Πριν από πτήση από Αθήνα για Βελιγράδι τονν περασμένο Νοέμβριο, μπανίζω στο Lounge της Aegean μια κοκεταρία μιλφογκιλφάρα, καρέ μαλλάκι, φάτσα 80's αλλά Rafaela Carra. Με είχε σταμπάρει ότι δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από τις βυζαρες της. Εντυπωσιακά ντυμένη κ προσεγμένη για την ηλικία της, με ντεκολτέ να αναδυκνείει το χυμώδης στήθος της (D), χωρίς να είναι ξεκολέ φάση. Κάπως αρχοντική φάση δλδ.
Τελικά πετάγαμε στην ίδια πτήση, αλλά σε τελείως ανάποδες θέσεις. Στο τέλος ανταμώσαμε μαζί εκεί στον ιμάντα για την παραλαβή των αποσκευών. Την βοήθησα γιατί είχε 2 μεγάλες να τις βάλει στο καρότσι κ έτσι βρήκα την ευκαιρία να της χωθώ. Ρώτησα πως πάνε στην πόλη κ προσφέρθηκε να μου δώσει πληροφορίες (υπόψην πάω στο Βελιγράδι από το 2009 κ μάλιστα για 3 χρόνια στο παρελθόν είχα σχέση με ντόπια).
Τελικά μοιραστήκαμε το ίδιο ταξί. Η τύπισα ήταν σχεδόν 3 δεκαετίες αεροσυνοδός στην Jat και μετέπειτα Air Serbia, μισή καταγωγή από Σερβία και μισή από Μέση Ανατολή (Ερχεται στην Αθήνα τακτικά σε συγγενείς της, τώρα που βγηκε στην συνταξη). όταν ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού (την αφήσαμε πρώτη) της έδωσα την κάρτα μου και την ευχαρίστησα για τις συμβουλές της. Άφησα να εννοηθεί ότι το βράδυ θα έχω γεύμα με συνεργάτη, για ευνόητους λόγους.
Την επομένη το πρωί ξύπνησα και βρήκα μνμ της στο Viber, ντε κ καλά να με ευχαριστήσει για το ταξί κ αν χρειάζομαι κάτι στην ξένη πόλη που ήμουν (και υποτίθεται ότι δεν γνώριζα κ πολλά πράγματα). Με τα πολλά άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να βρεθούμε το βράδυ για ποτό η φαγητο, αλλά τελικά κανονίστηκε μεσημεριανό lunch στο κέντρο της πόλης σε προσεγμένο μαγαζί (το βράδυ είχα στο περιπου "έτοιμο" dating με ενα διμετρο milf που είχα γνωρίσει μέσω Bumble, οποτε ήθελα να κερδίσω χρόνο πρώτα και να δω τι παίζει με την Jelena, την παλαί ποτέ δοξασμένη αεροσυνοδό στα overseas της Jat).
Μην τα πολυλογούμε, μετά από 2 ώρες, είμαστε στο ξενοδοχείο μου, η θεία να δίνει ρεσιτάλ σε πνευστά, μαεστρικό, αργό και βασανιστικό γλύψιμο ΠΑΝΤΟΥ και περιποίηση σαν γκέισα, με αποκορύφωμα μια τρομερή ισπανική (αν δεν νοιωθει πως να το κάνει μια γυναίκα, δεν αξίζει η φάση). Στο τέλος χύσιμο παντού (στόμα, πρόσωπο, στήθος κλπ). Η καταγωγή της από την Μέση ανατολή της έκανε να έχει σαν βασική της αρχή την μέγιστη ικανοποίηση και περιποίηση του άνδρα, να τον έχει Βασιλιά και να υπακούει στις οποιες επιθυμίες του. Βάλτε ότι απείχε από το σπορ (κατα την ίδια για 2χρόνια, δεν το αποκλείω γιατί ήταν σφικτός ο κόλπος της αν κ σχετικά υγρος για την ηλικία της). Όλο το απόγευμα δεν βγήκαμε από το δωμάτιο, 3 βόλια, το άλλο το διμετρο ούτε καν το ενημέρωσα ότι δεν θα βρεθούμε (το χάσαμε το κορμί...).
Την επόμενη μέρα δευτερος κολασμένος γύρος, της ζήτησα μάλιστα μερικές φωτό την ώρα της μάχης που το αρνήθηκε και της λέω αυτό θα πληρωθεί με την πίσω πόρτα, που τον έφαγε υπακούοντας και χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα, αν κ πρέπει να μας άκουσε όλος ο όροφος...
Να σημειώσω ότι σώμα αψεγάδιαστο για την ηλικία της, χωρίς κυτταρίτιδες και ραγάδες, φοβερή αίσθηση της επιδερμίδας, σπάνιο για την ηλικία της (δεν την έμαθα ποτέ αλλά εικάζω από 59-61 με βάση τα συμφραζόμενα της). Δεν κάπνιζε/έπινε, καθόλου αναψυκτικά και ζάχαρη ή γλυκά, χρήση κρεμών μόνο με φυσικά υλικά και φυσικά χωρίς άγχος/στρες στην ζωή της (φάση στα @@@ μου όλα). Το παράπονο της είναι ότι δεν μπορεί ένα κάνει σχέση ή έστω να έχει εραστή (προφανώς λόγω της ηλικίας της). Μάλιστα μου έλεγε ότι η άνδρες από 60 με 70 είναι ή στα νοσοκομεία με καρδιακά επεισόδια και αλλά θέματα υγείας, ή τρέχουν με πιτσιρίκες (εννοώντας 25άρες ή 30άρες), άρα αναγκαστικά η λύση είναι κάποιος κατα πολύ μικρότερος της.