δεν σημαίνει οτι θα τον βάλουν και στο κρεβάτι τους. Το κάνουν για να ξαναπάει, να ξανανοίξει την σαμπάνια κι ούτω καθ' εξής. Γιατί αυτός είναι ο κανόνας. Οι εξαιρέσεις δε τον επιβεβαιώνουν. Εξ άλλου για να κάνουν αυτή τη δουλειά δεν είναι κι οι καλύτερες κοπέλες πως θα το κάνουμε, ούτε ψαχνουν τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο στο κωλόμπαρο.
Για μαμήσι επι πληρωμή υπάρχούν εκατοντάδες λύσεις μη σκάτε. Σώνει και καλά να μας κάτσει η στρίπερ!!!!

Αγαπητε αν και στο σαιτ θεωρεισαι νεος ειναι σαφες οτι σιγουρα δεν εισαι νεος στο θεμα.

Επιτελους ακουω και αλλη μια φωνη λογικης γιατι με εξερεση λιγους συναγωνιστες η ατμοσφαιρα ειναι τοσο συνεφιασμενη και οι περισσοτεροι επιμενουν να κανουν τα μπουζουξιδικα μεγαρα μουσικης και τα στριπτιζαδικα μπουρδελα.

Ας αλλαξει η ατμοσφαιρα επιτελους και ας δει ο κοσμος τα μαγαζια αυτα ως χορος διασκεδασης οπως ολα τα κλαμπακια που θα παμε να πιουμε το ποτακι μας, να πουμε καμια χαζομαρα με τα μπουμπουκια και τιποτα παραπανω.

Τυχερα υπαρχουν παντου ακομα και στο μεγαρο μουσικης και σιγουρα εκει θα βρουμε περισσοτερα καριολακια παρα σε ολα τα στριπτιζαδικα μαζι.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
έχεις τήν καλωσύνη νά μάς πείς σέ ποιά στό εξωτερικό πήγες??
διότι σέ όλα όσα έχω πάει ρωσσία,ταιλάνδη,αμερική,βουλγαρία,ολλανδία,ουκρανία,κύπρο,λίβανο,συρία κλπ(οί μισές καί παραπάνω πηδιούντε) δέν ισχύουν αυτά πού λές εκτός καί άν σέ κόψαν γιά ....
διάβασε καί τί έχουν γράψει καί εδώ στό σαιτ άτομα πού έχουν πάει στίς χώρες πού αναφέρω...
μέ κούφανες αδελφέ...μέ τό συμπάθειο
όλες σχεδόν  πηδιούντε σέ τιμές περίπου σιτι τουρ αλλού παραπάνω αλλού παρακάτω.. εκτός από ελλάδα πού πρέπει νά χαλάσεις κανένα τριχίλιαρο καί αν.....

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν μιλάς για Ταυλάνδη Συρία και Λίβανο ή Βουλγαρία γιατί ξενιτεύεσαι βρε αδερφέ, πάρε το αυτοκινητάκι σου και τράβα ως τη Χαλκίδα τη Λάρισα ή αν θες πιο μακριά τραβήξου Ξάνθη Κομοτηνή και κει είτε στριπ είτε κωλομπαρο θα πηδήξεις. Σιγά μη πάω και στην Ουγκάντα να βρώ προηγμένο στριπ. Μιλάμε για πολιτισμένο κόσμο κι όσο για την Αμερική αν την αγγίξεις πέθανες σε καλό μαγαζί. Στα τρία μέτρα σου χορεύει. Αν βέβαια πας σε κανένα μαγαζί που ρωτάς το διπλανό σου να βγάλει το μαχαίρι απο τη πλάτη σου για να βάλεις το σακάκι τότε έχεις δίκιο.

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε αν και στο σαιτ θεωρεισαι νεος ειναι σαφες οτι σιγουρα δεν εισαι νεος στο θεμα.

Επιτελους ακουω και αλλη μια φωνη λογικης γιατι με εξερεση λιγους συναγωνιστες η ατμοσφαιρα ειναι τοσο συνεφιασμενη και οι περισσοτεροι επιμενουν να κανουν τα μπουζουξιδικα μεγαρα μουσικης και τα στριπτιζαδικα μπουρδελα.

Ας αλλαξει η ατμοσφαιρα επιτελους και ας δει ο κοσμος τα μαγαζια αυτα ως χορος διασκεδασης οπως ολα τα κλαμπακια που θα παμε να πιουμε το ποτακι μας, να πουμε καμια χαζομαρα με τα μπουμπουκια και τιποτα παραπανω.

Τυχερα υπαρχουν παντου ακομα και στο μεγαρο μουσικης και σιγουρα εκει θα βρουμε περισσοτερα καριολακια παρα σε ολα τα στριπτιζαδικα μαζι.

Παρακολουθώ το σάιτ 3 περίπου χρόνια και έχω διαβάσει χιλιάδες σελίδες περισσότερο γιατί με διασκεδάζει η άγνοια μερικών που θέλουν να φαίνονται ειδικοί και νυχτοπερπατημένοι. Τους βλέπω κάθε φορά που πάω σε στριπ και κάθονται στα τραπεζάκια με μια μπύρα και σκουντιούνται αναμεταξύ τους όταν χουφτώσουν κανένα κώλο που περνάει πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας. Μετά αφού εξαντλήσουν το 50αρικό τους σε κάποιο χορό γυρίζουν σπίτι και γράφουν μια κριτική επειδή δε μάμησαν. Έλεος!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Αν μιλάς για Ταυλάνδη Συρία και Λίβανο ή Βουλγαρία γιατί ξενιτεύεσαι βρε αδερφέ, πάρε το αυτοκινητάκι σου και τράβα ως τη Χαλκίδα τη Λάρισα ή αν θες πιο μακριά τραβήξου Ξάνθη Κομοτηνή και κει είτε στριπ είτε κωλομπαρο θα πηδήξεις. Σιγά μη πάω και στην Ουγκάντα να βρώ προηγμένο στριπ. Μιλάμε για πολιτισμένο κόσμο κι όσο για την Αμερική αν την αγγίξεις πέθανες σε καλό μαγαζί. Στα τρία μέτρα σου χορεύει. Αν βέβαια πας σε κανένα μαγαζί που ρωτάς το διπλανό σου να βγάλει το μαχαίρι απο τη πλάτη σου για να βάλεις το σακάκι τότε έχεις δίκιο.
μάλλον γιά σαβουρογάμι σέ κόβω άν μού λές γιά ξάνθη καί κομοτινή...
τώρα εάν θεωρείς τήν ταιλάνδη γιά ουγκάντα μάλλον είσαι καί άσχετος καί σαβουρογάμης..
τώρα γιά αμερική αναλόγως τήν πολιτειά..αλλα αυτες που χορεύουν στά 3 μέτρα  μάλλον μυωπία έχεις φίλε αλλά νά ξέρεις ότι στά 150 κάνουν κάτι άλλο...μπάς είσαι ιδιοκτήτης η φίλος κανενός στριπτιτζίδικου τής αθήνας????διότι έχουν σκάσει καί κάτι τέτοια φρούτα τελευταία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom