οταν ειμουν 14 στο χωριο επαιζα το γιατρο με την κορη μιας ξαδερφης μου, αυτη ηταν 12 χρονων καθως η μανα της ηταν αρκετα μεγαλυτερη απο εμενα. Περα απο αγκαλιτσες και χουφτοματα τιποτε παραπανο και τωρα ειναι χωρισμενη με δυο παιδια και με απιστευτα μεγαλες βυζαρες.....!!! Η καλυτερη φαση ομως ηταν με μια δευτερη ξαδερφη μου. εγω ημουν 27 και αυτη 28. την γουσταρα απο παλια αλλα δεν βρισκομασταν συχνα. Ηταν πριν απο 20 χρονια περιπου και εγω ειχα χωρισει απο μια σχεση και ξεκινησαμε να βρισκομαστε πιο συχνα για να της πω τον πονο μου. Την καλεσα μαλιστα να παμε μαζι διακοπες σε νησι ως φιλοξενουμενη μαζι με τους δικους μου και δεχτηκε. Απο τις πρωτες μερες την επερνα ματι οταν εκανε μπανιο και καυλωνα απιστευτα. Ενα απογευμα πηγαμε σε ενα beach bar και αφου ηπιαμε και μεθυσαμε εγινε χοντρη φαση και το επομενο βραδυ της εκανα ενα ωραιωτατο γλυφομουνι αλλα δεν ηθελε να την πηδηξω ακομα. Οταν γυρισαμε Αθηνα ομως με καλεσε το επομενο βραδυ σπιτι της και εκει την πηδηξα κανονικοτατα. Ηταν μελαχρινη, κοντουλα με πολυ γλυκο προσωπο και ωραιο σωμα και η ολη φαση κρατησε ενα μηνα περιπου. Μετα σιγα σιγα σταματησαμε γιατι απο οτι καταλαβα ηθελε γενικα να κανει φαση και με αλλους καθως πριν απο εμενα ειχε μονο μια σχεση στη ζωη της. Αφου τελειωσε τον κυκλο της ξαναγυρισε παλι στον πρωτο της γκομενο και παντρευτηκε με αυτον. Αυτο ομως που εχω να πω ειναι το εξης: Εγκεφαλικα ηταν το καλυτερο γαμησι της ζωης μου, οχι μονο επειδη ηταν ομορφουλα αλλα και επειδη εκανα κατι απαγορευμενο, κατι που θεωρειται ταμπου...