giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ωραία. και πού είπα ότι κέρδισε από κωλοφαρδία;
Τέλος
εδω
οκ. τώρα επιστρατεύουμε και το ποδόσφαιρο για να αποδείξουμε ότι στους μεγάλους αθλητές δεν παίζει ρόλο η τύχη!
εδω
τελοσπάντων. δεν έχω χρόνο τώρα. δεν είμαι και τόσο άσχετος από τένις. κάποια πράγματα που παρατήρησα στο σερβις του συγκεκριμένου θα τα γράψω αύριο. στα λεγόμενά σου πάντως βρίσκω αντίφαση. τη μια λες ότι είναι αστείο να λέμε ότι ο Φέντερερ κέρδισε αγώνα από τύχη και την άλλη ότι ξέρεις πως η τύχη παίζει ρόλο. [size=10pt]για να καταλάβω: η τύχη παίζει ρόλο σε όλους εκτός από τον Φέντερερ;;;[/size]
καληνύχτα. σι γιου αύριο
εδω
όταν η μπάλα χτυπάει στο πάνω μέρος του φιλέ, αλλά σκάει μέσα, σημαίνει ότι αν ήταν 2 χιλιοστά πιο κάτω, θα είχε σκάσει στο δικό του τερέν. πες μας τώρα ότι ο Φέντερερ όταν σερβίρει κόβει και αζυμούθιο για να πάει η μπάλα με ακρίβεια χιλιοστού εκεί που θέλει![]()
![]()
.
μάλλον δεν είσαι και πολύ του αθλητισμού, [size=10pt]αλλιώς θα ήξερες ότι ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο σε μερικές (λίγες έστω) περιπτώσεις.[/size] άλλοτε ευνοεί ισχυρούς κι άλλοτε αδυνάτους. δεν λέω ότι συμβαίνει πάντα. ξαναλέω: σε λίγες περιπτώσεις. ρώτα και τον φίλο σου που ασχολείται να στα πει
και φυσικα εδω
[size=10pt]περί κωλοφαρδίας έγραψα εγώ γιατί, αν είδες, κάποια από τα πρώτα σερβίς του χτύπησαν φιλέ, αλλά έσκασαν μέσα.[/size] δεν νομίζω να είναι θέμα εμπειρίας αυτό. και απ' όσο είδα το 2ο σερβίς του Ελβετού ήταν σαφώς πιο ανίσχυρο, ενώ το αντίστοιχο του Αμερικανού ήταν μερικές φορές σχεδόν το ίδιο ισχυρό με το πρώτο του!
προσωπικά, έχω κάτι χρονάκια να δω ολόκληρο αγώνα τένις, αλλά αυτά τα ψιλά παρατήρησα. αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι γνώστες
[size=20pt]ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!![/size]