Νέα

Θα το ξανακάνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα krokidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 367
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

krokidis

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
11
Πόντοι
0
Καλησπερα εκανα σεξ με μια κορασιδα, μετα απο λιγη ωρα βγηκα και ειδα στο μουνι της οτι ειχε βγαλει ενα υγρο ασπρο, την ρωτησα αν εχυσε και μου ειπε οχι, τι λετε να ηταν ? λετε να ηταν κατι κολλητικο ? φορεσα σκουφακι , το ερρωτημα ειναι τι μπορει να ηταν ? εσεις θα ξαναβρισκοσασταν με αυτη την κοπελα αν ησασταν στη θεση μου ?

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
434
Πόντοι
301
μου έχει τύχει γυναίκα να βγάζει άσπρα κομμάτια, άοσμα, τα οποία με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ, είχα καταλήξει ότι ήταν από την κάβλα και την αγαμία (της).Κι η δικιά μου δεν τελείωνε, ήταν ανοργασμικιά

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.636
Πόντοι
27.261
Here We Go Again GIF

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
820
Πόντοι
81
Καλησπερα εκανα σεξ με μια κορασιδα, μετα απο λιγη ωρα βγηκα και ειδα στο μουνι της οτι ειχε βγαλει ενα υγρο ασπρο, την ρωτησα αν εχυσε και μου ειπε οχι, τι λετε να ηταν ? λετε να ηταν κατι κολλητικο ? φορεσα σκουφακι , το ερρωτημα ειναι τι μπορει να ηταν ? εσεις θα ξαναβρισκοσασταν με αυτη την κοπελα αν ησασταν στη θεση μου ?
Να σας ζησει φιλε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.478
Πόντοι
3.446
ΕΙδες τη σταθμη του παραφλου;;;;Μπορει να ειχε χασει λιγο κατα τη διαρκεια της συνευρεσης.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.463
Πόντοι
11.146
....αδελφε πρωτη φορα γαμησες μουνι? Κολπικα υγρα δεν εχεις ξαναδει?!!? :think::think::think:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.049
Πόντοι
216
Έπρεπε να κάνεις γλυφομούνι και να σου λέει χύνω χύνω και να τα πάρεις όλα στα στόμα σου τα παιδάκια του προηγούμενου χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom