tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Μπα! Και μούφα ήτανε και το επαιζε και πλουσιάδα. Θα βγάζει ο σύζυγος λεφτά προφανώς κι αυτή τη σύνταξη την έχει για τα καλλυντικά της και τα ρούχα της.
κρίμα... θα ήταν καλή ευκαιρία να αναθερμάνεις τις παλαιές σχέσεις
Τώρα αν σου πω πως δίνω αποδείξεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ και με το ζόρι και οι περισσότεροι θυμώνουν (πως και καλά δεν τους θεωρώ "έμπιστους") και μου την αφήνουν πάνω στο γραφείο μου!
Αν το έκανε ένας να ήταν παραξενιά του. Αλλά οι περισσότεροι;
Πάει να πει πως ο λαός δεν έχει εμπιστοσύνη πως τα λεφτά που μαζεύει το δημόσιο (όσο κι αν αυτό είναι απαραίτητο φυσικά) τα διαχειρίζεται σωστά! ;)
δεν αναφέρθηκα σε ένα αλλά το ισνάφι σου... ;)
και τώρα που το λές θυμάμαι μια φάση το 1984 .. είχα ένα πρόβλημα με το αυτί μου και ζήτησα από έναν θείο μου (εξ αγχιστείας) γιατρό, καθηγητή πανεπιστημίου και μέλος της ακαδημίας αθηνών να μου συστήσει έναν καλό ΩΡΛ... με έστειλε σε κάποιον με ιατρείο στο κολωνάκι και ραντεβού... με εξέτασε ο τύπος μου έδωσε μια αγωγή (μια μικρομόλυνση ήταν που την είχα παραμελήσει) και όταν ρώτησα τι οφείλω με παρέπεμψε στην γραμματέα του... βγαίνω έξω και μου λέει η κυρά με την ιατρική μπλούζα "2000 δραχμές" (το 1984 )... πολύ καλά λέω μία απόδειξη... βγάζει το μπλόκ η κυρά και γράφει πάνω "500" .. αφήνω και γώ ένα πεντακοσάρικο... η κυρά ακυρώνει την απόδειξη και κόβει άλλη για 2000 που πλήρωσα...
μετά από καμμιά δεκαριά μέρες τυχαία ξαναβρέθηκα με τον θειό μου στον Ορφανίδη στην Πανεπιστημίου και μου έβαλε τις φωνές γιατί ζήτησα απόδειξη... μάλιστα είπε το εξής αμίμητο "Τι είναι ο γιατρός να κόβει αποδείξεις ρε?? Μπακάλης ??"