Νέα

The best strip club in Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλυτερο Στριπτηζαδικο προς ολα τα ειδη!

• Grand Ritorno

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Club Ανατολή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lido Palace

• Mousses Club

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Baby Gold

• Rasputin Live Show

• Baby O Original

• Star Live (Μεταμόρφωση)

• Princess Live Strip Show

• Alcatraz

Ψήφοι: 4 28,6%
  • Lolita Club

• Erotica Live Show

• Diamond Dolls

• Moulin-blue-ΧΑ'Ι΄ΔΑΡΙ

• Κούκλες - (ex Sarka Club)

• PARIS Live Show Strip...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  μόνο το  τι  θα  ήθελα  ως  πελάτης μπορώ να  πω !
Τα  υπόλοιπά  είναι  βλακείες  και φλυαρίες .
Αυτή  τη  στιγμή  υπάρχει  μία  εξάδα  που  έχει  ένα  πάρα  πολύ  καλό σε  όλες  τις  κατηγορίες ( BABY GOLD )  , ένα  πιο φτηνό επίσης  μη  ποιοτικό  που  περνάς  θαύμα ( BABY O )  , ένα  ακριβό  ποιοτικό ( Grand Ritorno) , ένα  που  ανακυκλώνεται  αλλά  κάτι κρατάει  (LIDO )  και  δύο που  παίζουν  μπαλαντέρ  σε  όλες  τις  κατηγορίες (Mousses , Lolita ) .
Τα  άλλα  είναι άστα  , καθώς  το  περσινό  best ( Αλκατραζ ) φέτος  ευρίσκεται  σε  κακή  πορεία , ενώ  το πάλαι ποτέ  κορυφαίο ποιοτικό EROTICA  φέτος  είναι  σε    πτώση .
Θα  ήθελα  κάποτε  όμως να  δω  ένα  χώρο  Σαν  του  παλιού  μίλιον ντόλαρς ( Γ΄Σεπ. ) με  τη  διαμόρφωση  του  Ντολς  της  Μόσχας ( σωλήνα αυτόνομο σε  5-6 σε  ημικυκλικούς  καναπέδες ) , με  φαγητό  , κορίτσια  σαν αυτά  του  Γκολντ  , με  μικρές  εξωτικές  προσθήκες ( σοκολατί χρώματος ) φαγητό , σε  κάποιο επίπεδο  και  champaigne  courts  .
Αλλά  αυτά  είναι όνειρα  θερινής  νυκτός .

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.292
Πόντοι
8.225
Για τα πρωσωπικα μου γουστα μου αρεσει το ΜΟΥΣΕΣ στην ΚΑΛΙΘΕΑ,οποτε παιζουν τρικυμιες στων εγκεφαλο παω αλλα μονο για το show

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τα  υπόλοιπά   είναι  βλακείες  και φλυαρίες .
Αυτή  τη  στιγμή  υπάρχει  μία  εξάδα  που  έχει  ένα  πάρα  πολύ  καλό σε  όλες  τις  κατηγορίες ( BABY GOLD )  , ένα  πιο φτηνό επίσης  μη  ποιοτικό  που  περνάς  θαύμα ( BABY O )  , ένα  ακριβό  ποιοτικό ( Grand Ritorno) , ένα  που  ανακυκλώνεται  αλλά  κάτι κρατάει  (LIDO )  και  δύο που  παίζουν  μπαλαντέρ  σε  όλες  τις  κατηγορίες (Mousses , Lolita ) .
Τα  άλλα  είναι άστα  , καθώς  το  περσινό  best ( Αλκατραζ ) φέτος  ευρίσκεται  σε  κακή  πορεία , ενώ  το πάλαι ποτέ  κορυφαίο ποιοτικό EROTICA  φέτος  είναι  σε    πτώση .
Θα  ήθελα  κάποτε  όμως να  δω  ένα  χώρο  Σαν  του  παλιού  μίλιον ντόλαρς ( Γ΄Σεπ. ) με  τη  διαμόρφωση  του  Ντολς  της  Μόσχας ( σωλήνα αυτόνομο σε  5-6 σε  ημικυκλικούς  καναπέδες ) , με  φαγητό  , κορίτσια  σαν αυτά  του  Γκολντ  , με  μικρές  εξωτικές  προσθήκες ( σοκολατί χρώματος ) φαγητό , σε  κάποιο επίπεδο  και  champaigne  courts  .

φιλε παρακουλουθω καιρο αυτα που γραφεις και μας ενημερωνεις συνεχως για τα stip και ευχαριστουμε γιαυτο.
αλλα θα μπορουσες να τρως φαγητο  ενω βλεπεις τις μουναρες να χορευουν γυμνες? μπουκια δεν θα κατεβαινε κατω

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμενα μαρεσζουν ν πολι ορεεσ μαγαζαρεσ που κοντασ εχι και ορεεσ καντινεσ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δενν σαρεσζουν ν πολι ορεεσ πουτανεσ?
στα μαγαζα εχι καλεσ και σιμπονετικεσ κιριεσ και αμα ιμε λατρισ του πιροσκι μαρεσουνε πολι και μαφινουν να ακουβαο το χερακι αντε το μπουτακι αμα ιμε καλο πεδι

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα  υπόλοιπά   είναι  βλακείες  και φλυαρίες .

Eγώ πάλι θα προτειμούσα ή μάλλον το όνειρο μου είναι ένα μαγαζί όπου το prive θα γινόταν μέσα σε τζακούσι. Θα πήγαινες σαν κύριος θα έβγαζες τα ρούχα σου, θα φόραγες τη ρομπίτσα σου θα φούταγες στο τζακούσι με τις φυσαλίδες να σε γαργαλάνε ... παντού και θα είχες και τη κοπέλα να σου κωλοτρύβεται. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δε πρόκειτε -στην Ελλάδα τουλάχιστον- να γίνει ποτέ αλλά αυτή είναι η κρυφή μου στριπ-φαντασίωση

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Eγώ πάλι θα προτειμούσα ή μάλλον το όνειρο μου είναι ένα μαγαζί όπου το prive θα γινόταν μέσα σε τζακούσι. Θα πήγαινες σαν κύριος θα έβγαζες τα ρούχα σου, θα φόραγες τη ρομπίτσα σου θα φούταγες στο τζακούσι με τις φυσαλίδες να σε γαργαλάνε ... παντού και θα είχες και τη κοπέλα να σου κωλοτρύβεται. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δε πρόκειτε -στην Ελλάδα τουλάχιστον- να γίνει ποτέ αλλά αυτή είναι η κρυφή μου στριπ-φαντασίωση
ορεο ονιρο πολι,εγο θελο το στιπαδικο ψισταρια με βασι το κοτο

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αφτα ινε για σαλατα,παντα βασι ινε το κοτο

με βρισκεις αντιθετο

κοτο και ψαρι δεν παει...μυδια με μπουτι δεν κολανε ρε αδερφε

ασε που μετα θα σε πιασει κοψιμο και θα σου δωσω την ψαροντουφεκοστολη (ναι ακομα την εχω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:) να πας να βγαλεις καμια σερβιετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
με βρισκεις αντιθετο

κοτο και ψαρι δεν παει...μυδια με μπουτι δεν κολανε ρε αδερφε

ασε που μετα θα σε πιασει κοψιμο και θα σου δωσω την ψαροντουφεκοστολη (ναι ακομα την εχω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:) να πας να βγαλεις καμια σερβιετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τσακαλι καλο σε φχαριστο επιδι ισε πολιγνοστισ στο στιπ και εσι και σκεφτομε να μπισ και σι στουσ καθιγιτεσ μου,αλα το κοτο και η πρασινι πανε με ολα

κανα καλο μαγαζι ξερισ?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τσακαλι καλο σε φχαριστο επιδι ισε πολιγνοστισ στο στιπ και εσι και σκεφτομε να μπισ και σι στουσ ξαθιγιτεσ μου,αλα το κοτο και η πρασινι πανε με ολα

κανα καλο μαγαζι ξερισ?

για φισ??? ι τσικεν???

δεν κανω μαθηματα ακομα μαθαινω

κατι ηξερα παλια αλλα τωρα ξανα στα θρανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom