Νέα

Θα ξεχνάγατε τον πληρωμένο έρωτα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

εαν η γυναικα/κοπελα σας...

• Σας ξυπναγε με πιπα και CIM

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σας εκανε A-level σε καθε επαφη

• Σας εφτιαχνε παστιτσιο/μουσακα/σουτζουκακια

• Ολα τα παραπανω

• Ρε δε πα να ειναι διασταυρωση της Margo και της Βεφα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Εδω λοιπον ερχεται ο πληρωμενος ερωτας και κλεινει το κενο........γιατι αλλο να στην κανει ο αντρας με γκομενα.....που μπορει να εχει αρνητικες συνεπειες(βλεπε διαζυγιο με παιδια κλπ κλπ) και αλλο να παρει ενα cg να ξεχαρμανιασει και να επιστρεψει στην οικογενειακη θαλπωρη..

Για αυτο το λογο μην κατακρινεται τον πληρωμενο ερωτα.....δινει λυσεις!!!!

Και να ξερεις Ιουλια.....οτι και να κανει μια γυναικα στο κρεβατι, παντα υπαρχει καποια αλλη που κανει περισσοτερα
Ποιος κατεκρινε καλε τον πληρωμενο ερωτα;;;; Οσο γιατο τελευταιο  +100

Επισκέπτης
Απ ότι βλεπω παντως μεχρι στιγμης τα αγορια μας εδω τα θελουν ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ. Ετσιιιιι :)

Mentoras

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Κριτικές
10
Like
1
Πόντοι
10
Εδώ  πρέπει να επισημάνω ότι άλλο πράγμα είναι ο σαρκικός έρωτας που οι περισσότεροι άντρες γνωρίζουν και  προτιμούν και ξέρουν και άλλο ο ολοκληρωμένος έρωτας σώματος και πνεύματος. Στην πρώτη περίπτωση όσες γυναίκες και εάν έχεις με όσα προσόντα και εάν διαθέτουν ποτέ δεν είναι αρκετές και πάντα θα ψάχνονται και θα είναι κενοί μετά από κάθε επαφή. Στην δεύτερη περίπτωση μια γυναίκα είναι υπέρ αρκετή και τον καλύπτει όλη του την ζωή γιατί πολύ απλά καμία άλλη δεν μπορεί να κατακτήσει το μυαλό την καρδιά και το σώμα του.  ΑΜΗΝ  :idiot: :idiot:

[tt][/tt]

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Απ ότι βλεπω παντως μεχρι στιγμης τα αγορια μας εδω τα θελουν ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ. Ετσιιιιι :)

δεν ξερω αλλα ο μουσακας δυσκολο φαγητο... μια φορα εφτιαχνα με τον πατερα μου 3 ωρες τηγανιζαμε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Παντως πιστευω οτι και ακροβατικα να κανει η γυναικα στο κρεβατι,αμα ο αντρας θελει την ποικιλια του οπως ειπωθηκε,θα παει με πουτανα..

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Εδώ  πρέπει να επισημάνω ότι άλλο πράγμα είναι ο σαρκικός έρωτας που οι περισσότεροι άντρες γνωρίζουν και  προτιμούν και ξέρουν και άλλο ο ολοκληρωμένος έρωτας σώματος και πνεύματος. Στην πρώτη περίπτωση όσες γυναίκες και εάν έχεις με όσα προσόντα και εάν διαθέτουν ποτέ δεν είναι αρκετές και πάντα θα ψάχνονται και θα είναι κενοί μετά από κάθε επαφή. Στην δεύτερη περίπτωση μια γυναίκα είναι υπέρ αρκετή και τον καλύπτει όλη του την ζωή γιατί πολύ απλά καμία άλλη δεν μπορεί να κατακτήσει το μυαλό την καρδιά και το σώμα του.  ΑΜΗΝ  :idiot: :idiot:

[tt][/tt]

Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις (χωρίς παρεξήγηση, πραγματικά δεν καταλαβαίνω) ν' αντιληφθώ τη σχέση του post μου που παραθέτεις με το δικό σου?

Επισκέπτης
δεν ξερω αλλα ο μουσακας δυσκολο φαγητο... μια φορα εφτιαχνα με τον πατερα μου 3 ωρες τηγανιζαμε
Δεν ειναι το καταλληλο μερος για συνταγες, μη το γαμησουμε τελειως.... :2funny: Αμα θες να σου στειλω tips με mail :sunglasses: :boobies:

Επισκέπτης
Στηθος με στηθος η μαχη :boobies: Για να δουμε :grin: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.875
Πόντοι
12.056
ΤΟ Νο 1 με χιλια....χαχαχαχαχα    :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η γιαγια μου ελεγε οτι μια γυναικα πρεπει να ξερει γαλικα και πιανο και να φτιαχνει μουσακα για να κρατησει εναν αντρα. Απο τοτε το πιανο εγινε πιανΩ. Υπάρχει περιπτωση να αφηνατε το πληρωμενο σεξ και την ποικιλια που αυτο προσφερει για καποιο λόγο;

ΟΧΙ... για ένα απλό λόγο: ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν είναι καυλύτερη από δύο (ή και περισσότερες)... και όσοι το έχουν δοκιμάσει ή έχουν την δυνατότητα να το βιώνουν τακτικά... είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι συμφωνούν!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
βασικα αυτο που ειναι το ιδανικο ειναι να συνδυάζεις και τα 2.εχεις γκομενα να πηγαίνεις 2-3 φορες στο στουντιακι σου.εισαι παντρεμενος παλι τα ιδια.δεν εχεις γκομενα καθε μερα :rockon: :rockon: :rockon:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Ωραία τα CIM, CIF, και τα παστίτσια, δεν λεω. Αλλα ρε παιδι μου τη γκόμενα/γυναίκα την έχεις ώρες στο κεφάλι σου, αυτό δεν αντέχω.
Τη τελευταία επιλογή με τα μπούνια.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πάντως σκέτα σουτζουκάκια κανείς δε θέλει. Γιατί ρε παιδιά , τι έχουν τα σουτζουκάκια ;  :rockon:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
με απαταει η μνημη μου?????????? :think:

τι φαγαμε εχτες?????????? :think:

το εκανα με την γυναικα μου .....  :) ηταν για αλλη μια φορα υπεροχα........ :)

την αλλη μερα δεν θυμαμαι..... :S

τελευταια ολο ξεχναω....... :headbang:

ενα ομως δεν ξεχναω........ 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μου αρέσει το παστίτσιο και το καλο σεξ, αλλα τον πληρωμένο έρωτα δεν τον αφήνω. Εχει άλλη χάρη. Εκτος και αν δίνω 20 ευρώ στην γυναίκα μου μετα απο κάθε φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom