Νέα

Θα ξεχνάγατε τον πληρωμένο έρωτα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

εαν η γυναικα/κοπελα σας...

• Σας ξυπναγε με πιπα και CIM

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σας εκανε A-level σε καθε επαφη

• Σας εφτιαχνε παστιτσιο/μουσακα/σουτζουκακια

• Ολα τα παραπανω

• Ρε δε πα να ειναι διασταυρωση της Margo και της Βεφα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ειναι θλιβερο ομως για τις συμπατριωτισες μας που μας μαγειρευουν ,μας σιδερωνουν , μεγαλωνουν τα παιδια μας ..........
τους αξιζει απο εμας η σεξουαλικη περιθωριοποιηση ?
δεν ξερω........
λεω να παω για υπνο .......
νυσταξα .
θα ονειρευτω μια πιο δικαιη κοινωνια ελευθερη απο τον ρωσικο σεξουαλικο ζυγο .

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
utter ignorance question: υπαρχουν ελληνιδες που να ασκουν το επαγγελμα? και αν ναι σε τι ποσοστο? Δεν εχω ιδεα τι παιζει, απο περιεργεια ρωταω. Και τι ρανκ ειναι... πχ σε σπιτια ειναι CG ειναι? σορρυ για τον χειμαρο ερωτησεων απλα αναρωτιεμαι γιατι μια κοπελα επιλεγει να δουλεψει στην χωρα της αυτη την δουλεια.

Annoush να σε ρωτησω κατι? Γιατι δηλωνεις λάτρης των CG το ειχα απορεια καιρο.
Και τωρα να απαντησω και στην ερωτηση σου...Ευκολο χρημα σου λεει κατι?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κάτι ψήφισα κι εγώ ο παπάρας αλλά ντρέπομαι να πω... 0:)

Θα συμφωνήσω όμως με τον φίλο μου τον τάλο...

εγώ ιουλία τον έχω ξεχάσει χωρίς να μου έχει συμβεί τίποτα απο τα παραπάνω......απλά βαρέθηκα κάποια στιγμή τα ίδια και τα ίδια.....προτιμώ και λίγο συναίσθημα μέσα....λίγο περίεργο ε?....για άντρα?....

Όσο καλό κρεβάτι και να σου κάνει κάποια, πάντα θα υπάρχουν άλλες που θα κάνουν καλύτερο, επί πληρωμή ή μη.
Εξάλλου είναι και αυτή η έμφυτη (με ερωτηματικό) τάση των αντρών (δε λέω για τις γυναίκες ας απαντήσουν οι ίδιες) της πολυγαμίας.
Εκεί όμως που υπάρχει συναίσθημα το πράγμα αλλάζει. Και υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει και σεξουαλική επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι (κι ας μην είναι επιπέδου ct και διάφορα τέτοια), τότε πραγματικά δεν έχει νόημα να πληρώνεις για κάτι που η τύχη στο έδωσε απλόχερα.
Οπότε απαντάω στο ερώτημα: θα ξεχνούσα τον πληρωμένο έρωτα (θεωρητικά πάντα γιατί στην πράξη κρινόμαστε όλοι) αν έβρισκα κάποια να μου τρελάνει την καρδιά κι όχι το πέος...

Υ.Γ. Τάλε μήπως πρέπει να μας δει γιατρός; :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η μόνη περίπτωση να κόψω το άθλημα, είναι οι τάνες όλες να γίνουν σαν την Margo.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Annoush να σε ρωτησω κατι? Γιατι δηλωνεις λάτρης των CG το ειχα απορεια καιρο.
Και τωρα να απαντησω και στην ερωτηση σου...Ευκολο χρημα σου λεει κατι?

απλα χιουμορ το λάτρης των CG

ναι ευκολο χρημα το καταλαβαινω. Φανταζομαι οτι καποιες ισως να εχουν και μεγαλη αναγκη τι να πω δεν ξερω, απλα οσο κανεις δεν τις καταπιεζει εγω δεν εχω προβλημα μαζι τους οτι και να ναι. δικαιωμα τους. Αναρωτιεμαι ομως γιατι μια κοπελα επιλεγει να κανει την δουλεια αυτην στην χωρα της, αν δηλαδη μπει πελατης ο θειος της ΠΧ τι γινεται?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Απλα δεν κοβεται.
Απλα ΔΕΝ κοβεται!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
απλα χιουμορ το λάτρης των CG

ναι ευκολο χρημα το καταλαβαινω. Φανταζομαι οτι καποιες ισως να εχουν και μεγαλη αναγκη τι να πω δεν ξερω, απλα οσο κανεις δεν τις καταπιεζει εγω δεν εχω προβλημα μαζι τους οτι και να ναι. δικαιωμα τους. Αναρωτιεμαι ομως γιατι μια κοπελα επιλεγει να κανει την δουλεια αυτην στην χωρα της, αν δηλαδη μπει πελατης ο θειος της ΠΧ τι γινεται?

Την εκατσε!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πολυ καλο ερωτημα παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι.
Βεβαια δεν ειναι και πολλες μην γελιομαστε....αλλα ο κοσμος ειναι μικρος ετσι κι αλλιως.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχει και αυτο το ουρμπαν λετζεντ για την κοπελιτσα που ηταν φοιτητρια και πηγε ο μπαμπας στην πολη της και πηρε κωλ γκερλ και εμφανιστηκε η ιδια, αλλα μοθ φαινεται λιγο ακραιο...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τη κακομοιρα!!! και φαντασου να ζητησει ο θειος ποσοστο :huh:

Για να μην μιλησει?
Σιγουρα.
Το κωμικον της υποθεσης! (Μωρη....Δεν σε γ@μησα μικρη οταν επρεπε...τωρα θα δεις!)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
υπαρχει και αυτο το ουρμπαν λετζεντ για την κοπελιτσα που ηταν φοιτητρια και πηγε ο μπαμπας στην πολη της και πηρε κωλ γκερλ και εμφανιστηκε η ιδια, αλλα μοθ φαινεται λιγο ακραιο...

Και αυτο κυκλοφορει....σαν ανεκδοτο.....
-Μπαμπα μπαμπα κοιτα ενα αυτοκινητο που σου αγορασα!
-Πω πω παιδι μου πρεπει να σου εφυγε ο κωλος για να το αγορασεις...
-Ναι μπαμπα αληθεια ειναι!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
-Μπαμπα μπαμπα κοιτα ενα αυτοκινητο που σου αγορασα!
-Πω πω παιδι μου πρεπει να σου εφυγε ο κωλος για να το αγορασεις...
-Ναι μπαμπα αληθεια ειναι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αντε παω για νανι.....τα λεμε αυριο παιδια
Annoush  :-*

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παω και εγω γιατι χαζευω το σαιτ και δεν εχω τελειωσει ακομα δουλεια. καληνυχτα :grin:

Επισκέπτης

Όσο καλό κρεβάτι και να σου κάνει κάποια, πάντα θα υπάρχουν άλλες που θα κάνουν καλύτερο, επί πληρωμή ή μη.
Εξάλλου είναι και αυτή η έμφυτη (με ερωτηματικό) τάση των αντρών (δε λέω για τις γυναίκες ας απαντήσουν οι ίδιες) της πολυγαμίας.
Εκεί όμως που υπάρχει συναίσθημα το πράγμα αλλάζει. Και υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει και σεξουαλική επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι (κι ας μην είναι επιπέδου ct και διάφορα τέτοια), τότε πραγματικά δεν έχει νόημα να πληρώνεις για κάτι που η τύχη στο έδωσε απλόχερα.
Οπότε απαντάω στο ερώτημα: θα ξεχνούσα τον πληρωμένο έρωτα (θεωρητικά πάντα γιατί στην πράξη κρινόμαστε όλοι) αν έβρισκα κάποια να μου τρελάνει την καρδιά κι όχι το πέος...

Μωρε εγω το σκεφτηκα αυτο σαν επιλογη αλλα ειπα ότι εδω μεσα θα φαω ντοματες... Βυζο μου με εκπλησεις :) ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ! ΣΤΗ ΓΥΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

εμ..τι νομίζεις ότι κάνω τόσο καιρό στο θρέντ ΨΠΚΛΘΡΤ....ψυχοθεραπεία αλλα.....παπάρια τουμπανα ίαση....μάλλον ο αρχι...γιατρός δεν μας τα λέει καλά.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

αγόρι μου άστους να λένε..εμείς ειμαστε ευαίσθητα παιδιά...[βλέπε αστριντ].....θέλουμε αγαπουλίτσες..κοκκινιστές...ασε τους σκληρούς γαμιάδες για αλλού...εμείς αμούρ κι έτσι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπραβο παιδι μου ειμαι πολυ περηφανη για σενα :*

κ για σενα ταλε μου *P

Stories

Νέο!