Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.784
- Πόντοι
- 9.931
Στανταρ θα της είχα ζητήσει να την γαμησωΚι αν είχατε θεία την Nina Hartley????
Στανταρ θα της είχα ζητήσει να την γαμησωΚι αν είχατε θεία την Nina Hartley????
Εγώ την ξαδελφούλα , αυτη με έμπασε στα του σεξ .... αυτη 18 εγω 13 .... αυτη παντρεμένη εγω παρθενος ..... ηταν υπέροχη ..... και μετα έφερε και μια Κύπρια φίλη της ......Εγώ τις έχω παρει τις 2 .
Ρε αφήστε τον πιτσιρικά να γαμησει! Τωρα αν ειναι μάνα του η αδελφή του ειναι λεπτομέρειεςΥπαρχουν και χειροτερα
Κρήτη: 16χρονος άφησε έγκυο τη μικρότερη αδερφή του - Περιστατικό αιμομιξίας στο Ρέθυμνο
Έγκυος από τον 16χρονο αδερφό της έμεινε μία ανήλικη στην Κρήτη. Τα δύο αδέρφια φέρονται να δήλωσαν στις αρχές ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τηwww.newsit.gr
Και μετά πλάκωσε η διαχειριστρια της πολυκατοικίας και δύο φοιτήτριες ...Εγώ την ξαδελφούλα , αυτη με έμπασε στα του σεξ .... αυτη 18 εγω 13 .... αυτη παντρεμένη εγω παρθενος ..... ηταν υπέροχη ..... και μετα έφερε και μια Κύπρια φίλη της ......
Έχει γενέθλια σήμερα μεγάλε...στείλε της την φαντασίωση σου!Στανταρ θα της είχα ζητήσει να την γαμησω
Οικογένεια από την βουλγαρια που ζεί στήν κρητηΡε αφήστε τον πιτσιρικά να γαμησει! Τωρα αν ειναι μάνα του η αδελφή του ειναι λεπτομέρειες
Γράφω ποια είναι.....Ποια είναι αυτή;
Δε γαμάς και τον θείο να σου γράψει κάνα σπίτιΘα τις ξεμούνιαζα και τις δυο και βουρ στον Θείο για flexing τύπου "γαμώ το σόι σου" και τα ρέστα...
Τσόντα η μαμά....Αν είναι μαμά....είσαι άρρωστος;;