Επισκέπτης
Εδω κ αιωνες υπαρχει, τωρα θα το "ξεχασουν";
Anoush μου δε διαφωνω μαζι σου, αλλα για ριξε μια ματια στα μεχρι στιγμης αποτελεσματα
Anoush μου δε διαφωνω μαζι σου, αλλα για ριξε μια ματια στα μεχρι στιγμης αποτελεσματα
Θα σε βαλω σε γυαλα με οινοπνευα λεμεεεεεδηλαδή είμαι ο μόνος μέχρι στιγμής που το έχω κόψει?.....κάτι σαν μαμούθ απολίθωμα να λέμε?......
καλής ποιότητος παρακαλώ..ανόθευτο απο ...ηλιέλαιο....δεν μπάινω όπου κι όπου...θα χαλάσει η γούνα μου...Θα σε βαλω σε γυαλα με οινοπνευα λεμεεεεε
Οι πόρνες έχουν κάποια πλεονεκτήματα.Το βασικό είναι οτι δεν τις φορτώνεσαι μετά.Επίσης γενικά έχουν καλύτερη τεχνική στο τσιμπούκι από τη μέση γκόμενα.Και έρχονται πιο οικονομικά.
Τα μειονεκτήματα της πουτάνας
1.Δεν τολμάς το DFK γιατί δεν ξέρεις τι θα εισπράξεις
2.Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πρόωσρη εκσπερμάτωση επειδή χρησιμοποιούν τεχνικές για να χύσεις γρήγορα.Πολύς κόσμος που πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση το έπαθε από τις επανειλημμένες επαφές με πόρνες
3.Αρκετές βρωμάνε κτλ,δεν πληρούν ικανοποιητικές συνθήκες καθαριότητας
4.Μπορεί να κάνουν άσχημα σχόλια ιδίως οι Ελληνίδες
5.Γενικά νιώθεις μαλάκας όταν τελειώνεις και ξέρεις οτι σου έχουν φύγει φράγκα και είσαι πλέον ξεκάβλωτος
6.Δε μαθαίνεις από αυτές τίποτα για τις αληθινές γκόμενες.Δεν εξασκείσαι καν σωστά.Πιο χρήσιμες είναι οι τσόντες.
7.Οι πουτάνες νιώθουν μια ενστικτώδη περιφρόνηση για τον πελάτη που χρησιμοποιεί το πορτοφόλι επειδή δεν μπορεί να βρει γκόμενα και αυτό φαίνεται.
αληθειες που ποναν αλλα λιγοι τις παραδεχονται απο την αλλη εχει μια αισθηση εξουσιας ο αντρας οταν γαμαει πουτανες. διαλεγει οποια θελει και δεν τρωει οχι
Εσύ πού το ξέρεις ότι είναι αλήθειες; Πηγαίνεις κι εσύ με πουτάνες;
οχι αλλα δεν χρειαζεται να εισαι και ο αινσταιν για να καταλαβεις οτι οταν την πουτανα την γαμας για τις δικες σου καβλες κ οχι για της δικες, τοτε τι μαθενεις;
Ως εκκολαπτόμενη μηχανικός ( ; ), πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο - μαύρο. Επίσης, για πράγματα που δεν γνωρίζεις, μπορείς φυσικά να έχεις άποψη αλλά δεν θα πρέπει να παίρνεις απόλυτες θέσεις, κατά τη γνώμη μου πάντα.
Μπορεί να κάνουν άσχημα σχόλια ιδίως οι Ελληνίδες
utter ignorance question: υπαρχουν ελληνιδες που να ασκουν το επαγγελμα? και αν ναι σε τι ποσοστο? Δεν εχω ιδεα τι παιζει, απο περιεργεια ρωταω. Και τι ρανκ ειναι... πχ σε σπιτια ειναι CG ειναι? σορρυ για τον χειμαρο ερωτησεων απλα αναρωτιεμαι γιατι μια κοπελα επιλεγει να δουλεψει στην χωρα της αυτη την δουλεια.
τωρα δεν ξερω,πριν 10-14 χρονια υπηρχαν αρκετες..αλλα μην φανταστεις οτι αθηναιες δουλευαν,περισσοτερες επαρχιωτισσες ερχοντουσαν ή ετσι δηλωναν τουλαχιστον..