papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
Ηταν κολλημενη με τον πρωην της που ηταν ενας πακιστανος με σαγιοναρες και τρικυκλο
Ηταν κολλημενη με τον πρωην της που ηταν ενας πακιστανος με σαγιοναρες και τρικυκλο
Θα γραψω περιστατικο που συνεβη μεσα στην πρωτη καραντινα. Η αδερφη μου μενει σε υπογειο. Πισω εχει αυλη-ακαλυπτο. Ενα βραδυ κατα τις 8 ακουγε χτυπηματα και φωνη αντρικη απο πανω. Ενας τρελαρας ειχε ξεσηκωσει τη γειτονια. Πολυ πιθανον να ηταν χαπακωμενος. Πηγε η αδερφη μου και το ειπε στα αγγλικα να κανει ησυχια. Σταματησε για λιγη ωρα. Μετα ομως ξανα τα ιδια σε πιο εντονο βαθμο. Στο σπιτι που εμενε τον φιλοξενουμε μια κοπελιτσα. Ο τυπος ηταν χορευτης μαυρος και φετες. Δεν πρεπει να ειχε σχεση με την κοπελα. Απλα δεν ειχε καπου να μεινει και για λιγες μερες του ειχε παραχωρησει το σπιτι της. Αυτη εμενε αλλου. Ο τυπος αρχισε να τα κανει γυαλια καρφια. Αρχισε να πεταει οτι εβρισκε. Φουρνο μικροκυματων, σκαλα, μπαουλο, καρεκλες, τραπεζια ντουλαπια κλπ. Ολα στον ακαλυπτο. Ηρθε η αστυνομια αφου επεσαν τοσα τηλεφωνα απο τη γειτονια με την κοπελα που ηταν ιδιοκτητρια. Μπηκε μονον η κοπελα μεσα στο σπιτι με προσοχη. Η αστυνομια δεν ειχε ενταλμα να εισελθει (κατι παιδακια ηταν) και ηθελε μια διαδικασια το ενταλμα. Μετα απο λιγο κοπελα και αστυνομια εφυγαν. Ο τυπος συνεχισε να σπαει και να διαλυει κυριολεκτικα μεχρι το πρωι με καποιες παυσεις (προφανως για φαϊ και νερο) και η αδερφη μου να εχει κλασει μεντες νομιζοντας οτι θα πεσει μεχρι και το ταβανι και θα την πλακωσει. Μεχρι και υδραυλικα πρεπει να ξυλωσε νεροχυτες, βρυσες κλπ. Η πολυκατοικια ειναι του 60'. Μαθαμε οτι ειχε θεματα με τη μανα του. Εγω δεν το πολυπιστευω απο αλλα που μου ειπε η αδερφη μου. Μαλλον επαιζε γκομενοδουλεια. Δεν εμεινε στο σπιτακι της ελληνιδας κολουμπιθροξυλο.
Θα γραψω περιστατικο που συνεβη μεσα στην πρωτη καραντινα. Η αδερφη μου μενει σε υπογειο. Πισω εχει αυλη-ακαλυπτο. Ενα βραδυ κατα τις 8 ακουγε χτυπηματα και φωνη αντρικη απο πανω. Ενας τρελαρας ειχε ξεσηκωσει τη γειτονια. Πολυ πιθανον να ηταν χαπακωμενος. Πηγε η αδερφη μου και το ειπε στα αγγλικα να κανει ησυχια. Σταματησε για λιγη ωρα. Μετα ομως ξανα τα ιδια σε πιο εντονο βαθμο. Στο σπιτι που εμενε τον φιλοξενουμε μια κοπελιτσα. Ο τυπος ηταν χορευτης μαυρος και φετες. Δεν πρεπει να ειχε σχεση με την κοπελα. Απλα δεν ειχε καπου να μεινει και για λιγες μερες του ειχε παραχωρησει το σπιτι της. Αυτη εμενε αλλου. Ο τυπος αρχισε να τα κανει γυαλια καρφια. Αρχισε να πεταει οτι εβρισκε. Φουρνο μικροκυματων, σκαλα, μπαουλο, καρεκλες, τραπεζια ντουλαπια κλπ. Ολα στον ακαλυπτο. Ηρθε η αστυνομια αφου επεσαν τοσα τηλεφωνα απο τη γειτονια με την κοπελα που ηταν ιδιοκτητρια. Μπηκε μονον η κοπελα μεσα στο σπιτι με προσοχη. Η αστυνομια δεν ειχε ενταλμα να εισελθει (κατι παιδακια ηταν) και ηθελε μια διαδικασια το ενταλμα. Μετα απο λιγο κοπελα και αστυνομια εφυγαν. Ο τυπος συνεχισε να σπαει και να διαλυει κυριολεκτικα μεχρι το πρωι με καποιες παυσεις (προφανως για φαϊ και νερο) και η αδερφη μου να εχει κλασει μεντες νομιζοντας οτι θα πεσει μεχρι και το ταβανι και θα την πλακωσει. Μεχρι και υδραυλικα πρεπει να ξυλωσε νεροχυτες, βρυσες κλπ. Η πολυκατοικια ειναι του 60'. Μαθαμε οτι ειχε θεματα με τη μανα του. Εγω δεν το πολυπιστευω απο αλλα που μου ειπε η αδερφη μου. Μαλλον επαιζε γκομενοδουλεια. Δεν εμεινε στο σπιτακι της ελληνιδας κολουμπιθροξυλο.
τύπε μηπως ήτανε μαστορας ο ετσι και εκανε ανακαινηση τα λουτρά της αλληνης ;
τύπε μηπως ήτανε μαστορας ο ετσι και εκανε ανακαινηση τα λουτρά της αλληνης ;
Μια βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Παντελίδη τραυματισμένηwww.protothema.gr/world/article/1099551/italia-eihe-prospathisei-xana-na-skotosei-tin-ellinida-foititria/[/url]
Ήθελε να την τρομάξει λέει ο Τζετμίρ.Πού να ήθελε δηλαδή να τη σκοτώσει κιόλας
Εν τω μεταξύ,μάλλον την έπαιρνε και παρτούζα μαζί με άλλον αλβανό συγκάτοικό του
Ουστ παλιοβρώμες
φίλε τα λες ωραία φιλόλογος είσαι ;Ακριβως δεν εχουμαι κατι με αλβανους, πακιστανους, και γυφτους
Με την Ελλε-ι-νιδα τα εχουμαι...
Με τον Ελληνα θελει εκατομοιρια ... αλλα με τον αλβανο και τον
ακουνα-ματατα πηδιεται τσαμπα ...
Δεν τους ζηλευω καθολου ...
χαλαλι τους οι χοντρο-Ελλε-ι-νιδες ...!
Παμε για κανενα Ρουμανακι να ευχαριστηθουμαι μουνι...!
Παιδια φοιτητης που ημουν στο τορινο εμενε απο πανω μας ενας μαυρος!
Ειχα τοτε σχεση χρονια με μια συμφοιτητρια!
Ητανε καλος γειτονας ομως ο κακομοιρης.
Μας εφερνε την αλληλογραφια και κουβαλαγε συνεχεια τα ψωνια της κοπελας μου που μεναμε μαζι για να πληρωνουμε το νοικι μισο μισο!
Ο μαυρος μας κραταγε καλη παρεα και ηταν πολυ ενταξει.παιδι!
Καμμια σχεση με αυτα που αναφερονται στην ιστορια του φιλου!
Τύπε είσαι ρατσίστας απέναντι σε όσους γουστάρουν μινιμαλιστική διακόσμηση;Θα γραψω περιστατικο που συνεβη μεσα στην πρωτη καραντινα. Η αδερφη μου μενει σε υπογειο. Πισω εχει αυλη-ακαλυπτο. Ενα βραδυ κατα τις 8 ακουγε χτυπηματα και φωνη αντρικη απο πανω. Ενας τρελαρας ειχε ξεσηκωσει τη γειτονια. Πολυ πιθανον να ηταν χαπακωμενος. Πηγε η αδερφη μου και το ειπε στα αγγλικα να κανει ησυχια. Σταματησε για λιγη ωρα. Μετα ομως ξανα τα ιδια σε πιο εντονο βαθμο. Στο σπιτι που εμενε τον φιλοξενουμε μια κοπελιτσα. Ο τυπος ηταν χορευτης μαυρος και φετες. Δεν πρεπει να ειχε σχεση με την κοπελα. Απλα δεν ειχε καπου να μεινει και για λιγες μερες του ειχε παραχωρησει το σπιτι της. Αυτη εμενε αλλου. Ο τυπος αρχισε να τα κανει γυαλια καρφια. Αρχισε να πεταει οτι εβρισκε. Φουρνο μικροκυματων, σκαλα, μπαουλο, καρεκλες, τραπεζια ντουλαπια κλπ. Ολα στον ακαλυπτο. Ηρθε η αστυνομια αφου επεσαν τοσα τηλεφωνα απο τη γειτονια με την κοπελα που ηταν ιδιοκτητρια. Μπηκε μονον η κοπελα μεσα στο σπιτι με προσοχη. Η αστυνομια δεν ειχε ενταλμα να εισελθει (κατι παιδακια ηταν) και ηθελε μια διαδικασια το ενταλμα. Μετα απο λιγο κοπελα και αστυνομια εφυγαν. Ο τυπος συνεχισε να σπαει και να διαλυει κυριολεκτικα μεχρι το πρωι με καποιες παυσεις (προφανως για φαϊ και νερο) και η αδερφη μου να εχει κλασει μεντες νομιζοντας οτι θα πεσει μεχρι και το ταβανι και θα την πλακωσει. Μεχρι και υδραυλικα πρεπει να ξυλωσε νεροχυτες, βρυσες κλπ. Η πολυκατοικια ειναι του 60'. Μαθαμε οτι ειχε θεματα με τη μανα του. Εγω δεν το πολυπιστευω απο αλλα που μου ειπε η αδερφη μου. Μαλλον επαιζε γκομενοδουλεια. Δεν εμεινε στο σπιτακι της ελληνιδας κολουμπιθροξυλο.
Ο Χακίμ ήταν παιδί της εκκλησίαςΠαιδια φοιτητης που ημουν στο τορινο εμενε απο πανω μας ενας μαυρος!
Ειχα τοτε σχεση χρονια με μια συμφοιτητρια!
Ητανε καλος γειτονας ομως ο κακομοιρης.
Μας εφερνε την αλληλογραφια και κουβαλαγε συνεχεια τα ψωνια της κοπελας μου που μεναμε μαζι για να πληρωνουμε το νοικι μισο μισο!
Ο μαυρος μας κραταγε καλη παρεα και ηταν πολυ ενταξει.παιδι!
Καμμια σχεση με αυτα που αναφερονται στην ιστορια του φιλου!
Είσαι σίγουρος ότι δεν έριχνε και κανέναν στη δικιά σου;
Σιγά ρε πουτσαρά εσύ....Οι ελλεινιδες γουσταρουν τα λεφτά του Έλληνα χορηγού..και τη πουτσα του Αλβανού φτωχού!!
Εικάζω ότι έχεις ξεσκιστεί στο πήδημα με Ελληνίδες.Οι ελλεινιδες γουσταρουν τα λεφτά του Έλληνα χορηγού..και τη πουτσα του Αλβανού φτωχού!!
Να τώρα...τέτοιες μαλακίες να μην έλεγες...Ξέρω Αλβανούς που έχουν ξεσκιστει να γαμανε ελλεινιδες.ειδικα μικρές ηλικίες..στις εικοσαρες..οι Αλβανοί είναι νούμερο ένα επιλογή..αφού τους 18αρηδες Έλληνες..οι ελλεινιδες.
Τους έχουν για λίγο φλώρους..