Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Η απολυτος ηδονη!!!Τι θελει και τα εβγαλε;Ποιο πολλα λεφτα θα εβγαζε με αλλη δουλεια,βεβαια φαινονται να ειναι λιγο πλαδαρα αλλα δεν θα ελεγα οχι για να της κανω μια προπονησουλα και μετα μασαζ με οτι ηθελε προκυψει,εσυ παπα σκασε!!!
κι εσυ penniskiller γαμησου..

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγω δεν λεω προγνωστικα βλακα,ευαγγελιου λογια γραφω για να βγαλεις λεφτα.
Οτι λεω βγαινουν,εσυ παιξε με το chat γιατι ο  προεδρος γυρισε.Καλυτερα μαζεψε κανενα 20αρικο να πας να γαμησεις στις μαυρες.
Ουστ παπαδες λουγκρες!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Εγω δεν λεω προγνωστικα βλακα,ευαγγελιου λογια γραφω για να βγαλεις λεφτα.
Οτι λεω βγαινουν,εσυ παιξε με το chat γιατι ο  προεδρος γυρισε.Καλυτερα μαζεψε κανενα 20αρικο να πας να γαμησεις στις μαυρες.
Ουστ παπαδες λουγκρες!!!
θα σου γαμησω το σπιτι και το εξοχικο αμα ξαναμιλησεις ασχημα για τους παπαδες..

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τι ξερεις εσυ ρε απο τεννις,τι ηρθες μονο να βριζεις και να μας δειξεις τι μαλακας εσαι;
Αντε πιες τον και παρε τον πουλογλου.Μιλαει και το καθε αντιδραστικο σκατο απο το κομπιουτερακι του.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Για δοκιμασε ρε μουνοσκυλο.Γαμιεσαι εσυ και οι πουστηδες οι παπαδας σου.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ηρεμηστε λιγο ρε παιδια!κ εσυ τεννις ηρεμησε λιγο σεβασου τον παπα γιωργο!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Τι ξερεις εσυ ρε απο τεννις,τι ηρθες μονο να βριζεις και να μας δειξεις τι μαλακας εσαι;
Αντε πιες τον και παρε τον πουλογλου.Μιλαει και το καθε αντιδραστικο σκατο απο το κομπιουτερακι του.

[size=10pt]Ήρθε η ώρα μου να μιλήσω καθότι προπονητής,εν ενεργεία παίκτης με πολλούς τίτλους και απαιτώ τον ανάλογο σεβασμό[/size].

εκτός από τίτλους όπως λέω έχω εδώ και χρόνια και παγκόσμια βαθμολογία στην ΙΤF,[size=10pt]ξέρω τόσο τέννις όσο δεν έχεις φανταστεί.[/size]

ενα μικρο δειγμα του ογκου της απεραντης άμμου που εχει μεσα η κεφαλα σου.  :boobies: :boobies:

βλαμένε..

Για δοκιμασε ρε μουνοσκυλο.Γαμιεσαι εσυ και οι πουστηδες οι παπαδας σου.
παρε φορα και κλασε μου τ αρχιδια, οταν θα στον εχω μεσα στο ορθο σου..  :P

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εχεις δικιο,εσενα θα σε ακουσω γιατι συμπαθω τις γυναικες αλλα απο που βγηκες εσυ;
Τι κανεις;

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ενταξει Τεννις ηρεμια λιγο ο παπα γιωργος και να πει κατι παραπανω παλιο μελος ειναι τον σεβομαστε εδω!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Παπαδες σε thread για μπορδελα,μονο αυτο για να καταλαβει κανεις τι κουμασια ειστε οι θρησκοληπτοι.
Ολοι στην ψηρου επρεπε να εισαστε!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ενταξει Τεννις ηρεμια λιγο ο παπα γιωργος και να πει κατι παραπανω παλιο μελος ειναι τον σεβομαστε εδω!
γι αυτο σου λεω ρε μαριαννα..

μερικες φορες ειναι καλλιτερο να ανοιγεις το ψυγειο σου και να παιζεις με τ αγγουρια, παρα να γραφεις εδω..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Παπαδες σε thread για μπορδελα,μονο αυτο για να καταλαβει κανεις τι κουμασια ειστε οι θρησκοληπτοι.
Ολοι στην ψηρου επρεπε να εισαστε!
βρε άι στο διάααααοοοοοοοοοοολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!

απιστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

να καεις στην κολασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....!!!!!!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και εγω ειμαι παλιος και δεν δεχομαι μαλακιες απο αντιδραστικους και κολλημενους,ας βγαλει αλλου το αχτι του.
Παμε στο chat Μαριαννα;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μονο που υποστηριζει τους παπαδες καταλαβαμε τι κουμασι ειναι,κατα τα αλλα κατασκοπεια στα μπουρδελα κανει και καταριεται!!!
Οτι πεις παπαδακο,εσυ ξερειςπας και με αγορακια οπως οι ομoιοι σου;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Μονο που υποστηριζει τους παπαδες καταλαβαμε τι κουμασι ειναι,κατα τα αλλα κατασκοπεια στα μπουρδελα κανει και καταριεται!!!
Οτι πεις παπαδακο,εσυ ξερειςπας και με αγορακια οπως οι ομoιοι σου;
τωρα τελευταια σκιζουμε κατι penisτες..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
giorgopapa γιατί τσακώνεστε;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δεν ξερει ακομη,μην το ψαχνεις,τον εχω δει και σε αλλες αναφορες μπαινει λεει τις μαλακιες του μονο και μονο για να δειξει οτι δεν συμφωνει με τους αλλους.
Τωρα η σχεση του με το τεννις ειναι οτι ξερει να παιζει με τα μπαλακια των αλλων αγοριων.Το εχει μαθει απο τους αλλους παπαδες αυτο,αλλα θα ανοιξει αλλο thread οπου θα μπαινει  ο καθενας θα τον βριζει και θα φευγει,αυτο ειναι το επιπεδο του.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τωρα ο παπαμαλακας πηγε για υπνο γιατι εχει λειτουργια αυριο το πρωι και παει να δει τους αλλους φιλους του του κατηχητικου!
Ειναι παιδι της εκλησιας αλλα το στοματακι του λαλαει απο βρισιες,ακολουθει το δογμα γυρνα και το αλλο μαγουλο!!!
Στο παγκαρι δουλευεις παπαμαλακα;
Σας καταλαβαμε εσας και τους ομοιους σας σκατο μυαλοι που μονο την τσεπουλα σας κοιτατε βολεμενα τομαρια,σιγουρα αν σε ρωτησουν τι δουλεια κανεις σε κοβω για καπου στο δημοσιο σε σκληρο ποστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom