kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
τι λες ρε μαν; φυσικα.....ο καλος ο μυλος.....
πρωτα βυζοθηλασμα μετα γλειφομουνι κ μετα γλυφοκωλαδα
τι λες ρε μαν; φυσικα.....ο καλος ο μυλος.....
Απο τις πολλες χυλοπιτες, ορισμενοι δεν αντεχουν την απορριψη, οποτε με το να φερθουν ασχημα νομιζουν οτι περισωζουν κατι απο την αντρικη τους τιμη (λεμε τωρα..)
Απο τις πολλες χυλοπιτες, ορισμενοι δεν αντεχουν την απορριψη, οποτε με το να φερθουν ασχημα νομιζουν οτι περισωζουν κατι απο την αντρικη τους τιμη (λεμε τωρα..)
Γυρισες καλο μου?? :-*Απο τις πολλες χυλοπιτες, ορισμενοι δεν αντεχουν την απορριψη, οποτε με το να φερθουν ασχημα νομιζουν οτι περισωζουν κατι απο την αντρικη τους τιμη (λεμε τωρα..)
Αυτο το εχουμε ξαναπει...στη γλυφοκολαδα ειναι ολα ωραια μεχρι να συναντησεις το πρωτο μαλτιζερς...πρωτα βυζοθηλασμα μετα γλειφομουνι κ μετα γλυφοκωλαδα
Αυτο το εχουμε ξαναπει...στη γλυφοκολαδα ειναι ολα ωραια μεχρι να συναντησεις το πρωτο μαλτιζερς...
Και τη γυναίκα του bbwως υποστρατηγος μιλωντας οτι κινειται εκτελειται
ειμαι με τον λακι εδω 100 τα εκατο.....το πολυ πολυ της αγοραζεις ενα εισιτηριο απο το περιπτερο ως τζεντλεμανΜε posts σαν αυτό , επαληθεύεις ότι είσαι μπάζο και σκουπίδι.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
Αλλα όταν κάποιος δεν αρέσει σε κάποια και δεν τον γουστάρει
ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Αν κάποια δίνει τηλεφωνάκια
και βγαίνει με κάποιους
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ... ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ
και τους το παίζει "φίλη"
τότε είναι ΚΑΡΙΟΛΑΚΙ ...
Οπότε το να την παρατήσουν
και να μην την κεράσουν
είναι αυτό που της αξίζει.
Και οι μπουνιές θα της άξιζαν , αλλά
γίνεται ... ποινικό το ζήτημα ....
οπότε πάει μακρυά ...
Δε φανταζεσαι ποσο με τιμα το να με θεωρεις εσυ μπαζο κ σκουπιδι!!!Με posts σαν αυτό , επαληθεύεις ότι είσαι μπάζο και σκουπίδι.
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
και βγαίνει με κάποιους
τότε είναι ΚΑΡΙΟΛΑΚΙ ...
Οπότε το να την παρατήσουν
και να μην την κεράσουν
είναι αυτό που της αξίζει.
Και οι μπουνιές θα της άξιζαν , αλλά
γίνεται ... ποινικό το ζήτημα ....
οπότε πάει μακρυά ...
Δεν μπορω να κρινω.ΑΝ την παρατησες μονο και μονο επειδη δεν θα γαμουσες το θεωρω λαθος.ΑΝ την παρατησες επειδη σου εδειχνε με τη συμπεριφορα της οτι ο μονος λογος που ηρθε για μπανιο ηταν να περασει μια μερα τζαμπα στην παραλια τοτε καλα εκανες.Ξεκαθαρα ειναι θεμα συμπεριφορας και οχι αν θα γαμουσες η οχι.
Με posts σαν αυτό , επαληθεύεις ότι είσαι μπάζο και σκουπίδι.
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
και βγαίνει με κάποιους
τότε είναι ΚΑΡΙΟΛΑΚΙ ...
ναι ματακια μου :-*Γυρισες καλο μου?? :-*
το μαλτιζερς ειναι καλα. αν εχει φαει φασολακια λαδερα θα συναντησεις σαπουνοχαλβαΑυτο το εχουμε ξαναπει...στη γλυφοκολαδα ειναι ολα ωραια μεχρι να συναντησεις το πρωτο μαλτιζερς...
Αυτο το εχουμε ξαναπει...στη γλυφοκολαδα ειναι ολα ωραια μεχρι να συναντησεις το πρωτο μαλτιζερς...
Οφειλω να πω οτι ετσι οπως το παρουσιασε και εγω τεινω προς την αποψη του Λακη.Ισχυει οτι αν σε μια γυναικα δεν αρεσει καποιος δεν δινει τηλεφωνο και σιγουρα δεν παει μαζι του για μπανιο.Αφηνω ομως το περιθοριο για τις φορες που μπορει να της αρεσει ρε αδερφε εμφανισιακα αλλα μετα οταν βγουν να την ξενερωσει με αλλα πραγματα.ειμαι με τον λακι εδω 100 τα εκατο.....το πολυ πολυ της αγοραζεις ενα εισιτηριο απο το περιπτερο ως τζεντλεμαν
μαζι δεν ησασταν ρε αλητη;Γυρισες καλο μου?? :-*
:-* :-* :-* :-*ναι ματακια μου :-*