Νέα

Τελικά πας να γαμήσεις τσάμπα και χαλάς και περισσότερα......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Παιδεσ καλημερα θα ηθελα σασ παρακαλω πολλυ την βοηθεια σασ λοιπον εχω γνωρισει ενα πιτσιρικη 19 χρονων εμφανιση σουπερ για τα γουστα παντα τα δικα μου ,λοιπον μου ξηγηθηκε οτι εχει σχεση απο την αρχη με καποιον και η φαση οδηγησε κατευθειαν στο γαμησι (εγινε και η ουσια πιο ευκολη) τελοσ παντων καθοσ το πηγαινω το μωρο ξενοδοχειο μου λεει δεν παμε σπιτι μου ?? και μενω μαλακασ!!!!!μετα απο ξεσκισμα κτλ ντυνομαι να φυγω καπακι σαν να μην την ξερω (οπωσ κανω παντα) και το μωρο μου λεει αμα μπορεισ τα λεφτα που θα δινεσ στο ξενοδοχειο να μου τα δωσεισ να τα βαλω στο νοικι και αμα μπορεισ να με γαμασ 3 με 4 φορεσ τον μηνα να μπορω να τα βγαζω περα γιατι δεν εχω και μεγαλο εισοδημα.....τελοσ παντων απο λυπηση και μονο τησ αφησα μια 50αρα και λεω δεν γαμιεται απο το να πηγαινω στουντιο καλυτερα στο ετσι!!!! το μωρο ομωσ παιρνει συνεχεια τηλ και με ρωταει πωτε θα με ξαναγαμησεισ? τωρα ρε παιδεσ μπερδευομαι πολλυ να την γαμαω θελει η την γλυκανε η 50αρα και θελει να με κανει μεροκαματο? γιατι ενταξει ενα μισθο παιρνουμε μην το  γαμησουμε στο ετσι ? λεγετε αδελφια τη να κανω???? Α και χωρια οτι το μωρο με εχει κανει με την παρτη τησ καψουρη.........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και που σαι ακομη με την κριση που εχει πεσει; :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
50 είναι καλά....πολύ καλά!!! Αρκεί να προσφέρει φούλ πρόγραμμα!

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
50 είναι καλά....πολύ καλά!!! Αρκεί να προσφέρει φούλ πρόγραμμα!
κοιτα το μωρο τα κανει ολα δινει τα παντα και κωλο και τα σχετικα αλλα ειναι και ωραιο  και ειμαι λιγο συναισθηματικοσ τυποσ δηλαδη μ αρεσει πολλυ και την λυπαμαι απο την αλλη και χωρια ολα αυτα εχει και γκομενο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το μωρο ομωσ παιρνει συνεχεια τηλ και με ρωταει πωτε θα με ξαναγαμησεισ? τωρα ρε παιδεσ μπερδευομαι πολλυ να την γαμαω θελει η την γλυκανε η 50αρα και θελει να με κανει μεροκαματο?

Είσαι γλυκοτσούτσουνος και βέβαια, γλυκάθηκε από το 50άρικο!

Α και χωρια οτι το μωρο με εχει κανει με την παρτη τησ καψουρη.........

Αυτό είναι πολύ σοβαρό και να το προσέξεις, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει στην καταστροφή....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Παίζει κανένα τηλέφωνό της  :think:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να τη βοηθήσω και εγώ τη καημένη!

Τη λυπήθηκε η ψυχή μου!

Στείλε μου με πμ το τηλέφωνο της για να της δώσω και εγώ τον οβολό μου...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Πόσα πμ θα λάβει o χρήστης petran21 τις επόμενες 12 ώρες;

1. 2
2. 10
3. 50
4. OVER 9000

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Παίζει κανένα τηλέφωνό της  :think:
φιλαρακι κοιτα στην αρχη λεω ειναι πουτανακι και σκεφτηκα να την προτεινω σε κατι φιλουσ αλλα η μαλακια ειναι οτι μ αρεσει πολλυ και ειμαι και λιγο ζηλιαρησ ωποτε πακετο εφαγεσ

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
κοιτα το μωρο τα κανει ολα δινει τα παντα και κωλο και τα σχετικα αλλα ειναι και ωραιο  και ειμαι λιγο συναισθηματικοσ τυποσ δηλαδη μ αρεσει πολλυ και την λυπαμαι απο την αλλη και χωρια ολα αυτα εχει και γκομενο

Ωχ Ωχ Ωχ εμπλεξες , συναγωνιστα !!! , σου ζητάει στην αρχη 50ρικα αλλα θα δεις οτι σιγα σιγα το 50αρι θα γινεται 60ρι , 70αρι και παει λεγοντας......

Η θεση σου ειναι πολυ λεπτη και πραγματικα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρευμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
το σαιτ ειναι γεματο πονοψυχους.....δωσε τηλεφωνο για βγει απο τη δυσκολη θεση το κοριτσι...και μπορει να συνεχισει βεβαια να σε αγαπαει και να εχει και το αγορι της...

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
φιλαρακι κοιτα στην αρχη λεω ειναι πουτανακι και σκεφτηκα να την προτεινω σε κατι φιλουσ αλλα η μαλακια ειναι οτι μ αρεσει πολλυ και ειμαι και λιγο ζηλιαρησ ωποτε πακετο εφαγεσ

Ρε φιλε , μην εισαι μονοφαγας

αναλογισου οτι το μουνι πριν τα γαμοσε αλλος και μετα παλι αλλος θα το γαμαει , τι σε απασχολουν ζηλιες κτλ κτλ , για καντα ποιο λιανά

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Ωχ Ωχ Ωχ εμπλεξες , συναγωνιστα !!! , σου ζητάει στην αρχη 50ρικα αλλα θα δεις οτι σιγα σιγα το 50αρι θα γινεται 60ρι , 70αρι και παει λεγοντας......

Η θεση σου ειναι πολυ λεπτη και πραγματικα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρευμα
ωραιοσ εισαι ο μοναδικοσ που εγραπσε κατι σωστο και πραγματικα με βοηθασ , ετσι σκεφηκα και γω φιλε ........

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Ρε φιλε , μην εισαι μονοφαγας

αναλογισου οτι το μουνι πριν τα γαμοσε αλλος και μετα παλι αλλος θα το γαμαει , τι σε απασχολουν ζηλιες κτλ κτλ , για καντα ποιο λιανά
δεν εχεισ αδικο αλλα ειμαι μ αρεσει πολλυ και εχω φαει πακετο

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
το σαιτ ειναι γεματο πονοψυχους.....δωσε τηλεφωνο για βγει απο τη δυσκολη θεση το κοριτσι...και μπορει να συνεχισει βεβαια να σε αγαπαει και να εχει και το αγορι της...

Λες ο Πετραν να ειναι το Αγορι της ? Δυσκολο μου φαινεται , τι γνωμη εχουν οι ποιο Μυημενοι πανω σε αυτο ?

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ενταξει κολητε ανατριχιασα μ αυτο που εγραπσεσ πωσ το σκεφτηκεσ?

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
εκανες κακη αρχη με τα 50 επρεπε να της δωσεις λιγοτερα

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Λες ο Πετραν να ειναι το Αγορι της ? Δυσκολο μου φαινεται , τι γνωμη εχουν οι ποιο Μυημενοι πανω σε αυτο ?
χαχαχαχαχα οχι ρε φιλε δεν ειμαι το αγορι τησ αλλα θα ηθελα να γινω τωρα ομωσ μετα απο αυτα θα γινω ο γαμιασ τησ - γκομενοσ τη- χορηγοσ τησ? και δεν με παιρνει οικονομικα αλλα και να με επαιρνε θα το σκεφτομουνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom