Απλά θέλω να δω πως αντιμετωπίζουμε τις κυρίες πρωτης βραδιας
Μια 50 αρα ειναι ηδη περπατημενη και ξερει τι θελει.
Ισα ισα την τιμα που δε στο επαιξε ιστορια και δηθεν.
Τωρα αν αξιζει να την εμπιστευτεις η οχι για κατι μακροχρονιο αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Σιγουρα δεν πρεπει να σταθεις μονο σε αυτη την παραμετρο αλλα να διαλευκανεις τι ειδους σχεση ξεκινατε και τι ζητα αυτη η συγκεκριμμενη γυναικα.
Αποψη μου οι πιο υγιεις σχεσεις ειναι αυτες στις οποιες
-δεν υπαρχει συχνη μερα παρα μερα επικοινωνια η τακτικες συναντησεις αλλα σε συχνοτητα οσο θα εβλεπες ενα κολλητο σου:3 με 4 φορες το μηνα οχι παραπανω και οχι πολυωρες συναντησεις στυλ εκδρομες ενα ολοκληρο ΣΚ η να κοιμηθεις μαζι της.
Αυτα ειναι λαθη που πληρωνονται.
-απουσιαζει η αισθηση κτητικοτητας και τιτλοι οπως "η κοπελα μου" "η συντροφος μου" κτλ
-η σχεση βασιζεται οχι σε λογια αλλα σε εργα:θα υπαρξει η επομενη συναντηση επειδη περασατε ομορφα στην τωρινη.
-αποφυγη λεκτικων σχηματων οπως "σε σκεφτομουν" "μου ελλειψες" "σε θελω μονο για μενα" κτλ
Δε χρειαζονται γιατι δημιουργουν ψευδαισθησεις κτητικοτητας.
Αν κανεις το λαθος και δεθεις τοτε το οτι ηρθε μαζι σου σε μια βραδια θα σε βασανισει και θα σε κανει να αναρρωτηθεις αν το δινει και αλλου ετσι αναλογα με τις ορεξεις της.
Αυτο αφορα κυριως νεαροτερες γυναικες πχ 25 αρες και 30 αρες
Αλλα γιατι οχι και 50 αρες.
Απο τη σκοπια του ανδρα που εχει δεθει συναισθηματικα και δε μπορει να διαννοηθει την εικονα της συντροφου του με αλλον ειναι τραυματικο.
Τοτε ειναι το σημειο που η μαγεια εχει χαθει φιλε.
Τοτε καλο ειναι να επανατοποθετησεις τη "σχεση" εκει που πρεπει η να αποχωρησεις.
Σκοπος ειναι να περναμε καλα οχι τραυματικα.
Το one night stand η το σεξ απο το πρωτο ραντεβου στρεφεται μπουμερανγκ σε σχεσεις που ξεκινησαν ετσι μια και εμφυτευει στο υποσυνειδητο την πεποιθηση πως η γυναικα ηταν ευκολη.
Εδω παιζει ρολο και η αυτοεκτιμηση σου και η εμπειρια σου απο γυναικες.
Να χεις δει το εργο ολοκληρωμενο.
Μερικες φορες γυναικες που ηρθαν μαζι μας απο το πρωτο ραντεβου μπορει στη συνεχεια να μας ερωτευτουν και να μη μπορουν να εχουν ματια για αλλον.
Αντιθετα γυναικες που μας ψιλοπαιδεψαν(ενω το εδιναν αλλου) να μας τη κανουν ανα πασα στιγμη.
Μου χει τυχει να βγαινω για 3 βδομαδες με καποια και να μου το παιζει δυσκολη.
Θα πρεπε να τη θεωρησω σοβαρη αλλα η αληθεια ειναι οτι τη γαμουσαν δυο εκεινη την περιοδο των 3 εβδομαδων.
Ενας παντρεμενος που οπως διαβασα στο μηνυμα της τσακωθηκαν γιατι δε του εδινε κωλο κι ενας παλιος πενταετης σχεση που οπως διαβασα στα μηνυματα της το σεξ ειναι ακρως βαρετο μεταξυ τους.
Επομενως εβγαινα με καποια που τη γαμουσαν δυο εκεινη την περιοδο και σε μενα το παιζε σοβαρη.
Φυσικα την καταγαμησα της εδωσα τη μουνα στο χερι και οταν αρχισε να ζητα περισσοτερα γιατι "ειναι ερωτευμενη" πηρε το τριτο το μακρυτερο.
Συμπερασμα:απολαυστε το μαγκες χωρις δεσιματα και συναισθηματα.
Μη στεκεστε αν σας καθησε αμεσως η μετα απο ενα μηνα.
Να εχετε ανοιχτα τα ματια και κλειστη την καρδια σας.
Ετσι θα περασετε ζαχαρη χωρις επιπλοκες!