You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tennis Fans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ειναι βρισια να παιζω το πουλι μου ??
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
σιγουρα ξερεις πιο πολλα φιλε...
Αυτο το διαπιστωσαμε ολοι.
αλλα σιγουρα εγω ειμαι φαν γιατι , μπορει να μην ξερω τεννις οσο εσυ,αλλα παρακολουθω μανιωδως τεννις στην τηλεοραση ή ζωντανα
. Αρα ειμαι φαν
κατι που εσυ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ μιας και δεν αντεχεις να παρακολουθησεις ολοκληρο αγωνα τεννις.
και μιας και το θρεαντ λεγεται tennis fans....
ε τοτε....ΑΔΕΙΑΖΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
αυτά είναι μαλακίες και γενικότητες. [size=11pt]επί της ουσίας δεν απάντησες στην ερώτηση που σου έκανα[/size]. στον πούτσο μου αν είσαι φαν. και στο ποδόσφαιρο συμβαίνει το ίδιο ακριβώς που συμβαίνει με σένα στο τένις: ένα σωρό κόσμος το παρακολουθεί, αλλά δεν το καταλαβαίνουν όλοι
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ειναι βρισια να παιζω το πουλι μου ??
τελικά το παίζεις ή το βρίζεις;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ενω ΕΣΥ το καταλαβαινεις !!!!....και στο ποδόσφαιρο συμβαίνει το ίδιο ακριβώς που συμβαίνει με σένα στο τένις: ένα σωρό κόσμος το παρακολουθεί, [size=16pt]αλλά δεν το καταλαβαίνουν όλοι[/size]
(δωσε λιγο ακομα, τελειωνω.. και μην τραβιεσαι ειπαμε )
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το βριζω που σ αφηνει και ξεγλιστρας..τελικά το παίζεις ή το βρίζεις;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ενω ΕΣΥ το καταλαβαινεις !!!!
(δωσε λιγο ακομα, τελειωνω.. και μην τραβιεσαι ειπαμε )
ούτε εγώ το καταλαβαίνω. γι' αυτό το έφερα σαν παράδειγμα
ακου ασχετε. στην αρχη σε πηρα με το καλο και σου εξηγησα τι ειναι κωλοφαρδια στο τεννις.Ζητησες την γνωμη των ειδικων πανασχετε ανθρωπε. Και καθησα και σου εγραψα την αποψη των ειδικων παλιο ασχετε.
σου εγραψα τι ειναι κωλοφαρδια στο τεννις
ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
Και απανταω και στην ερωτηση σου ασχετε....
ΟΧΙ . ο προπονητης μου δεν μου λεει ''περνα την μπαλα ξυστα απο το φιλε''. Δεν λενε τετοιες μαλακιες οι προπονητες.
Αλλα ο πρωτος μου προπονητης πριν χρονια μου ειχε επει τι ειναι κολοφαρδια στο αθλημα και ποτε πρεπει να ζηταω συγγνωμη απο τον αντιπαλο
ΑΣΧΕΤΕ, ΜΠΟΥΧΕΣΑ , ΑΜΠΑΛΕ
ΟΧΙ . ο προπονητης μου δεν μου λεει ''περνα την μπαλα ξυστα απο το φιλε''. Δεν λενε τετοιες μαλακιες οι προπονητες.
Αλλα ο πρωτος μου προπονητης πριν χρονια μου ειχε επει τι ειναι κολοφαρδια στο αθλημα και ποτε πρεπει να ζηταω συγγνωμη απο τον αντιπαλο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
νομιζω οτι κι εσυ πρεπει να μεινεις, αλλα να σταματησεις να βριζεις. δεν υπαρχει νοημα..ακου ασχετε. στην αρχη σε πηρα με το καλο και σου εξηγησα τι ειναι κωλοφαρδια στο τεννις.Ζητησες την γνωμη των ειδικων πανασχετε ανθρωπε. Και καθησα και σου εγραψα την αποψη των ειδικων παλιο ασχετε.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μωράκι, είπα να μην απαντήσω σε προηγούμενο ποστ σου, μη θέλοντας να συνεχίζω την ανούσια (όπως απεδείχθη) αντιπαράθεση με το τζ.μπ.ακου ασχετε. στην αρχη σε πηρα με το καλο και σου εξηγησα τι ειναι κωλοφαρδια στο τεννις.Ζητησες την γνωμη των ειδικων πανασχετε ανθρωπε. Και καθησα και σου εγραψα την αποψη των ειδικων παλιο ασχετε.
Αλλά δεν μπορώ εδώ παρά να συμφωνήσω σε όλα όσα γράφεις (δεδομένου ότι αυτό θα έγραφα ακριβώς - οι προπονητές ποτέ δε σου λένε να περάσεις τη μπάλα ξυστά από το φιλέ-τουναντίον).
Έχεις δίκιο σε όλα.
Ευτυχώς που είμαστε και οι δύο άσχετοι και συμφωνούμε μεταξύ μας.
Respect.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ και το giorgospapa που έψαξε και παρέθεσε όλα τα ποστ του τζμπ, στα οποία αναφέρετο στην κωλοφαρδία ή τύχη.νομιζω οτι κι εσυ πρεπει να μεινεις, αλλα να σταματησεις να βριζεις. δεν υπαρχει νοημα..
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ακου ασχετε. στην αρχη σε πηρα με το καλο και σου εξηγησα τι ειναι κωλοφαρδια στο τεννις.Ζητησες την γνωμη των ειδικων πανασχετε ανθρωπε. Και καθησα και σου εγραψα την αποψη των ειδικων παλιο ασχετε.
εδώ πάμε να βρούμε μια χρυσή τομή τώρα. συμφωνείς λοιπόν ότι ούτε ο Φέντερερ ούτε άλλος παίχτης σημαδεύει χαμηλά, κοντά στο φιλέ και όταν πάει η μπάλα τόσο χαμηλά, πρόκειται περί λάθους του παίχτη;
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Λάθος είναι όταν η μπάλα δεν περάσει το φιλέ.εδώ πάμε να βρούμε μια χρυσή τομή τώρα. συμφωνείς λοιπόν ότι ούτε ο Φέντερερ ούτε άλλος παίχτης σημαδεύει χαμηλά, κοντά στο φιλέ και όταν πάει η μπάλα τόσο χαμηλά, πρόκειται περί λάθους του παίχτη;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρε τυπε, νομιζα τοση ωρα οτι το κανεις στ αληθεια, αλλα τελικα μας εχεις πιασει ολους μαλακες και παιζεις μαζι μας..εδώ πάμε να βρούμε μια χρυσή τομή τώρα. συμφωνείς λοιπόν ότι ούτε ο Φέντερερ ούτε άλλος παίχτης σημαδεύει χαμηλά, κοντά στο φιλέ και όταν πάει η μπάλα τόσο χαμηλά, πρόκειται περί λάθους του παίχτη;
ρισπεκτ λεμε ρε παιδακι μου....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι να κανω ρε παπα και γω. συγχιστηκα. του το εξηγησαμε με το καλο και μας τι λεει και απο πανω. Ζηταει την γνωμη των ειδικων , του τη λεμε, και αμεσως μας κανει ασχετους και γινεται αυτος ειδικος. Αι σιχτιρ πια με τους ξερολες
φιλη ΟΧΙΑ καλυτερα που ειμαστε ασχετοι και καταλαβαινομαστε.
αρκετα βρωμισαμε το θρεαντ με εναν ασχετο
φιλη ΟΧΙΑ καλυτερα που ειμαστε ασχετοι και καταλαβαινομαστε.
αρκετα βρωμισαμε το θρεαντ με εναν ασχετο
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
εδώ πάμε να βρούμε μια χρυσή τομή τώρα. συμφωνείς λοιπόν ότι ούτε ο Φέντερερ ούτε άλλος παίχτης σημαδεύει χαμηλά, κοντά στο φιλέ και όταν πάει η μπάλα τόσο χαμηλά, πρόκειται περί λάθους του παίχτη;
Όσο πιο ψηλά πάει η μπάλα απ'το φιλέ τόσο δεν αυξάνονται και οι πιθανότητες να φύγει άουτ;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λοιπόν.
βαρέθηκα να τα διαβάσω όλα.
οπότε για οικονομία χρόνου.
τη μια ο Τζάκσον είναι ατάλαντος, την άλλη ο Φέντερερ είναι κωλόφαρδος, το ταλέντο είναι απαράδεκτο όταν ο αθλητής/καλλιτέχνης είναι κωλοχαρακτήρας κλπ κλπ.
Κατά συνέπεια όλο το ταλέντο, όλη η δημιουργικότητα, όλοι οι μαλαματένιοι χαρακτήρες έχουν ταυτοχρόνως συνωστιστεί στο μπουρδέλα τελεία τιβι.
Τίποτα δεν κρίνεται από μια φάση. Ολοι κρίνονται σε βάθος χρόνου.
Απλά υπάρχουν συγκεκριμένα στιγμιότυπα ανθρώπων που γράφουν ιστορία και πολλοί τύποι που βάζουν σκοπό ολόκληρης της ζωής τους να σβήσουν αυτά τα στιγμιότυπα γιατί απλά δεν μπορούν ούτε από κωλοφαρδία να τα παράξουν.
Κλείνοντας...
Το κάτωθι δεν είναι κωλοφαρδία. Είναι μεγαλείο ανθρώπινης φύσης. Ψάχνω να βρώ το νικ του Τζίμυ Κόνορς στο μπουρδέλα τελεία τι βι αλλά δεν το βρίσκω ρε πούστη μου.....
[size=18pt] "Στην εποχή της εξειδίκευσης στο τένις - είσαι είτε σπεσιαλίστας στο χώμα, είτε σπεσιαλίστας στο χορτάρι, είτε σπεσιαλίστας στη σκληρή επιφάνεια, είτε... ο Ρότζερ Φέντερερ" . Η δήλωση αυτή ανήκει στον Τζίμι Κόνορς και αντικατοπτρίζει απόλυτα το μεγαλείο του τενίστα που ονομάζεται, Ρότζερ Φέντερερ, τον κορυφαίο κατά πολλούς, όλων των εποχών. [/size]
βαρέθηκα να τα διαβάσω όλα.
οπότε για οικονομία χρόνου.
τη μια ο Τζάκσον είναι ατάλαντος, την άλλη ο Φέντερερ είναι κωλόφαρδος, το ταλέντο είναι απαράδεκτο όταν ο αθλητής/καλλιτέχνης είναι κωλοχαρακτήρας κλπ κλπ.
Κατά συνέπεια όλο το ταλέντο, όλη η δημιουργικότητα, όλοι οι μαλαματένιοι χαρακτήρες έχουν ταυτοχρόνως συνωστιστεί στο μπουρδέλα τελεία τιβι.
Τίποτα δεν κρίνεται από μια φάση. Ολοι κρίνονται σε βάθος χρόνου.
Απλά υπάρχουν συγκεκριμένα στιγμιότυπα ανθρώπων που γράφουν ιστορία και πολλοί τύποι που βάζουν σκοπό ολόκληρης της ζωής τους να σβήσουν αυτά τα στιγμιότυπα γιατί απλά δεν μπορούν ούτε από κωλοφαρδία να τα παράξουν.
Κλείνοντας...
Το κάτωθι δεν είναι κωλοφαρδία. Είναι μεγαλείο ανθρώπινης φύσης. Ψάχνω να βρώ το νικ του Τζίμυ Κόνορς στο μπουρδέλα τελεία τι βι αλλά δεν το βρίσκω ρε πούστη μου.....
[size=18pt] "Στην εποχή της εξειδίκευσης στο τένις - είσαι είτε σπεσιαλίστας στο χώμα, είτε σπεσιαλίστας στο χορτάρι, είτε σπεσιαλίστας στη σκληρή επιφάνεια, είτε... ο Ρότζερ Φέντερερ" . Η δήλωση αυτή ανήκει στον Τζίμι Κόνορς και αντικατοπτρίζει απόλυτα το μεγαλείο του τενίστα που ονομάζεται, Ρότζερ Φέντερερ, τον κορυφαίο κατά πολλούς, όλων των εποχών. [/size]
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
όχι απαραίτητα φίλε βυζολάγνε ;)Όσο πιο ψηλά πάει η μπάλα απ'το φιλέ τόσο δεν αυξάνονται και οι πιθανότητες να φύγει άουτ;
Εξαρτάται από το σπιν που θα δώσεις στην μπάλα.
Αν δώσεις τοπ σπιν, τότε και ένα μέτρο πάνω απ' το φιλέ να περάσει, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταλήξει μέσα η μπάλα, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται!!!
Οι έμπειροι τεννίστες, παίζουν με πολύ τοπ σπιν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις