House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τότε είναι που θα τον μαδήσειΦίλε πέτυχες λαχείο. Πέστης ότι εισαι παντρεμένος και δεν μπορείς να ξεφλοκιάζεις συχνά ;-) Μια στο τόσο δεν θα σου κοστίσει.
Τότε είναι που θα τον μαδήσειΦίλε πέτυχες λαχείο. Πέστης ότι εισαι παντρεμένος και δεν μπορείς να ξεφλοκιάζεις συχνά ;-) Μια στο τόσο δεν θα σου κοστίσει.
ποσο τα εχεις πετραν?
Σπρωχτα ολα στο 4!Πόσα πμ θα λάβει o χρήστης petran21 τις επόμενες 12 ώρες;
1. 2
2. 10
3. 50
4. OVER 9000
Mηπως να γαμησουμε εμεις το πιτσιρικι και να δινουμε και σε σενα ενα 50αρικο ρε Πετρο !!!
και εσυ τι προτεινεις μπορδελμορτ?ε ρε κατι χαιβανια που κυκλοφορουν.....
τωρα καταλαβαινω γιατι οι ελλεηνιδες ειναι ελλεηνιδες
στειλε πμ με το τηλεφωνο της να σε απαλλαξω απο δαυτηνΠαιδεσ καλημερα θα ηθελα σασ παρακαλω πολλυ την βοηθεια σασ λοιπον εχω γνωρισει ενα πιτσιρικη 19 χρονων εμφανιση σουπερ για τα γουστα παντα τα δικα μου ,λοιπον μου ξηγηθηκε οτι εχει σχεση απο την αρχη με καποιον και η φαση οδηγησε κατευθειαν στο γαμησι (εγινε και η ουσια πιο ευκολη) τελοσ παντων καθοσ το πηγαινω το μωρο ξενοδοχειο μου λεει δεν παμε σπιτι μου ?? και μενω μαλακασ!!!!!μετα απο ξεσκισμα κτλ ντυνομαι να φυγω καπακι σαν να μην την ξερω (οπωσ κανω παντα) και το μωρο μου λεει αμα μπορεισ τα λεφτα που θα δινεσ στο ξενοδοχειο να μου τα δωσεισ να τα βαλω στο νοικι και αμα μπορεισ να με γαμασ 3 με 4 φορεσ τον μηνα να μπορω να τα βγαζω περα γιατι δεν εχω και μεγαλο εισοδημα.....τελοσ παντων απο λυπηση και μονο τησ αφησα μια 50αρα και λεω δεν γαμιεται απο το να πηγαινω στουντιο καλυτερα στο ετσι!!!! το μωρο ομωσ παιρνει συνεχεια τηλ και με ρωταει πωτε θα με ξαναγαμησεισ? τωρα ρε παιδεσ μπερδευομαι πολλυ να την γαμαω θελει η την γλυκανε η 50αρα και θελει να με κανει μεροκαματο? γιατι ενταξει ενα μισθο παιρνουμε μην το γαμησουμε στο ετσι ? λεγετε αδελφια τη να κανω???? Α και χωρια οτι το μωρο με εχει κανει με την παρτη τησ καψουρη.........
τυπε η γκομενα ειναι πολυ μπροσταΠαιδεσ καλημερα θα ηθελα σασ παρακαλω πολλυ την βοηθεια σασ λοιπον εχω γνωρισει ενα πιτσιρικη 19 χρονων εμφανιση σουπερ για τα γουστα παντα τα δικα μου ,λοιπον μου ξηγηθηκε οτι εχει σχεση απο την αρχη με καποιον και η φαση οδηγησε κατευθειαν στο γαμησι (εγινε και η ουσια πιο ευκολη) τελοσ παντων καθοσ το πηγαινω το μωρο ξενοδοχειο μου λεει δεν παμε σπιτι μου ?? και μενω μαλακασ!!!!!μετα απο ξεσκισμα κτλ ντυνομαι να φυγω καπακι σαν να μην την ξερω (οπωσ κανω παντα) και το μωρο μου λεει αμα μπορεισ τα λεφτα που θα δινεσ στο ξενοδοχειο να μου τα δωσεισ να τα βαλω στο νοικι και αμα μπορεισ να με γαμασ 3 με 4 φορεσ τον μηνα να μπορω να τα βγαζω περα γιατι δεν εχω και μεγαλο εισοδημα.....τελοσ παντων απο λυπηση και μονο τησ αφησα μια 50αρα και λεω δεν γαμιεται απο το να πηγαινω στουντιο καλυτερα στο ετσι!!!! το μωρο ομωσ παιρνει συνεχεια τηλ και με ρωταει πωτε θα με ξαναγαμησεισ? τωρα ρε παιδεσ μπερδευομαι πολλυ να την γαμαω θελει η την γλυκανε η 50αρα και θελει να με κανει μεροκαματο? γιατι ενταξει ενα μισθο παιρνουμε μην το γαμησουμε στο ετσι ? λεγετε αδελφια τη να κανω???? Α και χωρια οτι το μωρο με εχει κανει με την παρτη τησ καψουρη.........
τυπε η γκομενα ειναι πολυ μπροστα
εχει σπουδασει μαρκετινγκ μηπως?
θα εχουν φοιτησει στην ιδια σχολη τυπετυπε πιο μπροστα απο ολους ειναι ο γερος στο μπουρδελοξενοδοχειο στη Κυψελη που του τσιμπησε 70 ευρα του αλλου για 4 ωρες.
πρυτανης λεμε
τυπε μπορει να γινει και σταρkaλά όλα,αλλά έχε το νού σου και για τίποτα κάμερες ;),
τυπε μπορει να γινει και σταρ
πρόσεχε τα λόγια σου , και ο απόλυτος-στάρ δεν είναι?στην ελλαδα δεν υπαρχουν σταρ, μονο πουσταρ οπως εχει πει και ο πρυτανις Lakis G.
εγω ειμαι καμικαζι πανκ τυπεπρόσεχε τα λόγια σου , και ο απόλυτος-στάρ δεν είναι?