Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
15/20  τελικούς δεν είναι τυχαίο νούμερο!
Άνετα έχει άλλα 8-9 grand slam μέχρι να σταματήσει το τέννις για να τον θυμόμαστε με αγάπη!

HULK HOGAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ότι κέρδιζε ο Ρόντικ αλλά δεν δεν κατάφερε να πάρει το σετ δεν είναι κωλοφαρδία του Ελβετού,ΕΜΠΕΙΡΙΑ λέγετε αυτό!!!
εσυ δεν ειχες ξεγραψει παλιοτερα το ροντικ οτι δεν παιζει να παρει το γουιμπλεντον,το θυμασαι???Παιχταραααααα μου εσυ που ξερεις τοσο τεννις οσο δεν μπορουμε να φανταστουμε...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το ότι κέρδιζε ο Ρόντικ αλλά δεν δεν κατάφερε να πάρει το σετ δεν είναι κωλοφαρδία του Ελβετού,ΕΜΠΕΙΡΙΑ λέγετε αυτό!!!

περί κωλοφαρδίας έγραψα εγώ γιατί, αν είδες, κάποια από τα πρώτα σερβίς του χτύπησαν φιλέ, αλλά έσκασαν μέσα. δεν νομίζω να είναι θέμα εμπειρίας αυτό. και απ' όσο είδα το 2ο σερβίς του Ελβετού ήταν σαφώς πιο ανίσχυρο, ενώ το αντίστοιχο του Αμερικανού ήταν μερικές φορές σχεδόν το ίδιο ισχυρό με το πρώτο του!
προσωπικά, έχω κάτι χρονάκια να δω ολόκληρο αγώνα τένις, αλλά αυτά τα ψιλά παρατήρησα. αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι γνώστες

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αγαπητέ Τζωρτζ Μπεστ, μπορεί στο ποδόσφαιρο να είσαι (ήσουν) άσος :uglystupid:, κράτα όμως και μια αμφιβολία στο τέννις!
Δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο Φέντερερ κέρδισε από κωλοφαρδία!
Ακούγεται αστείο αν εξετάσει κανείς σε βάθος χρόνου την πορεία του συγκεκριμένου αθλητή.
Επίσης, θέλω να πω, και ας με διορθώσει ο mr. tenniskiller, ότι το να στέλνεις τη μπάλα συνεχώς στην κόψη του φιλέ, δεν είναι και τόσο κωλοφαρδία, μάλιστα σε συγκεκριμένες μέρες συμβαίνει συχνά!
Γενικά είναι κάποιες μπαλιές, ή ακόμα και κάποια λάθη, που όπως είπα, υπάρχουν μέρες που σου "κολλάνε" και τα κάνεις συνέχεια.. Στη συνέχεια μιλάει η ΕΜΠΕΙΡΙΑ.. όπως είπε και ο τέννιςκίλλερ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αγαπητέ Τζωρτζ Μπεστ, μπορεί στο ποδόσφαιρο να είσαι (ήσουν) άσος :uglystupid:, κράτα όμως και μια αμφιβολία στο τέννις!
Δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο Φέντερερ κέρδισε από κωλοφαρδία!
Ακούγεται αστείο αν εξετάσει κανείς σε βάθος χρόνου την πορεία του συγκεκριμένου αθλητή.
Επίσης, θέλω να πω, και ας με διορθώσει ο mr. tenniskiller, ότι το να στέλνεις τη μπάλα συνεχώς στην κόψη του φιλέ, δεν είναι και τόσο κωλοφαρδία, μάλιστα σε συγκεκριμένες μέρες συμβαίνει συχνά!
Γενικά είναι κάποιες μπαλιές, ή ακόμα και κάποια λάθη, που όπως είπα, υπάρχουν μέρες που σου "κολλάνε" και τα κάνεις συνέχεια.. Στη συνέχεια μιλάει η ΕΜΠΕΙΡΙΑ.. όπως είπε και ο τέννιςκίλλερ

όταν η μπάλα χτυπάει στο πάνω μέρος του φιλέ, αλλά σκάει μέσα, σημαίνει ότι αν ήταν 2 χιλιοστά πιο κάτω, θα είχε σκάσει στο δικό του τερέν. πες μας τώρα ότι ο Φέντερερ όταν σερβίρει κόβει και αζυμούθιο για να πάει η μπάλα με ακρίβεια χιλιοστού εκεί που θέλει  :headbang: :headbang: :headbang: .
μάλλον δεν είσαι και πολύ του αθλητισμού, αλλιώς θα ήξερες ότι ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο σε μερικές (λίγες έστω) περιπτώσεις. άλλοτε ευνοεί ισχυρούς κι άλλοτε αδυνάτους. δεν λέω ότι συμβαίνει πάντα. ξαναλέω: σε λίγες περιπτώσεις. ρώτα και τον φίλο σου που ασχολείται να στα πει

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
όταν η μπάλα χτυπάει στο πάνω μέρος του φιλέ, αλλά σκάει μέσα, σημαίνει ότι αν ήταν 2 χιλιοστά πιο κάτω, θα είχε σκάσει στο δικό του τερέν.
Αυτό εννοείται, αλλά πες μας τώρα και ότι μετά από αιματηρή προπόνηση χρόνων, δεν μπορείς να μάθεις πού να στέλνεις τη μπάλα  :o
πες μας τώρα ότι ο Φέντερερ όταν σερβίρει κόβει και αζυμούθιο για να πάει η μπάλα με ακρίβεια χιλιοστού εκεί που θέλει  :headbang: :headbang: :headbang: .
Αυτό το αφήνω ασχολίαστο, καθώς μάλλον εσύ δεν είσαι και πολύ του τέννις, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
μάλλον δεν είσαι και πολύ του αθλητισμού, αλλιώς θα ήξερες ότι ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο σε μερικές (λίγες έστω) περιπτώσεις. άλλοτε ευνοεί ισχυρούς κι άλλοτε αδυνάτους. δεν λέω ότι συμβαίνει πάντα. ξαναλέω: σε λίγες περιπτώσεις.
Το πώς βγάζει σήμερα ο κόσμος συμπεράσματα είναι απορίας άξιον.
Είπα εγώ πουθενά στο ποστ μου ότι η τύχη δεν παίζει ρόλο; Το ξέρω πολύ καλά. Μπορεί να στέιλεις 10 φορές τη μπάλα στο φιλέ και τις 8 να πέσει από τη δική σου μεριά τελικά, ενώ μόνο τις 2 να πάει στο τερρέν του αντιπάλου. Και το αντίθετο. Τύχη λέγεται αυτό το πράγμα. Το ότι όμως θα κάνεις το μπαλάκι να περάσει τόσο πολύ κοντά από το φιλέ που ενίοτε να κυλήσει και λίγο στην "κορυφογραμμή" του, δεν είναι πάντα τύχη. Μετά από πολλή προπόνηση το καταφέρνεις, όχι πάντα όταν το θέλεις, αλλά συμβαίνει πιο συχνά. Εν πάσει περιπτώσει.

ρώτα και τον φίλο σου που ασχολείται να στα πει
Ευχαριστώ θα τον ρωτήσω. Εγώ πάντως δεν ήρθα εδώ να στην πω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τελοσπάντων. δεν έχω χρόνο τώρα. δεν είμαι και τόσο άσχετος από τένις. κάποια πράγματα που παρατήρησα στο σερβις του συγκεκριμένου θα τα γράψω αύριο. στα λεγόμενά σου πάντως βρίσκω αντίφαση. τη μια λες ότι είναι αστείο να λέμε ότι ο Φέντερερ κέρδισε αγώνα από τύχη και την άλλη ότι ξέρεις πως η τύχη παίζει ρόλο. για να καταλάβω: η τύχη παίζει ρόλο σε όλους εκτός από τον Φέντερερ;;;
καληνύχτα. σι γιου αύριο

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
τελοσπάντων. δεν έχω χρόνο τώρα. δεν είμαι και τόσο άσχετος από τένις. κάποια πράγματα που παρατήρησα στο σερβις του συγκεκριμένου θα τα γράψω αύριο. στα λεγόμενά σου πάντως βρίσκω αντίφαση. τη μια λες ότι είναι αστείο να λέμε ότι ο Φέντερερ κέρδισε αγώνα από τύχη και την άλλη ότι ξέρεις πως η τύχη παίζει ρόλο. για να καταλάβω: η τύχη παίζει ρόλο σε όλους εκτός από τον Φέντερερ;;;
καληνύχτα. σι γιου αύριο

Όσο αστείο (ή προσβλητικό ενδεχομένως) είναι να λέμε ότι το γκολ που έβαλε ο Ζιντάν στον τελικό του CL το 2002 ήταν καθαρά από τύχη.
Τίποτα περισσότερο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=10pt]όταν η μπάλα χτυπάει στο πάνω μέρος του φιλέ, αλλά σκάει μέσα, σημαίνει ότι αν ήταν 2 χιλιοστά πιο κάτω, θα είχε σκάσει στο δικό του τερέν. πες μας τώρα ότι ο Φέντερερ όταν σερβίρει κόβει και αζυμούθιο για να πάει η μπάλα με ακρίβεια χιλιοστού εκεί που θέλει[/size]  :headbang: :headbang: :headbang: .
επισης σημαινει και οτι αν ηταν 2 χιλιοστα πιο πανω δεν θα ειχε βρει στο φιλε κι εσυ δεν θα ειχες τι να γραψεις..  :tooth: :tooth:

οπως επισης σημαινει οτι κι αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια, θα ειχα τρεις παπούδες..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επισης σημαινει και οτι αν ηταν 2 χιλιοστα πιο πανω δεν θα ειχε βρει στο φιλε κι εσυ [size=11pt]δεν θα ειχες τι να γραψεις[/size]..  :tooth: :tooth:

οπως επισης σημαινει οτι κι αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια, θα ειχα τρεις παπούδες..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα είχα όμως [size=10pt]κάποιον[/size] να γράψω, στο γνωστό σημείο που δεν πιάνει μελάνι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Όσο αστείο (ή προσβλητικό ενδεχομένως) είναι να λέμε ότι το γκολ που έβαλε ο Ζιντάν στον τελικό του CL το 2002 ήταν καθαρά από τύχη.
Τίποτα περισσότερο.
οκ. τώρα επιστρατεύουμε και το ποδόσφαιρο για να αποδείξουμε ότι στους μεγάλους αθλητές δεν παίζει ρόλο η τύχη!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θα είχα όμως [size=10pt]κάποιον[/size] να γράψω, στο γνωστό σημείο που δεν πιάνει μελάνι
η απωλεια της ψυχραιμιας και του χιουμορ οδηγει σε μαλάκινση και ηττα..  :coffee: :coffee: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

οπως και το φευγαλεο διαβασμα καποιων ποστ. ειπες οτι αν ηταν 2 χιλιοστα πιο κατω κλπ κλπ. ειπα οτι αν ηταν 2 χιλιοστα πιο πανω κλπ κλπ.

τί αρχιδια δεν καταλαβες και πιανεις τα παπαρια σου ???? εκτος βεβαια κι αν ειναι αυτη η κυρια ασχολια σου τις κυριακες..  :uglystupid: :uglystupid:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η απωλεια της ψυχραιμιας και του χιουμορ οδηγει σε μαλάκινση και ηττα..  :coffee: :coffee: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

χαχαχα... καλά, στον καθρέφτη κοιτάς αυτήν τη στιγμή;;;

οπως και το φευγαλεο διαβασμα καποιων ποστ. ειπες οτι αν ηταν 2 χιλιοστα πιο κατω κλπ κλπ. ειπα οτι αν ηταν 2 χιλιοστα πιο πανω κλπ κλπ.

τί αρχιδια δεν καταλαβες και πιανεις τα παπαρια σου ???? εκτος βεβαια κι αν ειναι αυτη η κυρια ασχολια σου τις κυριακες..  :uglystupid: :uglystupid:
δεν κατάλαβα τι θα γινόταν αν ήταν 2 χιλιοστά πιο... πέρα. δεν το διευκρίνισες αυτό  :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
χαχαχα... καλά, στον καθρέφτη κοιτάς αυτήν τη στιγμή;;;
ναι, πώς το καταλαβες ?? στεκομαι διαγωνια και σε κοιταω χωρις να μπορεις να με δεις..

δεν κατάλαβα τι θα γινόταν αν ήταν 2 χιλιοστά πιο... πέρα.
ειναι λογω του iq χαρτοπετσετας που κατέχεις..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ναι, πώς το καταλαβες ?? στεκομαι διαγωνια και σε κοιταω χωρις να μπορεις να με δεις..
πω πω, τι ευφυία! ανατριχιάζω

ειναι λογω του iq χαρτοπετσετας που κατέχεις..

παλεύω να το φτάσω σε χαρτιού υγείας. όταν το καταφέρω, καλώ όλο το φόρουμ σε πάρτυ.
βάλε και κανένα emoticon να γουστάρουμε ντε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οκ. τώρα επιστρατεύουμε και το ποδόσφαιρο για να αποδείξουμε ότι στους μεγάλους αθλητές δεν παίζει ρόλο η τύχη!

Αναρωτιέμαι πόσο "Τύχη" είναι να προβάρεις τη συγκεκριμένη κίνηση ξανά και ξανά και στο τέλος να σου βγαίνει :rolleyes:
Και δεν κατάλαβα, τι θα πει "επιστρατεύουμε και το ποδόσφαιρο για να αποδείξουμε...";
Για αθλητισμό δε μιλάμε; Γιατί τα διαχωρίζεις; Επιχείρημα δεν ήθελες;
Ίσως να έχουμε διαφορετικούς ορισμούς του όρου "τύχη" εσύ κι εγώ.
Παρόλα αυτά ξαναλέω, ότι δεν είπα πουθενά ότι η τύχη δεν παίζει ρόλο. Ένας μεγάλος αθλητής όμως, μπορεί να ελαχιστοποιήσει - σχετικά μιλώντας πάντα, με άλλους - αυτόν τον παράγοντα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αναρωτιέμαι πόσο "Τύχη" είναι να προβάρεις τη συγκεκριμένη κίνηση ξανά και ξανά και στο τέλος να σου βγαίνει :rolleyes:
οκ. μιας κι επιμένεις για τη συγκεκριμένη κίνηση και είσαι και γνώστης του αθλήματος, λύσε μου μια απορία: για ποιο λόγο ο παίχτης επιδιώκει να περνά την μπάλα τόσο κοντά στο φιλέ;

Και δεν κατάλαβα, τι θα πει "επιστρατεύουμε και το ποδόσφαιρο για να αποδείξουμε...";
Για αθλητισμό δε μιλάμε; Γιατί τα διαχωρίζεις; Επιχείρημα δεν ήθελες;
Ίσως να έχουμε διαφορετικούς ορισμούς του όρου "τύχη" εσύ κι εγώ.
Παρόλα αυτά ξαναλέω, ότι δεν είπα πουθενά ότι η τύχη δεν παίζει ρόλο. Ένας μεγάλος αθλητής όμως, μπορεί να ελαχιστοποιήσει - σχετικά μιλώντας πάντα, με άλλους - αυτόν τον παράγοντα.

δεν διαχωρίζω τα αθλήματα. άλλωστε εγώ έγραψα πρώτος για τύχη στον αθλητισμό γενικά. απλά μου κάνει εντύπωση που αναφέρεις έναν εξίσου μεγάλο αθλητή σε μια τεράστια στιγμή του για να αποδείξεις( ; ) τη μηδαμηνότητα της τύχης στους μεγάλους αθλητές. αν η ικανότητα κέρδιζε πάντα την τύχη, η Ελλάδα δεν θα είχε πάρει ποτέ το euro2004, ούτε η Δανία το αντίστοιχο του 92, ούτε η Πατουλίδου χρυσό ολυμπιακό κ.λπ. κ.λπ.. όπως λοιπόν είχαν αυτοί οι ανίσχυροι τυχερές στιγμές, έτσι έχουν και οι ισχυροί

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και να κέρδιζε ο Roddick, θα μπορούσε να είχε κερδίσει - είχε δύο καλές ευκαιρίες, το γεγονός ότι ο Federer είναι μακράν ο ποιοτικότερος εν ενεργεία τενίστας στον κόσμο, είναι δεδομένο και κατοχυρωμένο. Δεν είναι τυχαίο ότι κερδίζει σχεδόν όλα τα tiebreak που παίζει.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οκ. μιας κι επιμένεις για τη συγκεκριμένη κίνηση και είσαι και γνώστης του αθλήματος, λύσε μου μια απορία: για ποιο λόγο ο παίχτης επιδιώκει να περνά την μπάλα τόσο κοντά στο φιλέ;

δεν διαχωρίζω τα αθλήματα. άλλωστε εγώ έγραψα πρώτος για τύχη στον αθλητισμό γενικά. απλά μου κάνει εντύπωση που αναφέρεις έναν εξίσου μεγάλο αθλητή σε μια τεράστια στιγμή του για να αποδείξεις( ; ) τη μηδαμηνότητα της τύχης στους μεγάλους αθλητές. αν η ικανότητα κέρδιζε πάντα την τύχη, η Ελλάδα δεν θα είχε πάρει ποτέ το euro2004, ούτε η Δανία το αντίστοιχο του 92, ούτε η Πατουλίδου χρυσό ολυμπιακό κ.λπ. κ.λπ.. όπως λοιπόν είχαν αυτοί οι ανίσχυροι τυχερές στιγμές, έτσι έχουν και οι ισχυροί

Έχεις κολλήσει λέμε. Όταν στέλνεις τη μπάλα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φιλέ, δυσκολεύεις περισσότερο τον αντίπαλο. Εν πάσει περιπτώσει, δεν μπορώ να αναλύσω τι έχει στο μυαλό του ο εκάστοτε αθλητής, ξέρω πάντως, ότι είναι πιο δύσκολο να αποκρούσει τη μπάλα όταν αυτή έχει χαμηλό ύψος και μεγάλη ταχύτητα (ενίοτε), είτε γιατί ίσως να μην την προλάβει, αν έχει και ανάποδο σπιν, είτε γιατί έχει χαμηλή αναπήδηση και πάλι ίσως να μην προλάβει να τρέξει και να τη σώσει. Όταν η μπάλα περνά ξυστά πάνω απ το φιλέ, τότε έχεις λιγότερο χρόνο αντίδρασης ως αντίπαλος (χωρίς να είναι κανόνας) καθώς μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου που ίσως κρίνουν το αποτέλεσμα του πόντου.

Από κει και πέρα, συγγνώμη που δεν πολυπιστεύω στην τύχη. Οι αθλητές και δη οι μεγάλοι, έχουν τις καλές τους μέρες και τις κακές τους.
Και επειδή καταλαβαίνω ότι δε θα συνεννοηθούμε όσον αφορά στο θέμα της τύχης (καθώς συμφωνώ για τις 3 προαναφερθείσες περιπτώσεις νίκης από καθαρή τύχη που αναφέρεις) λέω ξανά ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΗ ότι ο Ζιντάν έβαλε αυτό το γκολ στον τελικό. Για κάποιον άλλον θα ήταν ΤΥΧΗ. Γι' αυτόν ΟΧΙ.

Το να σκοντάψει η 100στάρα και να πέσει, χάνοντας έτσι το χρυσό, για μένα δεν είναι τύχη, ούτε ατυχία. Θα έλεγα απλά "συμβαίνει" δυνητικά τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom