georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
οκ. ο μοράκις το παίζει σχετικός, αλλά επί της ουσίας δεν απαντά, αλλά εσύ που παραθέτεις επιχειρήματα, βρε ΟΧΙΑ, κοίτα τι έγραφες:
με αυτά δεν εννοείς ότι ο Φέντερερ συχνά επιχειρεί να περνά την μπάλα κοντά στο φιλέ;
κι όταν εγώ ρώτησα ποιος ο λόγος να περάσει η μπάλα κοντά στο φιλέ, εσύ είπες:
Άρα είναι ΣΩΣΤΟ να περνά το σερβίς ΚΟΝΤΑ στο φιλέ.
και τελικά καταλήγεις (και συμφωνεί και γνώστης μωράκι):
αυτές δεν είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απόψεις. απάντα σοβαρά, αν θες
Επίσης, θέλω να πω, και ας με διορθώσει ο mr. tenniskiller, ότι το να στέλνεις τη μπάλα συνεχώς στην κόψη του φιλέ, δεν είναι και τόσο κωλοφαρδία, μάλιστα [size=11pt]σε συγκεκριμένες μέρες συμβαίνει συχνά[/size]!
Το ότι όμως θα κάνεις το μπαλάκι να περάσει τόσο πολύ κοντά από το φιλέ που ενίοτε να κυλήσει και λίγο στην "κορυφογραμμή" του, δεν είναι πάντα τύχη. Μετά από πολλή προπόνηση το καταφέρνεις, όχι πάντα όταν το θέλεις, αλλά συμβαίνει πιο συχνά. Εν πάσει περιπτώσει.
με αυτά δεν εννοείς ότι ο Φέντερερ συχνά επιχειρεί να περνά την μπάλα κοντά στο φιλέ;
κι όταν εγώ ρώτησα ποιος ο λόγος να περάσει η μπάλα κοντά στο φιλέ, εσύ είπες:
[size=11pt]Όταν στέλνεις τη μπάλα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φιλέ, δυσκολεύεις περισσότερο τον αντίπαλο.[/size] Εν πάσει περιπτώσει, δεν μπορώ να αναλύσω τι έχει στο μυαλό του ο εκάστοτε αθλητής, ξέρω πάντως, ότι είναι πιο δύσκολο να αποκρούσει τη μπάλα όταν αυτή έχει χαμηλό ύψος και μεγάλη ταχύτητα (ενίοτε), είτε γιατί ίσως να μην την προλάβει, αν έχει και ανάποδο σπιν, είτε γιατί έχει χαμηλή αναπήδηση και πάλι ίσως να μην προλάβει να τρέξει και να τη σώσει. Όταν η μπάλα περνά ξυστά πάνω απ το φιλέ, τότε έχεις λιγότερο χρόνο αντίδρασης ως αντίπαλος (χωρίς να είναι κανόνας) καθώς μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου που ίσως κρίνουν το αποτέλεσμα του πόντου.
Άρα είναι ΣΩΣΤΟ να περνά το σερβίς ΚΟΝΤΑ στο φιλέ.
και τελικά καταλήγεις (και συμφωνεί και γνώστης μωράκι):
Μωράκι, είπα να μην απαντήσω σε προηγούμενο ποστ σου, μη θέλοντας να συνεχίζω την ανούσια (όπως απεδείχθη) αντιπαράθεση με το τζ.μπ.
Αλλά δεν μπορώ εδώ παρά να συμφωνήσω σε όλα όσα γράφεις (δεδομένου ότι αυ[size=11pt]τό θα έγραφα ακριβώς - οι προπονητές ποτέ δε σου λένε να περάσεις τη μπάλα ξυστά από το φιλέ-τουναντίον)[/size].
Έχεις δίκιο σε όλα.
Ευτυχώς που είμαστε και οι δύο άσχετοι και συμφωνούμε μεταξύ μας.
Respect.
αυτές δεν είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απόψεις. απάντα σοβαρά, αν θες