Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.980
Πόντοι
2.846
Εντάξει, όμορφη γλυκιά ψυχή σέβομαι το γεγονός ότι δεν θέλεις να πεις... Πραγματικά όμως ευχαριστώ για την υποστήριξη έστω και αν βρεθήκαμε μόνο δύο φορές. Να προσέχεις την υγεία σου, Να περνάς καλά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή όταν θα θελήσεις.Σε φιλώ πολύ στο μπιιιιπππππ

Και ευγενική. Εύγε

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
Και ευγενική. Εύγε
Όχι πάντα... Όπως όλοι μας...
Εξαρτάται πάντα απ'την αλληλεπίδραση κ τις εσωτερικές μας ανάγκες.... πολλές φορές η αγένεια είναι πολύ σκληρή πραγματικότητα που ο άλλος δεν θέλει να δει...η είναι ένας τρόπος διαφορετικής επικοινωνίας που ίσως να βλέπω ότι το χρειάζεται... εξαρτάται πάντα απ'την δραστηριότητα..ο νοών νοείτω
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ελπίζω για όλους μας.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Όχι πάντα... Όπως όλοι μας...
Εξαρτάται πάντα απ'την αλληλεπίδραση κ τις εσωτερικές μας ανάγκες.... πολλές φορές η αγένεια είναι πολύ σκληρή πραγματικότητα που ο άλλος δεν θέλει να δει...η είναι ένας τρόπος διαφορετικής επικοινωνίας που ίσως να βλέπω ότι το χρειάζεται... εξαρτάται πάντα απ'την δραστηριότητα..ο νοών νοείτω
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ελπίζω για όλους μας.
Ελπίζω από Σεπτέμβρη να σε βλέπουμε και εδώ να ενημερωνόμαστε... μιας και μπήκες στον κόπο να ''γραφτείς΄΄ τώρα που βρήκες χρόνο.

Καλό Καλοκαίρι και από εμάς !

• Αγάπη
OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ελπίζω από Σεπτέμβρη να σε βλέπουμε και εδώ να ενημερωνόμαστε... μιας και μπήκες στον κόπο να ''γραφτείς΄΄ τώρα που βρήκες χρόνο.

Καλό Καλοκαίρι και από εμάς !
άπλετο χρόνο!

40ilias

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Γεια σας! η Ιριδα απτο γραφειο της Τεας ξερουμε περιπου ηλικια;

• Like

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495

Γεια σας! η Ιριδα απτο γραφειο της Τεας ξερουμε περιπου ηλικια;
Ελληνίδα
Εμφάνιση κοπέλα της διπλανής πόρτας.
Ντύσιμο γραφείου όπως όλες total black
Βαμμένη, μανικιούρ πεντικιούρ άψογη καθαριότητα στο τέρμα.
Καταγωγή Θεσσαλονίκη
Ύψος 1,62
Βάρος 47
Ηλικία 32
Ξέρει πραγματικά μασάζ.
Τουλάχιστον 6 διαφορετικά συστήματα
Περιποίηση, φροντίζει.
Άνετη στο έξτρα της
Μάξ έως+30€
Δεν είναι ξεπέτα, δεν δαγκώνει.
(Ελπίζω να σε βοήθησα)

40ilias

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Ελληνίδα
Καταγωγή Θεσσαλονίκη
Ύψος 1,62
Βάρος 47
Ηλικία 32
Ξέρει πραγματικά μασάζ.
Περιποίηση, φροντίζει.
Άνετη στο έξτρα της
Μάξ έως+30€
(Ελπίζω να σε βοήθησα)

Ελληνίδα
Καταγωγή Θεσσαλονίκη
Ύψος 1,62
Βάρος 47
Ηλικία 32
Ξέρει πραγματικά μασάζ.
Περιποίηση, φροντίζει.
Άνετη στο έξτρα της
Μάξ έως+30€
(Ελπίζω να σε βοήθησα)
Σευχαριστω για αμμεση απαντηση.....

• Like

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Ελληνίδα
Καταγωγή Θεσσαλονίκη
Ύψος 1,62
Βάρος 47
Ηλικία 32
Ξέρει πραγματικά μασάζ.
Περιποίηση, φροντίζει.
Άνετη στο έξτρα της
Μάξ έως+30€
(Ελπίζω να σε βοήθησα)
Πολύ καλή περιγραφή.....πολύ καλό κορίτσι η ίριδα.....πολύ καλό μασάζ body to body θα την ξαναπροτιμησω....αλλά η επόμενη είναι η Τέα....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.563
Πόντοι
2.256
Τέα μόνο εσύ και η Ίριδα παίζεται μπαλίτσα; Παλιά θυμάμαι είχες και άλλα κορίτσια στην ομάδα!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.563
Πόντοι
2.256
Ώπα... κάτι ξέρεις εσύ...ναι ρε συ αυτό... αλλά έχει κ καλύτερο νομίζω... έλα να φάμε πρωινό ομελέτες, μπέικον, κρουασάν βουτύρου φρέντο εσπρέσσο πολύ πάγο κ αγκαλιές αχχχχχχχ... ποιος είσαι άραγε χαχα....
Καλημέρα με βιταμ παντού
Ο Λεωνίδας κάνει διατροφή δεν μπορεί., να έρθω εγωωω;;;

Λεωνίδα, σε φιλω στη μούρη ρεεεε :grin::grin:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
Τέα μόνο εσύ και η Ίριδα παίζεται μπαλίτσα; Παλιά θυμάμαι είχες και άλλα κορίτσια στην ομάδα!
Καλησπέρα.
Ίριδα
Λυδία
Τέα
Και από Σεπτέμβρη βλέπουμε...αν αξίζει κάτι θα το έχετε.
Ότι έχω υποσχεθεί αυτό κ κάνω.
Καλύτερα μικρή σταθερή όμαδα με υπηρεσίες κ περιποίηση παρά φολες κ πολλές σε ένα γραφείο... δεν έχει νόημα ούτε για εσάς κ για τη τσέπη σας ούτε κ για μένα αν δεν ακολουθούν την φιλοσοφία μας/σας. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ εσείς με κρατάτε κ εγώ μαζί σας είμαι
Βιογραφικά πολλά... αλλά... πίστεψέ με δεν κάνουν για τίποτα, βαριούνται να κάνουν μασάζ, λειτουργούν ως αρπακτικά σας βρίζουν και από πάνω... οπότε δεν... ότι περάσει τα τεστ το κρατάμε. Ξέρετε εσείς. φιλώ πολύ όμως!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Σε φιλώ πολύ στο μπιιιιπππππ

:confused:

%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-cringe.gif

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
Έχεις Λυδία στο group σου?:think:
περίεργο.....:sunglasses:
Καλημέρα.
Ναι ήταν σε άδεια εκτός για προσωπικούς λόγους βγήκε εκτός ένα μήνα κ από Σεπτέμβρη κανονικά όπως ήμασταν.Γιατι περίεργο;

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
εμενα παντως αυτο που περιγραφει δεν μ θυμιζει την ζωη!!!οσες φορες την εχω συναντησει ηταν πολυ καλη μαζι μου κ φροντισε να περασω καλα !βεβαια αυτα ειναι παντα υποκειμενικα και εφοσον δεν υπαρχει μετρο συγκρισης νομιζω ο καθενας μας αρκειτε στην προσωπικα του θελω! εδω εχουμε ακουσει κατα καιρους πως ταντρα ειναι να σ βαζει η αλλη κωλοδαχτυλο οποτε νομιζω πως ο καθενας κρινει βαση των δικο του θελω!παρολαυτα χωρις να εχω κατι να κερδισω αυτο δεν μ θυμιζει ζωη
Καλημέρες!!! Πες τα ρε Γιάννη!!! Τι σχέση έχει το tantric energy massage με τα κωλοδάχτυλα???? Έχουν μπερδέψει το μασάζ προστάτη με το ταντρικο*
(όχι κόκκινη τάντρα)* (που ούτε βγαίνει η ενέργεια έξω από το σώμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι τσόντα).
Ότι ο άλλος θέλει κωλοδάχτυλα η σφήνα στην κωλοτρυπίδα η στραπ η το χέρι ✋ όλο μέσα.... οκ μέσα αλλά μιλάμε για φετίχ η για διέγερση προστάτη κ σεβαστό οποίος το θέλει.love you metal energy

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
Καλημέρα.
Η Alice είναι φίλη δεν είχε σχέση με το χώρο, την έπαιρνα μαζί μου της έμαθα τα βασικά.. χρειάστηκε χρήματα... μου ζήτησε εργασία μέχρι να μαζέψει τα χρήματα που είχε ανάγκη ένα τρίμηνο εργασία μαζί μου κ η συμφωνία ήταν αυτή. Η κοπέλα δεν έχει επαφή με το μασάζ αν ξανά χρειαστεί βοήθεια οικονομική εδώ είμαστε όλοι. Όμορφη κοπέλα αλλά σίγουρα της αξίζει κάτι καλύτερο την εκτιμώ που μπήκε κ βγήκε όπως είχαμε πει. Συνήθως κολλάνε με το χρήμα κ χάνονται μέσα σε αυτό..... χαίρομαι για τους ανθρώπους που προχωράνε μπροστά.

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
Καλημέρες!!! Πες τα ρε Γιάννη!!! Τι σχέση έχει το tantric energy massage με τα κωλοδάχτυλα???? Έχουν μπερδέψει το μασάζ προστάτη με το ταντρικο*
(όχι κόκκινη τάντρα)* (που ούτε βγαίνει η ενέργεια έξω από το σώμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι τσόντα).
Ότι ο άλλος θέλει κωλοδάχτυλα η σφήνα στην κωλοτρυπίδα η στραπ η το χέρι ✋ όλο μέσα.... οκ μέσα αλλά μιλάμε για φετίχ η για διέγερση προστάτη κ σεβαστό οποίος το θέλει.love you metal energy

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Σε ευχαριστώ πολύ ψυχή μου αλλά δεν θα είμαι για πολύ εντός... έκατσε τώρα που είμαστε κλειστά κ είπα να κάνω εγγραφή να πω κ εγώ την γνώμη μου για μένα χαχα.σε φιλώ κ σε ευχαριστώ πολύ πάντως.καλο υπόλοιπο καλοκαιριού και υγεία
Εχεις γινει και Ακριβοθώρητη!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom