boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
για σας λέω, που δεν παίρνετε στα σοβαρά το παιδί
αγαπάει ο πετράν
πεστα πεσταδεν ξέρουν οι κάφροι από αγάπη πετράν
Παιδεσ καλημερα θα ηθελα σασ παρακαλω πολλυ την βοηθεια σασ λοιπον εχω γνωρισει ενα πιτσιρικη 19 χρονων εμφανιση σουπερ για τα γουστα παντα τα δικα μου ,λοιπον μου ξηγηθηκε οτι εχει σχεση απο την αρχη με καποιον και η φαση οδηγησε κατευθειαν στο γαμησι (εγινε και η ουσια πιο ευκολη) τελοσ παντων καθοσ το πηγαινω το μωρο ξενοδοχειο μου λεει δεν παμε σπιτι μου ?? και μενω μαλακασ!!!!!μετα απο ξεσκισμα κτλ ντυνομαι να φυγω καπακι σαν να μην την ξερω (οπωσ κανω παντα) και το μωρο μου λεει αμα μπορεισ τα λεφτα που θα δινεσ στο ξενοδοχειο να μου τα δωσεισ να τα βαλω στο νοικι και αμα μπορεισ να με γαμασ 3 με 4 φορεσ τον μηνα να μπορω να τα βγαζω περα γιατι δεν εχω και μεγαλο εισοδημα.....τελοσ παντων απο λυπηση και μονο τησ αφησα μια 50αρα και λεω δεν γαμιεται απο το να πηγαινω στουντιο καλυτερα στο ετσι!!!! το μωρο ομωσ παιρνει συνεχεια τηλ και με ρωταει πωτε θα με ξαναγαμησεισ? τωρα ρε παιδεσ μπερδευομαι πολλυ να την γαμαω θελει η την γλυκανε η 50αρα και θελει να με κανει μεροκαματο? γιατι ενταξει ενα μισθο παιρνουμε μην το γαμησουμε στο ετσι ? λεγετε αδελφια τη να κανω???? Α και χωρια οτι το μωρο με εχει κανει με την παρτη τησ καψουρη.........
γινετε δηλωμενες πουτανες να σας πληρωνουμε
Αυτή τα λέει αλλά εσύ δεν ακούςπεστα πεστα
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ νομιμόφρων! Μόνο δηλωμένες πουτάνες!
Ρε μπας και ζητάς και απόδειξη;
Μη τα αδικεις τα παιδια ρε βομβυ! Δε βλεπεις τον αλτρουισμο εδω μεσα? Τοσοι και τοσοι ζητανε το τηλ. Ειναι για να συμπασχουν με τον Πετραν και συναισθηματικα και στα εξοδαγια σας λέω, που δεν παίρνετε στα σοβαρά το παιδί
αγαπάει ο πετράν
προφεσορα του μπουρδελααααααΚοιτα ειλικρινα αν σε δω με γκομενα στο δρομο
να την πληρωνεις... θα ερθω επιτοπου να σε καρπαζωσω...
πρεπει να σταματησει αυτη η μαλακια που κουβαλατε καποια στιγμη χαλατε την πιατσα
προφεσορα του μπουρδελαααααα
Κοιτα ειλικρινα αν σε δω με γκομενα στο δρομο
να την πληρωνεις (και δεν εννοω εναν απλο καφε)... θα ερθω επιτοπου να σε καρπαζωσω...
πρεπει να σταματησει αυτη η μαλακια που κουβαλατε καποια στιγμη χαλατε την πιατσα
Ρε είσαι σοβαρός για το που γουστάρω εγώ να χώνω τα λεφτά μου;
Μη τα αδικεις τα παιδια ρε βομβυ! Δε βλεπεις εδω μεσα τον αλτρουισμο? Τοσοι και τοσοι ζητανε το τηλ. Ειναι για να συμπασχουν με τον Πετραν και συναισθηματικα και στα εξοδα
Χαλάρωσε μικρέΜονο μην σας βλεπω να παρακαλατε στο συνταγμα για δουλεια
και να λες οτι εισαι χρεωμενος μετα...
χαλα οπου θες τα λεφτα σου αλλα οταν μενεις αφραγκος τα δικα μου αρχιδια ερχεσαι να ζαλισεις
με την γκρινια σου... ΓΙΔΙ
BELONGστο χωράφι της καρδιάς δεν υπάρχει κοινοκτημοσύνη, παλιοκουμούνια
εγώ είμαι με τον πετράν
δεν έχει ταρίφα ο έρωτας
δεν έχει ταμπελάκι με τιμή το πάθος
το χύσιμο στο μουνάκι της: στιγμή ανεκτίμητη
για όλα τα άλλα υπάρχει η μάστερκαρντ
Χαλάρωσε μικρέ
και το βομβυ μου αρέσει πολύ, πρέπει να ομολογήσω