Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
γιώργο το σχόλιο δεν είναι επί προσωπικού.
δεν υπάρχει κωλοφαρδόμετρο. Υπάρχει όμως ταλέντο και τεχνική που ξεχωρίζει κυρίως όταν υπάρχει εξαντλητική επανάληψη.

Ψάξε να βρεις τι είχε απαντήσει ο Ζιντάν όταν το ρώτησαν για το γκολ που έβαλε το 2002 και εάν ήταν κωλόφαρδο....

Το ταλέντο και η εξαντλητική προπόνηση μετατρέπει την πιθανότητα ευστοχίας ενός πολύ δύσκολου στόχου σε βεβαιότητα. Αυτό που για σένα φαίνεται κωλόφαρδο είναι πάνω κάτω αυτό που σου φαίνεται μαγικό σε έναν ταχυδακτυλουργό.
Κοινώς αυτό που δεν μπορείς να ερμηνεύσεις με καθημερινούς κανόνες και καθημερινές δεξιότητες το βαφτίζεις είτε κωλοφαρδία, είτε μαγεία.
Τίποτα βεβαίως από τα δύο δεν έχει ισχύ.

μην μπλέκεις βρε τον μάγο με τον αθλητή. ο Κόπερφιλντ δεν έχει κάνει ποτέ λάθος σε κόλπο του. ο Μπάτζιο όμως έχασε το πιο σημαντικό πέναλτι της ζωής του. οπότε και οι τεράστιοι αθλητές έχουν άτυχες στιγμές. τυχερές όχι ε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην μπλέκεις βρε τον μάγο με τον αθλητή. ο Κόπερφιλντ δεν έχει κάνει ποτέ λάθος σε κόλπο του. ο Μπάτζιο όμως έχασε το πιο σημαντικό πέναλτι της ζωής του. οπότε και οι τεράστιοι αθλητές έχουν άτυχες στιγμές. τυχερές όχι ε;

διαπράττεις ένα ολίσθημα.
ο Κόπερφιλντ εκτελεί το κόλπο όταν αυτός επιλέγει.
Εσύ πιστεύεις ότι εάν ο Μπάτζιο ΕΠΕΛΓΕ να ο κτυπήσει την επομένη θα το έχανε;
και σαφώς προσωπικά δεν την θεωρώ άτυχη στιγμή. Εξάντληση, ψυχική κόπωση και άγχος είναι η απάντηση. Οχι ατυχία.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε συ σου εξηγώ, γιατί δε θέλεις να καταλάβεις;
Λέω ότι ο εκάστοτε παίκτης, μπορεί να προτιμά στη συγκεκριμένη μέρα που του βγαίνει, να περνά τη μπάλα ξυστά απ το φιλέ. Όμως ο προπονητής δε σου μαθαίνει έτσι το τέννις.
Δηλαδή τι άλλο να πω πλέον;
Αφού λοιπόν, θεωρείς ότι δεν έχω επιχειρήματα, σταματώ εδώ,.

μα αν ίσχυε αυτό, θα είχαμε αρκετά σερβίς ''ξυστά'' στο φιλέ. απεναντίας, κοίτα το βίντεο και δες πού πάνε τα σερβίς τού Φέντερερ. σε αυτά τα σημεία, δεν μπορεί να έχουν περάσει ξυστά στο φιλέ, με δεδομένο ότι, όπως δείχνει το στοπ-καρέ, η μπάλα ξεκινά από περίπου 2.85

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
διαπράττεις ένα ολίσθημα.
ο Κόπερφιλντ εκτελεί το κόλπο όταν αυτός επιλέγει.
Εσύ πιστεύεις ότι εάν ο Μπάτζιο ΕΠΕΛΓΕ να ο κτυπήσει την επομένη θα το έχανε;
και σαφώς προσωπικά δεν την θεωρώ άτυχη στιγμή. Εξάντληση, ψυχική κόπωση και άγχος είναι η απάντηση. Οχι ατυχία.
δεν διαπράττω εγώ το ολίσθημα. εσύ έκανες τον παραλληλισμό αθλητή - μάγου.
μπα; ένας τόσο μεγάλος αθλητής έχει πάθει αυτά τα 4 άσχημα πράματα συγχρόνως και στην πιο κρίσιμη στιγμή; τόσα χρόνια σκληρής προπόνησης δεν δούλεψε πάνω σε αυτά; τι σόι μάγος ήταν;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μπα; ένας τόσο μεγάλος αθλητής έχει πάθει αυτά τα 4 άσχημα πράματα συγχρόνως και στην πιο κρίσιμη στιγμή; τόσα χρόνια σκληρής προπόνησης δεν δούλεψε πάνω σε αυτά; τι σόι μάγος ήταν;
τζορτζ εχεις καρβουνιασει..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κάτσε μισό... είπαμε πουθενά ότι ο αθλητής είναι θεός χωρίς ανθρώπινες αδυναμίες;

στο λέω απλά
αυτό που εσύ με 10 ώρες την ημέρα προπόνηση μπορεί και να μην το κάνεις ποτέ, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το επαναλάβουν πολλάκις. Τόσα απλά.
Και επί της ουσίας εάν οι μαλάκες που πλέρωσαν 80 μύρια για τον Ρονάλντο έφερναν ως επιχείρημα σαν και σένα το πέναλτυ που έχασε ο Ρονάλντο, δυστυχώς δεν θα ξερόχυναν δις τηλεθεατών όλες τις υπόλοιπες φορές που παίζει μπάλλα ο πιτσιρίκος.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• mariasharapova12.jpg
    mariasharapova12.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 33

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τι να μας πει κι ο Φέντερερ!  :grin:

Ω ρε κωλοφαρδίααααα :kissass:

Τύπε μου άρεσε και η Στέφι παρότι κάρφωνε μπιφτέκι στο 1 μέτρο με τη μύτη της. Ήταν και μέγιστη παίχτρια. :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Steffi_Graf.jpg
    Steffi_Graf.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 44

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κάτσε μισό... είπαμε πουθενά ότι ο αθλητής είναι θεός χωρίς ανθρώπινες αδυναμίες;

στο λέω απλά
αυτό που εσύ με 10 ώρες την ημέρα προπόνηση μπορεί και να μην το κάνεις ποτέ, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το επαναλάβουν πολλάκις. Τόσα απλά.
Και επί της ουσίας εάν οι μαλάκες που πλέρωσαν 80 μύρια για τον Ρονάλντο έφερναν ως επιχείρημα σαν και σένα το πέναλτυ που έχασε ο Ρονάλντο, δυστυχώς δεν θα ξερόχυναν δις τηλεθεατών όλες τις υπόλοιπες φορές που παίζει μπάλλα ο πιτσιρίκος.

κάτσε κι εσύ μισό. γιατί μου προσάπτεις εγκλήματα που δεν έκανα; το χαμένο πέναλτι δεν το έφερα σαν επιχείρημα για να μειώσω την αξία κανενός. αλλά για να πω αυτό ακριβώς που λες κι εσύ: ότι και οι μεγάλοι αθλητές έχουν στιγμές αδυναμίας, είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, είτε, είτε, είτε... σε κάποια από αυτές τις στιγμές λοιπόν, μπορεί να έρθει η Θεά Τύχη και να διορθώσει τη μαλακία που παραλίγο να κάνουν κι έτσι η στραβοκλωτσιά να πάει γκολ, το σερβίς να βρει φιλέ αλλά να πάει μέσα, η μπάλα που θα φύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα να πάει στο δοκάρι κ.λπ. κ.λπ.. τώρα εσύ δέχεσαι τις αδυναμίες, αλλά αρνείσαι την τύχη των μεγάλων. οκ, δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη.
η μόνη μαλακία είναι ότι γαμήσαμε το θρέΑντ, όπως λέει κι ο φίλος μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάτσε κι εσύ μισό. γιατί μου προσάπτεις εγκλήματα που δεν έκανα; το χαμένο πέναλτι δεν το έφερα σαν επιχείρημα για να μειώσω την αξία κανενός. αλλά για να πω αυτό ακριβώς που λες κι εσύ: ότι και οι μεγάλοι αθλητές έχουν στιγμές αδυναμίας, είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, είτε, είτε, είτε... σε κάποια από αυτές τις στιγμές λοιπόν, μπορεί να έρθει η Θεά Τύχη και να διορθώσει τη μαλακία που παραλίγο να κάνουν κι έτσι η στραβοκλωτσιά να πάει γκολ, το σερβίς να βρει φιλέ αλλά να πάει μέσα, η μπάλα που θα φύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα να πάει στο δοκάρι κ.λπ. κ.λπ.. τώρα εσύ δέχεσαι τις αδυναμίες, αλλά αρνείσαι την τύχη των μεγάλων. οκ, δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη.
η μόνη μαλακία είναι ότι γαμήσαμε το θρέΑντ, όπως λέει κι ο φίλος μου

τελικά το ίδιο πράγμα λέμε.
ή μάλλον να στο πω πώς το βλέπω εγώ....
Οσο το ταλέντο και η τεχνική τείνει στο άπειρο, τόσο η κωλοφαρδία και η αστοχία τέινουν στο μηδέν.....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Επειδη βλεπω οτι υπαρχει μια διαφορα σε τεχνικη ρωτηστε οτι θελετε τον ειδικο δηλαδη εμενα...ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ
  γιατι δεν καταλαβα τι γραφετε και οι δυο για το τοπ σπιν και το φλατ που λεγεται το αλλο που περναει κοντα απο το φιλε οπως λετε.
Παντως χρησιμοποιουνται ολες οι τεχνικες αναλογως της περιστασης,το τεννις ειναι σαν το σκακι δεν εχει στανταρ χτυπημα γι αυτο ειναι και ενα αθλημα εγκεφαλικο και οχι μονο οτι κυνηγας ενα μπαλλακι οπως λενε οι ασχετιδηδες.
Γιατι ενα μπαλλακι με ταχυτητα 240 χλμ/ωρα μπορει να σκοτωσει ανθρωπο αν δεν προσεξει και η τεχνικη εχει αλλαξει πολυ τα τελευταια χρονια γι αυτο τον λογο οι υπευθυνοι της διεθνης ομοσπονδιας μεγαλωσανε την μπαλλα για να γινει πιο αργο λιγο το αθλημα γιατι αρχισε να ξεφευγει.Ειχε φτασει το Γουιμπλεντον να εχει μεσο ορο 1,5 χτυπηματα/ποντο.
Καταλαβαινω την μεγιστη χαρα σας που γυρισα!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=10pt]Επειδη βλεπω οτι υπαρχει μια διαφορα σε τεχνικη ρωτηστε οτι θελετε τον ειδικο δηλαδη εμενα...ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ

....Καταλαβαινω την μεγιστη χαρα σας που γυρισα!!!
[/size]
νούμεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά, εγώ που είχα ποντάρει στο ότι θα πάει το ματσάκι στα 5 σετ και σε νίκη του Ρόντικ στον αριθμό γκέιμς, με ένα χάντικαπ στο 2.5 αν θυμάμαι καλά, ήμουν κωλόφαρδος ή όχι?
Και πόσο γκαντέμης ήμουν που αποκλείστηκε η Ντεμεντίεβα χάνοντας 2 ματς πόιντς?

Κίλερ, το έχει το US open ο Ελβετός? Τον βρίσκω γύρω στο 2.5 απόδοση και σκέφτομαι ότι αξίζει να τα σπρώξω χοντρά..

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ανετα προχωρα,δεν  σταματιεται τωρα που πηρε φορα.
Ο Ναδαλ βεβαια επιστρεφει αλλα δεν εκανε ποτε του και τιποτα στο Αμερικανικο.
Βαζοντας τα λεφτα σου στον Φεντερερ εκτος απο Παρισινο παντα υπολογιζεις να παρεις τα λεφτα σου.
Στο Γουιμπλετον ημουνα μεσα σε ολα αν ειδατε εκτος απο καποια γυναικεια.Και πιστευω οτι η Βενους το εδωσε στην αδερφη της την Σερενα να πλησιασει για το Νο1 και να βγαλουν την Σαφινα απο εκεινη την θεση γιατι δεν μπορουν να χωνεψουν πως ειναι η Ρωσιδα Νο1 χωρις να εχει παρει ουτε ενα γκραν Σλαμ.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Γιωργος παπας δεν θα σου πω προγνωστικα και θα μεινεις φτωχος!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Η απολυτος ηδονη!!!Τι θελει και τα εβγαλε;Ποιο πολλα λεφτα θα εβγαζε με αλλη δουλεια,βεβαια φαινονται να ειναι λιγο πλαδαρα αλλα δεν θα ελεγα οχι για να της κανω μια προπονησουλα και μετα μασαζ με οτι ηθελε προκυψει,εσυ παπα σκασε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom