life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ακολουθείς αυτό που σε βολεύει
Ετυχε ρε μαν......Περνουσαμε απ το ιδιο στενο
ακολουθείς αυτό που σε βολεύει
χέζω στο στόμα σου και κολλάνε οι φλούδες από τα φασόλια που δεν χωνεύτηκαν καλά στα δόντια σου
Ξερεις οτι στην Ιταλία οι μαμαδες υποχρεωτικά ταιζουν τα παιδάκια νουτέλα ετσι?Κι εμενα.
Υπερβολικά γλυκιά γεύση και αρωματικές ύλες που σκεπάζουν τα αρώματα του φουντουκιού. ;)
χέζω στο στόμα σου και κολλάνε οι φλούδες από τα φασόλια που δεν χωνεύτηκαν καλά στα δόντια σου
Δεν ξερω...εγω δεν ειμαι χριστιανος...δεν ακολουθω τιποτα..αλλα οταν μιλαμε για κατι να το μιλαμε οπως πρεπει οχι οπως θελουμε.Ειναι σα να παιζεις μπαλα και να μην εφαρμωζεις το οφσαιντ επειδη δε σε συμφερει.Εγω ακολουθω τιs αδυναμιεs.......Αμαρτανω ???
Ξερεις οτι στην Ιταλία οι μαμαδες υποχρεωτικά ταιζουν τα παιδάκια νουτέλα ετσι?
Σοβαρά είναι απαραίτητο
ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί, τόσο απλό είναι ;)
Σπαστική κολίτιδα λέγεται
Σπαστική κολίτιδα λέγεται
Αν ο πατέρας κάποιου πάθει έμφραγμα, θα τον βάλει στην Εντατική και θα δώσει φακελάκι στο Γιατρό και στη Νοσοκόμα να τον προσέξουν ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ, στη συνέχεια θα πάει στο παρεκκλήσι και θα ανάψει κερί. Οποία Υποκρισία! Αν έχεις τα κότσια προσευχήσου, μόνο. Η πίστη κουνάει βουνά, ένα έμφραγμα δεν θα γιατρέψει?
Αλήθεια ετσι κάνουνεσυ που το ξερεις ?
κι επειδή δεν το κάνει τι σημαίνει ρε φίλε ότι δεν πιστεύει? ή ότι δεν είναι 100% σίγουρος?
Αλήθεια ετσι κάνουν
Εσύ μεγάλωσες με φυστικοβούτυρο.Αλήθεια ετσι κάνουν
Εσύ μεγάλωσες με φυστικοβούτυρο.
Ειτε τον γιατρεψει η πιστη ειτε ο γιατρος..ειτε ο οποιοςδηποτε θεος μεσω της πιστης...το θεμα δεν ειναι πιος το εκανε..αλλα το αισθημα ευγνωμοσυνης που θα νιωσεις.Η πιστη δεν ειναι θεμα λογικης και αποδειξεων,ειναι θεμα εσωτερικο.Μην πας να το δεις λογικα απλα δεν γινετε.Αν ο πατέρας κάποιου πάθει έμφραγμα, θα τον βάλει στην Εντατική και θα δώσει φακελάκι στο Γιατρό και στη Νοσοκόμα να τον προσέξουν ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ, στη συνέχεια θα πάει στο παρεκκλήσι και θα ανάψει κερί. Οποία Υποκρισία! Αν έχεις τα κότσια προσευχήσου, μόνο. Η πίστη κουνάει βουνά, ένα έμφραγμα δεν θα γιατρέψει?
Εσύ μεγάλωσες με φυστικοβούτυρο.
και ο κοσμας , το εβλεπε στις ταινιες
τι θα φας τελικά μ'ενδιαφέρει να μάθω