Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ωραία. και πού είπα ότι κέρδισε από κωλοφαρδία;
Τέλος

εδω

οκ. τώρα επιστρατεύουμε και το ποδόσφαιρο για να αποδείξουμε ότι στους μεγάλους αθλητές δεν παίζει ρόλο η τύχη!

εδω

τελοσπάντων. δεν έχω χρόνο τώρα. δεν είμαι και τόσο άσχετος από τένις. κάποια πράγματα που παρατήρησα στο σερβις του συγκεκριμένου θα τα γράψω αύριο. στα λεγόμενά σου πάντως βρίσκω αντίφαση. τη μια λες ότι είναι αστείο να λέμε ότι ο Φέντερερ κέρδισε αγώνα από τύχη και την άλλη ότι ξέρεις πως η τύχη παίζει ρόλο. [size=10pt]για να καταλάβω: η τύχη παίζει ρόλο σε όλους εκτός από τον Φέντερερ;;;[/size]
καληνύχτα. σι γιου αύριο

εδω

όταν η μπάλα χτυπάει στο πάνω μέρος του φιλέ, αλλά σκάει μέσα, σημαίνει ότι αν ήταν 2 χιλιοστά πιο κάτω, θα είχε σκάσει στο δικό του τερέν. πες μας τώρα ότι ο Φέντερερ όταν σερβίρει κόβει και αζυμούθιο για να πάει η μπάλα με ακρίβεια χιλιοστού εκεί που θέλει  :headbang: :headbang: :headbang: .
μάλλον δεν είσαι και πολύ του αθλητισμού, [size=10pt]αλλιώς θα ήξερες ότι ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο σε μερικές (λίγες έστω) περιπτώσεις.[/size] άλλοτε ευνοεί ισχυρούς κι άλλοτε αδυνάτους. δεν λέω ότι συμβαίνει πάντα. ξαναλέω: σε λίγες περιπτώσεις. ρώτα και τον φίλο σου που ασχολείται να στα πει

και φυσικα εδω

[size=10pt]περί κωλοφαρδίας έγραψα εγώ γιατί, αν είδες, κάποια από τα πρώτα σερβίς του χτύπησαν φιλέ, αλλά έσκασαν μέσα.[/size] δεν νομίζω να είναι θέμα εμπειρίας αυτό. και απ' όσο είδα το 2ο σερβίς του Ελβετού ήταν σαφώς πιο ανίσχυρο, ενώ το αντίστοιχο του Αμερικανού ήταν μερικές φορές σχεδόν το ίδιο ισχυρό με το πρώτο του!
προσωπικά, έχω κάτι χρονάκια να δω ολόκληρο αγώνα τένις, αλλά αυτά τα ψιλά παρατήρησα. αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι γνώστες

[size=20pt]ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!![/size]

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε συ. το να ξαναρίχνεις το πρώτο σερβις δεν είναι προτιμότερο απ' το να μην περάσει η μπάλα και να αναγκαστείς να πας σε 2ο;

φιλε τζορτ.....
και σε δευτερο σερβις να πηγαινε ο φεντερερ αυτο δεν σημαινει οτι τον ποντο θα τον επερνε ο Ροντικ.Αρα ολοι οι υσχιρισμοι σου καταριπτονται. Κωλοφαρδια στο τενις ειναι ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΛΥ να χτυπησει η μπαλα στο φιλε και να πεσει στο γηπεδο του αντιπαλου και να μην προλαβει ο ανιπαλος να αντιδρασει. Και αυτο ΜΟΝΟ αμα ειναι πολυ κρησιμος ποντος.Για να μην πω να ειναι ο τελευταιος ποντος ενος παιχνιδιου που κρινεται σε μια κλωστη και ειναι ισοπαλια σε ολα.  

ας μη γεμισουμε ενα γαματο θρεαντ με ηλιθιες αντιπαραθεσεις και υποθεσεις

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
εδω

εδω

εδω

και φυσικα εδω

[size=20pt]ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!![/size]

ή κάνεις πλάκα, ή έχεις το iq για το οποίο με κατηγόρησες πριν. σε όλα αυτά τα ποστς μου, πού ακριβώς γράφω ότι ο Φέντερερ κέρδισε τον αγώνα από κωλοφαρδία; (το ξαναρωτάω γιατί μάλλον δεν το 'πιασες με την πρώτη)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ή κάνεις πλάκα, ή έχεις το iq για το οποίο με κατηγόρησες πριν. σε όλα αυτά τα ποστς μου, πού ακριβώς γράφω ότι ο Φέντερερ κέρδισε τον αγώνα από κωλοφαρδία; (το ξαναρωτάω γιατί μάλλον δεν το 'πιασες με την πρώτη)
δηλαδη λες οτι δεν κερδισε τον αγωνα απο κωλοφαρδια, απλα ηταν κωλοφαρδος ??

κοιτα, αν θελεις να παιξουμε με τις λεξεις, καλλιτερα να παιξω με το πουλι μου, να το ετοιμασω κιολας, γιατι ειναι στο δρομο το ουκρανακι, να μην ιδρωνει κιολας καλοκαιριατικα..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
φιλε τζορτ.....
και σε δευτερο σερβις να πηγαινε ο φεντερερ αυτο δεν σημαινει οτι τον ποντο θα τον επερνε ο Ροντικ.Αρα ολοι οι υσχιρισμοι σου καταριπτονται. Κωλοφαρδια στο τενις ειναι ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΛΥ να χτυπησει η μπαλα στο φιλε και να πεσει στο γηπεδο του αντιπαλου και να μην προλαβει ο ανιπαλος να αντιδρασει. Και αυτο ΜΟΝΟ αμα ειναι πολυ κρησιμος ποντος.Για να μην πω να ειναι ο τελευταιος ποντος ενος παιχνιδιου που κρινεται σε μια κλωστη και ειναι ισοπαλια σε ολα.  

ας μη γεμισουμε ενα γαματο θρεαντ με ηλιθιες αντιπαραθεσεις και υποθεσεις

και βέβαια δεν σημαίνει ότι στο 2ο σερβις θα έπαιρνε τον πόντο ο Ρόντικ. όταν όμως στο σερβις η μπάλα βρει ''χοντρά'' στο φιλέ, αλλά περάσει, ΚΑΙ αυτό είναι κωλοφαρδία, διότι ο παίχτης ΔΕΝ σημαδεύει χαμηλά. από λάθος του πάει εκεί η μπάλα. μην μου πεις κι εσύ ότι ο Φέντερερ είναι κομπιούτερ και δεν κάνει λάθη

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειναι φιλε Ξεκολα. Ειπες πριν ''ας με διοθωσουν οι γνωστες'' .Σε διορθωσαμε
το συγκεκριμενο στο τεννις δεν ειναι κωλοφαρδια
Ξεκολα το μυαλο σου

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ας το κανουμε πιο απλα λοιπον.....

Απαγορευεται να συνδυαζεται η λεξη ''Φεντερερ'' με τη λεξη '' κωλοφαρδια''

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
δεν ειναι φιλε Ξεκολα. Ειπες πριν ''ας με διοθωσουν οι γνωστες'' .Σε διορθωσαμε
το συγκεκριμενο στο τεννις δεν ειναι κωλοφαρδια
Ξεκολα το μυαλο σου

απ' ότι βλέπω, όμως, δεν υπάρχουν γνώστες

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μαλλον φιλε δεν εχεις παιξει ποτε σου τενις

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Μαλλον φιλε δεν εχεις παιξει ποτε σου τενις

εσύ που έχεις παίξει, σου είπε ποτέ ο προπονητής σου να περνάς την μπάλα ''ξυστά'' στο φιλέ, γιατί έτσι δυσκολεύεις τον αντίπαλο; αν ναι, δώσε μου το τηλέφωνό του τώρα.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και κατι αλλο γιατι δεν θελω να γεμιζω ενα θρεαντ που γουσταρω με ηλιθιες-αυτονοητες εξηγησεις....
το θρεαντ λεγεται '' tennis fans''

δεν καταλαβαινω γιατι ποσταρεις εδω αφου οπως ειπες εχεις ΧΡΟΝΙΑ να παρακολουθησεις ολοκληρο αγωνα τεννις.
αυτο δεν σε κανει και τοσο φαν ρε φιλε.
οποτε μη μας ζαλιζεις με χαζομαρες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Και κατι αλλο γιατι δεν θελω να γεμιζω ενα θρεαντ που γουσταρω με ηλιθιες-αυτονοητες εξηγησεις....
το θρεαντ λεγεται '' tennis fans''

δεν καταλαβαινω γιατι ποσταρεις εδω αφου οπως ειπες εχεις ΧΡΟΝΙΑ να παρακολουθησεις ολοκληρο αγωνα τεννις.
αυτο δεν σε κανει και τοσο φαν ρε φιλε.
οποτε μη μας ζαλιζεις με χαζομαρες

το χειρότερο είναι ότι παρόλο που δεν είμαι τόσο φαν όσο εσύ, φαίνεται να ξέρω πιο πολλά από σένα  :headbang: :headbang: :headbang:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σιγουρα  ξερεις πιο πολλα φιλε...
Αυτο το διαπιστωσαμε ολοι.
αλλα σιγουρα εγω ειμαι φαν γιατι , μπορει να μην ξερω τεννις οσο εσυ,αλλα παρακολουθω μανιωδως τεννις στην τηλεοραση ή ζωντανα
. Αρα ειμαι φαν
κατι που εσυ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ μιας και δεν αντεχεις να παρακολουθησεις ολοκληρο αγωνα τεννις.
και μιας και το θρεαντ λεγεται tennis fans....
ε τοτε....ΑΔΕΙΑΖΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
εγω τι κανω ?

μενω ή φευγω ????