teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.802
- Πόντοι
- 2.306
Οχι δεν πιανεται τυπε, αυτος δεν λεγεται φιλος σου αλλα κωλομπαρας σου…μην ανησυχειςΕμένα που με γαμουσε ο αδερφός της κολλητής μου πιάνεται???
Οχι δεν πιανεται τυπε, αυτος δεν λεγεται φιλος σου αλλα κωλομπαρας σου…μην ανησυχειςΕμένα που με γαμουσε ο αδερφός της κολλητής μου πιάνεται???
Οκ.Οχι δεν πιανεται τυπε, αυτος δεν λεγεται φιλος σου αλλα κωλομπαρας σου…μην ανησυχεις
Εμένα που με γαμουσε ο αδερφός της κολλητής μου πιάνεται???
Θα περιμένω τότεΌχι.
Τον αν θα κάνατε κάτι με αδελφό φίλης, είναι το επόμενο νήμα που θα ανοίξει ο νηματοθέτης.
αρχιδιαΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑΣ ΜΟΥ,
πουτσες μπλεΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ
η μονη αληθειαΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
μονο στα ονειρα σουΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΗΚΑΜΕ
ούτε το "γυρναει" παιζει να ειναι αληθειαΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ!!!
τρελααααα ναι για το δαφνιΤΡΕΛΛΑΑΑΑ...................
Έτσι ακριβώς. Συμφωνώ και επαυξάνω.Η μαλακία δεν είναι να κάνουμε κάτι με αδερφή φίλου αλλά ότι ο φίλος μας ξέρει τί μαλακίες κάνουμε και το ερώτημα μετά είναι "θα είναι cool ή θα μας τα πρήζει να μη κάνουμε μαλακίες στην αδερφή του"; Προσωπικά πάντως οπως και να έχει, αν με καύλωνε πολύ θα τη γαμούσα! Αλλο γυναίκα φίλου και άλλο αδερφή φίλου! Είπαμε χι χι.
Out of the things that never happened...this never happened the most.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ!!! ΤΡΕΛΛΑΑΑΑ...................
Εάν είναι εμφανίσιμη και φακαμπλ. Σίγουρα ναι.Μου έτυχε μια φορά να μου την πέσει η αδερφη του κολλητή μου και δεν το έκανα
πραγματικα στα αρχιδια μου αν δεν πιστευεις. εγω το εζησα και ηταν φοβερη ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!αρχιδια
πουτσες μπλε
η μονη αληθεια
μονο στα ονειρα σου
ούτε το "γυρναει" παιζει να ειναι αληθεια
τρελααααα ναι για το δαφνι
βεβαια ειμαστε ολοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!!!!πραγματικα στα αρχιδια μου αν δεν πιστευεις. εγω το εζησα και ηταν φοβερη ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!
οι μισοι εδω μεσα θα καναν κατι με το φιλο και την αδερφη θα την ειχαν για αλατοπιπεροΜου έχει τύχη. Ήταν ο φίλος και η αδερφή και λέει ο φίλος για την αδερφή, τότε εγώ πήγα με την αδερφή αλλά έρχεται ο φίλος και μου λέει κοίτα αν με την αδερφή γιατί εγώ είχα πει ότι ο φίλος και αδερφή δεν, εκτός αν η αδερφή και ο φίλος είναι εκεί, οπότε τότε δεν θα μπορεί αν γίνει γιατί η αδερφή ήταν με τον φίλο χωρίς να γίνει και μετά. Αυτό ακριβώς, τίποτες άλλο.