Επειδή είμαι λίγο μπουζούκι και θέλω να είμαι 100% βέβαιος ότι το έχω καταλάβει καλά.Θα να σου απαντήσω εγώ στην ερώτηση για να μη γίνεται μπέρδεμα.
Όλες οι θεραπεύτριες προσφέρουν το παρακάτω πρόγραμμα κατ εξαίρεση η DARIA
Η οποία προσφέρει εάν και εφόσον επιθυμεί ο πελάτης σε ραντεβού άνω των 90 λεπτών με προτεραιότητα κανονικά το πρόγραμμα μασάζ όπως αναγράφεται παρακάτω στα έξτρα της είναι και τα εξής:
DARIA
Extra services
Μία φορά στοματικό/ Blowjob και μία φορά σεξουαλική επαφή διείσδυση + 40 ευρώ extra.
Σε ραντεβού 90' λεπτών κ άνω
κανονικά το πρόγραμμα μασάζ ως προτεραιότητα.
Daria
Extra services:
Σε ραντεβού άνω των 90 λεπτών με προτεραιότητα πάντα κανονικά το πρόγραμμα μασάζ όπως ακριβώς αναγράφεται παρακάτω
Δύο φορές στοματικό blowjob και δύο φορές σεξουαλική επαφή διείσδυση +60€ Extra.
----------
Όλες θεραπεύτριες:
ΚΙΡΑ
ΝΑΓΙΑ
DARIA
Προσφέρουν το παρακάτω πρόγραμμα ακριβώς όπως αναγράφεται μέσα σε μία συνεδρία με την διευκρίνιση για τα μέλη του μπου ότι σε προγράμματα άνω των 90 λεπτών ακόμα και αν ο πελάτης κάνει δύο φορές η τρεις φορές η όσο αντέχει ο ίδιος blowjob δεν υπάρχει χρέωση plus plus παρά μόνο πληρώνει έξτρα blowjob εάν βέβαια το επιθυμεί μία φορά χρέωση + 20 ευρώ.
Αν πχ.. 2 έως όσες φορές επιθυμεί ο πελάτης Handjob Μία φορά πληρώνει Extra Handjob +15 € δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και plus plus.
Το πρόγραμμα που προσφέρουν όλες οι θεραπεύτριες είναι το παρακάτω:
Οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε Σε πιο extreme extra με γραπτό μήνυμα σας στο Viber ενημερώνουμε όλους τους πελάτες
-----------
Περιλαμβάνει μέσα σε μια συνεδρία μασάζ
• Μασάζ σώμα με σώμα /Nuru &(γυμνό)
Body to body massage therapy.
• Geisha services shower with the client &
• jacuzzi massage therapy &
• Shower with the client after the session
Κόστος συνεδρίας
60'/80€
90'/100€
120'/120€
_________
Extra services
Handjob +15€
Blowjob +20€
Footjob +10€
Συνεδρίες after 23:00
Late night after
Επιπλέον επιβάρυνση
+20€.
Συνεδρίες άνω των 20 χλμ απο το κέντρο της Αθήνας
Επιπλέον επιβάρυνση
+20€
Ώρες λειτουργίας γραφείου
Δευτέρα έως Παρασκευή
(Κάποια Σάββατα όχι όλα κάποιες θεραπεύτριες εργάζονται Αθήνα )
11:00-00:00
• Κυριακή κλειστά.
Λειτουργούμε μόνο με κρατήσεις Δευτέρα πρωί 11:00 με το άνοιγμα του τηλεφωνικού κέντρου ξεκινούν οι κρατήσεις όλων των ραντεβού της εβδομάδας τελευταία στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού να σας δώσω διότι γίνεται book
•
Με το:
"Daria
Extra services:
Σε ραντεβού άνω των 90 λεπτών με προτεραιότητα πάντα κανονικά το πρόγραμμα μασάζ όπως ακριβώς αναγράφεται παρακάτω
Δύο φορές στοματικό blowjob και δύο φορές σεξουαλική επαφή διείσδυση +60€ Extra."
Εννοείς ότι επιλέγοντας την Ντάρια για 90' παίρνεις δύο πεοθηλασμούς και δύο εφορμήσεις πληρώνοντας 160€;
Αν όχι, ποιό το κόστος;