Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Μέχρι 70-75 έμπαινα και εγώ , αλλά μόνο γαμησι , τωρα για γλυφομουνια, γλυφοκωλια κτλπ μάλλον όχι , θα ψιλοσιχαινομουνα να γλείψω μια 70αρα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μέχρι 70-75 έμπαινα και εγώ , αλλά μόνο γαμησι , τωρα για γλυφομουνια, γλυφοκωλια κτλπ μάλλον όχι , θα ψιλοσιχαινομουνα να γλείψω μια 70αρα
Συνέχεια ....Συνέχεια 2
Να της δώσεις το κωλαντερο στο χέρι... Και πολλά χαστουκισ6στη μάπα όταν αρχίζει τα μαθήματα περί σωστής συμπεριφοράς...Συνέχεια ....
Καλημέρα...ακάποτα και χύσιμο στις τρύπες της δέχεται η Κυρία?Συνέχεια ....
Καλημέρα...ακάποτα και χύσιμο στις τρύπες της δέχεται η Κυρία?
Ακριβώς. Η Αλιονα στο γαμήσι ήταν φωτια, καλύτερη κι από 20ρες στη Φυλής αλλά έξω αν την έβλεπες δεν νομίζω να το σκεφτόσουν να μπεις όμως...με ορισμενες απο την Φυλης και την Διδυμου,οι περισσοτεροι απο εμας το εχουμε ηδη κανει.Ποσοι ας πουμε εχουν παει με την Αλιονα απο το Δ27 για παραδειγμα?Δεν ηταν και μικρη απ' οσο ξερω.
Δυνατή η θεία, πρέπει να κανει απίστευτες γαμησαρες αυτη....Συνέχεια 2
Ναι..με παπά και με κουμπάρο...Δυνατή η θεία, πρέπει να κανει απίστευτες γαμησαρες αυτη....
Στο κρεβάτι πρέπει να γίνεται πολύ σκυλα.
Παντρεμένη?
Βασανο οι σχεσεις με ανω των 70 παιδια
Καποτε γαμουσα μια 75 χρονη
Ωστοσο η σχεση δε πηγε καλα.
Δε με ενεκρινε η μαμα της...προβληματικη τελειως...
Λογικο βεβαια απο τη στιγμη που η δικη της μαμα,η γιαγια της κοπελας μου δεν ειχε χρονο να της αφιερωσει και γυριζε με γκομενους...
Δεν ηθελε τα ιδια για την κορη της..
Δικός μας είσαι ρε Αρισταρχε...σαν να μιλούσα εγώ.σιχασιαρη..μισές δουλειές κάνεις..
Μα και εμείς πάμε στην εκκλησία...δεν είμαστε μόνο σαρξ !Και να βλέπεις αυτό τον κωλο μέσα σε φούστα, την Κυριακή στην εκκλησία...
Καλημερα Φιλε Cat......εδω κανεις λαθος.....την ειδα και γυρισα να την δω σαν συνολο....απο μπροστα και πισω.....καμμια σχεση...κατεβαινα την Διδυμου και σκαει μυτη η Καυλα.....απο την Μιχαηλ Βοδα....αν δεν κανω λαθος.....Μαλλι περιποιημενο...γυαλι Reyban....τζινακι.....δεν την γνωρισα.....γνωστη μου φανηκε αλλα δεν την γνωρισα απο την αρχη...και γυρνωντας το κεφαλι για να δω την κωλαρα της την ειδα που εμπαινε στον οικο.....μετα καταλαβα οτι ηταν η καυλιαρα.....Ακριβώς. Η Αλιονα στο γαμήσι ήταν φωτια, καλύτερη κι από 20ρες στη Φυλής αλλά έξω αν την έβλεπες δεν νομίζω να το σκεφτόσουν να μπεις όμως![]()
Φίλε μου, εννοείς ότι στην εκκλησία μαζεύονται μουνάκια πριν την κλιμακτήριο; Ποιες μέρες και ώρες; Υπάρχουν εκκλησίες με πιο πολλά; θέλει κονέ με τον παπά; Έχω να πάω από τότε που με βάφτισαν και δεν ξέρωΜα και εμείς πάμε στην εκκλησία...δεν είμαστε μόνο σαρξ !
Οκ η συγκεκριμένη είναι εντυπωσιακή σαν παρουσία γενικώς συμφωνώ αλλά είναι εξαίρεση πιστεύω...Καλημερα Φιλε Cat......εδω κανεις λαθος.....την ειδα και γυρισα να την δω σαν συνολο....απο μπροστα και πισω.....καμμια σχεση...κατεβαινα την Διδυμου και σκαει μυτη η Καυλα.....απο την Μιχαηλ Βοδα....αν δεν κανω λαθος.....Μαλλι περιποιημενο...γυαλι Reyban....τζινακι.....δεν την γνωρισα.....γνωστη μου φανηκε αλλα δεν την γνωρισα απο την αρχη...και γυρνωντας το κεφαλι για να δω την κωλαρα της την ειδα που εμπαινε στον οικο.....μετα καταλαβα οτι ηταν η καυλιαρα.....
Καλα να περνας......
Φιλε μου....μου εδειξε και φωτο με φιλες....της συγκεκριμενης γυναικας....οι φιλες της σε τετοιο στυλακι ηταν.....1 που μου εδειξε ηταν τοσο καυλα που του ειπα στα ισα οτι θελω να μου την γνωρισει....Οκ η συγκεκριμένη είναι εντυπωσιακή σαν παρουσία γενικώς συμφωνώ αλλά είναι εξαίρεση πιστεύω...