You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικά πας να γαμήσεις τσάμπα και χαλάς και περισσότερα......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 295
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε πιο μπροστα απο ολους ειναι ο γερος στο μπουρδελοξενοδοχειο στη Κυψελη που του τσιμπησε 70 ευρα του αλλου για 4 ωρες.
πρυτανης λεμε
και εσυ τι προτεινεις μπορδελμορτ?
απλα να μην τις κακομαθαινουμε για ψιλου πηδημα.
redandwhite
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τωρα το μονο που σου λειπει ειναι μια με την κλειτοριδα στις αμυγδαλες, σα του γκιασου κι εχεις κλεισει μιλαμε. Α παρε κι ενα καλο τηλεσκοπιο καλου κακουεγω ειμαι καμικαζι πανκ τυπε
και ματακιας,το ξεχασα αυτο
Επισκέπτης
Τι πίνεις φίλε;
Θα μας πεις;
Κρίμα είναι !
Να ενισχύσουμε το αποστακτήριο θέλουμε.
Τώρα με το φόρο που έβαλε το γαμημένο ΠΑΣΟΚ στο ουίσκι
οι έμποροι θέλουν ενίσχυση .
Πες μας!
Θα μας πεις;
Κρίμα είναι !
Να ενισχύσουμε το αποστακτήριο θέλουμε.
Τώρα με το φόρο που έβαλε το γαμημένο ΠΑΣΟΚ στο ουίσκι
οι έμποροι θέλουν ενίσχυση .
Πες μας!
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
παιδεσ καλημερα επειδη λαμβανω πολλα pm που μου ζητανε το τηλ τησ γκομενασ και στην τελικη καριολα ειναι ωποτε χτεσ βραδυ τησ ειπα οτι ειναι πολλυ φιλοι θα πληρωναν για να πανε μαζι τησ βεβαια στην αρχη τσαντιστηκε μετα το ξανασκεφτηκε μου ειπε οτι τησ αρεσει να γαμιεται με διαφορουσ και γενικα να γνωριζει κοσμο αλλα δεν το εχει αποφασισει ακομα,ελπιζω να γινομαι κατανοητοσ
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
παιδεσ καλημερα επειδη λαμβανω πολλα pm που μου ζητανε το τηλ τησ γκομενασ και στην τελικη καριολα ειναι ωποτε χτεσ βραδυ τησ ειπα οτι ειναι πολλυ φιλοι θα πληρωναν για να πανε μαζι τησ βεβαια στην αρχη τσαντιστηκε μετα το ξανασκεφτηκε μου ειπε οτι τησ αρεσει να γαμιεται με διαφορουσ και γενικα να γνωριζει κοσμο αλλα δεν το εχει αποφασισει ακομα,ελπιζω να γινομαι κατανοητοσ
καλημερα νταβατζακο ... εχεις αρχισει να μας εισαγεις στο παραμυθακι σιγα σιγα.
Π.Σ Αν δεν ανεβασεις φωτογραφια... δεν εχει μια ουτε εσυ ουτε η γκομενιτσα σου. (Ελπιζω να γινομαι κατανοητος).
την επόμενη φορά πές της τέρμα το πενηντάρικο γιατί ούτως ή άλλως θα πηγαίναμε σε ξενοδοχείο φίλου και δεν θα πλήρωνα. Να δούμε τί θα κάνει???παιδεσ καλημερα επειδη λαμβανω πολλα pm που μου ζητανε το τηλ τησ γκομενασ και στην τελικη καριολα ειναι ωποτε χτεσ βραδυ τησ ειπα οτι ειναι πολλυ φιλοι θα πληρωναν για να πανε μαζι τησ βεβαια στην αρχη τσαντιστηκε μετα το ξανασκεφτηκε μου ειπε οτι τησ αρεσει να γαμιεται με διαφορουσ και γενικα να γνωριζει κοσμο αλλα δεν το εχει αποφασισει ακομα,ελπιζω να γινομαι κατανοητοσ
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ποιοs ειπε οτι ειναι τσαμπα ρε παιδια?????? Απο την δημιουργια του κοσμου ηδη πληρωνουμε.....
Αυτοs ο Αδαμ .....μαs εμπασε ισοβια στο Θεικο ΔΝΤ.......Θα πληρωνουμε ........θα πληρωνουμε
Η πληρωμη εχει διαβαθμισεις..... δεν ειπαμε να μην πληρωνεις καθολου
αλλα παντα σε λογικα πλαισια... δεν θα κατσω να φτιαξω την καβατζα της καθεμιανης για τις διακοπες της το καλοκαιρακι
(Ξερετε τι λεφτα βαζουν στην ακρη? ψεμματα σας λενε οτι δεν εχουν... να τσονταρουν οι γονεις τους)
Αλλα οταν πατε και μπλεκετε με το καθε αθλιο ξεκωλιδι που επειδη εχει 10 κιλα λιγοτερο λιπος απο την
διπλανη της παει να το εκμεταλευτει με τον πιο πλεονεκτικο τροπο καλα τα παθαινετε.
Κερνας μονο την πρωτη φορα και ενα ποτο... Και αντε και το ξενοδοχειο. (Αν δεν εχεις σπιτι)
10 ευρω + 25 το ξενοδοχειο = 35 ή 5 (εναν καφε) + 25 = 30 και ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ. Οποιος δεν ειναι μαλακας θα συμφωνησει μαζι μου ολοι οι αλλοι καντε τα οπως γουσταρετε και κοψτε το κεφαλι σας αλλα μην ζαλιζετε μετα τα δικα μας αρχιδια με κλαψουμουνιασματα του στυλ "Μου τα φαγε , και με αφησε μπατιρη" ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Η πληρωμη εχει διαβαθμισεις..... δεν ειπαμε να μην πληρωνεις καθολου
αλλα παντα σε λογικα πλαισια... δεν θα κατσω να φτιαξω την καβατζα της καθεμιανης για τις διακοπες της το καλοκαιρακι
(Ξερετε τι λεφτα βαζουν στην ακρη? ψεμματα σας λενε οτι δεν εχουν... να τσονταρουν οι γονεις τους)
Αλλα οταν πατε και μπλεκετε με το καθε αθλιο ξεκωλιδι που επειδη εχει 10 κιλα λιγοτερο λιπος απο την
διπλανη της παει να το εκμεταλευτει με τον πιο πλεονεκτικο τροπο καλα τα παθαινετε.
Κερνας μονο την πρωτη φορα και ενα ποτο... Και αντε και το ξενοδοχειο. (Αν δεν εχεις σπιτι)
10 ευρω + 25 το ξενοδοχειο = 35 ή 5 (εναν καφε) + 25 = 30 και ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ. Οποιος δεν ειναι μαλακας θα συμφωνησει μαζι μου ολοι οι αλλοι καντε τα οπως γουσταρετε και κοψτε το κεφαλι σας αλλα μην ζαλιζετε μετα τα δικα μας αρχιδια με κλαψουμουνιασματα του στυλ "Μου τα φαγε , και με αφησε μπατιρη" ;)
Ετσι ετσι.........Τα παραπανισια πλην αντε κανα καφε + χοτελι ειναι που εχουν χαλασει την πιατσα
Απλα ειναι τοσο μεγαλη η κλαψομουνιαση , που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν αφηνει τα θυματα να κανουν οικονομικεs συγκρισειs
Και γι αυτο φταιει η αναγκη του να δειξουμε στουs αλλουs ...τι μουναρα κυκλοφοραμε
Αs προσεχανε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ετσι ετσι.........Τα παραπανισια πλην αντε κανα καφε + χοτελι ειναι που εχουν χαλασει την πιατσα
Απλα ειναι τοσο μεγαλη η κλαψομουνιαση , που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν αφηνει τα θυματα να κανουν οικονομικεs συγκρισειs
Και γι αυτο φταιει η αναγκη του να δειξουμε στουs αλλουs ...τι μουναρα κυκλοφοραμε
Αs προσεχανε
Συνηθως οσοι πληρωνουν για να φτιαξουν η να αποκαταστησουν την φημη τους
εχουν στο μυαλο τους ενα σχεδιο το οποιο θα τους αποφερει τα διπλασια απο αυτα που χαλασαν.
Εδω αυτοι τι σχεδιο εχουν? Να δωσουν 100 για να παρουν 50?
Για γκομενες που θα θεωρησουν σαν δεδομενο οτι ολα τα εξοδα της βραδιας ειναι δικα σου.... δεν πρεπει να δινεις ουτε cent.
Καλυτεερα να πληρωσεις μια πουτανα που τα δουλευει για να τα βγαλει και επωμιζεται και ενα καρο ψυχολογικα κοστη.
Οσο για τις γκομενες ψεμματα λενε οτι θα ειναι στεγνες η οτι δεν θα εχουν... απλα κανουν καβατζα και φυλανε λεφτα
για να πανε το καλοκαιρακι διακοπες και να στο παιξουν ανεξαρτητες...
Σκεψου 5 φορες να βγεις μαζι τους και να μην κερασεις... εχουν κερδισει (εκτος του σεξ που κερδιζεις και εσυ οκ)
σιγουρα ενα 100αρι ευρω.... αυτο αν το κανει η αλλη για 5 μηνες σε 5 διαφορετικους μαλακες ειναι 500 ευρω
νατες οι διακοπες το καλοκαιρι. Και εκει θα παει να βρει αλλα κοροιδα... οποτε θα πληρωσει μονο το ξενοδοχειο της... 200 ευρω πες... θα της μεινουν και 300 στο τελος φερε εναν λογιστη να δεις τι βγαζει εις βαρος σου. ;)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
εχουν στο μυαλο τους ενα σχεδιο το οποιο θα τους αποφερει τα διπλασια απο αυτα που χαλασαν.
Για γκομενες που θα θεωρησουν σαν δεδομενο οτι ολα τα εξοδα της βραδιας ειναι δικα σου.... δεν πρεπει να δινεις ουτε cent.
Καλυτεερα να πληρωσεις μια πουτανα που τα δουλευει για να τα βγαλει και επωμιζεται και ενα καρο ψυχολογικα κοστη.
Οσο για τις γκομενες ψεμματα λενε οτι θα ειναι στεγνες η οτι δεν θα εχουν... απλα κανουν καβατζα και φυλανε λεφτα
Σκεψου 5 φορες να βγεις μαζι τους και να μην κερασεις... εχουν κερδισει (εκτος του σεξ που κερδιζεις και εσυ οκ)
σιγουρα ενα 100αρι ευρω.... αυτο αν το κανει η αλλη για 5 μηνες σε 5 διαφορετικους μαλακες ειναι 500 ευρω
νατες οι διακοπες το καλοκαιρι. Και εκει θα παει να βρει αλλα κοροιδα... οποτε θα πληρωσει μονο το ξενοδοχειο της... 200 ευρω πες... θα της μεινουν και 300 στο τελος φερε εναν λογιστη να δεις τι βγαζει εις βαρος σου. ;)
...Λογιστής σε πουτάνα έπρεπε να γίνεις εσύ, ρε...θαβγαζες και φράγκα...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ειδικα για τα εξοδα.......οταν πια εχει γινει η σχεση , θα πρεπει να ειναι εξισου και δια δυοΣυνηθως οσοι πληρωνουν για να φτιαξουν η να αποκαταστησουν την φημη τους
"""τον καφε και το ξενοδοχειο κοπελα μου , δεν θα το πληρωνω μονο εγω!!!""
"""""Μα εσυ , εισαι ο αντραs ths υποθεσηs, εγω προσφερω το μουνι"""
"""Τι μαs λεs καλε!"""""
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αλλο το να πληρωσεις για να κανεις το κεφι σου αν λεγεται κεφι αυτο
σε μια επαγγελματια οπουδηποτε
(μπουρδελο, στουντιο, ελευθερη, στο δρομο, απο γραφειο κτλ)
Αλλο να πληρωσεις τα εξοδα μιας βραδιας για να κανεις το κομματι σου
(γιατι περι αυτου προκειται) στην κοπελα σου.... για να δειξεις χουβαρντας και
Και αλλο να σου βγει να κανεις κατι πληρωνοντας το οποιο τιμημα για να περασετε και οι δυο καλα
Νιωθωντας ομως κι εσυ καλα αυτο που κανεις.....
Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει η λογικη του παμε με καποια-ον επειδη εχει τον τροπο του οικονομικα
με σκοπο να τον υποχρεωσουμε με τον τροπο μας να τα χαλαει δεξια και αριστερα
Το θεωρω πολυ προστυχο και σιχαμερο συνναμα
Θα πρεπει να σκεφτονται ολοι οτι οποιος εχει τον τροπο του καπως εχει μοχθησει η ρισκαρει η και θυσιασει κατι απο την ζωη του για να φτιαξει κατι για το μελλον και θα πρεπει να σεβαστουμε οτι προσφερει διχως δολο....
Αυτο ειναι το σκεπτικο μου ....
Και αλλο να σου βγει να κανεις κατι πληρωνοντας το οποιο τιμημα για να περασετε και οι δυο καλα
Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει η λογικη του παμε με καποια-ον επειδη εχει τον τροπο του οικονομικα
Θα πρεπει να σκεφτονται ολοι οτι οποιος εχει τον τροπο του καπως εχει μοχθησει η ρισκαρει η και θυσιασει κατι απο την ζωη του για να φτιαξει κατι για το μελλον και θα πρεπει να σεβαστουμε οτι προσφερει διχως δολο....
πώς σκέφτεσαι έτσι ρε αδελφέ, υπάρχει και το περνάω καλά και κάνω το κέφι μου.όλο σχέδια και πλεκτάνες έχεις στο μυαλό σου. δεν είναι όλοι ίδιοι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
πώς σκέφτεσαι έτσι ρε αδελφέ, υπάρχει και το περνάω καλά και κάνω το κέφι μου.όλο σχέδια και πλεκτάνες έχεις στο μυαλό σου. δεν είναι όλοι ίδιοι
Περναω και κανω το κεφι μου χωρις να βαζω το χερι στην τσεπη δεν υπαρχει.
Εγω μιλαω με γεγονοτα.... αν και η αλλη δεν βαζει καθολου το χερι στην τσεπη ειναι ενα γεγονος
που δειχνει τις προθεσεις της.....τωρα τι να μου πεις εσυ με λογια και να με καθησυχασεις θα το ακουσω βερεσε
θα δειξω μεν οτι κανω το κεφι μου... για να μην σου δωσω το πατημα να πεις οτι ειμαι τσιγγουνης κτλπ
αλλα οπως δεν βαζεις εσυ τοο χερι στην τσεπη ειτε εισαι φιλος ειτε γκομενα ετσι δεν θα το βαλω και εγω.
Και θα ειμαστε μια χαρα ;) ετσι δεν παει?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν μιλαμε για το εφημερο που το κανειs για το κεφι σου και μπορειs να χαλαs οσα λεφτα νομιζειsΑλλο το να πληρωσεις για να κανεις το κεφι σου αν λεγεται κεφι αυτο
Μιλαμε για την σχεση που συνηθωs στο οικονομικο επιβαρυνει μονον τον εναν....τον αντρα
Εκει πρεπει να υπαρχει μοιρασια.....αλλοιωτικα να κατσει σπιτακι τηs
Ειδικα για τα εξοδα.......οταν πια εχει γινει η σχεση , θα πρεπει να ειναι εξισου και δια δυο
"""τον καφε και το ξενοδοχειο κοπελα μου , δεν θα το πληρωνω μονο εγω!!!""
"""""Μα εσυ , εισαι ο αντραs ths υποθεσηs, εγω προσφερω το μουνι"""
"""Τι μαs λεs καλε!"""""
Αυτή την τακτική ακολουθείς κι εσύ?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αυτή την τακτική ακολουθείς κι εσύ?
Παs να βγαλειs λαγο εσυ ε????
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Καλα οταν τυχει να δω κατι τετοιο την διωχνω με τον τροπο μουΔεν μιλαμε για το εφημερο που το κανειs για το κεφι σου και μπορειs να χαλαs οσα λεφτα νομιζειs
Μιλαμε για την σχεση που συνηθωs στο οικονομικο επιβαρυνει μονον τον εναν....τον αντρα
Εκει πρεπει να υπαρχει μοιρασια.....αλλοιωτικα να κατσει σπιτακι τηs
δεν μου αρεσει ο ρολος του χορηγου
Δεν θελω ουτε εμενα να μου το κανουν ....
Προτιμω τον γερμανικο τροπο ΟΛΑ στην μεση διαφορετικα σπιτι σου και σπιτι μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 26