brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
θ'ανέβει κι αυτή κάποια στιγμή να φάει πούτσα από παπαζόλη όλες οι χοντρές το κάνουν ;)
θ'ανέβει κι αυτή κάποια στιγμή να φάει πούτσα από παπαζόλη όλες οι χοντρές το κάνουν ;)
οχι μαν δεν αξιζει....καλυτερα να το λυτρωσεις πατωντας το με την ροδα σου
Μετακόμισες έμαθα?ταλαιπωρείται το ζωντανό με τον μαλάκα το πονάει η καρδιά μου αλλά ποιός πληρώνει καινούριο προφυλακτήρα μετά :'(
οχι ξαναπεσε δεν φτασαμε ακομηΣτο τσατ,βρίσκομαι...;
οχι ξαναπεσε δεν φτασαμε ακομη
οχι ξαναπεσε δεν φτασαμε ακομη
Ηταν ωραιο..Ναι γέλα με τις μλκς του γλίτσα...
Ηταν ωραιο..
Ετσι οπως ειμαι ανυμπορος θα με γλυκανει με το σεξ και οταν δε θα προσεχω θα μου παρει τα λευτα τα κλειδια του αυτοκινητου και τα ουισκια μου και θα την κανει με ελαφρα ενω εγω θα νομιζω οτι ετοιμαζεται για δευτερο γυρωαντε καλεσε καμια γκομενα σπιτι θα παθεις υπερβολικη δοση μπου.κομ
Ετσι οπως ειμαι ανυμπορος θα με γλυκανει με το σεξ και οταν δε θα προσεχω θα μου παρει τα λευτα τα κλειδια του αυτοκινητου και τα ουισκια μου και θα την κανει με ελαφρα ενω εγω θα νομιζω οτι ετοιμαζεται για δευτερο γυρω
Εχω αλλα μεχρι να το πιασω αυτη θα εχει φτασει 3 σπιτια μακρια...Βεβαια μπορω να παραγκειλω καμια bondage τυπησα και να την βαλω να δεθει και να φορεσει κολαρω που φτανει αντε μεχρι 2 μετρα απο μεναδν εχεις κανα μπαστουνακι να της δωσεις καμια καρπαζια αν επιχειρησει τιποτα τετοιο τυπε?
Εχω αλλα μεχρι να το πιασω αυτη θα εχει φτασει 3 σπιτια μακρια...Βεβαια μπορω να παραγκειλω καμια bondage τυπησα και να την βαλω να δεθει και να φορεσει κολαρω που φτανει αντε μεχρι 2 μετρα απο μενα
Καληνυχτα μαν.Εγω αυριο κοβω αντιβιωση και θα κανω παρτυ με ουζα και τσιπουρααντε μαν κλεινω παω για νανι εχουμε να και παμε εφορια αυριο στις 8
ΟΌχι να μας πεις τις δικές σου απόψεις.. Φίλες δεν έχεις εσύ που ψάχνουν το φραγκάτο υπερ-γκόμενο... όταν τον βρουν με 1002 τερτίπια τον κουκουλώνουν και μετά το παίζουν οι γκόμενες οι δύσκολες, που νομίζουν ότι είναι απόγονοι της Αφροδίτης της Μήλου?
Μη δίνεις συγχαρητήρια σε απόψεις διαφορετικές από τη δική σου, ok, αλλά άσε τις ειρωνείες και τις μαγκιές...
Δεν ξέρω. Εγω βλέπω οτι πατρεύονται για λάθος λόγους και με λάθος ανθρωπους και μετα τραβιουνται απο δω και απο κει σαν παρταλια ζητωντας αγάπες έρωτες και την πληρωνουν τα παιδια για τους εγωιστές και ασυνείδητους γονειςτι πρεπει να κανουν ? πες μας να μαθουμε
ο λακης εχει τα φραγκακια να πηδαει καμμια εγχωρια η μη κ κανει τα δικα του εδω , σου λεει θα τσαντιστει καμιά να αποδειξει την αλήθεια κ θα φαμε κ μεις αν ειναι καμια καλη.νομιζε οτι ειμαστε τα γατακια του κυκλου του ο λακης τα γεματα ανασφαλειες..έλα ρε... το αξίωμα του λάκη για τα μπάζα ισχύει
αυτές το παίζουν γκόμενες
εμείς το παίζουμε κυνηγοί σε site για μπουρδέλα!
να λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα
+ και στα δύο παραπάνω ποστς.