Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
σωστός... Λάθος μου. Το edging slowly progress τι ειναι?? Δεν το ξέρω!!
Όπως το περιέγραψε. Είναι ένα tease, "βασανιστήριο" λιγάκι, που αν γίνει με γνώση και σωστά ανεβάζει την τελική ηδονή στο Maximum. Θα βρεις σχετικά στο Google.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
Όπως το περιέγραψε. Είναι ένα tease, "βασανιστήριο" λιγάκι, που αν γίνει με γνώση και σωστά ανεβάζει την τελική ηδονή στο Maximum. Θα βρεις σχετικά στο Google.
Δικός μου εσύ δικοοοςςε μου... ξέρεις πολλά.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Ότι πιο σύντομο σε περιγραφή κ χτύπησες κέντρο

Respecte

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Δικός μου εσύ δικοοοςςε μου... ξέρεις πολλά.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Ότι πιο σύντομο σε περιγραφή κ χτύπησες κέντρο

Respecte
Χαίρομαι αν βοήθησα, έστω και λίγο!!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.528
Πόντοι
1.056
OK, to θυμήθηκα. Είχα διαβάσει αλλά είχα ξεχάσει το όρο. Δεν το έχω κάνει... Απο Σεπτέμβριο.........

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
θα δειξω χαρακτηρα και οπως δεν εχω κανει κριτικη με λεπτομεριες για καμια κοπελα, ετσι δεν θα πω και για την Τεα.
Παντως η ιδια μαζι με την Στεφανια, ειναι οτι καλυτερο εχω ζησει στην Ελλαδα! Τις ξεπερασαν μονο καποιες πολυ amateur περιπτωσεις και 2 πολυ καλες επαγγελματιες στην Ασια!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
OK, to θυμήθηκα. Είχα διαβάσει αλλά είχα ξεχάσει το όρο. Δεν το έχω κάνει... Απο Σεπτέμβριο.........
Μην κάνεις μην κάνεις... Χοντρό μαλακιά θα κάνεις... περίπου δηλαδή αλλά με τεχνολογία... Εγώ πάλι προσπαθώ να σε σώσω αλλά.... δεν με ακούς δεν με ακούς..
Άσχετο....με τα χρώματα πώς τα πας;
Φιλωωωωω
Καλή τρέλα να γελάμε γαμωττττ

Benjohnson

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
280
Τέα καλησπέρα, δουλέυεις κανονικά τώρα τον Αύγουστο;

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.528
Πόντοι
1.056
Καλή η πλάκα.... Έτσι να μένουμε εύθυμοι..
Τώρα με τα χρώματα , ως άρρεν , τα βασικά... Μην μου πεις πετρόλ, τσαγαλί, μπλέ της θάλασσας κλπ....

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
θα δειξω χαρακτηρα και οπως δεν εχω κανει κριτικη με λεπτομεριες για καμια κοπελα, ετσι δεν θα πω και για την Τεα.
Παντως η ιδια μαζι με την Στεφανια, ειναι οτι καλυτερο εχω ζησει στην Ελλαδα! Τις ξεπερασαν μονο καποιες πολυ amateur περιπτωσεις και 2 πολυ καλες επαγγελματιες στην Ασια!
Τελικά μωρό μου.... Το προσπάθησα κ εγώ εδώ με τρεις από Ασία..
Αλλά... λίγο που δεν ξέρουν τη γλώσσα, λίγο παράπονα πελατών ότι δεν βγάζουν επιθυμία, καύλα, ερωτισμό έστω μια ζεστασιά...το πάνε πολύ ψυχρά τεχνικά επαγγελματικά...ο Έλληνας όμως έχει κ άλλες ανάγκες.. θέλει να αγκαλιάζει να υπάρχει λεκτική επικοινωνία αισθησιακό μασάζ πάθος πόθο ένταση... Μην κοιτάς εσύ.... εσύ τις μουνες τις ασιατικές που πήρες έξω είναι άλλο έργο ρε.... καμία σχέση με αυτά που κυκλοφορούν εδώ..γες μαμ κ γες μαμ κ γες Σερ....
Πάμε να φύγουμε από δωωωωωωω

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
Αλλά... λίγο που δεν ξέρουν τη γλώσσα, λίγο παράπονα πελατών ότι δεν βγάζουν επιθυμία, καύλα, ερωτισμό έστω μια ζεστασιά...το πάνε πολύ ψυχρά τεχνικά επαγγελματικά...ο Έλληνας όμως έχει κ άλλες ανάγκες.. θέλει να αγκαλιάζει να υπάρχει λεκτική επικοινωνία αισθησιακό μασάζ πάθος πόθο ένταση... Μην κοιτάς εσύ.... εσύ τις μουνες τις ασιατικές που πήρες έξω είναι άλλο έργο ρε.... καμία σχέση με αυτά που κυκλοφορούν εδώ..γες μαμ κ γες μαμ κ γες Σερ....
Δηλαδή εσένα σε καυλώνει να σου λέει... Handjob sir???? Και θα πεις εσύ ναι μωρηηη καυλεεεεαααα ναι..???
Δεν παίζει.. για σε ξερωωωω.. χαχαα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βαρα μια στον αερα να δουμε
Δεν σου μιλάω εσένα έχουμε πλακωθεί.... άσχημα... αντίο Chris

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
αχαχαχαααα... ακομα το παλευω!
και η αληθεια ειναι οτι εχω να λεω για 4 απο πρακτικα απειρες... ουτε ξερω ποσες εχω δοκιμασει!
εχω μια ενσταση, ο "ελληνας" δεν ειναι κανας γνωστης, οι περισσοτεροι αντρες, ανεξαρτητου φυλης ειναι απλα για μπατσες... λιγο να τους τον παιξεις, λιγο να τους χαιδεψεις εκει που δε το περιμενουν και κολλανε...
Λιγοι ειναι που μπορουν να απολαυσουν και να εκτιμησουν την περιρρέουσα ατμοσφαιρα, το χαδι, την ηρεμια, την εναλλαγη με την ενταση που ειναι τοσο οσο πρεπει...

για αυτα και αλλα, ειπαμε πρωτες με διαφορα @TEA & @biky-stefania

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.495
αχαχαχαααα... ακομα το παλευω!
και η αληθεια ειναι οτι εχω να λεω για 4 απο πρακτικα απειρες... ουτε ξερω ποσες εχω δοκιμασει!
εχω μια ενσταση, ο "ελληνας" δεν ειναι κανας γνωστης, οι περισσοτεροι αντρες, ανεξαρτητου φυλης ειναι απλα για μπατσες... λιγο να τους τον παιξεις, λιγο να τους χαιδεψεις εκει που δε το περιμενουν και κολλανε...
Λιγοι ειναι που μπορουν να απολαυσουν και να εκτιμησουν την περιρρέουσα ατμοσφαιρα, το χαδι, την ηρεμια, την εναλλαγη με την ενταση που ειναι τοσο οσο πρεπει...

για αυτα και αλλα, ειπαμε πρωτες με διαφορα @TEA & @biky-stefania
Έχεις δίκιο.... αλλά.. όσοι έλαβαν υπηρεσίες από τις δύο μας.. εκεί και άλλαξε ο κόσμος τους,η νοοτροπία τους, αυτό που νόμιζαν αλλά δεν το είχαν βιώσει ποτέ, μαθαίνει ο Έλληνας ρε μαθαίνει αλλά αργά.... Το λάθος είναι άλλο ότι παίρνουν διαζύγια κ δεν με ρωτάνε πρώτα ρε; Κ έρχεται μετά κ σου λέει.... πήρα διαζύγιο είμαι διαθέσιμος πλέον.... Γουαατττ???!
Άσε γίνονται μπερδέματα αλλά τους τα ξανά φτιάχνω με τη σύζυγο και γίνομαι και κουμπάρα και το λύνουμε....τι ζω ρε συ..
Το ζητούμενό μου είναι άλλο και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά... Θα μου πεις και αυτή είναι η ουσία του πράγματος Τι κάνουν τα κρεμαστάρια σου;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεσποινίς Τέα χαπι εντ ντιπ θροατ καμ ιν μαουθ κάνετε??
Κάτσε να την ρωτήσω μισό μην φύγεις οκ;;

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
Το ζητούμενό μου είναι άλλο και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά... Θα μου πεις και αυτή είναι η ουσία του πράγματος Τι κάνουν τα κρεμαστάρια σου;;;
σε περιμενουν! Γεματα ειναι, ελα μπας και αδειασω λιγο!

• Χαχα

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.401
Πόντοι
8.815

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα

Ψέματα γράφουν μην πιστεύεις τίποτα χαχα...
Φόλα μην πάρεις μηηηη
Βλέπεις προσπαθώ να σε σώσω...
Blowjob... Εξαρτάται τι κ πως... είναι κατά βούληση, ευθύνη της θεραπεύτριας, βλέποντας κ βλέποντας... πολλά παίζουν ρόλο...
Όπως εσύ πχ.. εύχομαι να μην γλύφεις όλες.... εξαρτάται από πολλάαααα
Ελπίζω να σε μπέρδεψα χαχααα
Happy ending handjob το γνωστό.
Edging slowly progress πολύ αργό το βάσανο που σε περιμένει... βάλε Google έχει κείμενα πολλά... θέλει τέχνη κ γνώση γιατί γίνεται μπλέ μοβ...αν δεν ξέρει η νοσηλεύτρια άσε κόκκινο... όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μη σου πω.... κλαιωωωω ρεεε
φιλωωωω

Μας ΑΓΧΩΣΕΣ μιλάμε :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom