Ok, κατανοητή..... Τα υπόλοιπα μόνο απο κοντά..Πώς να κάνω περιγραφή τώρα πες μου εσύ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Όπως το περιέγραψε. Είναι ένα tease, "βασανιστήριο" λιγάκι, που αν γίνει με γνώση και σωστά ανεβάζει την τελική ηδονή στο Maximum. Θα βρεις σχετικά στο Google.σωστός... Λάθος μου. Το edging slowly progress τι ειναι?? Δεν το ξέρω!!
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.495
Δικός μου εσύ δικοοοςςε μου... ξέρεις πολλά.Όπως το περιέγραψε. Είναι ένα tease, "βασανιστήριο" λιγάκι, που αν γίνει με γνώση και σωστά ανεβάζει την τελική ηδονή στο Maximum. Θα βρεις σχετικά στο Google.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Ότι πιο σύντομο σε περιγραφή κ χτύπησες κέντρο
Respecte
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Χαίρομαι αν βοήθησα, έστω και λίγο!!Δικός μου εσύ δικοοοςςε μου... ξέρεις πολλά.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Ότι πιο σύντομο σε περιγραφή κ χτύπησες κέντρο
Respecte
OK, to θυμήθηκα. Είχα διαβάσει αλλά είχα ξεχάσει το όρο. Δεν το έχω κάνει... Απο Σεπτέμβριο.........Όπως το περιέγραψε. Είναι ένα tease, "βασανιστήριο" λιγάκι, που αν γίνει με γνώση και σωστά ανεβάζει την τελική ηδονή στο Maximum. Θα βρεις σχετικά στο Google.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Όταν γίνει σωστά δεν ξεχνιέται ποτέ!! Εύχομαι να το απολαύσεις!!OK, to θυμήθηκα. Είχα διαβάσει αλλά είχα ξεχάσει το όρο. Δεν το έχω κάνει... Απο Σεπτέμβριο.........
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
θα δειξω χαρακτηρα και οπως δεν εχω κανει κριτικη με λεπτομεριες για καμια κοπελα, ετσι δεν θα πω και για την Τεα.
Παντως η ιδια μαζι με την Στεφανια, ειναι οτι καλυτερο εχω ζησει στην Ελλαδα! Τις ξεπερασαν μονο καποιες πολυ amateur περιπτωσεις και 2 πολυ καλες επαγγελματιες στην Ασια!
Παντως η ιδια μαζι με την Στεφανια, ειναι οτι καλυτερο εχω ζησει στην Ελλαδα! Τις ξεπερασαν μονο καποιες πολυ amateur περιπτωσεις και 2 πολυ καλες επαγγελματιες στην Ασια!
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.495
Μην κάνεις μην κάνεις... Χοντρό μαλακιά θα κάνεις... περίπου δηλαδή αλλά με τεχνολογία... Εγώ πάλι προσπαθώ να σε σώσω αλλά.... δεν με ακούς δεν με ακούς..OK, to θυμήθηκα. Είχα διαβάσει αλλά είχα ξεχάσει το όρο. Δεν το έχω κάνει... Απο Σεπτέμβριο.........
Άσχετο....με τα χρώματα πώς τα πας;
Φιλωωωωω
Καλή τρέλα να γελάμε γαμωττττ
Benjohnson
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 170
- Πόντοι
- 280
Τέα καλησπέρα, δουλέυεις κανονικά τώρα τον Αύγουστο;
Βαρα μια στον αερα να δουμεΠώς να κάνω περιγραφή τώρα πες μου εσύ....
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.495
Τελικά μωρό μου.... Το προσπάθησα κ εγώ εδώ με τρεις από Ασία..θα δειξω χαρακτηρα και οπως δεν εχω κανει κριτικη με λεπτομεριες για καμια κοπελα, ετσι δεν θα πω και για την Τεα.
Αλλά... λίγο που δεν ξέρουν τη γλώσσα, λίγο παράπονα πελατών ότι δεν βγάζουν επιθυμία, καύλα, ερωτισμό έστω μια ζεστασιά...το πάνε πολύ ψυχρά τεχνικά επαγγελματικά...ο Έλληνας όμως έχει κ άλλες ανάγκες.. θέλει να αγκαλιάζει να υπάρχει λεκτική επικοινωνία αισθησιακό μασάζ πάθος πόθο ένταση... Μην κοιτάς εσύ.... εσύ τις μουνες τις ασιατικές που πήρες έξω είναι άλλο έργο ρε.... καμία σχέση με αυτά που κυκλοφορούν εδώ..γες μαμ κ γες μαμ κ γες Σερ....
Πάμε να φύγουμε από δωωωωωωω
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.495
Δηλαδή εσένα σε καυλώνει να σου λέει... Handjob sir???? Και θα πεις εσύ ναι μωρηηη καυλεεεεαααα ναι..???Τελικά μωρό μου.... Το προσπάθησα κ εγώ εδώ με τρεις από Ασία..
Αλλά... λίγο που δεν ξέρουν τη γλώσσα, λίγο παράπονα πελατών ότι δεν βγάζουν επιθυμία, καύλα, ερωτισμό έστω μια ζεστασιά...το πάνε πολύ ψυχρά τεχνικά επαγγελματικά...ο Έλληνας όμως έχει κ άλλες ανάγκες.. θέλει να αγκαλιάζει να υπάρχει λεκτική επικοινωνία αισθησιακό μασάζ πάθος πόθο ένταση... Μην κοιτάς εσύ.... εσύ τις μουνες τις ασιατικές που πήρες έξω είναι άλλο έργο ρε.... καμία σχέση με αυτά που κυκλοφορούν εδώ..γες μαμ κ γες μαμ κ γες Σερ....
Δεν παίζει.. για σε ξερωωωω.. χαχαα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν σου μιλάω εσένα έχουμε πλακωθεί.... άσχημα... αντίο ChrisΒαρα μια στον αερα να δουμε
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
αχαχαχαααα... ακομα το παλευω!Τελικά μωρό μου.... Το προσπάθησα κ εγώ εδώ με τρεις από Ασία..
και η αληθεια ειναι οτι εχω να λεω για 4 απο πρακτικα απειρες... ουτε ξερω ποσες εχω δοκιμασει!
εχω μια ενσταση, ο "ελληνας" δεν ειναι κανας γνωστης, οι περισσοτεροι αντρες, ανεξαρτητου φυλης ειναι απλα για μπατσες... λιγο να τους τον παιξεις, λιγο να τους χαιδεψεις εκει που δε το περιμενουν και κολλανε...
Λιγοι ειναι που μπορουν να απολαυσουν και να εκτιμησουν την περιρρέουσα ατμοσφαιρα, το χαδι, την ηρεμια, την εναλλαγη με την ενταση που ειναι τοσο οσο πρεπει...
για αυτα και αλλα, ειπαμε πρωτες με διαφορα @TEA & @biky-stefania
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Δεσποινίς Τέα χαπι εντ ντιπ θροατ καμ ιν μαουθ κάνετε??
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.495
Έχεις δίκιο.... αλλά.. όσοι έλαβαν υπηρεσίες από τις δύο μας.. εκεί και άλλαξε ο κόσμος τους,η νοοτροπία τους, αυτό που νόμιζαν αλλά δεν το είχαν βιώσει ποτέ, μαθαίνει ο Έλληνας ρε μαθαίνει αλλά αργά.... Το λάθος είναι άλλο ότι παίρνουν διαζύγια κ δεν με ρωτάνε πρώτα ρε; Κ έρχεται μετά κ σου λέει.... πήρα διαζύγιο είμαι διαθέσιμος πλέον.... Γουαατττ???!αχαχαχαααα... ακομα το παλευω!
και η αληθεια ειναι οτι εχω να λεω για 4 απο πρακτικα απειρες... ουτε ξερω ποσες εχω δοκιμασει!
εχω μια ενσταση, ο "ελληνας" δεν ειναι κανας γνωστης, οι περισσοτεροι αντρες, ανεξαρτητου φυλης ειναι απλα για μπατσες... λιγο να τους τον παιξεις, λιγο να τους χαιδεψεις εκει που δε το περιμενουν και κολλανε...
Λιγοι ειναι που μπορουν να απολαυσουν και να εκτιμησουν την περιρρέουσα ατμοσφαιρα, το χαδι, την ηρεμια, την εναλλαγη με την ενταση που ειναι τοσο οσο πρεπει...
για αυτα και αλλα, ειπαμε πρωτες με διαφορα @TEA & @biky-stefania
Άσε γίνονται μπερδέματα αλλά τους τα ξανά φτιάχνω με τη σύζυγο και γίνομαι και κουμπάρα και το λύνουμε....τι ζω ρε συ..
Το ζητούμενό μου είναι άλλο και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά... Θα μου πεις και αυτή είναι η ουσία του πράγματος Τι κάνουν τα κρεμαστάρια σου;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτσε να την ρωτήσω μισό μην φύγεις οκ;;Δεσποινίς Τέα χαπι εντ ντιπ θροατ καμ ιν μαουθ κάνετε??
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
σε περιμενουν! Γεματα ειναι, ελα μπας και αδειασω λιγο!Το ζητούμενό μου είναι άλλο και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά... Θα μου πεις και αυτή είναι η ουσία του πράγματος Τι κάνουν τα κρεμαστάρια σου;;;
Ε καλα,βαρα μια edging slowly progress διπλοπενια στον αερα ειπα,δεν ειπα να γινουμε bros.Δεν σου μιλάω εσένα έχουμε πλακωθεί.... άσχημα... αντίο Chris
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Καλησπέρα
Ψέματα γράφουν μην πιστεύεις τίποτα χαχα...
Φόλα μην πάρεις μηηηη
Βλέπεις προσπαθώ να σε σώσω...
Blowjob... Εξαρτάται τι κ πως... είναι κατά βούληση, ευθύνη της θεραπεύτριας, βλέποντας κ βλέποντας... πολλά παίζουν ρόλο...
Όπως εσύ πχ.. εύχομαι να μην γλύφεις όλες.... εξαρτάται από πολλάαααα
Ελπίζω να σε μπέρδεψα χαχααα
Happy ending handjob το γνωστό.
Edging slowly progress πολύ αργό το βάσανο που σε περιμένει... βάλε Google έχει κείμενα πολλά... θέλει τέχνη κ γνώση γιατί γίνεται μπλέ μοβ...αν δεν ξέρει η νοσηλεύτρια άσε κόκκινο... όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μη σου πω.... κλαιωωωω ρεεε
φιλωωωω
Μας ΑΓΧΩΣΕΣ μιλάμε
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.495
Εσύ θα έρθεις...τα έξοδα σου εγώ πληρώνω ελαααα τελειώνε κλαίωσε περιμενουν! Γεματα ειναι, ελα μπας και αδειασω λιγο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K