Νέα

Θα ξεχνάγατε τον πληρωμένο έρωτα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

εαν η γυναικα/κοπελα σας...

• Σας ξυπναγε με πιπα και CIM

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σας εκανε A-level σε καθε επαφη

• Σας εφτιαχνε παστιτσιο/μουσακα/σουτζουκακια

• Ολα τα παραπανω

• Ρε δε πα να ειναι διασταυρωση της Margo και της Βεφα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Εδω κ αιωνες υπαρχει, τωρα θα το "ξεχασουν";  :think:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η πορνεια καλως η κακως φερνει τους αντρες πιο κοντα και το σεξ επι πληρωμη (ακομα και η συζητηση περι κοριτσιων που ακουν το επαγγελμα) αποτελει ενα ειδος σπορ κατα καποιο τροπο. Πορνεια δεν ειναι πιανω γκομενα την φιλη της μανας/αδερφης/γυναικας μου την ερωτευομαι κτλ...αλλα αισθανομαι καλα/σπαω πλακα/αποκτω εμπειρια/κανω το κεφι μου. οποτε ειλικρινα πιστευω ατοπη η ερωτηση του θρεντ.

ενιοτε, οι πορνες χρησιμοποιουνται και σαν ενα ειδος συνδιαλαγης, η εκλεπτυσμενης κουλτουρας (βλεπε εταιρες, γκεισες κτλ)

Γυναικα/κοπελα/συζυγος κτλ δεν εχει ουδεμια σχεση με τον ρολο της κοπελας που ασκει το επαγγελμα. Ασχετο αν ειναι παρομοιες στο κρεβατι η αν η μονιμη ειναι οπως και η κοπελα της δουλειας. 

οπως σωστα ειπε και το αγριμι, ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα. Μην ξεχναμε σε ποσα ειδη του ζωικου βασιλιου το θηλυκο ζηταει ανταλλαγμα η ολοκληρη ιεροτελεστια για να ζευγαρωσει. Ειναι στην φυση μας καλως η κακως. Οσοι εχουν ζησει σε κοινωνια που απαγορευεται η πορνεια, φανταζομαι εχουν δει τα απωθημενα που μενουν στους αντρες και την φοβερη εγκληματικοτητα που αναπτυσσεται.

Επισκέπτης
Anoush μου δε διαφωνω μαζι σου, αλλα για ριξε μια ματια στα μεχρι στιγμης αποτελεσματα

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Anoush μου δε διαφωνω μαζι σου, αλλα για ριξε μια ματια στα μεχρι στιγμης αποτελεσματα

Ιουλια μου (εχεις και πολυ ωραιο νικ) τα αποτελεσματα λενε ΑΝ θα παρατουσαν την πορνεια. και θα την παρατουσαν ΑΝ (υποθετικα μιλαμε) εβρισκαν την ιδανικη. Ισως θα επρεπε καλυτερα να δουμε ποσοι εχουν παρατησει ΟΝΤΩΣ το σπορ για να κρινουμε  :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δηλαδή είμαι ο μόνος μέχρι στιγμής που το έχω κόψει?.....κάτι σαν μαμούθ απολίθωμα να λέμε?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οι πόρνες έχουν κάποια πλεονεκτήματα.Το βασικό είναι οτι δεν τις φορτώνεσαι μετά.Επίσης γενικά έχουν καλύτερη τεχνική στο τσιμπούκι από τη μέση γκόμενα.Και έρχονται πιο οικονομικά.
Τα μειονεκτήματα της πουτάνας
1.Δεν τολμάς το DFK γιατί δεν ξέρεις τι θα εισπράξεις
2.Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πρόωσρη εκσπερμάτωση επειδή χρησιμοποιούν τεχνικές για να χύσεις γρήγορα.Πολύς κόσμος που πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση το έπαθε από τις επανειλημμένες επαφές με πόρνες
3.Αρκετές βρωμάνε κτλ,δεν πληρούν ικανοποιητικές συνθήκες καθαριότητας
4.Μπορεί να κάνουν άσχημα σχόλια ιδίως οι Ελληνίδες
5.Γενικά νιώθεις μαλάκας όταν τελειώνεις και ξέρεις οτι σου έχουν φύγει φράγκα και είσαι πλέον ξεκάβλωτος
6.Δε μαθαίνεις από αυτές τίποτα για τις αληθινές γκόμενες.Δεν εξασκείσαι καν σωστά.Πιο χρήσιμες είναι οι τσόντες.
7.Οι πουτάνες νιώθουν μια ενστικτώδη περιφρόνηση για τον πελάτη που χρησιμοποιεί το πορτοφόλι επειδή δεν μπορεί να βρει γκόμενα και αυτό φαίνεται.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οι πόρνες έχουν κάποια πλεονεκτήματα.Το βασικό είναι οτι δεν τις φορτώνεσαι μετά.Επίσης γενικά έχουν καλύτερη τεχνική στο τσιμπούκι από τη μέση γκόμενα.Και έρχονται πιο οικονομικά.
Τα μειονεκτήματα της πουτάνας
1.Δεν τολμάς το DFK γιατί δεν ξέρεις τι θα εισπράξεις
2.Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πρόωσρη εκσπερμάτωση επειδή χρησιμοποιούν τεχνικές για να χύσεις γρήγορα.Πολύς κόσμος που πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση το έπαθε από τις επανειλημμένες επαφές με πόρνες
3.Αρκετές βρωμάνε κτλ,δεν πληρούν ικανοποιητικές συνθήκες καθαριότητας
4.Μπορεί να κάνουν άσχημα σχόλια ιδίως οι Ελληνίδες
5.Γενικά νιώθεις μαλάκας όταν τελειώνεις και ξέρεις οτι σου έχουν φύγει φράγκα και είσαι πλέον ξεκάβλωτος
6.Δε μαθαίνεις από αυτές τίποτα για τις αληθινές γκόμενες.Δεν εξασκείσαι καν σωστά.Πιο χρήσιμες είναι οι τσόντες.
7.Οι πουτάνες νιώθουν μια ενστικτώδη περιφρόνηση για τον πελάτη που χρησιμοποιεί το πορτοφόλι επειδή δεν μπορεί να βρει γκόμενα και αυτό φαίνεται.

αληθειες που ποναν αλλα λιγοι τις παραδεχονται απο την αλλη εχει μια αισθηση εξουσιας ο αντρας οταν γαμαει πουτανες. διαλεγει οποια θελει και δεν τρωει οχι

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αληθειες που ποναν αλλα λιγοι τις παραδεχονται απο την αλλη εχει μια αισθηση εξουσιας ο αντρας οταν γαμαει πουτανες. διαλεγει οποια θελει και δεν τρωει οχι

Εσύ πού το ξέρεις ότι είναι αλήθειες; Πηγαίνεις κι εσύ με πουτάνες;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εσύ πού το ξέρεις ότι είναι αλήθειες; Πηγαίνεις κι εσύ με πουτάνες;

οχι αλλα δεν χρειαζεται να εισαι και ο αινσταιν για να καταλαβεις οτι οταν την πουτανα την γαμας για τις δικες σου καβλες κ οχι για της δικες, τοτε τι μαθενεις;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οχι αλλα δεν χρειαζεται να εισαι και ο αινσταιν για να καταλαβεις οτι οταν την πουτανα την γαμας για τις δικες σου καβλες κ οχι για της δικες, τοτε τι μαθενεις;

Ως εκκολαπτόμενη μηχανικός ( ; ), πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο - μαύρο. Επίσης, για πράγματα που δεν γνωρίζεις, μπορείς φυσικά να έχεις άποψη αλλά δεν θα πρέπει να παίρνεις απόλυτες θέσεις, κατά τη γνώμη μου πάντα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ως εκκολαπτόμενη μηχανικός ( ; ), πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο - μαύρο. Επίσης, για πράγματα που δεν γνωρίζεις, μπορείς φυσικά να έχεις άποψη αλλά δεν θα πρέπει να παίρνεις απόλυτες θέσεις, κατά τη γνώμη μου πάντα.

σωστος το παραδεχομαι και ναι μηχανικος

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μπορεί να κάνουν άσχημα σχόλια ιδίως οι Ελληνίδες

utter ignorance question: υπαρχουν ελληνιδες που να ασκουν το επαγγελμα? και αν ναι σε τι ποσοστο? Δεν εχω ιδεα τι παιζει, απο περιεργεια ρωταω. Και τι ρανκ ειναι... πχ σε σπιτια ειναι CG ειναι? σορρυ για τον χειμαρο ερωτησεων απλα αναρωτιεμαι γιατι μια κοπελα επιλεγει να δουλεψει στην χωρα της αυτη την δουλεια.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
utter ignorance question: υπαρχουν ελληνιδες που να ασκουν το επαγγελμα? και αν ναι σε τι ποσοστο? Δεν εχω ιδεα τι παιζει, απο περιεργεια ρωταω. Και τι ρανκ ειναι... πχ σε σπιτια ειναι CG ειναι? σορρυ για τον χειμαρο ερωτησεων απλα αναρωτιεμαι γιατι μια κοπελα επιλεγει να δουλεψει στην χωρα της αυτη την δουλεια.

τωρα δεν ξερω,πριν 10-14 χρονια υπηρχαν αρκετες..αλλα μην φανταστεις οτι αθηναιες δουλευαν,περισσοτερες επαρχιωτισσες ερχοντουσαν ή ετσι δηλωναν τουλαχιστον..

Επισκέπτης
τωρα δεν ξερω,πριν 10-14 χρονια υπηρχαν αρκετες..αλλα μην φανταστεις οτι αθηναιες δουλευαν,περισσοτερες επαρχιωτισσες ερχοντουσαν ή ετσι δηλωναν τουλαχιστον..

Συνήθως ήταν από επαρχία πριν 10-14 χρόνια, τώρα είναι ελάχιστες οι περισσότερες πια είναι φοιτήτριες

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θυμαμαι παιδακι το μπαμ του ανατολικου μπλοκ το 90. αν δεν κανω λαθος. θενκς για απαντησεις.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αρα λοιπον πριν το 90 - 94 πηδουσαμε ελληνιδες ?
τι φρικη..........
επρεπε να το φανταστω..........
το σημαδι στο κουτελο του γκορμπατσωφ αυτο σημαινε .........
ηταν το σημαδι της σεξουαλικης μας αποκαταστασης.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχα θυμαμαι μια παλια γελοιογραφια με το σημαδι του γκορμπατσωφ στο σχημα του χαρτι της ελλαδας!!!! χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom