Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
κατωτερες του μπος να εξηγουμαστε
Δε ξερω,εχω ενδοιασμους. Απο την αλλη εχω γνωρισει κατι τυπισες που ανετα θα της παραταγα στην αθηνων λαμιας στη μεση του πουθενα γυμνες και χωρις τηλεφωνο.

Επισκέπτης
Ε βγηκες μαζι της.Δεν σου υπεγραψε συμβολαιο οτι θα γαμησεις.Μια γνωηστη σου αν βγαινατε μαζι θα την αφηνες να παρει ταξι?

Άλλο φίλη από παλιά ή πρώην.
Εκεί ναι.
Και κερνάμε και την κουβαλάμε.

Αλλά την πρώην τη γαμάγαμε παλιά
και η παλιά φίλη , μπορεί να ήταν συμμαθήτρια στο νηπιαγωγείο.
Αυτές τις σέβομαι.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΝΥΧΤΑ ή ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
να σου το παίξει ... "φίλη"
και να θέλει σέβας.

Κλωτσιές ναι.
Σεβασμό ΟΧΙ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Άλλο φίλη από παλιά ή πρώην.
Εκεί ναι.
Και κερνάμε και την κουβαλάμε.

Αλλά την πρώην τη γαμάγαμε παλιά
και η παλιά φίλη , μπορεί να ήταν συμμαθήτρια στο νηπιαγωγείο.
Αυτές τις σέβομαι.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΝΥΧΤΑ ή ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
να σου το παίξει ... "φίλη"
και να θέλει σέβας.

Κλωτσιές ναι.
Σεβασμό ΟΧΙ.
Πολυ συγκεκριμενο το κανεις.Αν σου φερθει σκαρτα να την παρατησεις ετσι οπως ειναι.Εγω μιλαω για την κοινη την κοπελιτσα που απλα δεν σου εκατσε εκεινη την ωρα.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Πολυ συγκεκριμενο το κανεις.Αν σου φερθει σκαρτα να την παρατησεις ετσι οπως ειναι.Εγω μιλαω για την κοινη την κοπελιτσα που απλα δεν σου εκατσε εκεινη την ωρα.
εγω που πιστευω πως οτι και να ειναι πρεπει να την πας σπιτι της ειμαι πολυ οφ?
δεν θα το κανεις γιαυτην. για σενα θα το κανεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντος για τις περισσοτερες γκομενες το αμαξι ειναι σαν ''αφροδισιακο''...(εκτος αν βρομαει ψαριλα και κοπρια)...ποτε δε ξερεις τι μπορει να κερδισεις αν την πας σπιτι της...εγω λιγες φορες εχω χασει την ωρα μου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγω που πιστευω πως οτι και να ειναι πρεπει να την πας σπιτι της ειμαι πολυ οφ?
δεν θα το κανεις γιαυτην. για σενα θα το κανεις.
Οχι.Για εκεινη θα το κανεις.Δεν εισαι οφφ,καλα λες...το ανθρωπινο ειναι οτι αν σου φερθικε σωστα να την πας σπιτι της αντι να την παρατησεις μεσα στη μαυρη νυχτα.Αλλα το κανεις για να τη διευκολυνεις.Οχι για να νιωσεις καλα.Σπιτι της την πηγες.Δεν της εδωσες και το νεφρο σου.

Επισκέπτης

Αν υπάρχει προοπτική να τον φάει σε επόμενο ραντεβού, οκ , το παίζεις καλός.

Αλλά αν είναι μαλακισμένη, σου έχει δώσει το τηλέφωνό της σε μπαρ στις 04.55
και πάτε για μπάνιο  με το αμάξι σου
σου πει μαλακίες και ότι ... "δεν σε βλέπει ερωτικά"
τότε ... της αξίζει να την αφήσεις στην παραλία της σαρωνίδας
να γυρίσει με λεωφορεία .... στην αθήνα ... ας πρόσεχε ....

(το έχω κάνει).

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ρε μαν, τι λες; Ο άντρας είναι άντρας και τιμάει τ' αρχίδια του. Ακόμα και σκάρτα να σου φερθεί κάποια δεν θα σαπίσουν τ' αρχίδια σου να φερθείς αντρίκια. Αν ζυγίζεις τις γυναίκες με το "μου έκατσε ή δεν μου έκατσε", με το "μου φέρθηκε έτσι ή μου φέρθηκε αλλιώς", έχεις πρόβλημα. Αντρική τιμή, συμπεριφορά και μπέσα ρε, δεν μετριούνται και δεν ζυγίζονται.

Επισκέπτης
Οχι.Για εκεινη θα το κανεις.Δεν εισαι οφφ,καλα λες...το ανθρωπινο ειναι οτι αν σου φερθικε σωστα να την πας σπιτι της αντι να την παρατησεις μεσα στη μαυρη νυχτα.Αλλα το κανεις για να τη διευκολυνεις.Οχι για να νιωσεις καλα.Σπιτι της την πηγες.Δεν της εδωσες και το νεφρο σου.

Κι αυτή μία πίπα παίρνει.
Δεν δίνει νεφρό.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

(το έχω κάνει).

εισαι punisher  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

(το έχω κάνει).
Δε ξερω.Μπορει ναι μπορει οχι.Μπορει απλα να αποφασησε τελικα οτι δεν της κανεις.Μπορει απλα να ηταν καριολα και να ηθελε να την πας βολτα και να την κερασεις και κανενα καφε.Δε μπορω να κρινω.Ο καθενας κανει οπως κρινει.Εγω και να μην την γαμουσα αν εκρινα οτι η συμπεριφορα της ηταν καλη και οτι απλα δεν της γυαλισα θα την πηγαινα σπιτι της.Προσωπικες επιλογες ειναι αυτα.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
οταν λεω το κανεις για σενα εννοω οχι για να γαμησεις σε επομενο ραντεβου. εννοω το κανεις επειδη αυτο ειναι το σωστο. για να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου. ειναι μεγαλη καφριλα να αφηνεις κοπελα στην ερημια η στη μαυρη νυχτα απλα επειδη δεν τη γαμησες

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μαν, τι λες; Ο άντρας είναι άντρας και τιμάει τ' αρχίδια του. Ακόμα και σκάρτα να σου φερθεί κάποια δεν θα σαπίσουν τ' αρχίδια σου να φερθείς αντρίκια. Αν ζυγίζεις τις γυναίκες με το "μου έκατσε ή δεν μου έκατσε", με το "μου φέρθηκε έτσι ή μου φέρθηκε αλλιώς", έχεις πρόβλημα. Αντρική τιμή, συμπεριφορά και μπέσα ρε, δεν μετριούνται και δεν ζυγίζονται.
Απο τις πολλες χυλοπιτες, ορισμενοι δεν αντεχουν την απορριψη, οποτε με το να φερθουν ασχημα νομιζουν οτι περισωζουν κατι απο την αντρικη τους τιμη (λεμε τωρα..) :jerking:

Επισκέπτης
Δε ξερω.Μπορει ναι μπορει οχι.Μπορει απλα να αποφασησε τελικα οτι δεν της κανεις.Μπορει απλα να ηταν καριολα και να ηθελε να την πας βολτα και να την κερασεις και κανενα καφε.Δε μπορω να κρινω.Ο καθενας κανει οπως κρινει.Εγω και να μην την γαμουσα αν εκρινα οτι η συμπεριφορα της ηταν καλη και οτι απλα δεν της γυαλισα θα την πηγαινα σπιτι της.Προσωπικες επιλογες ειναι αυτα.

Μη μιλάς γενικά.

Πες μου αν θεωρείς ότι έκανα λάθος με το παραπάνω.

Είναι πραγματική ιστορία.

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΒΛΩΝΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΕΚΕΙ.

Όπως τις άλλες που παρατήσαμε στο κλαμπ στη Χαλκίδα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μη μιλάς γενικά.

Πες μου αν θεωρείς ότι έκανα λάθος με το παραπάνω.

Είναι πραγματική ιστορία.

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΒΛΩΝΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΕΚΕΙ.

Όπως τις άλλες που παρατήσαμε στο κλαμπ στη Χαλκίδα.
Δεν μπορω να κρινω.ΑΝ την παρατησες μονο και μονο επειδη δεν θα γαμουσες το θεωρω λαθος.ΑΝ την παρατησες επειδη σου εδειχνε με τη συμπεριφορα της οτι ο μονος λογος που ηρθε για μπανιο ηταν να περασει μια μερα τζαμπα στην παραλια τοτε καλα εκανες.Ξεκαθαρα ειναι θεμα συμπεριφορας και οχι αν θα γαμουσες η οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom