Νέα

Τellas zisto

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hiroshi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ειναι περιεργο που ολοι κανουν πολυ διαφημιση και απο την αλλη δεν μπορουν να ικανοποιησουν την ζητηση?τοσο μαλακες ειναι?Αν προσπαθησεις να τους καλεσεις μπορει να ακουσεις 30 τραγουδια στην αναμονη και μετα να κλεισεις απο τσαντιλα!περιεργο ειναι που στην κωλο-ελλαδα δεν διατιθεται ακομαι δορυφορικη συνδεση ιντερνετ που σκιζει απο ταχυτητα και τιμες χωρις να χρειαζεται επιγειες υποδομες.
Ειμαι στην hol βλεπε κοκκαλης και ρωσικη μαφια.Οι γραμμες εχουν πολλα προβληματα.Γενικα ολοι ειναι ξεφτιλισμενοι της αρπαχτης.Η HOL μου προτεινε πολλες φορες να κοψει την γραμμη για 20 ημερες και να την αναβαθμισει σε 4MB οποιος τοκανε εχασε την γραμμη και περιμενει στο ακουστικο του τα 4mb.Η κατασταση παροχης ADSL ειναι ενα ΧΑΟΣ.Ολοι οι παροχοι ειναι ελληνικες εταιρειες χωρις κεφαλαια και επιχειρηματικοτητα.Δυστυχως δεν μπαινει στο παιχνιδι ενας δυνατος ξενος να τους γαμισει.

α!μπραβο.....ΚΩΛΟ-ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!γαμω τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΜΑς.....ΟΥΣΤ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Πρώτον για να μην μπερδευόμασ τε.Η Tellas ανήκει κατά το 40% στον ΟΤΕ...
---------------------------------------------------------------------------
Η tellas δεν ανηκει στον ΟΤΕ ανηκαι κατα 50-1 μετοχη στην ΔΕΗ.Το υπολοιπο ανηκει στην ιταλικη wind η οποια ελεγχεται απο την αιγυπτιακη ORASCOM.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Εχω δοκιμασει το δορυφορικο internet περυσι. Φυσικα & εχει απιαστες ταχυτητες, μα φυσικα & ΔΕΝ εχει καθολου ασφαλεια & φυσικα εινα ακομα πανακριβο. Φιλη που ηρθε προσφατα απο Νεα Υορκη μου ελεγε για ταχυτητες των 20Μbs!!! & καθμαστε εδω &  :jerking:

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω δοκιμασει το δορυφορικο internet περυσι. Φυσικα & εχει απιαστες ταχυτητες, μα φυσικα & ΔΕΝ εχει καθολου ασφαλεια & φυσικα εινα ακομα πανακριβο. Φιλη που ηρθε προσφατα απο Νεα Υορκη μου ελεγε για ταχυτητες των 20Μbs!!! & καθμαστε εδω &  :jerking:

Πάντως για Λονδίνο η ταχύτητες είναι σταθερά 8Μbs και πάνε τώρα για ADSL2 που είναι μέχρι 16Mbs.
Εμείς βεβαίως σταθεροί και πρωτοπόροι στην ενδοπαλάμια χειρονομία.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
internet στο κινητο.
Ευχαριστημενος ειμαι καλη ταχυτητα και μονο 2,93/μηνα για απεριοριστη προσβαση(TIM).
Αλλες γνωμες?

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Παιδια εγω εχω Conex 768.Ισχυει οτι κοβουν την γραμμη καθε λιγο και λιγακι για να μην μπορεις να κατεβαζεις συνεχεια και περνας καποιο οριο που αυτοι εχουν?Εγω αφηνω το utorrent ανοιχτο ολο το βραδυ και αρκετα πρωινα το βρισκω να μου εχει πεσει η γραμμη.Τι λετε?

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω εχω tellas εδω και περιπου 1.5 χρονο το μονο προβλημα που ειχα ηταν οταν ειχα προβλημα με το modem το οποιο το αντικατεστησαν δωρεαν φυσικα,απο τοτε ο.κ.
  geo60 αν την ταχυτητα που λες οτι κατεβαζεις τωρα ειναι για κατεβασμα απο site τοτε το ποιο πιθανο δεν φταιει η ταχυτητα σου.
α και μια συμβουλη απο site οταν κατεβαζετε χρεισιμοποιηστε το internet download manager κανει φοβερη δουλεια. π.χ. εγω προχτες πηγα να κατεβασω κατι απο ενα site και δεν επιανα την ταχυτητα που επρεπε και μολις εβαλα αυτο την επιασα και με το παραπανω.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Η λυση ειναι μια SDSL  απο την  Telepassport   την  εχω τωρα και ενα  μιση χρονο κανενα  μα κανενα προβλημα

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τι ειναι το sdsl?εγω ξερω το adsl και το xdsl.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Ειναι ανεξαρτητη γραμη απο τον ΟΤΕ και διατιθεται απο την TELEPASSPORT-LANET με ταχυτητητες απο 256-2048 με δικους τις κομβους

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Μαγκες ειναι το πρωτο μου μηνυμα με τη νεα συνδεση της Τελλας!1 μηνα μου πρηξαν τα παπαρια με την αναμονη και τα κατι ψιλοπροβληματακια -επεσα και σε βλακα τεχνικο-ομως τωρα συνδεθηκα και ειναι ολα οκ!η ταχυτητα φαινεται σφαιρα!by the way πειτε και κανενα σαιτ που μετραει ταχθτητες να σας πω ακριβως!

Tip για Τελλας  Το τηλ κεντρο ειναι για τον πουτσο!ειδιακ για τεχνικο τμημα μπορει να κανεις και 1 ωρα αναμονη(το χω παθει :headbang:)Παιζει ομως το καλο οτι ειναι 24h οποτε προτιματε τις κουλες ωρες μετα τις 12 που εχει μηδενικη αναμονη και ειναι κυριλε! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom