konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σωρροι μεγαλαι πριν γραψο θα ανειγω το λεξικώ και αν δεν εχω μπροστα μου θα ανειγω το T9 του κουνοιτου μου'Έλεος με την ορθογραφία ρε παίδες!!
σωρροι μεγαλαι πριν γραψο θα ανειγω το λεξικώ και αν δεν εχω μπροστα μου θα ανειγω το T9 του κουνοιτου μου'Έλεος με την ορθογραφία ρε παίδες!!
γιαβάς γιαβάς καρντάςενο-ΕΙΤΑΙ μεσα ειμαι αρκει να εχουμε και κανα MILFεϊ να τρωμε
πος το χε πει ο καραισκακις στις Θερμοπιλες Βιοτιας,το λακονιζι ετσι φιλοσοφιντι λες ρε...
είπε ο παλλίκαρος...
Γαμάτε Συντρόφια........
απλά δεν ήταν ουσιαστικο και το συνέτμησε
καλά δεν σκέφτεσαι την υστεροφυμία σου;σωρροι μεγαλαι πριν γραψο θα ανειγω το λεξικώ και αν δεν εχω μπροστα μου θα ανειγω το T9 του κουνοιτου μου
να ειμαστε προετοιμασμενοι φιλε μου...χεχεγιαβάς γιαβάς καρντάς
μονον αυτηνα εσκεφτομαι!!!!αλλα στον λογο μου... αμα την πιασω!!! αχ!!!ου Ε!!!καλά δεν σκέφτεσαι την υστεροφυμία σου;
πος το χε πει ο καραισκακις στις Θερμοπιλες Βιοτιας,το λακονιζι ετσι φιλοσοφιν
κατι τετιο
βάστα βράχο θα σμπρώξω γερά..............Που είστε ρε Τουρκαλάδες; Σας περιμένω ρεεεεεεεεεεεεεεεε...........
ναι την καριόλα..... Και γω αυτήνανε κυνηγάω.......μονον αυτηνα εσκεφτομαι!!!!αλλα στον λογο μου... αμα την πιασω!!! αχ!!!ου Ε!!!
βάστα βράχο θα σμπρώξω γερά..............
ιδες ξερο κε αρχεα ιστορια,ιμε γατος με πεταλαδεν ξέρω για το λακονίζιν αλλά το μαλακίζειν εστί ελληνικότατον....
οποιος την επιασει πρωτος...και μετα την τιμωρουμε οπως τις αρμοζει... την ΚΑΡΙΟΛΑ!!ναι την καριόλα..... Και γω αυτήνανε κυνηγάω.......
αντε να χαθείς ρε ρεμάλι ...σιγα μη πολεμουσα για αυτη την κολοχωρα
Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο, μπορεί να υστερούμε σε ποσότητα και εξοπλισμό αλλά έχω υπηρετήσει παραμεθόριο και είδα κάποια πράγματα, θα ανοίξουν αποθήκες και θα βγουν όπλα από το πουθενά, μυστικοί αεροδιάδρομοι και οχυρά, αμυντικά υπερέχουμε, ότι θα έχουμε απώλειες εδαφικές ναι, αλλά ίσως να έχουμε εδαφικά κέρδη από αλλού.Ξέρεις πώς θα το μάθεις ότι σου κήρυξαν τον πόλεμο οι ΤΟύκροι;
Θα ανοίξεις την πόρτα του σπιτού σου και οι τούρκοι θα βλέπουν τσου λου στο σαλόνι σου.......
περσονα ρε φιλε σαλτα και γαμησου να κανεις καλη καριερα ειπα δεν πολεμαω για κανενα κολοπουστρακι που τον παιρνει απο το κολαρακι του και ειναι στη κυβερνησηαντε να χαθείς ρε ρεμάλι ...
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ρε....
ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!
μην το βλεπεις ετσι φιλτατε.... δες το σαν να κυνηγας στο δασος εσυσιγα μη πολεμουσα για αυτη την κολοχωρα
Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο, μπορεί να υστερούμε σε ποσότητα και εξοπλισμό αλλά έχω υπηρετήσει παραμεθόριο και είδα κάποια πράγματα, θα ανοίξουν αποθήκες και θα βγουν όπλα από το πουθενά, μυστικοί αεροδιάδρομοι και οχυρά, αμυντικά υπερέχουμε, ότι θα έχουμε απώλειες εδαφικές ναι, αλλά ίσως να έχουμε εδαφικά κέρδη από αλλού.
Αυτά δεν τα γράφω σαν πατριώτης και τουρκοφάγος, αντίθετα είμαι κατά του πολέμου και γενικά κατά της βίας.