FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
που τη βρίσκουμε;;Σαντυ the best
Πραγματικά καλό. Πώς επικοινωνούμε;tο προκοιλάκι της είναι χαριτωμένο και μουτζέ
Αυτη δεν είναι που σο dating εγραφε "ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" .... και μετα εξαφανιζόλ?Σαντυ the best
φιλε αυτη ειναι η σαντυ η΄ η ευα η γνωστη της αγκυρας; παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη σιγουρα υπαρχουν ομορφες τρανς και τραβεστι ..οσο εξιδικευεται η επιστημη της πλαστικης τοσο τελειοτερα αποτελεσματα θα βλεπουμε...βεβαια στο θεμα τρανς (αλλα εγχειρισμενες) πρωτες ειναι η χαρα η βικυ και η μυρτω τωρα σε μη εγχειρισμενες θα μπορουσες να πεις πως η αλυσσα καπως εχει ξεφυγει λιγο απο τα αντρικα χαρακτιριστικα (παντα η γνωμη μου ειναι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και σωστο)εξαφανιζολ εμφανιζολ απλα ειναι απιστευτη
φιλε αυτη ειναι η σαντυ η΄ η ευα η γνωστη της αγκυρας; παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη σιγουρα υπαρχουν ομορφες τρανς και τραβεστι ..οσο εξιδικευεται η επιστημη της πλαστικης τοσο τελειοτερα αποτελεσματα θα βλεπουμε...βεβαια στο θεμα τρανς (αλλα εγχειρισμενες) πρωτες ειναι η χαρα η βικυ και η μυρτω τωρα σε μη εγχειρισμενες θα μπορουσες να πεις πως η αλυσσα καπως εχει ξεφυγει λιγο απο τα αντρικα χαρακτιριστικα (παντα η γνωμη μου ειναι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και σωστο)
καλα ρε φιλε, σε thread για ομορφες τρανς ρωτας αν ξερουμε τιποτα για αυτο το μπάζο?γι αυτην ξερουμε κατι?
πριν μερικές μέρες πέρασα βόλτα από Συγγρού...2.30 περίπου...βλέπω την τάνια κέλλυ με ένα φόρεμα, σκέτη κάβλα... πήγαμε σπίτη της για 60€..πιστεύω πως είναι από τις πιο όμορφες τρανσ ελληνίδες...άνετα έκανε tour εξωτερικό...έχει βέβαια ένα πρόβλημα συμπεριφοράς..είναι κάπως σνομπ..
Με τη σειρά μου επιβεβαιώνω πλήρως τα προαναφερθέντα του JOHN MARIKOU. Πράγματι η Τάνια είναι πολύ όμορφη και σέξυ... Τώρα όσο αφορά τον χαρακτήρα της δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ολοκληρωμένη. Πάντως έναν "σνομπισμό" αλλά και μία έπαρση την έχει. Ίσως η εμφάνισή της, η καλλιτεχνική της υπόσταση στο drag show την έχουν κάνει έτσι ολίγον σνομπ. Πάντως πέρα από οποιαδήποτε σχόλια είναι πάρα πολύ όμορφη.
πριν μερικές μέρες πέρασα βόλτα από Συγγρού...2.30 περίπου...βλέπω την τάνια κέλλυ με ένα φόρεμα, σκέτη κάβλα... πήγαμε σπίτη της για 60€..πιστεύω πως είναι από τις πιο όμορφες τρανσ ελληνίδες...άνετα έκανε tour εξωτερικό...έχει βέβαια ένα πρόβλημα συμπεριφοράς..είναι κάπως σνομπ..