Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.461
- Πόντοι
- 12.756
φίλε ο νικ ήταν τεμπέλης εγώ είμαι πιο σχολαστικός και η τύχη πάντα βοηθάει![]()
Μην παιζεις με την τυχη σου αλβανε
φίλε ο νικ ήταν τεμπέλης εγώ είμαι πιο σχολαστικός και η τύχη πάντα βοηθάει![]()
επισης εχεις και υψηλα ισταμενους φιλους
επισης εχεις και υψηλα ισταμενους φιλους
ειμαστε σαν τους παοκτζηδες στην σαλονικη σ αυτο το σαιτδεν το έκρυψα ποτέ αυτό![]()
δεν το έκρυψα ποτέ αυτό![]()
ενα πμ δρομος εισαι![]()
![]()
θα κανεις πλατες στον Αλβανο ? , θα φερει παρεα ?![]()
![]()
Αλβανακια που πατε 10 μαζι για μπουγιο , ελατε για πουτσο , εχει για ολους σας
ενα πμ δρομος εισαι
μετα θα ειμαι ενα νανοσεκοντ απο το κωλο σου ;)
μην μπλεκεσαι στην κουβεντα για να σωσεις τον αλβανο , κανε παραπερα μωρη βελετζα
ισα μωρη καριολαμετα θα ειμαι ενα νανοσεκοντ απο το κωλο σου ;)
μην μπλεκεσαι στην κουβεντα για να σωσεις τον αλβανο , κανε παραπερα μωρη βελετζα
στο παρελθόν ήσουν ανυποψίαστος και υπήρξες εξαιρετικά απρόσεκτος![]()
Μη λές τέτοια και με αηδιάζεις,τρωώ και παγώτο μπισκότο. :SΜου εδωσε ιδεα ο βατραχος. Θα σε λεω μπισκοτακι :-*
ισα μωρη καριολα
Μη λές τέτοια και με αηδιάζεις,τρωώ και παγώτο μπισκότο. :S
θα σου κοψω το παπαρι και θα το ταισω στο μποςισα θα σε γαμησω , οπως γουσταρεις , ισα και μεσα και τα χυσα ;)
Εσύ μπορεί,εγώ όχι είμαι βράχος. ;)Διαβήτη θα παθεις βρε μαλακα![]()
μαλακα μπαρο 200 κιλα εχεις γινει,σε ειδα με τον μπος,τι τρως ρε μαλακα ολη την ωρα κουραδα;Μη λές τέτοια και με αηδιάζεις,τρωώ και παγώτο μπισκότο. :S
Εσύ μπορεί,εγώ όχι είμαι βράχος. ;)
οχι μαν δεν αξιζει....καλυτερα να το λυτρωσεις πατωντας το με την ροδα σουθυμάσαι που έφτιαχνες κάτι μαλακίες γλυκά και μετά ανέβαζες φωτο ;) αξίζει το μπος να έχει τέτοιον πανίβλακα για αφεντικό σε ρωτάω σοβαρά τώρα ;)
Όχιμαλακα μπαρο 200 κιλα εχεις γινει,σε ειδα με τον μπος,τι τρως ρε μαλακα ολη την ωρα κουραδα;
Όχιθυμάσαι που έφτιαχνες κάτι μαλακίες γλυκά και μετά ανέβαζες φωτο ;) αξίζει το μπος να έχει τέτοιον πανίβλακα για αφεντικό σε ρωτάω σοβαρά τώρα ;)