Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Αν ο πατέρας κάποιου πάθει έμφραγμα, θα τον βάλει στην Εντατική και θα δώσει φακελάκι στο Γιατρό και στη Νοσοκόμα να τον προσέξουν ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ, στη συνέχεια θα πάει στο παρεκκλήσι και θα ανάψει κερί. Οποία Υποκρισία! Αν έχεις τα κότσια προσευχήσου, μόνο. Η πίστη κουνάει βουνά, ένα έμφραγμα δεν θα γιατρέψει?

θέλεις να τονίσεις την υποκρισία που υπάρχει;;;
καλώς ήλθες στον κόσμο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το ξερω.
Είπα έτσι κάνουν και τέρμα.
το γκουγκλ ολο μαλακιες λεει....Η Μερέντα είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού ανάμεσα στους οικισμούς Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Καλύβια Θορικού, Πόρτο Ράφτη και Κουβαράς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
δηλαδή όποιος δεν ακολουθεί την χρισταιανική πίστη σε όλη την γκάμα της ζωής του δεν δικαιούται να λέει πως είναι χριστιανός;
την ανθρώπινη αδυναμία δεν την λαμβάνεις υπόψη σου;

Υπάρχουν αδυναμίες και αδυναμίες. Αν ας πούμε δεν ελεήσεις κάποιον ζητιάνο, ο οποίος είναι πιθανόν απατεώνας, δεν νομίζω να σε καταδικάσει ο Θεός. Αν πηδάς πουτάνες, ναι είναι ρητή απαγόρευση, θα πας στην κόλαση. Αν νομίζεις ότι έχω άδικο, ρώτα Ιερέα (αυτό έκανα εγώ). Δεν του είπα για μένα, του πούλησα φούμαρα ότι ένας φίλος μου που ντρεπόταν για την κατάντια του με έβαλε να ρωτήσω για το θέμα κλπ. Πες μου τι θα σου απαντήσει, ίσως έχω άδικο, αλλά που ξέρεις, μπορεί να λέω και αλήθεια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.366
Πόντοι
12.756
το γκουγκλ ολο μαλακιες λεει....Η Μερέντα είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού ανάμεσα στους οικισμούς Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Καλύβια Θορικού, Πόρτο Ράφτη και Κουβαράς

URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Υπάρχουν αδυναμίες και αδυναμίες. Αν ας πούμε δεν ελεήσεις κάποιον ζητιάνο, ο οποίος είναι πιθανόν απατεώνας, δεν νομίζω να σε καταδικάσει ο Θεός. Αν πηδάς πουτάνες, ναι είναι ρητή απαγόρευση, θα πας στην κόλαση. Αν νομίζεις ότι έχω άδικο, ρώτα Ιερέα (αυτό έκανα εγώ). Δεν του είπα για μένα, του πούλησα φούμαρα ότι ένας φίλος μου που ντρεπόταν για την κατάντια του με έβαλε να ρωτήσω για το θέμα κλπ. Πες μου τι θα σου απαντήσει, ίσως έχω άδικο, αλλά που ξέρεις, μπορεί να λέω και αλήθεια.

το ποιός θα πάει στην κόλαση και ποιός όχι δεν το κρίνουν οι ιερείς ξέρεις

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

υπάρχει και κατάλογος για αδυναμίες και αμαρτίες;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom