Νέα

θα γοθσταρατε η γκομενα σασ να εχει φαει πολλα πεη πριν απο σασ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
θα γοθσταρατε η σοβαρη σχεση σασ η η γθναικα σασ πριν σασ γνωρισει να ειχε παρει πολλα πεη απο πισω και τσιμοθκια και ρθιζογαλα στη μαπα ?
η μονο μερικοθσ μποθτνζονσ ?δηλ με ποσοθσ να ειχε παει πριν? :think: :think:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
θα γοθσταρατε η σοβαρη σχεση σασ η η γθναικα σασ πριν σασ γνωρισει να ειχε παρει πολλα πεη απο πισω και τσιμοθκια και ρθιζογαλα στη μαπα ?
:jerking: :d-spam:

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
θα γουσταρα να έχει φάει 365 πούτσους, εναν για κάθε μέρα του χρόνου, για να θυμάται κάθε μέρα και διαφορετικό γκόμενο και να μου κάνει τρελά γαμίσια..

επίσης θα πρέπει να έχει κάνει και μια παρτθυζα-σθντουιτσ, για τις δίσεκτες χρονιές, να θυμάται κάθε 29 φλεβάρη...

έτσι είναι οι σωστές γυναίκες, κατάλαβες.. άρχισε να ψάχνεις γιατί έχει λίγες απο αυτές..

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
θα γουσταρα να έχει φάει 365 πούτσους, εναν για κάθε μέρα του χρόνου, για να θυμάται κάθε μέρα και διαφορετικό γκόμενο και να μου κάνει τρελά γαμίσια..

επίσης θα πρέπει να έχει κάνει και μια παρτθυζα-σθντουιτσ, για τις δίσεκτες χρονιές, να θυμάται κάθε 29 φλεβάρη...

έτσι είναι οι σωστές γυναίκες, κατάλαβες.. άρχισε να ψάχνεις γιατί έχει λίγες απο αυτές..

:2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
θα θελα να χει φάει πολύ πέος αλλά κινέζικο ώστε όταν δει το δικό μου να παλαβώσει :bounce-glasses:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
η δικια μου εχει φαει παρα πολλα αλλα δεν με πειραζει γιατι ηταν η δουλια της αυτη
Εμενα αγαπαει γιαυτο και την παντρευτικα

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ρυζόγαλα εντάξει, μουσταλευριά να μην έχει φάει αδερφέ. Όχι τίποτα άλλο δηλ αλλά από ότι έχω ακούσει οι αράπηδες έχουν ένα μποθτνζον φαρμάκι. :2funny:

Να σου πω κάτι άλλο ρε πατριώτη - υ δεν έχει το πληκτρολόγιο; Απ' την Αλβανία το 'φερες; :2funny:

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρυζόγαλα εντάξει, μουσταλευριά να μην έχει φάει αδερφέ. Όχι τίποτα άλλο δηλ αλλά από ότι έχω ακούσει οι αράπηδες έχουν ένα μποθτνζον φαρμάκι. :2funny:

Να σου πω κάτι άλλο ρε πατριώτη - υ δεν έχει το πληκτρολόγιο; Απ' την Αλβανία το 'φερες; :2funny:

Καμμια φορα ξεχνιετε και γραφει κανονικα, αλλα μετα το θυμαται και το διορθωνει με θ ή ν (καλυτερη επιλογη)

σζμποντσονς το επιασες?

Επισκέπτης
Εγώ θα γόθταρα να ήταν ποθτάνα και να έβαζε κάψουλες πονθτάν στον γκόλον

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
15
Πόντοι
6
αμα δεν εχει παρελθον δεν θα εχει και εκπεδευση, αρα καλυτερα να εχει τουλαχιστον καπια εμπειρια.αν η εμπειρια της ειναι μεγαλη τοτε ακομα καλυτερα...απλα πραγματα

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αμα δεν εχει παρελθον δεν θα εχει και εκπεδευση, αρα καλυτερα να εχει τουλαχιστον καπια εμπειρια.αν η εμπειρια της ειναι μεγαλη τοτε ακομα καλυτερα...απλα πραγματα
ναι αμα τον εχει καμει χωνι μπροσ και πισω και τον βαζεισ και κολθμπαει τι θα καμεισ μετα?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ναι αμα τον εχει καμει χωνι μπροσ και πισω και τον βαζεισ και κολθμπαει τι θα καμεισ μετα?
μπαινεις ολοκληρος μεσα, για να μην περισσευει καθολου χωρος... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom