Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι μαν δεν αξιζει....καλυτερα να το λυτρωσεις πατωντας το με την ροδα σου

ταλαιπωρείται το ζωντανό με τον μαλάκα το πονάει η καρδιά μου αλλά ποιός πληρώνει καινούριο προφυλακτήρα μετά :'(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο τσατ,βρίσκομαι...;  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αντε καλεσε καμια γκομενα σπιτι θα παθεις υπερβολικη δοση μπου.κομ  :grin: :grin: :grin:
Ετσι οπως ειμαι ανυμπορος θα με γλυκανει με το σεξ και οταν δε θα προσεχω θα μου παρει τα λευτα τα κλειδια του αυτοκινητου και τα ουισκια μου και θα την κανει με ελαφρα ενω εγω θα νομιζω οτι ετοιμαζεται για δευτερο γυρω  :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ετσι οπως ειμαι ανυμπορος θα με γλυκανει με το σεξ και οταν δε θα προσεχω θα μου παρει τα λευτα τα κλειδια του αυτοκινητου και τα ουισκια μου και θα την κανει με ελαφρα ενω εγω θα νομιζω οτι ετοιμαζεται για δευτερο γυρω  :2funny: :2funny:

δν εχεις κανα μπαστουνακι να της δωσεις καμια καρπαζια αν επιχειρησει τιποτα τετοιο τυπε? :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δν εχεις κανα μπαστουνακι να της δωσεις καμια καρπαζια αν επιχειρησει τιποτα τετοιο τυπε? :grin: :grin:
Εχω αλλα μεχρι να το πιασω αυτη θα εχει φτασει 3 σπιτια μακρια...Βεβαια μπορω να παραγκειλω καμια bondage τυπησα και να την βαλω να δεθει και να φορεσει κολαρω που φτανει αντε μεχρι 2 μετρα απο μενα  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εχω αλλα μεχρι να το πιασω αυτη θα εχει φτασει 3 σπιτια μακρια...Βεβαια μπορω να παραγκειλω καμια bondage τυπησα και να την βαλω να δεθει και να φορεσει κολαρω που φτανει αντε μεχρι 2 μετρα απο μενα  :rockon: :rockon: :rockon:

αντε μαν κλεινω παω για νανι εχουμε να και παμε εφορια αυριο στις 8  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι να μας πεις τις δικές σου απόψεις.. Φίλες δεν έχεις εσύ που ψάχνουν το φραγκάτο υπερ-γκόμενο... όταν τον βρουν με 1002 τερτίπια τον κουκουλώνουν και μετά το παίζουν οι γκόμενες οι δύσκολες, που νομίζουν ότι είναι απόγονοι της Αφροδίτης της Μήλου?

Μη δίνεις συγχαρητήρια σε απόψεις διαφορετικές από τη δική σου, ok, αλλά άσε τις ειρωνείες και τις μαγκιές...
Ο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι πρεπει να κανουν ? πες μας να μαθουμε
Δεν ξέρω. Εγω βλέπω οτι πατρεύονται για λάθος λόγους και με λάθος ανθρωπους και μετα τραβιουνται απο δω και απο κει σαν παρταλια ζητωντας αγάπες έρωτες και την πληρωνουν τα παιδια για τους εγωιστές και ασυνείδητους γονεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
έλα ρε... το αξίωμα του λάκη για τα μπάζα ισχύει
αυτές το παίζουν γκόμενες
εμείς το παίζουμε κυνηγοί σε site για μπουρδέλα!

να λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα :2funny:
ο λακης εχει τα φραγκακια να πηδαει καμμια εγχωρια η μη κ κανει τα δικα του εδω , σου λεει θα τσαντιστει καμιά να αποδειξει την αλήθεια κ θα φαμε κ μεις αν ειναι καμια καλη.νομιζε οτι ειμαστε τα γατακια του κυκλου του ο λακης τα γεματα ανασφαλειες.. :sunglasses: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
+ και στα δύο παραπάνω ποστς.

Stories