Το ξερω.εσυ που ξερεις τι κανουν ?
Είπα έτσι κάνουν και τέρμα.
Το ξερω.εσυ που ξερεις τι κανουν ?
πίνατ μπάτερ
Θα φάω μαγκνουμ να γλύψω και το σοκολατάκι.τι θα φας τελικά μ'ενδιαφέρει να μάθω
Το ξερω.
Το ξερω.
Αν ο πατέρας κάποιου πάθει έμφραγμα, θα τον βάλει στην Εντατική και θα δώσει φακελάκι στο Γιατρό και στη Νοσοκόμα να τον προσέξουν ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ, στη συνέχεια θα πάει στο παρεκκλήσι και θα ανάψει κερί. Οποία Υποκρισία! Αν έχεις τα κότσια προσευχήσου, μόνο. Η πίστη κουνάει βουνά, ένα έμφραγμα δεν θα γιατρέψει?
Το ξερω.
το γκουγκλ ολο μαλακιες λεει....Η Μερέντα είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού ανάμεσα στους οικισμούς Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Καλύβια Θορικού, Πόρτο Ράφτη και ΚουβαράςΤο ξερω.
δηλαδή όποιος δεν ακολουθεί την χρισταιανική πίστη σε όλη την γκάμα της ζωής του δεν δικαιούται να λέει πως είναι χριστιανός;
την ανθρώπινη αδυναμία δεν την λαμβάνεις υπόψη σου;
Τον έκοψες.Αλίντισα σ' αρέσουν οι πούτσες με περιτομή ή χωρίς;
Θα φάω μαγκνουμ να γλύψω και το σοκολατάκι.
το γκουγκλ ολο μαλακιες λεει....Η Μερέντα είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού ανάμεσα στους οικισμούς Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Καλύβια Θορικού, Πόρτο Ράφτη και Κουβαράς
Μεγάλη καθαρή και χοντρή να'ναι και ας έχει και ψυχολογικά δεν με ενδιαφέρει.Αλίντισα σ' αρέσουν οι πούτσες με περιτομή ή χωρίς;
σαν κοπριά είναι αυτή η μαλακία ρε
Μεγάλη καθαρή και χοντρή να'ναι και ας έχει και ψυχολογικά δεν με ενδιαφέρει.
Υπάρχουν αδυναμίες και αδυναμίες. Αν ας πούμε δεν ελεήσεις κάποιον ζητιάνο, ο οποίος είναι πιθανόν απατεώνας, δεν νομίζω να σε καταδικάσει ο Θεός. Αν πηδάς πουτάνες, ναι είναι ρητή απαγόρευση, θα πας στην κόλαση. Αν νομίζεις ότι έχω άδικο, ρώτα Ιερέα (αυτό έκανα εγώ). Δεν του είπα για μένα, του πούλησα φούμαρα ότι ένας φίλος μου που ντρεπόταν για την κατάντια του με έβαλε να ρωτήσω για το θέμα κλπ. Πες μου τι θα σου απαντήσει, ίσως έχω άδικο, αλλά που ξέρεις, μπορεί να λέω και αλήθεια.
Υπάρχουν αδυναμίες και αδυναμίες. Αν ας πούμε δεν ελεήσεις κάποιον ζητιάνο, ο οποίος είναι πιθανόν απατεώνας, δεν νομίζω να σε καταδικάσει ο Θεός. Αν πηδάς πουτάνες, ναι είναι ρητή απαγόρευση, θα πας στην κόλαση. Αν νομίζεις ότι έχω άδικο, ρώτα Ιερέα (αυτό έκανα εγώ). Δεν του είπα για μένα, του πούλησα φούμαρα ότι ένας φίλος μου που ντρεπόταν για την κατάντια του με έβαλε να ρωτήσω για το θέμα κλπ. Πες μου τι θα σου απαντήσει, ίσως έχω άδικο, αλλά που ξέρεις, μπορεί να λέω και αλήθεια.
σε βλεπω ;)πας για νέο βατερλώ καλά κάνεις και βάζεις τελεία ;)
το ποιός θα πάει στην κόλαση και ποιός όχι δεν το κρίνουν οι ιερείς ξέρεις
σε βλεπω ;)