Νέα

θα πουμε το νερο νερακι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirty lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.037
Πόντοι
2.606
Οικονομολογος?
Να κλαψουμε την αμερικη και να δοξασουμε εμας λοιπον.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι εμεις κανουμε τιποτα διαφορετικο για να αξιζουμε διαφορετικης τυχης,οπως ειπες ειμαστε αλλωστε ειμαστε στο κλαμπ της προοδου....επιτελους μετα απο 40 χρονια σκληρων κουμμουνιστων.....

Επισκέπτης
η πολιτική δεν είναι επιχείρηση... είδες τι καλός ήταν στα οικονομικά (του) ο Άκης.
Ούτε πρέπει να έχει σαν στόχο το κέρδος (αυτό είναι ο ορισμός της επιχείρησης), αλλά την πρόοδο της κοινωνίας.

αλλά τι;

τις ζημίες και τα ελλείμματα;

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι έξω σας βλέπουν σαν ένα απλό μαγαζί που χρωστάει;

Επισκέπτης

Νομίζεις ότι η Ελλάδα από το 1980 έως σήμερα δεν πέτυχε ΠΡΟΟΔΟ;

Όταν το 90 % των οικογενειών έχει 2 αυτοκίνητα, 3 τηλεοράσεις, σπίτι 100 τ.μ. εξοχικά, 4-5 κινητά, υπολογιστές, 2-3 aircondition, καθώς και κάθε άλλη συσκευή που σημαίνει πρόοδο και ευημερία σε σχέση με το 1950 (πλυντήρια, ηλεκτρικές κουζίνες, θερμοσίφωνες, κλπ)

Ενώ αντίστοιχα κάθε χωριό έχει ρεύμα, νερό αποχεύτευση, ασφαλτόδρομο, κλπ

Για να μη μιλήσω για επιχειρήσεις, παιδεία κλπ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ;;;

Αν ναι τότε:

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ;;;;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το ξέρω, επειδή ζητάνε να βγάλουν ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

στα σκάφη τους δεν πάω. μόνο όταν γίνουν δημόσια.

Μωρ' εδώ δεν βγαίνει για τα βασικά το ελληνικό δημόσιο, θα αγοράσει τα σκάφη των επιχειρηματιών;

Καμμιά σκάφη ίσως...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Aλλάξτε το τίτλο του θέματος γιατί προκαταβάλετε τη συζήτηση.. :rolleyes:

Επίσης αυτά περί "ξεπουλήματος" έχουν γίνει γραφικά πλέον..

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Νομίζεις ότι η Ελλάδα από το 1980 έως σήμερα δεν πέτυχε ΠΡΟΟΔΟ;

Όταν το 90 % των οικογενειών έχει 2 αυτοκίνητα, 3 τηλεοράσεις, σπίτι 100 τ.μ. εξοχικά, 4-5 κινητά, υπολογιστές, 2-3 aircondition, καθώς και κάθε άλλη συσκευή που σημαίνει πρόοδο και ευημερία σε σχέση με το 1950 (πλυντήρια, ηλεκτρικές κουζίνες, θερμοσίφωνες, κλπ)

Ενώ αντίστοιχα κάθε χωριό έχει ρεύμα, νερό αποχεύτευση, ασφαλτόδρομο, κλπ

Για να μη μιλήσω για επιχειρήσεις, παιδεία κλπ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ;;;

Αν ναι τότε:

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ;;;;;;

Η πρόοδος δεν είναι μόνο χρήμα, εξοχικό και γκόμενα. Ακριβώς επειδή εδώ ταυτίστηκε η πρόοδος με τη βλαχογκλαμουριά είμαστε η ποιο αποτυχημένη χώρα διαγαλαξιακός!
Είναι ΚΑΙ το να είσαι μετρημένος, να μην προσπερνάς την ουρά στο φανάρι από δεξιά για να μπεις πρώτος να στρίψεις αριστερά, να μην βάζεις τέρμα την μουσική γιατί σέβεσαι τους άλλους, να εκτιμάς το πνεύμα, να σέβεσαι τον δίπλα σου..

Στην βλαχογκλαμουριά της greek type προόδου το πορσικό με την ξεκωλιάρα για το πρώτο τραπέζι πίστα σε καλό σκυλάδικο, είναι η (ατομική) πρόοδος....αν το πετύχουμε όλοι το λέμε ότι προοδεύουμε σαν κοινωνία!!

ε για αυτό τρώμε και θα τρώμε σκατά,
μέχρι να βάλουμε μυαλά!

ΥΓ. προφανώς και χρειάζονται και τα υλικά αγαθά αλλά δεν είναι αυτά το νόημα της ζωής ούτε ο ορισμός της προόδου.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
αλλά τι;

τις ζημίες και τα ελλείμματα;

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι έξω σας βλέπουν σαν ένα απλό μαγαζί που χρωστάει;

Όποιος βλέπει χώρα σαν μαγαζί, τον βλέπουν και οι άνθρωποι σαν χιμπατζή και αυτό είναι όλο.

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Aλλάξτε το τίτλο του θέματος γιατί προκαταβάλετε τη συζήτηση.. :rolleyes:

Επίσης αυτά περί "ξεπουλήματος" έχουν γίνει γραφικά πλέον..
Να υποθέσω ότι βρήκαμε κάποιον που:
1) Πιστεύει στις ικανότητες των ελλήνων πολιτικών σε διαπραγματεύσεις με ξένους επιχειρηματίες και κυβερνήσεις.
2) Πιστεύει ότι οι ελ. πολ. δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξουν το δημόσιο συμφέρον για να ωφελήσουν την τσέπη τους.
3) Ότι ο ανταγωνισμός της ελεύθερης αγοράς λειτουργεί στην Ελλάδα και δεν υπάρχουν καρτέλ

ΟΜΟΡΦΑ!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η ΕΥΔΑΠ χάνει το 40% του νερού από διαρροές του δικτύου.

Οι δε τύποι που έρχονται όταν πάρεις τηλέφωνο γιατί υποπτεύεσαι διαρροή προκαλούν ατελείωτο γέλιο.

Χρησιμοποιούν την επιστημονικότατη μέθοδο να χτυπάν τις πλάκες του πεζοδρομίου με λοστάρια για να βρούνε τις σελίδες.

Φυσικά πρόκειται για υπεργολάβους.

Γιατί οι τύποι στις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ είναι αραχτοί στα συνεργεία και πίνουν μπύρες και ψήνουν λουκάνικα (αληθινή ιστορία).

Ούτε ένα φρεάτιο δεν είναι ικανοί να βάλουν.

Τέλος, τα τιμολόγια στην Αγγλία ελέγχονται από ανεξάρτητη αρχή, τον www.ofwat.gov.uk/]OFWAT[/url].
Και καθόλου δεν μπορεί κάποια εταιρεία να χρεώνει το νερό ότι της καπνίσει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η πολιτική δεν είναι επιχείρηση... είδες τι καλός ήταν στα οικονομικά (του) ο Άκης.
Ούτε πρέπει να έχει σαν στόχο το κέρδος (αυτό είναι ο ορισμός της επιχείρησης), αλλά την πρόοδο της κοινωνίας.

Είπα ότι η απαξίωση που έχουμε για την πολιτική μας έχει φέρει με "πολιτικούς" της εμβέλειας παπανδρέου, καραμανλή και πολλών άλλων αντιστοίχου ποιότητος και επιπέδου!
Θα ήθελα να έχουμε πραγματικούς πολιτικούς και αληθινή πολιτική!

και τι ακριβώς είναι αυτή η πρόοδος της κοινωνίας ???

- Επιδοτήσεις σε αγρότες για να αράζουν στους καφενέδες και να ραίνουν τις τραγουδιάρες με λελούδια?
- Διορισμούς στο δημόσιο σε θέσεις με το κουραστικό αντικείμενο της αυτοπρόσωπης είσπραξης της μισθοδοσίας κάθε μήνα?
- Συνταξιοδότηση στα 40 με πλήρη σύνταξη ??
- Επιδόματα τυφλότητας με 0.5 βαθμούς μυωπία ??

γιατί μέχρι στιγμής με τον κρατισμό τέτοιας μορφής πρόοδο της κοινωνίας είδαμε...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
και τι ακριβώς είναι αυτή η πρόοδος της κοινωνίας ???

- Επιδοτήσεις σε αγρότες για να αράζουν στους καφενέδες και να ραίνουν τις τραγουδιάρες με λελούδια?
- Διορισμούς στο δημόσιο σε θέσεις με το κουραστικό αντικείμενο της αυτοπρόσωπης είσπραξης της μισθοδοσίας κάθε μήνα?
- Συνταξιοδότηση στα 40 με πλήρη σύνταξη ??
- Επιδόματα τυφλότητας με 0.5 βαθμούς μυωπία ??

γιατί μέχρι στιγμής με τον κρατισμό τέτοιας μορφής πρόοδο της κοινωνίας είδαμε...

Ρε σύ μόλις χθες είδα στο ιατρείο μου κάποια που κάτι μου θύμιζε. Μην τα πολυλογώ όταν εγώ ήμουν νέος Επιμελητής Β στο ΕΣΥ, αυτή είχε πρωτοδιοριστεί νοσοκόμα. Εγώ 35 αυτή 21 τότε. Πάει να πει αυτή τώρα 44.
Και τί μου λέει; Πως παίρνει σύνταξη από 2 χρόνια!!
"Την πήρα τότε γιατί τώρα δεν θα μου την έδιναν." μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια!
Ποιός μαλάκας της την έδωσε τότε και γιατί δεν ξέρω, ξέρω όμως πως το να δουλεύεεις από τα 21 σου μέχρι τα 42 σου και μετά να παίρνεις σύνταξη πιθανώς μέχρι τα 85 πρώτον δεν βοηθάει και πολύ στα δημοσιονομικά της χώρας και δεύτερον για να τα παίρνεις εσύ αυτά τα λεφτά κάποιος άλλος μαλάκας, που εξακολουθεί να δουλεύει παρ' ότι είναι 14 χρόνια μεγαλύτερός σου, τα δίνει! Συνεπώς κατά κάποιον τρόπο τον "κλέβεις"!

Και μου έλεγε χθες ο άλλος πως ΑΥΤΗ η συγκεριμένη προσφέρει φορολογικά ως συνταξιούχος του δημοσίου, διότι της γίνεται παρακράτηση φόρου :jerking: και δεν φοροδιαφεύγει, ενώ εγώ φοροδιαφεύγω! Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε σύ μόλις χθες είδα στο ιατρείο μου κάποια που κάτι μου θύμιζε. Μην τα πολυλογώ όταν εγώ ήμουν νέος Επιμελητής Β στο ΕΣΥ, αυτή είχε πρωτοδιοριστεί νοσοκόμα. Εγώ 35 αυτή 21 τότε. Πάει να πει αυτή τώρα 44.
Και τί μου λέει; Πως παίρνει σύνταξη από 2 χρόνια!!
"Την πήρα τότε γιατί τώρα δεν θα μου την έδιναν." μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια!
Ποιός μαλάκας της την έδωσε τότε και γιατί δεν ξέρω, ξέρω όμως πως το να δουλεύεεις από τα 21 σου μέχρι τα 42 σου και μετά να παίρνεις σύνταξη πιθανώς μέχρι τα 85 πρώτον δεν βοηθάει και πολύ στα δημοσιονομικά της χώρας και δεύτερον για να τα παίρνεις εσύ αυτά τα λεφτά κάποιος άλλος μαλάκας, που εξακολουθεί να δουλεύει παρ' ότι είναι 14 χρόνια μεγαλύτερός σου, τα δίνει! Συνεπώς κατά κάποιον τρόπο τον "κλέβεις"!

Και μου έλεγε χθες ο άλλος πως ΑΥΤΗ η συγκεριμένη προσφέρει φορολογικά ως συνταξιούχος του δημοσίου, διότι της γίνεται παρακράτηση φόρου :jerking: και δεν φοροδιαφεύγει, ενώ εγώ φοροδιαφεύγω! Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ...

καλα ντοκ ας μην τα ισοπεδώνουμε... το ισοζύγιο της εν λόγω κυρίας είναι σαφώς ελλειματικό ... αλλά κόψτε βρε παιδάκι μου και σεις οι γιατροι και καμμιά απόδειξη... έτσι για το ονόρε της υπόθεσης βρε παιδάκι μου...  :grin:

καλή η κυρία ??? είναι γνωστόν ότι οι νοσοκόμες είναι οι πλέον εκφυλες εις στο άθλημα  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εύγε! Καλός στα μαθηματικά.
Με το μυαλό σου ελπίζω, δεν πιστεύω να έβγαλες κομπιουτεράκι! :grin:

είναι παραδοσιακός ο τζώνης... χρησιμοποιεί άβακα .. διότι ο υπολογιστής που μας είχε τάξει ο Αντρεας (ξέρεις αυτός που θα ήταν Apple και PC ταυτόχρονα και θα κατασκευαζόταν στην ελλάδα) δεν έφτασε ποτέ...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
είναι παραδοσιακός ο τζώνης... χρησιμοποιεί άβακα .. διότι ο υπολογιστής που μας είχε τάξει ο Αντρεας (ξέρεις αυτός που θα ήταν Apple και PC ταυτόχρονα και θα κατασκευαζόταν στην ελλάδα) δεν έφτασε ποτέ...

δεν χρειαζοσαστε υπολογιστες εσεις τα δεξια εσεις πεταλωνετε τζιτζικια στον αερα

γιαυτο αλλωστε βγαλατε τον αεριτζη της ραφηνας

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
καλα ντοκ ας μην τα ισοπεδώνουμε... το ισοζύγιο της εν λόγω κυρίας είναι σαφώς ελλειματικό ... αλλά κόψτε βρε παιδάκι μου και σεις οι γιατροι και καμμιά απόδειξη... έτσι για το ονόρε της υπόθεσης βρε παιδάκι μου...  :grin:

καλή η κυρία ??? είναι γνωστόν ότι οι νοσοκόμες είναι οι πλέον εκφυλες εις στο άθλημα  ;)

Μπα! Και μούφα ήτανε και το επαιζε και πλουσιάδα. Θα βγάζει ο σύζυγος λεφτά προφανώς κι αυτή τη σύνταξη την έχει για τα καλλυντικά της και τα ρούχα της.

Τώρα αν σου πω πως δίνω αποδείξεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ και με το ζόρι και οι περισσότεροι θυμώνουν (πως και καλά δεν τους θεωρώ "έμπιστους") και μου την αφήνουν πάνω στο γραφείο μου!
Αν το έκανε ένας να ήταν παραξενιά του. Αλλά οι περισσότεροι;
Πάει να πει πως ο λαός δεν έχει εμπιστοσύνη πως τα λεφτά που μαζεύει το δημόσιο (όσο κι αν αυτό είναι απαραίτητο φυσικά) τα διαχειρίζεται σωστά! ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μπα! Και μούφα ήτανε και το επαιζε και πλουσιάδα. Θα βγάζει ο σύζυγος λεφτά προφανώς κι αυτή τη σύνταξη την έχει για τα καλλυντικά της και τα ρούχα της.

Τώρα αν σου πω πως δίνω αποδείξεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ και με το ζόρι και οι περισσότεροι θυμώνουν (πως και καλά δεν τους θεωρώ "έμπιστους") και μου την αφήνουν πάνω στο γραφείο μου!
Αν το έκανε ένας να ήταν παραξενιά του. Αλλά οι περισσότεροι;
Πάει να πει πως ο λαός δεν έχει εμπιστοσύνη πως τα λεφτά που μαζεύει το δημόσιο (όσο κι αν αυτό είναι απαραίτητο φυσικά) τα διαχειρίζεται σωστά! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom