Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Δεν υπάρχει λοιπόν κανείς να έχει ακούσει ή έχει ο ίδιος ιστορία με πεθερα
Οπως φιανεται εισαι σε απατητο εδαφος….ξεκινα εσυ και ελα πες μας πως γινεται να μαθουμε κι εμεις τιποτα

George767

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Δεν
Οπως φιανεται εισαι σε απατητο εδαφος….ξεκινα εσυ και ελα πες μας πως γινεται να μαθουμε κι εμεις τιποτα ξέρω πως να ξεκινήσω αυτό είναι το θέμα!!
Δεν ξερω πως να ξεκινήσω αυτό είναι το θέμα
Οπως φιανεται εισαι σε απατητο εδαφος….ξεκινα εσυ και ελα πες μας πως γινεται να μαθουμε κι εμεις τιποτα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Δεν

Δεν ξερω πως να ξεκινήσω αυτό είναι το θέμα
Μπορεις να το θεσεις σε ηθικη βαση εκπληρωσης καθηκοντος: «αφου δεν ικανοποιουμαι επαρκως απο τη κορη σας μητερα νομιζω οτι πρεπει να καλυψετε τα κενα σε ενδειξη αλληλεγγύης. Περιμενω ικανοποιηση!».
αν αποτυχεις και επιζησεις βεβαιως μπορεις να ψαξεις αλλες στρατηγικες προσεγγισης.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
979
Πόντοι
81
Τιποτα απο ολα,γιατι να μπλεκεις με συγγενεις κουνιαδες,κουμπαρες κλπ,εδω τους συγγενεις λεει τους ανεχόμαστε και τους φιλους τους διαλεγουμε.Δε φτανει που τους ανεχόμαστε σιγα μην τους κανουμε και χαρη να τους γαμησουμε.Σα τη μαλακο τη κουμπαρα μου που γαμιοταν με το δικο της κουμπαρο και χωρισε και τον παντρευτηκε μετα.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
979
Πόντοι
81
Α, γιατί μπερδεψα τις κουμπαριες!!! εσύ δεν δοκίμασες?
Δε θα δοκιμαζα λογω οτι δε μπλεκω με γνωστες-συγγενεις.2ον αυτη τον γουσταρε για να τον παντρευτει και ετσι και εκανε ,δεν εψαχνε γαμησια και τριτον ακομα και ξενη να ηταν δεν εμπαινα,χαμηλοκολα με μικρό βυζι και φατσα που δεν εμπνεει.Απλα ο κουμπαρος της που την παντρευτηκε ειχε παντρευτει μια ξινομουνα και η αλλη τον ειχε στα ωπα ωπα ,οποτε πηδηξε απο το καραβι και πηρε την κουμπαρα του,σου λεει ειναι και δοκιμασμενη λυση.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056
Δε θα δοκιμαζα λογω οτι δε μπλεκω με γνωστες-συγγενεις.2ον αυτη τον γουσταρε για να τον παντρευτει και ετσι και εκανε ,δεν εψαχνε γαμησια και τριτον ακομα και ξενη να ηταν δεν εμπαινα,χαμηλοκολα με μικρό βυζι και φατσα που δεν εμπνεει.Απλα ο κουμπαρος της που την παντρευτηκε ειχε παντρευτει μια ξινομουνα και η αλλη τον ειχε στα ωπα ωπα ,οποτε πηδηξε απο το καραβι και πηρε την κουμπαρα του,σου λεει ειναι και δοκιμασμενη λυση.
Α όπως τα λες όντως δεν άξιζε

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Εγω μυστες μου πολυ χαλαρα εμπαινα στην πεθερα μου! Ειναι 60, κρατιεται πολυ καλα, χηρα και με εχει στα ωπα ωπα! Αλλα ειναι τοσο συντηρητικη που δεν φανταζεται καν να παει με αλλον αντρα απο τοτε που χήρεψε, ποσο μαλλον με τον γαμπρο της.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.770
Πόντοι
22.886
Εγω μυστες μου πολυ χαλαρα εμπαινα στην πεθερα μου! Ειναι 60, κρατιεται πολυ καλα, χηρα και με εχει στα ωπα ωπα! Αλλα ειναι τοσο συντηρητικη που δεν φανταζεται καν να παει με αλλον αντρα απο τοτε που χήρεψε, ποσο μαλλον με τον γαμπρο της.
Χώσου θα φας καλά ...
:wink::wink:

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056
Καμία φώτο παίζει?

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Χώσου θα φας καλά ...
:wink::wink:
Το εχω φαντασιωθει παρα πολυ και εχω φανταστει πολλα πιθανα σεναρια.
Εχει τυχει να καθομαι καυλωμενος και να βγαινει απτο μπατζακι της βερμουδας και η πεθερα μου να φευγει απο ντροπη.
Δεν παιζει λοιπον να ενδωσει..

ΥΓ δεν προκειται να ποσταρω φωτο της εδω. Σορρυ μυστες!

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
σε αγαπω...τετοιους φιλους θελω...κερασε την κανα λικερ σοκολατας την γυναικα η παρε της ενα καλο κρασι Κτήμα Αϊβαλή Le Sang De La Pierre σαν προταση και πιειτε το μαζι φτιαχνωντας ρομαντικη κατασταση...δεν υπαρχει περιπτωση να μην φας το μουνακι της πεθερας οσο και δυσκολη να το παιζει...κανε παιχνιδι με ρομαντικο κ αρσενικο στυλ..θα με θυμηθεις

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.770
Πόντοι
22.886
Εχει τυχει να καθομαι καυλωμενος και να βγαινει απτο μπατζακι της βερμουδας και η πεθερα μου να φευγει απο ντροπη.

Θα κυκλοφορείς καυλωμένος με παντελόνι φόρμας ρε τύπε ...
Μασημένη τροφή θέλετε ?
Τα "άλλα" θα έρθουν μόνα τους .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Μασημένη τροφή θέλετε ?
Τα "αλλά" θα έρθουν μόνα τους .
που να ξερουν...μια δυο τρεις θα ενδωσει...αλλα θελει ψησιμο καλο...πιστευω χρειαζεται αυτα που προαναφερα...πρεπει να δημιουργησει κλιμα...αν το κανει θα φαει καλα..αν οχι θα μεινει με την φαντασιωση

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Μασημένη τροφή θέλετε ?
Τα "αλλά" θα έρθουν μόνα τους .
Ρε μαν μου εχει συμβει πολλες φορες. Δεν ανταποκρινεται καθολου και εγω δεν θελω να το χοντρυνω.

Επισης κατ'ιδιαν συναντησεις παιζουν ελαχιστες. Εχω και μια γυναικα και παιδια. Πως να πιουμε ρομαντικα κρασι???

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Εχω και μια γυναικα και παιδια.
μονος σου εχεις αρνητισμο αρα πως περιμενεις η αλλη να στηθει;δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχετε βρεθει εστω μιση ωρα μονοι

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056

Δεν μιλάμε για πρόσωπο και τέτοια,την κωλαρα της π.χ.

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
μονος σου εχεις αρνητισμο αρα πως περιμενεις η αλλη να στηθει;δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχετε βρεθει εστω μιση ωρα μονοι
Δεν εχω καθολου αρνητισμο ρε φιλε. Δοκιμασα πολλα μεχρι τωρα και τιποτα δεν επιασε. Και μονοι μας που βρεθηκαμε κραταγε αποστασεις. Εγω καυλωμενος και να φαίνεται και αυτη να προφασιζεται σιδερωμα ή δουλειες για να φευγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom