Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Έχεις κολλήσει λέμε. Όταν στέλνεις τη μπάλα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φιλέ, δυσκολεύεις περισσότερο τον αντίπαλο. Εν πάσει περιπτώσει, δεν μπορώ να αναλύσω τι έχει στο μυαλό του ο εκάστοτε αθλητής, ξέρω πάντως, ότι είναι πιο δύσκολο να αποκρούσει τη μπάλα όταν αυτή έχει χαμηλό ύψος και μεγάλη ταχύτητα (ενίοτε), είτε γιατί ίσως να μην την προλάβει, αν έχει και ανάποδο σπιν, είτε γιατί έχει χαμηλή αναπήδηση και πάλι ίσως να μην προλάβει να τρέξει και να τη σώσει. Όταν η μπάλα περνά ξυστά πάνω απ το φιλέ, τότε έχεις λιγότερο χρόνο αντίδρασης ως αντίπαλος (χωρίς να είναι κανόνας) καθώς μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου που ίσως κρίνουν το αποτέλεσμα του πόντου.

οκ. με έπεισες. κατάλαβα πόσο έχεις παρακολουθήσει τον Φέντερερ

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οκ. με έπεισες. κατάλαβα πόσο έχεις παρακολουθήσει τον Φέντερερ

Εντάξει ρε τζωρτζμπεστ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντιπαράθεση.
Εγώ δεν ήρθα εδώ να τσακωθώ.
Αν θεωρείς έτσι, ΟΚ, αποχωρώ από την κουβέντα και από το σάιτ σας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εντάξει ρε τζωρτζμπεστ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντιπαράθεση.
Εγώ δεν ήρθα εδώ να τσακωθώ.
Αν θεωρείς έτσι, ΟΚ, αποχωρώ από την κουβέντα και από το σάιτ σας.

σόρυ, αλλά εσύ άρχισες την αντιπαράθεση, απαντώντας σε ποστ μου με ''άκομψο'' τρόπο, αφού έγραψες ότι σου ακούγεται αστείο. και σε επόμενό σου με αποκάλεσες άσχετο ή κάτι τέτοιο. και λες ότι κάνω εγώ αντιπαράθεση;;;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε παιδιά μην τσακώνεστε χωρίς λόγο.
Αν αναφέρεστε στο tiebreak, δεν τίθεται θέμα τύχης του Φέντερερ αλλά αδυναμίας (ή ανικανότητας) του Ρόντικ να το πάρει. Γιατί όταν προηγείσαι 6-2 οφείλεις να το τελειώσεις.
Ο Ρόντικ, θέλετε από έλλειψη ψυχραιμίας/αυτοσυγκέντρωσης/αυτοπεποίθησης, θέλετε από εφησυχασμό, έδωσε την ευκαιρία στον Φέντερερ και οι μεγάλοι παίκτες δε συγχωρούν.
Ο Φέντερερ το μόνο που μπορούσε να κάνει και έκανε ήταν να μην παρατήσει το game, αλλά έπρεπε να βασιστεί στα λάθη του Ρόντικ για να κερδίσει.
Με άλλα λόγια, ο Ρόντικ έχασε δεν κέρδισε ο Φέντερερ.
Είναι σαν να κερδίζει μια ομάδα 3-0 και στο τελευταίο δεκάλεπτο να τρώει 4 παστέλια. Εκεί δεν είναι κωλοφαρδία της αντίπαλης αλλά μαλακία της ίδιας.
Και η τύχη πάντα παίζει ρόλο αλλά πρέπει να'σαι εκεί να την εκμεταλλευτείς...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε παιδιά μην τσακώνεστε χωρίς λόγο.
Αν αναφέρεστε στο tiebreak, δεν τίθεται θέμα τύχης του Φέντερερ αλλά αδυναμίας (ή ανικανότητας) του Ρόντικ να το πάρει. Γιατί όταν προηγείσαι 6-2 οφείλεις να το τελειώσεις.
Ο Ρόντικ, θέλετε από έλλειψη ψυχραιμίας/αυτοσυγκέντρωσης/αυτοπεποίθησης, θέλετε από εφησυχασμό, έδωσε την ευκαιρία στον Φέντερερ και οι μεγάλοι παίκτες δε συγχωρούν.
Ο Φέντερερ το μόνο που μπορούσε να κάνει και έκανε ήταν να μην παρατήσει το game, αλλά έπρεπε να βασιστεί στα λάθη του Ρόντικ για να κερδίσει.
Με άλλα λόγια, ο Ρόντικ έχασε δεν κέρδισε ο Φέντερερ.
Είναι σαν να κερδίζει μια ομάδα 3-0 και στο τελευταίο δεκάλεπτο να τρώει 4 παστέλια. Εκεί δεν είναι κωλοφαρδία της αντίπαλης αλλά μαλακία της ίδιας.
Και η τύχη πάντα παίζει ρόλο αλλά πρέπει να'σαι εκεί να την εκμεταλλευτείς...
γίγαντα, καλά τα λες. η διαφωνία δεν είναι για το ται μπρεικ, όπου συμφωνώ ότι αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος ο Αμερικανός θα το είχε πάρει. όχι ότι θα κέρδιζε σίγουρα, αφού και από 2-0 γυρνάει αγώνας.
η διαφωνία μας είναι στο αν ήταν ή όχι κωλόφαρδος ο Φέντερερ σε καναδυό φάσεις που σερβίροντας η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του φιλέ, αλλά έσκασε μέσα. εγώ λέω ότι ήταν κωλόφαρδος, γιατί δεν μιλάμε για φάσεις όπου η μπάλα ''έγλυψε'' το πάνω μέρος του φιλέ, αλλά για φάσεις όπου βρήκε ''χοντρά''. η ΟΧΙΑ επιμένει ότι ο τύπος επίτηδες περνά την μπάλα πολύ κοντά στο φιλέ, γιατί, λέει, έτσι δυσκολεύει τον αντίπαλο. διάβασε τι γράφει σχετικά και θα κουφαθείς, αφού φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. ειδικά για τον Ελβετό, ο οποίος συν το ότι είναι ψηλός, σερβίρει χτυπώντας την μπάλα στο υψηλότερο δυνατό σημείο της τροχιάς της. δες το παρακάτω βίντεο και πες μου αν την μπάλα την περνά κοντά στο φιλέ ή πολύ πάνω απ' αυτό.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..όπου συμφωνώ ότι [size=16pt]αν[/size] ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος ο Αμερικανός θα το είχε πάρει. όχι ότι θα κέρδιζε σίγουρα
και [size=16pt]αν[/size] η γιαγια μου ειχε αρχιδια, θα ειχα τρεις παπουδες..

''Γαμώ και χύνω, λες να παχύνω;
Μπα, δεν πιστεύω, αφού νηστεύω.''

δημοτικό rules  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
η διαφωνία μας είναι στο αν ήταν ή όχι κωλόφαρδος ο Φέντερερ σε καναδυό φάσεις που σερβίροντας η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του φιλέ, αλλά έσκασε μέσα.

Αν η μπάλα βρει φιλέ επανάληψη δεν είναι; :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και [size=16pt]αν[/size] η γιαγια μου ειχε αρχιδια, θα ειχα τρεις παπουδες..

''Γαμώ και χύνω, λες να παχύνω;
Μπα, δεν πιστεύω, αφού νηστεύω.''

δημοτικό rules  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ευλογείτε, πάτερ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ευλογητος μπρε !!!!

bi the way, να μου πεις οτι ειναι στημενα τετοια παιχνιδια που θα δωσουν χρημα να πω ναι. να μου λες ομως κωλοφαρδια σε τετοιο επιπεδο, με τετοιο παιχτη..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ευλογητος μπρε !!!!

bi the way, να μου πεις οτι ειναι στημενα τετοια παιχνιδια που θα δωσουν χρημα να πω ναι. να μου λες ομως κωλοφαρδια σε τετοιο επιπεδο, με τετοιο παιχτη..

συμφωνείς κι εσύ δηλαδή, πάτερ, ότι ο Φέντερερ (και οι άλλοι τενίστες) προσπαθεί να περνά την μπάλα κοντά στο φιλέ γιατί έτσι δυσκολεύεται πιο πολύ ο αντίπαλος;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ναι ρε συ. το να ξαναρίχνεις το πρώτο σερβις δεν είναι προτιμότερο απ' το να μην περάσει η μπάλα και να αναγκαστείς να πας σε 2ο;

Συνήθως έτσι γίνεται.
Αν βρεις τη γραμμή του φιλέ με τη δύναμη που έχει η μπάλα θα πέσει στο γήπεδο του αντιπάλου. Για να μείνει στο δικό σου πρέπει να πάει αρκετά χαμηλά.
Στα σερβίς εκεί σημαδεύουν για τους λόγους που σου είπε η ΟΧΙΑ και είναι καθαρά θέμα προπόνησης.
Όπως και όταν σημαδεύουν το Τ. Το δουλεύουν πολύ αυτό το χτύπημα και παίζεται στα χιλιοστά.
Τις φάσεις που λες δε τις θυμάμαι, ίσως και να είχαν δόση τύχης αλλά η πραγματική τύχη είναι στα drop shot αν βρίσκει φιλέ και μπαίνει πόντος.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συμφωνείς κι εσύ δηλαδή, πάτερ, ότι ο Φέντερερ (και οι άλλοι τενίστες) προσπαθεί να περνά την μπάλα κοντά στο φιλέ γιατί έτσι δυσκολεύεται πιο πολύ ο αντίπαλος;
οχι οχι.. δεν καταλαβες..

δεν λεω οτι παιζει ψηλα διοτι ετσι ή χαμηλα διοτι αλλιως..

εγω λεω οτι με τον συγκεκριμενο (παρεπιπτοντως) παιχτη, ειναι μαλακια να λες οτι επαιξε κωλοφαρδια και τετοια..

αφου ειναι the best of the best..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οχι οχι.. δεν καταλαβες..

δεν λεω οτι παιζει ψηλα διοτι ετσι ή χαμηλα διοτι αλλιως..

εγω λεω οτι με τον συγκεκριμενο (παρεπιπτοντως) παιχτη, ειναι μαλακια να λες οτι επαιξε κωλοφαρδια και τετοια..

αφου ειναι the best of the best..

και απο πότε εσύ κλήρε του κώλου ξέρεις και από τέννις?βρε ψησε καμμια μπριζόλα και παράτα μας..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
η ΟΧΙΑ επιμένει ότι ο τύπος επίτηδες περνά την μπάλα πολύ κοντά στο φιλέ, γιατί, λέει, έτσι δυσκολεύει τον αντίπαλο. διάβασε τι γράφει σχετικά και θα κουφαθείς, αφού φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. ειδικά για τον Ελβετό, ο οποίος συν το ότι είναι ψηλός, σερβίρει χτυπώντας την μπάλα στο υψηλότερο δυνατό σημείο της τροχιάς της. δες το παρακάτω βίντεο και πες μου αν την μπάλα την περνά κοντά στο φιλέ ή πολύ πάνω απ' αυτό.
ναι αυτό λέει η ΟΧΙΑ...
άλλ' αντ' άλλων

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
η αρχική μου ένσταση ήταν να μη λες ότι κέρδισε από κωλοφαρδία.
Το πήγες πολύ μακριά. Τέλος.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Συνήθως έτσι γίνεται.
Αν βρεις τη γραμμή του φιλέ με τη δύναμη που έχει η μπάλα θα πέσει στο γήπεδο του αντιπάλου. Για να μείνει στο δικό σου πρέπει να πάει αρκετά χαμηλά.
Στα σερβίς εκεί σημαδεύουν για τους λόγους που σου είπε η ΟΧΙΑ και είναι καθαρά θέμα προπόνησης.

πώς γίνεται να χτυπήσει η μπάλα κοντά στο φιλέ και να μην την προλάβει ο αντίπαλος;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom