Λίγο τροφή για σκέψη...
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να καταφέρετε να βρεθείτε σε κατάσταση διαρκούς χαράς και απόλυτης Ένωσης και εσωτερικής ευδαιμονίας... Αυτή η κατάσταση είναι ξεκάθαρα εσωτερική δεν έχει να κάνει με τους άλλους..Αλλά το σημαντικό είναι να τους χρησιμοποιούμε Με τρόπο ισορροπημένο και συνεκτικό. Σύμφωνα με το πώς αντιλαμβάνεσαι σήμερα τα πράγματα έτσι και το σώμα σας έχει τις δικές του συμπεριφορές τις δικές του αντιδράσεις και το δικό του αυτόνομο χαρακτήρα..μία άλλη κατάσταση του εγώ και όχι μόνο στο νου αλλά και στο κορμί σας και παράλληλα αντανακλάται στους γύρω σας, ανάλογα λοιπόν την εσωτερική στάση σας και παρατηρώντας την εξωτερική σώμα... Έχετε πρόσβαση προς την υψηλότερη φύση σας η στην απόλυτα κατώτερη φύση σας... Εμείς επιλέγουμε τι είμαστε, Όσο δουλέψετε το πνεύμα σας αλλά και το σώμα σας σαφώς και όταν "χάσετε" το νου σας πεθάνει το εγώ σας εάν και εφόσον εξασκηθείτε τότε θα εξαφανίσετε τα νοητικά σχήματα, προκαταλήψεις περιορισμένες πεποιθήσεις, ταμπού, λάθος γονεϊκά πρότυπα και θα προετοιμαστείτε ώστε να αποκτήσετε υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και πολλές περισσότερες δυνατότητες. Απλες παρορμήσεις είτε έχουν να κάνουν με τον πόθο είτε με τον νου η με το σώμα μπορούν να σας κυβερνούν σε τέτοιο βαθμό όπου δεν θα μπορείτε να δείτε τίποτα πέρα από τη φυσική σας υπόσταση αν δεν βγει το πέπλο η μάσκα ή persona και δεν πεθάνει το εγώ.... Μόνο διχασμός και διάσπαση και εσωτερικός πόλεμος θα υπάρχει
Αλλά δεν είστε μόνο αυτά...
Με αγάπη ΤΕΑ