milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Οτι γουσταρει ο καθενας.Εγω εδω και καιρο πηδαω μια 55αρα γνωστη στο bou
για δωσε πληροφορίεςΟτι γουσταρει ο καθενας.Εγω εδω και καιρο πηδαω μια 55αρα γνωστη στο bou
Ενω μια γυναικα με αντίστοιχη ηλικία μπορεί;;;;Είναι η αγάπη για σεξ. Ένας άντρας στα 70 δε νομίζω να μπορεί πια να ικανοποιήσει πιστεύω. Μπορεί?
Αν κρατιοταν καλά ναιΘα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
45και συ πόσο;
Πες τα τύπε μου με τους ψυχανώμαλους εδώ μέσα!αν ειναι καποια στυλ Monicas ισως την εριχνα ενα γρηγορο μεχρι τα 60-μετα το δερνα γινεται χαλια των γυναικων δεν παλευεται οσο και ωραια να ειναι μυριζει το μπαγιατικο !
Ενδιαφέρομαι για τηλέφωνο αν υπάρχειΨήνεστε αλάνια μου;;; θέλει κανείς τηλεφωνάκι;;;;
Aυτη έχει σκεμπε σαν του Μπισμπικη ρε σεις ,τι λιμπιστηκατε από αυτήν την θειτσα;Mature και gilf
Η απολυτη καύλα!!! Ειδικά αν η γυναίκα είναι καυλιάρα
Πλάκα έκανα φίλε.Ενδιαφέρομαι για τηλέφωνο αν υπάρχει
Δεν λες "όχι" σε τέτοιες ευκαιρίες...Έχω ευκαιρία αν ασχοληθώ με μια πρώην αφεντικινα μου χωρισμενη,όλο με κολάει έμεσα.Στην καραντίνα μου χε πει να βγούμε για περπάτημα αλλά δεν δέχθηκα και πριν κάνα μήνα να πάω μέσα στο καλοκαίρι σπίτι της για κρασί.Τι μου προτείνετε να ασχοληθώ η όχι;
Εντάξει φίλε μου!!!Πλάκα έκανα φίλε.
Χωρίς αναστολές και μάλιστα με φόρα όπως η Τσαπανίδου!!!!Μέχρι τέλους!!
Στο μακρινό 1998,δουλευοντας σε ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο,εχω σταμπάρει μια κυρία(παντα κυνηγούσα τα πουρα)εγώ τότες 23, αυτή... θα σας πω παρακάτω.Και αφού την κολλάω στο δείπνο κ μετά στην παραλία την φέρνω στο δωμάτιο.(απέξω έχουν στηθεί καμία 7-8 για μάτι,άλλοι σε θάμνους,άλλοι απλωμένοι,μιας κ είχα τεράστιο παράθυρο κ μια μεγάλη τρύπα από AC που είχε μείνει)Η κυρία Ξανθιά,Γερμανίδα,με βυζι silicon valley number 3,smooth skin Και πηγάδι ανευ πάτου.Και αφού την πηδαω κ είμαι από πάνω της σε μια φάση με ρωτάει.Do u know how old am I?Δεν δίνω βάση κ συνεχίζω,μετά από λίγο ξανά η ίδια ερώτηση,οπότε της λέω,γιατι παίζει ρόλο?Και εκεί στα βογγητα μου λέει,I am 70!!!,η αλήθεια είναι ότι για μερικά sec κόλλησα λιγάκι,Ακομα κ η κασέτα που έπαιζε μουσική κόλλησε για λίγο μόνο,ευτυχως γτ άκουγα τους ματάκηδες να κλαίνε από τα γέλια.Μετά συνέχισα κανονικά,μπρος πίσω η κυρία 5καθαρη.Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
Oυδεπωποτε!!!Λες ε;