amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
ΧΑ ΧΑ ΧΑ το δεύτερο.Ήταν νεότερης εμφάνισης η κυκλοφορούσε με μαντήλα στο κεφάλι όπως σε χωριό;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ το δεύτερο.Ήταν νεότερης εμφάνισης η κυκλοφορούσε με μαντήλα στο κεφάλι όπως σε χωριό;
Τη κλασσικη τη πενθιμη ή αυτη που φορανε και κατι χαζογκομενες και ειναι λες και εχουν πονοδοντο ;ΧΑ ΧΑ ΧΑ το δεύτερο.
Έχω δει κάτι παλιές ιταλικές τσόντες με μανδηλοφορουσες γιαγιάδες που του δίναν και καταλάβαινε...ΧΑ ΧΑ ΧΑ το δεύτερο.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ το δεύτερο.
ΕΙΠΑΜΕ ....δεν συνευρεθείν μετά της κυρίας.Δωσε λεπτομεριες σε εμας τους ανωμαλους!!! Ειχε τριχωτο μουνακι? Σου πηρε πιπα? Σε τι σταση την γαμησες?
Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
Μέχρι 50 έχω φτάσει. Πιο πάνω φοβάμαι μην φάω κλήση λόγο κατοικημένης περιοχής
Χωρίς πλάκα θα ήθελα να δοκιμάσω και μια που ζαχαρωνω και είναι γύρω στα 55-58 και έχει κορμάρα
Έτσι ρε φιλε!!! Και εγώ το ιδιοΈμπαινα μέχρι 100
Συμφωνώ και επαυξάνωΟ καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.
Δώσε πόνο συνάδελφε.Πιείτε τα κοκτειλ σας και μετά δώσε πόνο.Γνωρισα την προηγουμενη εβδομαδα στο πλαισιο μιας συνεργασιας ενα gilf το οποιο, ειδικα απο την στιγμη που εμαθα οτι ειναι χωρισμενο εδω και χρονια, θελω να το σκισω αγριως. Ξανθο μακρυ μαλλι, προσωπο γοητευτικα σπασμενο, μεση δαχτυλιδι (αβυζη ομως δυστυχως), κομψοτατη και μετα στα cocktails που ακολουθησαν ηταν και αρκετα διαχυτικη. Την εκανα add στο Facebook οπου δηλωνει του 1968 (καπου εκει την εκοβα, μεταξυ 55-60 καθως χερια και λαιμος ειναι αδιαψευστος παραγοντας που δειχνει ηλικια. Ειναι στην κυριολεξια gilf καθως εχει εγγονι. Επικειται συναντηση μεσα στον Ιουλιο για επαγγελιματικα, αλλα θα κοψω κινηση και αν δω οτι με παιρνει, θα χωθω