17 χρονών, φιλοξενούσαμε καλοκαίρι μια 2η ξαδέρφη (25άρα) της μητέρας μου, που μόλις τελείωσε Ιατρική στην Ιταλία. Κανονικό σώμα αλλά είχε πάρει ήδη κάτι από αύρα Ιταλική κ ντύνονταν με πολύ στυλ κ θηλυκότητα χωρίς να είναι ξεκωλο.. Ωραία τύπισα.
Αργά το απόγευμα, εγώ γυρνάω από παιχνίδι (μπάσκετ) προετοιμασίας κ μπουκάρω στο μπάνιο για ντουζ, γιατί είχαμε κανονίσει με τους κολλητούς να πάμε σε ένα πάρτυ. Η γιατρίνα μας δεν είχε κλειδώσει την πόρτα κ εγώ στην βιασύνη μου, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάποιος ήταν στο ντουζ.. Όπως μπούκαρα, την είδα ολόγυμνη, με τον "θάμνο" πολύ περιποιημένο σε "λωρίδα" (φανταστειται 2-2.5 εκ πλάτος) κ το σώμα της να έχει το "άσπρο" σημάδι από το μαγιό, αλλά μόνο στο κάτω μέρος (προφανώς έκανε τόπλες ηλιοθεραπεία ). Χρονικά είμαστε στα τέλη των 80s.
Το πλάνο πρέπει να πάγωσε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς κανείς μας να πει το παραμικρό .. Αποσύρθηκα αμήχανα χωρίς να πω κουβέντα .. Την επόμενη μέρα η γιατρίνα μας, βρήκε μια πρόφαση/δικαιολογία κ την έκανε από το σπίτι .. Θα πήγαινε σε κάτι φίλους της να συνεχίσει της διακοπές, σε άλλη πόλη..
Μετά από καμία 20αρια χρόνια την πετυχαίνω σε γάμο συγγενή, εντυπωσιακή με σεξυ φινέτσα .. Πιάσαμε κουβέντα, αφού είχαμε πιει τα ποτάκια μας, και μου πέταξε την παρόλα της για το σκηνικό που την πέτυχα στο μπάνιο.. (εσύ με είδες κ εγώ δεν είδα τίποτα κλπ κλπ). Βρεθήκαμε άλλη μια φορά σε συγγενική μάζωξη, αλλά τελικά δεν μας βγήκε ποτέ το "κροκ μεσιε".